Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
parappa wrote:zna li neko dobrog turistickog vodica u sarajevu?
engleski ili njemacki jezik... 2 sata setnja po starom gradu uz malo price o objektima, dogadjajima itd.
To moraš preko TZ ako ćeš pravog vodiča, u suprotnom startuju ljude i traže akrediatacije. Povedoh neke prijetelje na tunel i lik me napade kako nisam vodič ovo ono, reko jarane to što sam preživjela rat mi je najbolja kvalifikacija. Odbij.
pa i naj bolje je ako je oficijelni vodic ... reko da preporucite nekog sa akreditacijom.
znam i ja dosta toga i mogao bih da im pokazem sve vaznije lokacije i objekte ali ne znam sve detalje, jednostavno nisam vodic i hocu da vidim kako to profesionalci rade pa da na kraju naucim nesto
U kojim radnjama imaju haljine svečanije za vjenčanja. Obilazila i obilazila, sve se svodi na neki biznis look, proljetno/ljetne haljinice sa cjeticima i dezenima ili famozna čipka.
artime wrote:U kojim radnjama imaju haljine svečanije za vjenčanja. Obilazila i obilazila, sve se svodi na neki biznis look, proljetno/ljetne haljinice sa cjeticima i dezenima ili famozna čipka.
Preko puta Tržnice, jesi li gledala u onoj radnji? Liči onako izlog na izlog jeftinih estradnih haljina.. može i za vjenčanje.
artime wrote:U kojim radnjama imaju haljine svečanije za vjenčanja. Obilazila i obilazila, sve se svodi na neki biznis look, proljetno/ljetne haljinice sa cjeticima i dezenima ili famozna čipka.
Preko puta Tržnice, jesi li gledala u onoj radnji? Liči onako izlog na izlog jeftinih estradnih haljina.. može i za vjenčanje.
Kiki riki ? Ne, nju sam zaobisla. Budem pogledala, jeste malo kicasto ali mozda bude sta...