IRAN

Post Reply
salik79

#13351 Re: IRAN

Post by salik79 »

pirpa wrote:Salik brate I ti ga pretjera sa objašnjavanjem, zbog čega, kome objašnjavaš ajete.. Slijepu, Estagfirullah brate
Vjeruj da sam pokusao izbjeci ovu raspravu, ali nakon sto sam visestruko (od strane tri, a kasnije se i cetvrti forumas umijesao) direktno prozvan da dam odgovor na ovaj spin, red je bio i da odgovorim. Nadam se da ce ovo konacno s ovim i zavrsiti.
Maraschino

#13352 Re: IRAN

Post by Maraschino »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sad- ... /180102111

:lol: :lol:

jos jedno oslobadjanje od diktature na pomolu. :-) :-)
insomnia78

#13353 Re: IRAN

Post by insomnia78 »

Maraschino wrote:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sad- ... /180102111

Jest kad bi to islo tako jednostavno
zvizdan

#13354 Re: IRAN

Post by zvizdan »

sumirprimus wrote:Evo iraniste i matematike..
Izbaci lik podatak da je u ratu od marta 2011 do sept.2017 poginulo cca 26 hiljada djece.
Od toga brojamjem 21k od strane asadovih snaga.
Zalosno, uzas. Vjerujem da je svako na boljem mjestu od ovog svijeta.

I jedino sto normalan covjek moze pozeljeti kad to cuje jeste da sto prije bude ubijeno i 26 hiljada iranske djece? Jel ti alkohol pojo mozak ili si takav rodjen?
sumirprimus

#13355 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

salik79 wrote:
pirpa wrote:Salik brate I ti ga pretjera sa objašnjavanjem, zbog čega, kome objašnjavaš ajete.. Slijepu, Estagfirullah brate
Vjeruj da sam pokusao izbjeci ovu raspravu, ali nakon sto sam visestruko (od strane tri, a kasnije se i cetvrti forumas umijesao) direktno prozvan da dam odgovor na ovaj spin, red je bio i da odgovorim. Nadam se da ce ovo konacno s ovim i zavrsiti.
Ova vam je rasprava katastrofa cak i po mom standardu.i jednim i drugim.gadjate jedni druge izvorima dok se ostali nasladjuju.samo stanite jebte.kako to ne vidite??
salik79

#13356 Re: IRAN

Post by salik79 »

zvizdan wrote:
sarajevoxxxx wrote:RASTE BROJ MRTVIH 1
SAD pozivaju na hitan sastanak u UN-u: Iranci plaču za slobodom
:thumbup:

Ne moraju plakati, ali ko normalan može posmatrati toliku oholost i zadrtost i izigravanje regionalnog policajca od Sirije, Iraka, pa do Jemena.

Koliko su Iranci civila pobili u tim zemljama u ime nekakve borbe protiv terorizma, zavjere zapada. :-)

Kukavice bijedne, ubice djece, eto im džihad u Iranu nek se tamo džihadaju i upucavaju se fetvama kako put do Kudsa sada prolazi kroz Teheran. Neće njima biti teško pobiti milion Iranaca zbog palestinske države, šta je za Nasrallaha i Kasimagu milione protjeranih Iranaca u poređenju sa slobodom Palestinaca. Sve za državu Palestinu ako treba poravnati i cijeli Iran.
Tebe mrznja bas razara. Pa evo da je svaka rijec koju si napiso sama istina, cemu se nasladjivati nad eventualnim zrtvama u Iranu? Nevine zrtve se ne sveti tako sto se napravi jos nevinih zrtava na drugoj strani. Kontas? Nije nikakva pravda da Bosnjaci sad ubiju sto hiljada srpskih civila. To bi jednostavno bio novi zlocin. Mislim, znam da je kod vehabija logika haram nauka, ali ipak...

Sta ocekivati od Al-Kaidasa/Isilovca? :run: :skoljka:

sarajevoxxxx wrote:
Isil kakav je takav je, proizvod je okolnosti, i manje više ima podršku naroda.Narod u Siriji želi da se prekine sa masakrima.Sirijska opozicija zajedno sa svojim prijateljima iz međunarodne zajednice sasvim mirno posmatra klaonicu, mirno gleda na svakodnevne masakre, čak šta više svjetskim agencijama mrsko i da izvještava o tim masakrima.Taj narod da ima bolji izbor od isila sigurno bi dao prednost tom presvjetlom izboru, koji odiše i puca civilizacijom, modernošću, pravdom :-)
sarajevoxxxx wrote:
- Da li ih osuđujem. Bože sačuvaj, ni u snu. Ni njih ni ISIL ni Nusru. Je li dovoljno otvoreno :)
pirpa

