KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SmokingMan

#13376 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

mali_milojica wrote:Da ih komsije hoce ohladiti,tacno bih volio vise nego pare
Ovo bi ja daleko više volio da dobjemo Lišticu nego derbi.Posrati se dole,neprocjenjivo,jebi ga,to je i jedini trofej koji možemo osvojiti ove godine.

Ali objektivno,mislim da će ovo biti baš jedna teška utakmica za nas,vjerujem da ima želje da se isprave greške iz prvog susreta,ali je i umor sa druge strane učinio dosta toga.Možda neka i pozitivna naznaka može biti ona utakmica iz Mostara,ali ovaj put odbrana treba odigrati mnogo hrabrije.
Sarlo Akrobata

#13377 Re: KUP BiH

Post by Sarlo Akrobata »

SmokingMan wrote:
mali_milojica wrote:Da ih komsije hoce ohladiti,tacno bih volio vise nego pare
Ovo bi ja daleko više volio da dobjemo Lišticu nego derbi.Posrati se dole,neprocjenjivo,jebi ga,to je i jedini trofej koji možemo osvojiti ove godine.

Ali objektivno,mislim da će ovo biti baš jedna teška utakmica za nas,vjerujem da ima želje da se isprave greške iz prvog susreta,ali je i umor sa druge strane učinio dosta toga.Možda neka i pozitivna naznaka može biti ona utakmica iz Mostara,ali ovaj put odbrana treba odigrati mnogo hrabrije.

Jebo ba derbi, sad bih potpisao da uzmemo i Siroki 0:2 i Zelju sa golom razlike. :mrgreen: :lol:
UnKnownBA

#13378 Re: KUP BiH

Post by UnKnownBA »

Iskreno me zaboli i za jednim i za drugim ali više bih volio da Sarajevo osvoji da oni bogalji ne odu u Evropu. Realno, teško će biti išta od toga.
Last edited by UnKnownBA on 17/05/2017 16:03, edited 1 time in total.
Nadzorna_ploca

#13379 Re: KUP BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Niti su bolji od nas niti sta slicno, cak smo ih i dole imali sa igracem manje u ligi. Odmorniji su i to je jedina njihova prednost. Uz to sto imaju trenera koji zna vise o taktici.
omega369

#13380 Re: KUP BiH

Post by omega369 »

Sarlo Akrobata wrote: Jebo ba derbi, sad bih potpisao da uzmemo i Siroki 0:2 i Zelju sa golom razlike. :mrgreen: :lol:
ma hajde :D :D

evo i ja bas razmisljam o tome :lol: :lol: :lol:

realno, tesko. bas nam treba hladna glava veceras i TAKTICAR a to je za nas....
Muhamed Đakmić

#13381 Re: KUP BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Nadzorna_ploca wrote:Niti su bolji od nas niti sta slicno, cak smo ih i dole imali sa igracem manje u ligi. Odmorniji su i to je jedina njihova prednost. Uz to sto imaju trenera koji zna vise o taktici.
Pa nije to ista ekipa koja je igrala tad, niti je isti trener. Razlika kao nebo i zemlja.

Sam ovaj Zlomislić u vezi im vrijedi kao pola ostalog tima.
Nadzorna_ploca

#13382 Re: KUP BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Muhamed Đakmić wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Niti su bolji od nas niti sta slicno, cak smo ih i dole imali sa igracem manje u ligi. Odmorniji su i to je jedina njihova prednost. Uz to sto imaju trenera koji zna vise o taktici.
Pa nije to ista ekipa koja je igrala tad, niti je isti trener. Razlika kao nebo i zemlja.

Pa po cemu se onda donosi zakljucak da su bolji, na osnovu jedne utakmice prije sedam dana..
Muhamed Đakmić

#13383 Re: KUP BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Nadzorna_ploca wrote:
Muhamed Đakmić wrote:

Pa po cemu se onda donosi zakljucak da su bolji, na osnovu jedne utakmice prije sedam dana..
A na osnovu čega da se donosi, na osnovu našeg stava da smo dobri? Na osnovu te utakmice sa Koševa i činjenice da su prije nas izbacili i Zrinjski i Željezničar.

Uostalom, nisam ni rekao da su bolji. Da su bolje prilagođeni sistemu igranja u Kupu BIH i da sa svojom formacijom ne bi trebali imati probleme da zadrže vodstvo od 1-0, ja mislim da to stoji i ne treba biti prevelik filozof da se to zaključi.

Nama je jedini kvalitet na krilima, oni krila u svojoj formaciji udvajaju sa štoperom i bekom, nemaju previše šanse uopšte. Ako izađemo da igramo bez značajnih taktičkih promjena u odnosu na prošli put, nema nas nigdje.
Nadzorna_ploca

#13384 Re: KUP BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Pa mozemo gledati i cinjenicu da u ovoj jadnoj konkurenciji nisu obezbjedili gornji dom.
Nisam ni rekao da to tvrdis, ne znam po cemu si zakljucio takvo nesto jer se moj komentar odnosio na upise ranije.
O ostalom se ne mora ni diskutovati, zakljucak da su takticki superiorniji je korektan.
Sa_u_srcu

#13385 Re: KUP BiH

Post by Sa_u_srcu »

Vamos Sarajevo...
Sarlo Akrobata

#13386 Re: KUP BiH

Post by Sarlo Akrobata »

omega369 wrote:
Sarlo Akrobata wrote: Jebo ba derbi, sad bih potpisao da uzmemo i Siroki 0:2 i Zelju sa golom razlike. :mrgreen: :lol:
ma hajde :D :D

evo i ja bas razmisljam o tome :lol: :lol: :lol:

realno, tesko. bas nam treba hladna glava veceras i TAKTICAR a to je za nas....
Ma nesto sam pozitivan od jutros, imam osjecaj da ce ubice popisane kuci!
Muhamed Đakmić

#13387 Re: KUP BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Treba naći nekako način da okrenemo atmosferu u svoju korist. Dole će realno biti ludilo, stadion će biti krcat.

