Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
hipija

#13376 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

semirsar wrote:Da ne lutate puno trazeci frekvencije :mrgreen:

http://www.telemach.ba/Obavijesti/2210/ ... A%21.shtml

P.S. Ako je vec bilo tuJ, halalite, sVatite kao refresh :skoljka: :run:
P.P.S. Vidim tuJ je i cjeloukupni cjenovnik T-mach rezidencijalne ponude :mrgreen:
http://www.telemach.ba/upload/document/ ... 4_2014.pdf
Nevjerovatno, koji hvalospjevi i demagogija je upotrijebljena u samo jednoj obavjesti oko kanala za koji bi vecina najvise voljela i da se nije pojavio :roll: . Kazem vecina ako kao referentno mjerilo uzmemo ovaj i jos par satelitskih foruma, iako ce s druge strane ljubitelji kafana, korida. dmsatova, kopernikusa doci na svoje :-D
Kamo srece da ga ubace u prosireni paket a iz njega u osnovni prebace recimo BBC Entertainment ili Discovery Science, iako naravno od toga nema nista.
semirsar

#13377 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

hipija wrote:
semirsar wrote:Da ne lutate puno trazeci frekvencije :mrgreen:

http://www.telemach.ba/Obavijesti/2210/ ... A%21.shtml

P.S. Ako je vec bilo tuJ, halalite, sVatite kao refresh :skoljka: :run:
P.P.S. Vidim tuJ je i cjeloukupni cjenovnik T-mach rezidencijalne ponude :mrgreen:
http://www.telemach.ba/upload/document/ ... 4_2014.pdf
Nevjerovatno, koji hvalospjevi i demagogija je upotrijebljena u samo jednoj obavjesti oko kanala za koji bi vecina najvise voljela i da se nije pojavio :roll: . Kazem vecina ako kao referentno mjerilo uzmemo ovaj i jos par satelitskih foruma, iako ce s druge strane ljubitelji kafana, korida. dmsatova, kopernikusa doci na svoje :-D
Kamo srece da ga ubace u prosireni paket a iz njega u osnovni prebace recimo BBC Entertainment ili Discovery Science, iako naravno od toga nema nista.
Kamo srece da ga nikako ne ubace... ili, najbolje da ga svojoj djeci puscaju za uspavanke... :evil:
hipija

#13378 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Da, kamo srece da se uopce ne ubacuje, ali izgleda da je to ovim stratezima iz united grupacije nakon SK kanala druga najvaznija akvizicija.

A evo da pokusamo i nemoguce: @telemach, hajde javi nadleznom sektoru da korisnici u BiH ne zele ovaj odron od kanala, Grand-narodnu televiziju. :-D
Warashii

#13379 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

hipija wrote:Da, kamo srece da se uopce ne ubacuje, ali izgleda da je to ovim stratezima iz united grupacije nakon SK kanala druga najvaznija akvizicija.

A evo da pokusamo i nemoguce: @telemach, hajde javi nadleznom sektoru da korisnici u BiH ne zele ovaj odron od kanala, Grand-narodnu televiziju. :-D
Takodje se pridruzujem cestitkama .
Mislim zasto za mila Boga??? Ko uopste gleda ovolike nca nca kanale?
Jbo majku koje je ovo zatupljijvanje, i onako osakacene generacije tinejdzera i mladjih, od strane TV operatera .
Normalnije kanale zakljucavaju pa tek uz naplatu ih je moguce gledati dok ove na svakom cosku natakare .
General_Jackson

#13380 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by General_Jackson »

Warashii wrote:
hipija wrote:Da, kamo srece da se uopce ne ubacuje, ali izgleda da je to ovim stratezima iz united grupacije nakon SK kanala druga najvaznija akvizicija.

