Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila”
» zg1911, seln
jednom tjedan, drugom hefta
Dva foruma pod jednim krovom
Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila”
» zg1911, seln
Nešto mi ova pjesmica baca na ekavicuprljavi Hare wrote:Nakon slike sa kamilom,evo stigla je i pjesmica neke djevojčice...![]()
Zašto mi nemamo pjesmicu o.....recimo Sebiji?Kako prenose hrvatski mediji, Kitarovićeva se na danu otvorenih vrata družila sa građanima, učenicima srednje Poljoprivredne škole iz Zagreba i Ekonomsko-birotehničke škole iz Splita, kao i sa osnovcima iz zagrebačkih škola.
Jedna devojčica je izrecitovala pesmu o Kolindi nazvanu “Naša predsednica”.
Kitarovićeva je istakla da je došlo vreme kada imamo potrebu da otvorimo svoja vrata i svoja srca bližnjima i svima poželela srećan Božić i Novu godinu.
Pesma koju je dete recitovalo:
"Ona hoda na visokim petama, rešava sve probleme
Ona je super, tu nema dileme.
Naša predsednica puno aduta u rukavu ima,
Glasaćemo za nju i na sledećim izborima.
Naša predsednica prava je dama, tako kaže moja mama,
Neka još puno ostane sa nama i biće sretna cela Hrvatska"
Bruka i sramota!
Ko god da slusa cecu, da mi je i rodjena mater nije pri zdravoj pameti. Na stranu dubokoumni stihovi cecinih pjesama ili njena izvedba u vidu stenjanja i jecanja, ali barem cecin mafijaski background i cinjenica cija je zena trebalo bi barem ljude iz bosne odbiti da je slusaju i da je financiraju. ljudi koji slusaju cecu ili baju tog, mozda nisu cetnici, no ili podrzavaju cetnickinju i cetnike i to najgore vrste ili imaju vrlo nizak nivo moralne svijesti ako mogu preci preko toga ko su ti ljudi, ko je i sta je ceca.pemanapemani wrote:Jebote, kakvih strucnjaka iz kolektivne psihologije ima forum, to je cudo.
Ekspertiza onda kaze da u Sarajevu zivi vecina cetnika koji slusaju Cecu, Baju malog knindzu i slicne. Jusuf Nurkic cetnik, jer odvaljuje na ovog navedenog pjevaca fasistickih pjesama..
Dalmatinac je širok pojam, ima tu svega, od Vlaja do bodula. Ovaj je Vlaj.Bobi wrote:A imaju i dalmatinci s chim se pohvaliti
To je vec do nasih prosvjetnih radnika, neka se probude.prljavi Hare wrote:Nakon slike sa kamilom,evo stigla je i pjesmica neke djevojčice...![]()
Zašto mi nemamo pjesmicu o.....recimo Sebiji?Kako prenose hrvatski mediji, Kitarovićeva se na danu otvorenih vrata družila sa građanima, učenicima srednje Poljoprivredne škole iz Zagreba i Ekonomsko-birotehničke škole iz Splita, kao i sa osnovcima iz zagrebačkih škola.
Jedna devojčica je izrecitovala pesmu o Kolindi nazvanu “Naša predsednica”.
Kitarovićeva je istakla da je došlo vreme kada imamo potrebu da otvorimo svoja vrata i svoja srca bližnjima i svima poželela srećan Božić i Novu godinu.
Pesma koju je dete recitovalo:
"Ona hoda na visokim petama, rešava sve probleme
Ona je super, tu nema dileme.
Naša predsednica puno aduta u rukavu ima,
Glasaćemo za nju i na sledećim izborima.
Naša predsednica prava je dama, tako kaže moja mama,
Neka još puno ostane sa nama i biće sretna cela Hrvatska"
Bruka i sramota!
Chmoljo wrote:......................
General War wrote:
Dva foruma pod jednim krovom
Zanimljivo da ovakva sirovina uopce egzistira..Bobi wrote:A imaju i dalmatinci s chim se pohvaliti
Ostah duzan da sta napišem!mayab wrote:Odoh za vikend na taj najbolji Europski Advent, pa ću iznjeti utiske kad se vratim

mayab wrote:Ostah duzan da sta napišem!mayab wrote:Odoh za vikend na taj najbolji Europski Advent, pa ću iznjeti utiske kad se vratim
Moj rezime je (religiozni aspekt me ne zanima!), uloziti, lupam, milion maraka u kineske led diode i lampione, rasprodati licence za kućice za prodaju svih mogucih pića, što alkoholnih što himbera, hrane, slatke i slane, na nekoliko lokacija u gradu, organizovati glazbene nastupe uzivo, javni prevoz ukljucujuci i kosi lift za gornji grad komplet besplatan, i "puknuti" dobar marketing i imas grad pun turista cijeli mjesec!
Nemilice se ždere i cuga, i troše pare!