#13357 Re: IRAN

Post by pirpa »

salik79 wrote:
Na koje forumaše misliš, Francuz, Amerikanac, Kiki, je li na njih misliš : Estagfirullah brate :mrgreen:
insomnia78

#13358 Re: IRAN

Post by insomnia78 »

To je bolan ko sekta, ne zajebavam se kad ovo kazem. Vidis da su ko opcinjeni, ko drogirani. Nista ne dopire do njih
Last edited by insomnia78 on 02/01/2018 23:01, edited 1 time in total.
salik79

#13359 Re: IRAN

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:Salik izvini ne razumijem.da li ti ovim postom napadas lik muhameda poslanika ili...? Jerbo ovo zvuci u tom pravc?
Zar nije muhamed poslanik za sve pravce u islamu??
Izvini ako s pogresno shvatio al ovo tako zvuci.
Eto sta bude kad pocnete jedni druge napadat tim zapisima.i izvorima.

Ma jok brate, uprati sve sta sam pisao, sve ce ti se samo kaSti...
Maraschino

#13360 Re: IRAN

Post by Maraschino »

insomnia78 wrote:

Razbacivanje resursima tamo gdje je nepotrebno.
Negdje se mora ostriti cuna ali ovaj put na pogresnom mjestu.
Sa Trampom do unistenja autoriteta jedne Amerike.
sumirprimus

#13361 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

zvizdan wrote:
sumirprimus wrote:Evo iraniste i matematike..
Izbaci lik podatak da je u ratu od marta 2011 do sept.2017 poginulo cca 26 hiljada djece.
Od toga brojamjem 21k od strane asadovih snaga.
Zalosno, uzas. Vjerujem da je svako na boljem mjestu od ovog svijeta.

I jedino sto normalan covjek moze pozeljeti kad to cuje jeste da sto prije bude ubijeno i 26 hiljada iranske djece? Jel ti alkohol pojo mozak ili si takav rodjen?
Boze sacuvaj.1 dijete je vrednije od drzave!bar meni.
Inace.btw po americki za tebe sam profesor okej :)
Btw posto cilimi dupli vez?
bogoljub

#13362 Re: IRAN

Post by bogoljub »

sarajevoxxxx wrote:RASTE BROJ MRTVIH 1
SAD pozivaju na hitan sastanak u UN-u: Iranci plaču za slobodom
:thumbup:

Ne moraju plakati, ali ko normalan može posmatrati toliku oholost i zadrtost i izigravanje regionalnog policajca od Sirije, Iraka, pa do Jemena.

Koliko su Iranci civila pobili u tim zemljama u ime nekakve borbe protiv terorizma, zavjere zapada. :-)

Kukavice bijedne, ubice djece, eto im džihad u Iranu nek se tamo džihadaju i upucavaju se fetvama kako put do Kudsa sada prolazi kroz Teheran. Neće njima biti teško pobiti milion Iranaca zbog palestinske države, šta je za Nasrallaha i Kasimagu milione protjeranih Iranaca u poređenju sa slobodom Palestinaca. Sve za državu Palestinu ako treba poravnati i cijeli Iran.
Puno si zapjenio! Još ćemo pomislit da si neakav zaštitnik šija u Iranu! :lol:
handžar88

#13363 Re: IRAN

Post by handžar88 »

sumirprimus wrote:
salik79 wrote:
Ova vam je rasprava katastrofa cak i po mom standardu.i jednim i drugim.gadjate jedni druge izvorima dok se ostali nasladjuju.samo stanite jebte.kako to ne vidite??
Upravu si 100%.. al eto uvuce me u ovu raspravu o poslaniku saws, sa price o homeiniju.. uporedjuje to dvoje iako se ni po jednom osnovu ne mogu poredit nit su situacije koje poredi slicne.
Estagfirullah
rajv0sa

#13364 Re: IRAN

Post by rajv0sa »

Evo kad se govori o manjinama u Iranu, jedan predobar igrani film o dječaku iz Khuzestana, preporučujem svima da pogledaju
Fudo387

#13365 Re: IRAN

Post by Fudo387 »

Maraschino wrote:
insomnia78 wrote:

Razbacivanje resursima tamo gdje je nepotrebno.
Negdje se mora ostriti cuna ali ovaj put na pogresnom mjestu.
Sa Trampom do unistenja autoriteta jedne Amerike.
Ma naivno je to, Trump je obicni lutak, konce vuku puno zajebaniji igraci.
Tesko da ce se Iran odbraniti, mislim, pricamo o ljudima koje je Sadam redovno satirao, a zna se kako je on prosao.
Nije taj svijet tamo zaljubljen u te lude ajatolahe kako se cini na prvu, ubaci ima malo agenata, dijaspore, erotike i imas gradjanski rat.
Pitanje je samo momenta, kad to nekom treba.
Zali Boze sirotinje, to je katastrofa u najavi.
Krokodajl

