Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_milojica wrote:Da ih komsije hoce ohladiti,tacno bih volio vise nego pare
Ovo bi ja daleko više volio da dobjemo Lišticu nego derbi.Posrati se dole,neprocjenjivo,jebi ga,to je i jedini trofej koji možemo osvojiti ove godine.
Ali objektivno,mislim da će ovo biti baš jedna teška utakmica za nas,vjerujem da ima želje da se isprave greške iz prvog susreta,ali je i umor sa druge strane učinio dosta toga.Možda neka i pozitivna naznaka može biti ona utakmica iz Mostara,ali ovaj put odbrana treba odigrati mnogo hrabrije.
mali_milojica wrote:Da ih komsije hoce ohladiti,tacno bih volio vise nego pare
Ovo bi ja daleko više volio da dobjemo Lišticu nego derbi.Posrati se dole,neprocjenjivo,jebi ga,to je i jedini trofej koji možemo osvojiti ove godine.
Ali objektivno,mislim da će ovo biti baš jedna teška utakmica za nas,vjerujem da ima želje da se isprave greške iz prvog susreta,ali je i umor sa druge strane učinio dosta toga.Možda neka i pozitivna naznaka može biti ona utakmica iz Mostara,ali ovaj put odbrana treba odigrati mnogo hrabrije.
Jebo ba derbi, sad bih potpisao da uzmemo i Siroki 0:2 i Zelju sa golom razlike.
Niti su bolji od nas niti sta slicno, cak smo ih i dole imali sa igracem manje u ligi. Odmorniji su i to je jedina njihova prednost. Uz to sto imaju trenera koji zna vise o taktici.
Nadzorna_ploca wrote:Niti su bolji od nas niti sta slicno, cak smo ih i dole imali sa igracem manje u ligi. Odmorniji su i to je jedina njihova prednost. Uz to sto imaju trenera koji zna vise o taktici.
Pa nije to ista ekipa koja je igrala tad, niti je isti trener. Razlika kao nebo i zemlja.
Sam ovaj Zlomislić u vezi im vrijedi kao pola ostalog tima.
Nadzorna_ploca wrote:Niti su bolji od nas niti sta slicno, cak smo ih i dole imali sa igracem manje u ligi. Odmorniji su i to je jedina njihova prednost. Uz to sto imaju trenera koji zna vise o taktici.
Pa nije to ista ekipa koja je igrala tad, niti je isti trener. Razlika kao nebo i zemlja.
Pa po cemu se onda donosi zakljucak da su bolji, na osnovu jedne utakmice prije sedam dana..
Pa po cemu se onda donosi zakljucak da su bolji, na osnovu jedne utakmice prije sedam dana..
A na osnovu čega da se donosi, na osnovu našeg stava da smo dobri? Na osnovu te utakmice sa Koševa i činjenice da su prije nas izbacili i Zrinjski i Željezničar.
Uostalom, nisam ni rekao da su bolji. Da su bolje prilagođeni sistemu igranja u Kupu BIH i da sa svojom formacijom ne bi trebali imati probleme da zadrže vodstvo od 1-0, ja mislim da to stoji i ne treba biti prevelik filozof da se to zaključi.
Nama je jedini kvalitet na krilima, oni krila u svojoj formaciji udvajaju sa štoperom i bekom, nemaju previše šanse uopšte. Ako izađemo da igramo bez značajnih taktičkih promjena u odnosu na prošli put, nema nas nigdje.
Pa mozemo gledati i cinjenicu da u ovoj jadnoj konkurenciji nisu obezbjedili gornji dom.
Nisam ni rekao da to tvrdis, ne znam po cemu si zakljucio takvo nesto jer se moj komentar odnosio na upise ranije.
O ostalom se ne mora ni diskutovati, zakljucak da su takticki superiorniji je korektan.
Treba naći nekako način da okrenemo atmosferu u svoju korist. Dole će realno biti ludilo, stadion će biti krcat.
Naravno, 5-6 hiljada ljudi nije ekstremna brojka, ali je drugačije vizuelno i emocionalno kad vidiš oko sebe pun stadion. I drugačije zvuči. A bit će puno sigurno.
Realno su naši prežaljeni otišli dole, pritisak je na domaćinu. Mi moramo biti mudri i okrenuti to u svoju korist.
Kako, fakat ne znam, ovo je više izraz nade da nama atmosfera neće biti teret
Muhamed Đakmić wrote:Treba naći nekako način da okrenemo atmosferu u svoju korist. Dole će realno biti ludilo, stadion će biti krcat.
Naravno, 5-6 hiljada ljudi nije ekstremna brojka, ali je drugačije vizuelno i emocionalno kad vidiš oko sebe pun stadion. I drugačije zvuči. A bit će puno sigurno.
Realno su naši prežaljeni otišli dole, pritisak je na domaćinu. Mi moramo biti mudri i okrenuti to u svoju korist.
Muhamed Đakmić wrote:
remna brojka, ali je drugačije vizuelno i emocionalno kad vidiš oko sebe pun stadion. I drugačije zvuči. A bit će puno sigurno.
Ako je ekipa izržala pritisak juga prošli derbi vala može i one dole posmatrače.Jeste da je drugačije igrati u svome gradu,pa makar samo nekoliko kilometara od AFH kao gost na Grbavici,ali se atmosfera na Pecari nikako ne može porediti sa onom na Grbavici.Jebi ga,dovoljno su psihički jaki da večeras eliminišu tu činjenicu.
Muhamed Đakmić wrote:Treba naći nekako način da okrenemo atmosferu u svoju korist. Dole će realno biti ludilo, stadion će biti krcat.
Treba nam ovakav jedan
Otići ću u off, al me interesuje na koji način je održao priču Benitez na poluvremenu 2005. Ne smijem da znam
Muhamed Đakmić wrote:
remna brojka, ali je drugačije vizuelno i emocionalno kad vidiš oko sebe pun stadion. I drugačije zvuči. A bit će puno sigurno.
Ako je ekipa izržala pritisak juga prošli derbi vala može i one dole posmatrače.Jeste da je drugačije igrati u svome gradu,pa makar samo nekoliko kilometara od AFH kao gost na Grbavici,ali se atmosfera na Pecari nikako ne može porediti sa onom na Grbavici.Jebi ga,dovoljno su psihički jaki da večeras eliminišu tu činjenicu.
Igrajte za Kelija i Vedrana.
Btw. odigrao sam x na kladari ...nekako mi najrealnije