Jbo majku koje je ovo zatupljijvanje, i onako osakacene generacije tinejdzera i mladjih, od strane TV operatera .
Normalnije kanale zakljucavaju pa tek uz naplatu ih je moguce gledati dok ove na svakom cosku natakare .
:thumbup:
PIMP-Meister-2000

#13381 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PIMP-Meister-2000 »

ŽELIMO DISCOVERY SCIENCE U ANALOGNOJ, ODMAH!!!! :bih:

POSEREM VAM SE NA TE DŽIGARE I NA PAPKE KOJI IH GLEDAJU/SLUŠAJU!!! :P
semirsar

#13382 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Warashii wrote:

PIMP-Meister-2000 wrote:ŽELIMO DISCOVERY SCIENCE U ANALOGNOJ, ODMAH!!!! :bih:

NeJma od tog nista, pa zna se da su s ove strane Drine najveci i najbolji konzumenti tijeh sundova, cajki, prsatih gologuzih snajki i svakog drugog s*anja otale, Dovoljno prosetat' pokraj kafica, kafana... poslusati zvona na mobilnim pa ce ti se samo kaSti... Pade Bosna saptom.
l33t

#13383 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

PIMP-Meister-2000 wrote:ŽELIMO DISCOVERY SCIENCE U ANALOGNOJ, ODMAH!!!! :bih:

DAJTE KOMPENZACIJU NAT GEO I OSTALE KANALE UZ DISKOVERI

HEBO VAS GRANDOVI SELJACINE i ostalo -.-

telemase forumski jarane urgiraj :D

haha
hipija

#13384 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Ovaj momak ili cura koji se potpisuje kao telemach nam kao mantru ponavlja da je cilj Telemacha da kad god je to moguce izadju u susret korisnicima, ali je cinjenica da malo ima salameta od svega toga. Ljudi traze jedno, nadlezni sektor ne sljivi to ni 1%. Sad kad nesto ne zelimo oni to maksimalno forsiraju i jos mudruju o tome kako je to ok. Usput gdje nam je @telemach, da prenese odusevljenje velikog broja korisnika svojim nadredjenim zbog uvodjenja jos jednog kanala za zaglupljivanje sirokih narodnih masa?
drug_profi

#13385 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Image
bato99

#13386 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

opa novi nam kanal ubacili ,mislim stvarno ovo je jedna tragedija seljačka od firme

Image
StupskaBitanga

#13387 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Svaka roba ima svog kupca ali da se na ovakav način podilazi širokim narodnim masama je i Pink nadmašilo. Karta sa dijasporom kojoj nude Nettvplus mi se više čini da hvataju zadnji voz jer ta bgeneracija ili umire ili je na pragu da ulazi u 60 godine života
south

#13388 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by south »

Telemach umjesto da ubacite Canal+ + Deportes ako je ikako moguce ili neki drugi sportski odnosno kvalitetan filmski kanal vi dajete ovo smece :oops: :-x samo me interesuje kolika vam je gledanost Behar-a, Posavine, Oscar-a, Jasmina,Vogosce.....ako moze odgovor :?: moja majko ja ne znam kako se vi mozete ponositi ovim amaterskim kanalima na kojima se nema sta gledati :oops: :run: zar nije bolje imati 70/80 kanala kvalitetnih a ne 120 od kojih je pola amaterskih...
StupskaBitanga

#13389 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Ponavljam im milioniti put
Nek uvedu svoju Cinemaniu i kud i kamo će popraviti prosjek
hipija

#13390 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Da je kakav edukativni, sportski ili filmski kanal tesko da bi uletio u analogiju ili start D3. Ali kad je sund u pitanju onda se to na sva zvona oglasava i jos protura kao nekakva ekskluziva. U posljednje vrijeme sve ovo oko Telemacha se razvodnilo. Kako sa SK kanalima, Grandom tako i sa ovim stupidnim Grande paketima.
spinel_

#13391 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by spinel_ »

hipija wrote:Ovaj momak ili cura koji se potpisuje kao telemach nam kao mantru ponavlja da je cilj Telemacha da kad god je to moguce izadju u susret korisnicima, ali je cinjenica da malo ima salameta od svega toga. Ljudi traze jedno, nadlezni sektor ne sljivi to ni 1%. Sad kad nesto ne zelimo oni to maksimalno forsiraju i jos mudruju o tome kako je to ok. Usput gdje nam je @telemach, da prenese odusevljenje velikog broja korisnika svojim nadredjenim zbog uvodjenja jos jednog kanala za zaglupljivanje sirokih narodnih masa?

znaci fuj u kakvoj ja lakrdiji od drzave zivim...

ne brini se, i telemach ce sutra ili prekosutra natakariti ovu obavijest.. jebo im sund parada i brena sve po spisku.. gamad odvratna

sve sto je ludo i nenormalno i sto zaglupljuje i tako glup narod oni promovisu.. stidite se
Last edited by spinel_ on 13/04/2014 22:36, edited 1 time in total.
semirsar