#13366 Re: IRAN

Post by Krokodajl »

Hoćel opet Iran bit kriv kad Baćuška digne ruku u JuEn.
sumirprimus

#13367 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

Krokodajl wrote:Hoćel opet Iran bit kriv kad Baćuška digne ruku u JuEn.
Bacuska je.kriv za nasa glasanja za vijeke vijekova.piriod.
Spoukn lajk a tru patriot :izet:
Krokodajl

#13368 Re: IRAN

Post by Krokodajl »

sumirprimus wrote:
Krokodajl wrote:Hoćel opet Iran bit kriv kad Baćuška digne ruku u JuEn.
Bacuska je.kriv za nasa glasanja za vijeke vijekova.piriod.
Spoukn lajk a tru patriot :izet:
I neka je, da je Bogdo tri prsta digao umjesto ruke, čisto da se posere i nama i Britancima.

Jebo im Dejton mater i "vi tink dat pis iz posibl"

Da imamo funkcionalnu državu naš bi sud i presudio za genocid, a ne bi morali ko cigančad moljakat pred tuđim vratima.

Pitanje je, ko bi za Bošnju tako ruku digao.
Last edited by Krokodajl on 02/01/2018 23:15, edited 1 time in total.
salik79

#13369 Re: IRAN

Post by salik79 »

Fudo387 wrote: Tesko da ce se Iran odbraniti, mislim, pricamo o ljudima koje je Sadam redovno satirao, a zna se kako je on prosao.

Ovo izjaviti, a ne upucati se je grehota! :lol: :lol: :lol:

Doslovno citav svijet na strani agresora (proxy agresija), izolovani, pod sankcijama,....i ni pera im nisu mogli odbiti. Naprotiv. Al' eto, dofu bolje zna :D
ioannes

#13370 Re: IRAN

Post by ioannes »

Dirk Müller u vezi Irana

@ovo bi za Salika moglo biti interesantno pošto Njemački barata

https://m.youtube.com/z?v=GS__5b9s0fw
Last edited by ioannes on 02/01/2018 23:20, edited 2 times in total.
Fudo387

#13371 Re: IRAN

Post by Fudo387 »

salik79 wrote:
Fudo387 wrote: Tesko da ce se Iran odbraniti, mislim, pricamo o ljudima koje je Sadam redovno satirao, a zna se kako je on prosao.

Doslovno citav svijet na strani agresora (proxy agresija), izolovani, pod sankcijama,....i ni pera im nisu mogli odbiti. Naprotiv. Al' eto, dofu bolje zna :D
Sta sad, jel treba da stavim sliku onih iranskih jadnika sto leze upucani po rovovima?
Jebo te, citave im divizije izbrisao sa brojnog stanja a ti mi tu o nekakvom peru trkeljas.
I sad su kao napredovali, mogu voditi rat sa Jenkijima?
Kad ih sataru masa dosadnjakovica ce na nekom forumu trubiti o svjetskim nepravdama, indijancima, pickama materinama...
bogoljub

#13372 Re: IRAN

Post by bogoljub »

Fudo387 wrote:
salik79 wrote:

Sta sad, jel treba da stavim sliku onih iranskih jadnika sto leze upucani po rovovima?
Jebo te, citave im divizije izbrisao sa brojnog stanja a ti mi tu o nekakvom peru trkeljas.
Kad ih sataru masa dosadnjakovica ce na nekom forumu trubiti o svjetskim nepravdama, indijancima, pickama materinama...
Nemaš ti pojma drug o ovoj temi ništa,a ma ništa ne znaš, i to možda malo što znaš, pogrešno si razumio!! :)
salik79

#13373 Re: IRAN

Post by salik79 »

ioannes wrote:Dirk Müller u vezi Irana

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Wirklich mir aus der Seele gesprochen! Svaka cast. Ovo bi trebalo prevesti ovim nasim strucnjacima za BI i slobode naroda....
sumirprimus

#13374 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

:run:
salik79 wrote:
ioannes wrote:Dirk Müller u vezi Irana

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Wirklich mir aus der Seele gesprochen! Svaka cast. Ovo bi trebalo prevesti ovim nasim strucnjacima za BI i slobode naroda....
dojce sprehe za ein prosit???
salik79

#13375 Re: IRAN

Post by salik79 »

Fudo387 wrote:
salik79 wrote:

Kojih jadnika, kada su americkim i evropskim bojnim otrovima djelovali, je li to?! Nakon trovanja su ih satrali, samo sto si ti tada bio mali da bi ista upratio....

Jenkiji da su se ikada osjecali sposobnim da odrade Iran, odradili bi ga. Nego uvijek pucaju na proxy kartu i unutrasnja podrivanja. Sve oprobano, sve vidjeno...!
Post Reply