Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
to ti je njegovo radno okruzenje dok je drz'o aktivnim forum i radio stanicu, nije mu ni grijanje zimi trebalo, vazdi odo po stanu u gacama i majci kratkih rukava sad ga godine stigle pa se nosaju debele futrovate roze tangice do tabana i odgovarajuce boje majca dugijeh rukava
Znaci nisam jedini ko ima duplo manju brzinu od deklarisane, pa se onda nakon restarta vrati sve u normalu i fercera tako neko vrijeme i opet opadne.
Fino je to, ko ne testira i pojma nema o tome nije ni svjestan da ga haman zakidaju.
Možda griješim, ali 0800 su inače besplatni brojevi raznih službi, ne samo u BiH. Po tome bi im pristup trebao biti slobodan, bez obzira iz koje mereže poziv dolazio. No, nisam ekspert za tematiku, nikad me to nije toliko zanimalo da se upustim u detalje.
Pozitivno je, u svakom slučaju, da se ne moraju krhati pare na ovakve pozive.
Brojevi koji počinju sa 080 su besplatni sa cega god da zoveš, neovisno o operateru. To su besplatni pozivi za pozivaoca i idu na račun primaoca poziva.
Sad što se BHT reklamira kao da oni to daju od sebe je drugi par rukava.
Dzontra_Volta wrote:Brojevi koji počinju sa 080 su besplatni sa cega god da zoveš, neovisno o operateru. To su besplatni pozivi za pozivaoca i idu na račun primaoca poziva.
Sad što se BHT reklamira kao da oni to daju od sebe je drugi par rukava.
Znači da sam ispravno kont'o da sam ispravno skont'o