#13392 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Још мало па ћемо сви по екавски лапрдати :evil:
drug_profi

#13393 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Jebemumater ako ne bi bilo u interesu drzave da propise da se edukativni, obrazovni kanali moraju staviti u startnu i anlaognu ponudu kod svih kablovskih operatera. Neko bi nesto nekad i pogledao, pa bi mozda drugacije usmjerio svoj zivot.
Ovako sad imas curice nukusno i vulgarno obucene jer jadne misle da tako treba jer su na svim tv kanalima koje oni gledaju tako obuceni... da ne govorim koliko su suplji po opstem obrazovanju. Da im das krizaljku iz sredine 80-tih, ne bi 90% znalo rjesiti cijelu.
mali_balon

#13394 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mali_balon »

Sega mi ova kampanja za seriju na scifi-ju, za koju se ne zna kako je dogurala do trece sezone. Ali et .... valjda misle neko glup, sta li vec.
drug_profi

#13395 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

mali_balon wrote:Sega mi ova kampanja za seriju na scifi-ju, za koju se ne zna kako je dogurala do trece sezone. Ali et .... valjda misle neko glup, sta li vec.
Koja serija?
Ja sam se radovao tom SciFi kanalu kad sam imao onaj gratis na pocetku ugovora.
Ma budalastina zesca. Sve niskobudzetne serije sa tankim scenarijem.
Telemach

#13396 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

arshavin wrote:Telemach,ako se prijavim za ovaj Trio Grande od 49,90 a sad imam ovaj trio od isto 49,90 Km da li ce vasi ljudi doci na adresu da potpisem taj ugovor na jos dvije godine ili moram doci u vas centar da potpisem?
@arshavin

Potrebno je doći u Korisnički servis.

Srdačan pozdrav,
kakavdanakneiskustvu

#13397 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Telemach wrote:
arshavin wrote:Telemach,ako se prijavim za ovaj Trio Grande od 49,90 a sad imam ovaj trio od isto 49,90 Km da li ce vasi ljudi doci na adresu da potpisem taj ugovor na jos dvije godine ili moram doci u vas centar da potpisem?
@arshavin

Potrebno je doći u Korisnički servis.

Srdačan pozdrav,

@Telemach,možda ste zaboravili da sam postavio pitanje?
Telemach

#13398 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

SHTEVELEC wrote:
Telemach wrote:
SHTEVELEC wrote:Da li je negdje napisano koji su to hd kanali u grande paketima? Trazio sam na telemach stranici i ne nadjoh, samo pise 10 hd kanala, vjerujem da to nikome ne znaci nista
@SHTEVELEC

Ljubazno Vas molimo da nam kazete za koji Grande paket ste zainteresovani?

Srdacan pozdrav,
Recimo Duo Net Grande i Duo Net Grande Family, sta je u njima konkretno od paketa kanala (start, osnovni, prosireni...) i koji HD kanali su u pitanju (7 u prvom i 10 u drugom)?

@SHTEVELEC

Ljubazno Vas molimo da pogledate Duo Net Grande ponudu na http://www.telemach.ba/PAKETI/2204/DUO+ ... av_start=0

Srdačan pozdrav,
kakaljin

#13399 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:
SHTEVELEC wrote:
Telemach wrote:
@SHTEVELEC

Ljubazno Vas molimo da nam kazete za koji Grande paket ste zainteresovani?

Srdacan pozdrav,
Recimo Duo Net Grande i Duo Net Grande Family, sta je u njima konkretno od paketa kanala (start, osnovni, prosireni...) i koji HD kanali su u pitanju (7 u prvom i 10 u drugom)?

@SHTEVELEC

Ljubazno Vas molimo da pogledate Duo Net Grande ponudu na http://www.telemach.ba/PAKETI/2204/DUO+ ... av_start=0

Srdačan pozdrav,

Postovani, zasto preskacete pitanja korisnika :!: :!: :!: :!: :!:

Molimo Vas da sve korisnike isto postujete

Hvala
Domy31

#13400 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

Mislio sam potpisati za trio grande premium na dvije god, ali sport klub mi ne odgovara na mail u vezi termina engleske lige u16:00, tako da cu sacekati pocetak sljedece sezone da vidim sta ce biti.
Locked