Naravno, 5-6 hiljada ljudi nije ekstremna brojka, ali je drugačije vizuelno i emocionalno kad vidiš oko sebe pun stadion. I drugačije zvuči. A bit će puno sigurno.

Realno su naši prežaljeni otišli dole, pritisak je na domaćinu. Mi moramo biti mudri i okrenuti to u svoju korist.

Kako, fakat ne znam, ovo je više izraz nade da nama atmosfera neće biti teret :D
Sarlo Akrobata

#13388 Re: KUP BiH

Post by Sarlo Akrobata »

Muhamed Đakmić wrote:Treba naći nekako način da okrenemo atmosferu u svoju korist. Dole će realno biti ludilo, stadion će biti krcat.

Naravno, 5-6 hiljada ljudi nije ekstremna brojka, ali je drugačije vizuelno i emocionalno kad vidiš oko sebe pun stadion. I drugačije zvuči. A bit će puno sigurno.

Realno su naši prežaljeni otišli dole, pritisak je na domaćinu. Mi moramo biti mudri i okrenuti to u svoju korist.

Kako, fakat ne znam, ovo je više izraz nade da nama atmosfera neće biti teret :D

Treba nam ovakav jedan :izet:
SmokingMan

#13389 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

Muhamed Đakmić wrote: remna brojka, ali je drugačije vizuelno i emocionalno kad vidiš oko sebe pun stadion. I drugačije zvuči. A bit će puno sigurno.
Ako je ekipa izržala pritisak juga prošli derbi vala može i one dole posmatrače.Jeste da je drugačije igrati u svome gradu,pa makar samo nekoliko kilometara od AFH kao gost na Grbavici,ali se atmosfera na Pecari nikako ne može porediti sa onom na Grbavici.Jebi ga,dovoljno su psihički jaki da večeras eliminišu tu činjenicu.

Igrajte za Kelija i Vedrana. :bih:
Nadzorna_ploca

#13390 Re: KUP BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Prije ovog dovoljno su psihicki jaki treba da bude rijec valjda..
bersK

#13391 Re: KUP BiH

Post by bersK »

Sarlo Akrobata wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Treba naći nekako način da okrenemo atmosferu u svoju korist. Dole će realno biti ludilo, stadion će biti krcat.

Treba nam ovakav jedan :izet:
Otići ću u off, al me interesuje na koji način je održao priču Benitez na poluvremenu 2005. Ne smijem da znam :D
vryzas

#13392 Re: KUP BiH

Post by vryzas »

SmokingMan wrote:
Muhamed Đakmić wrote: remna brojka, ali je drugačije vizuelno i emocionalno kad vidiš oko sebe pun stadion. I drugačije zvuči. A bit će puno sigurno.
Ako je ekipa izržala pritisak juga prošli derbi vala može i one dole posmatrače.Jeste da je drugačije igrati u svome gradu,pa makar samo nekoliko kilometara od AFH kao gost na Grbavici,ali se atmosfera na Pecari nikako ne može porediti sa onom na Grbavici.Jebi ga,dovoljno su psihički jaki da večeras eliminišu tu činjenicu.

Igrajte za Kelija i Vedrana. :bih:

:thumbup:

Btw. odigrao sam x na kladari :oops: ...nekako mi najrealnije :skoljka:
agnostic_front

#13393 Re: KUP BiH

Post by agnostic_front »

Prenos?
lakilaka

#13394 Re: KUP BiH

Post by lakilaka »

vrati MUP HNK MUPu KS a navijači ispadose donji.
Logovan

#13395 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote:https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... vic/262759,

Džabe vam se nadati. Ovo Široki uzima. Nije provokacija nego realnost.
Ovako da je Bakir dao podršku Sarajevu ili konama, digla bi se frka, "Hrvati" bi zakmečali i tako to.

Ovo za vraćanje naših navijača im jebem svu familiju.

Hajde Saraj'vo, ti jebi lišticu, hajde Saraj'vo..... :izet:
ibizza

#13396 Re: KUP BiH

Post by ibizza »

lakilaka wrote:vrati MUP HNK MUPu KS a navijači ispadose donji.
razlog: puno veci broj od najavljenog...
avetinja

#13397 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:
avetinja wrote:https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... vic/262759,

Džabe vam se nadati. Ovo Široki uzima. Nije provokacija nego realnost.
Ovako da je Bakir dao podršku Sarajevu ili konama, digla bi se frka, "Hrvati" bi zakmečali i tako to.

Ovo za vraćanje naših navijača im jebem svu familiju.

Hajde Saraj'vo, ti jebi lišticu, hajde Saraj'vo..... :izet:
Isto sam rekao za Bakira.

Ovo za navijače je što ni Škripare nisu pustili u Sarajevo.
SmokingMan

#13398 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

Skutorska posla,oni su prošle Srijede jedva čekali da ih policija vrati kući.
Nadzorna_ploca

#13399 Re: KUP BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Skripare vec godinama ne pustaju u Sarajevo. Jebo tu pricu.
lakilaka

#13400 Re: KUP BiH

Post by lakilaka »

ibizza wrote:
lakilaka wrote:vrati MUP HNK MUPu KS a navijači ispadose donji.
razlog: puno veci broj od najavljenog...
razlog je sto škripari su takodjer bili vraćeni, a razlog se kaže koji žele. sa njima nema price.
Post Reply