Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel sramota da od Fude trazimo pare za ovo gadjenje SDA na forumu?
Vrace je vec platio, a Fudo ne mora nista.
Dovoljna mi je ova moralna satisfakcija.
Ja sam nekad davno obecao kad su se tek pojavili da cu besplatno agitovati za njih na forumu. Koja sam ja budala. Lik potrosio pola miliona jedino ja dzaba radio.
Dakle mislim da je zavrseno i da se KF moze zvati novim gradonacelnikom
Bez obzira na sve demokratija zahtjeva da se postuje narodna volja i ostaje da mu se cestita
a ja cu se pozvati na post koji sam pisao malo prije izbora i u kome sam rekao da ako N.A ne pobjedi ,nikad vise necu napisati na forumu niti jednu tacku
I naravno tako ce biti
budite mi pozdravljeni i nemoj te me.plaho cipelarit
zivi mi i zdravi bili
kamen spoticanja wrote:Dakle mislim da je zavrseno i da se KF moze zvati novim gradonacelnikom
Bez obzira na sve demokratija zahtjeva da se postuje narodna volja i ostaje da mu se cestita
a ja cu se pozvati na post koji sam pisao malo prije izbora i u kome sam rekao da ako N.A ne pobjedi ,nikad vise necu napisati na forumu niti jednu tacku
I naravno tako ce biti
zivi mi i zdravi bili
kamen spoticanja wrote:Dakle mislim da je zavrseno i da se KF moze zvati novim gradonacelnikom
I naravno tako ce biti
zivi mi i zdravi bili
Jebemu kamenu, od sutra mi o starim temama.
Ali ukoliko si tako odlučio sretno, i puno zdravlja tebi i porodici.