U subotu naveče je bila ludnica od guzve, podsjetilo me na , recimo Oktober fest, ili kakvu veliku utakmicu!![]()
Moram priznati, noćni ugođaj je stvarno očaravajuci, po danu za ne prepoznati!
Evo npr. park Zrinjevac nocu i po danu
...
.
.
.
Oj jebote tito koja opsjednutost. Jek tako razmisljas i kad vidis slike londona i pariza i nju jorka? I kad bajaderu ored sobom vidis, iskoci praljak a? Prodje ti zivot covjece, a ti ljudima na forumu pises ovakve glupostiDrvosjeca iz Dejcica wrote:mayab wrote:Ostah duzan da sta napišem!mayab wrote:Odoh za vikend na taj najbolji Europski Advent, pa ću iznjeti utiske kad se vratim
Moj rezime je (religiozni aspekt me ne zanima!), uloziti, lupam, milion maraka u kineske led diode i lampione, rasprodati licence za kućice za prodaju svih mogucih pića, što alkoholnih što himbera, hrane, slatke i slane, na nekoliko lokacija u gradu, organizovati glazbene nastupe uzivo, javni prevoz ukljucujuci i kosi lift za gornji grad komplet besplatan, i "puknuti" dobar marketing i imas grad pun turista cijeli mjesec!
Nemilice se ždere i cuga, i troše pare!
U subotu naveče je bila ludnica od guzve, podsjetilo me na , recimo Oktober fest, ili kakvu veliku utakmicu!![]()
Moram priznati, noćni ugođaj je stvarno očaravajuci, po danu za ne prepoznati!
Evo npr. park Zrinjevac nocu i po danu
...
.
.
.
Sve super ali kada skontaš da je u tom istom Zagrebu održan skup podrške Praljku, misa zadušnica za "mučenika", meni nekako sve to ostavlja gorak okus, na stranu kič i blještavilo kineskih lampica, to može napraviti svako. Znam da će sada krenuti priča tipa, baš me briga, ja za svoje pare idem gdje želim...ovo...ono...ali zar se tako može živjeti mazohistički i opurtunistički?
pa dobro, zar on njoj nije bio i na inauguraciji? nije to nista novo.kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/re ... jem/285469
Je li to isto važi i za tebe kada *ereš po islamu i muslimanima oopćenito? Razumijem ja da je tebe pogodila istina ali šta da se radi, nije to do mene već do Zagreba i Hrvatske. Hajde da to konstatuje tamo neki anonimni Drvosječa sa KLIX-a pa ne bi bilo ni pol jada, već to konstatuju sve agencije zapadne hemisfere. Ja Zagreb nisam otkrio 2017. godine kao neki već mnogo ranije, upoznao ga u sasvim drugom svjetlu od ovog današnjeg. Ljudi se zadovolje blještavilom jefitnih kineksih lampica i kažu vidi jes super, poštujem, svakom prema njegovom intelektualnom i moralnom dometu, ali meni je današnji Zagreb sinonim za kršćanski radikalizam i klero-fašizam najgoreg oblika. Svakim danom se ljudi fino potrude da to potvrde. Eto najnovije da imamo druženje na domjenku sa predsjednicom dokazanog neonaciste Velimira Bujanca koji, hajde što se slikao u nacističkoj uniformi, već je pozvao na linč hrvatskog glumca Renea Bitorajca zbog njegovih stavova koji se n uklapaju u njegov svjetonazor. Sve je to danas Zagreb i Hrvatska, prepuna jeftinih kineskih lampica, blještavila i kiča. Aferim!Bodkin wrote:Oj jebote tito koja opsjednutost. Jek tako razmisljas i kad vidis slike londona i pariza i nju jorka? I kad bajaderu ored sobom vidis, iskoci praljak a? Prodje ti zivot covjece, a ti ljudima na forumu pises ovakve glupostiDrvosjeca iz Dejcica wrote:Sve super ali kada skontaš da je u tom istom Zagrebu održan skup podrške Praljku, misa zadušnica za "mučenika", meni nekako sve to ostavlja gorak okus, na stranu kič i blještavilo kineskih lampica, to može napraviti svako. Znam da će sada krenuti priča tipa, baš me briga, ja za svoje pare idem gdje želim...ovo...ono...ali zar se tako može živjeti mazohistički i opurtunistički?
Vala baš, šta nas još može iznenaditi od susjeda pored već dokazanog i presuđenog udruženog zločinačkog poduhvata.sheilak wrote:pa dobro, zar on njoj nije bio i na inauguraciji? nije to nista novo.kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/re ... jem/285469
Stoji i ta konstatacija ali ovj drugi Zagreb danas (zadnjih mjeseci) je prevagnuo. Kao što sam rekao ja Zagreb poznajem mnogo ranije i ne samo kroz svjetlost kineskih lampica za Advent.Chmoljo wrote:nije Zagreb samo skup podrške Praljku.