Sebija All about
- deogest
#13351 Re: Sebija All about
Nevjerovatno je da su tek sad odlucili procesljati to, takvu jednu osobu koja radi u takvoj instituciji i koja obnasa vise pozicija u svakom smislu. Kakva drzava. 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#13352 Re: Sebija All about
Ma kome ce biti jasno....Nero Histrion wrote: ↑25/05/2021 22:29Kako ce dokazati da je polozila 10 ispita u Zagrebu? Napisala je u toj molbi da joj priznaju 10 ispita koje je tamo polozila.
Meni fakat ovdje vise nista nije jasno. Ovo je jedan opsti kupleraj, rekao bih.
- hadzinicasa
#13353 Re: Sebija All about
Dvije stvari kako rekoh:
Magisterij do Molbe za polaganje „ostatka“ u Sa
Specijalizacija
Magisterij do Molbe za polaganje „ostatka“ u Sa
Specijalizacija
Last edited by hadzinicasa on 25/05/2021 22:40, edited 1 time in total.
- Droog
#13354 Re: Sebija All about
"Imate li dokaz o polozenim ispitima?"KatarinaKosaca wrote: ↑25/05/2021 22:36Da ne citiram sebe, nitko joj nije ni tražio index iz Zagreba. Zamisli, dođeš i kažeš fale mi 4 ispita od 14, položiš ta 4 i magistrirašNero Histrion wrote: ↑25/05/2021 22:23 Ima ovdje potpis doktora Kurjaka da je bio mentor ... Senka Kurt pise, o romansiranoj biografiji, ispravljenim ocjenama, izgubljenom tom indeksu iz Zagreba valjda ... ali objavila i ovaj dokumnet na kojem se vidi i potpis ko je mentor.![]()
![]()
Hebo ga patak, sta je ovo vise?
https://interview.ba/2021/05/25/romansi ... JLeQlasO1i![]()
-"znaaaaate, ratna dejstva, politicka situacija, znaaaaate."
"Izetbegovic kazete da se prezivate? Sve uredu. Prijatno"
- Billy The Pljuc
#13355 Re: Sebija All about
Sjetih se vica i još nečega iz vremena rada na jednom graničnom prelazu.
Kae buvljak u BG svojevremeno. Student hoda po buvljaku i naleti na cigu koji prodaje diplome. Pita student kakvih diploma imaš?
Paaaa imam diplome sa šumarstva, prava, ekonomije, medEcine, ima raznih, nema šta nema kaže ovaj.
Pođe student da se raspituje za cijene. Pošto šumarstvo - 300 maraka, pošto ekonomija - 500 maraka, pošto pravo - 800 maraka.
A pošto ti je medicina? Kae cigo 1000 maraka al' uz jedan uslov. Pita student koji?
Pa moram malo da te propitam.
Što se tiče graničnog prelaza, na isti su danima, mjesecima, godinama dolazili kamioni sa robom srednje i visoke tarife, uredno se radile propratnice za carinjenje na jednoj CI u unutrašnjosti BiH. Nikada se nijedan od tih kamiona nije pojavio na carinjenju u toj CI dok to neko konačno nije "skonto". U međuvremenu je sva roba sa kamiona završavala na opjevanoj i najpoznatijoj pijaci u BiH svojevremeno.
Sad će se neko pitati pa kako je to moguće?
Vrlo lako, onomad u TZ je bilo dovoljno dovesti dva svjedoka da potvrde da si recimo taj i taj iz npr. Srebrenice. Jednom kad dobiješ LK možeš da registruješ firmu i uradiš mnogo toga, nema veze ni ako ti je firma registrovana na nepostojećoj adresi, niko uglavnom ništa ne provjerava.
O čemu mi uopšte pišemo ovdje?
Kae buvljak u BG svojevremeno. Student hoda po buvljaku i naleti na cigu koji prodaje diplome. Pita student kakvih diploma imaš?
Paaaa imam diplome sa šumarstva, prava, ekonomije, medEcine, ima raznih, nema šta nema kaže ovaj.
Pođe student da se raspituje za cijene. Pošto šumarstvo - 300 maraka, pošto ekonomija - 500 maraka, pošto pravo - 800 maraka.
A pošto ti je medicina? Kae cigo 1000 maraka al' uz jedan uslov. Pita student koji?
Što se tiče graničnog prelaza, na isti su danima, mjesecima, godinama dolazili kamioni sa robom srednje i visoke tarife, uredno se radile propratnice za carinjenje na jednoj CI u unutrašnjosti BiH. Nikada se nijedan od tih kamiona nije pojavio na carinjenju u toj CI dok to neko konačno nije "skonto". U međuvremenu je sva roba sa kamiona završavala na opjevanoj i najpoznatijoj pijaci u BiH svojevremeno.
Vrlo lako, onomad u TZ je bilo dovoljno dovesti dva svjedoka da potvrde da si recimo taj i taj iz npr. Srebrenice. Jednom kad dobiješ LK možeš da registruješ firmu i uradiš mnogo toga, nema veze ni ako ti je firma registrovana na nepostojećoj adresi, niko uglavnom ništa ne provjerava.
- Login77777
#13356 Re: Sebija All about
Potrazi koji je dan 11.06.2000.Nero Histrion wrote: ↑25/05/2021 22:37To je taj dokument. Ne mogu vjerovati da bi se neko usudio falsifikat uraditi, preozbiljno je ovo.
-
LSD
#13357 Re: Sebija All about
Treba Asima i svakog ko joj stane na put napraviti lažovom, senilnim prevarantom itd.
Sebija zna šta radi, dok bosanska goveda zure u prazno

Žena godinama trpa otraga
i ne vadi.
Sebija zna šta radi, dok bosanska goveda zure u prazno

Žena godinama trpa otraga
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#13358 Re: Sebija All about
Sve i da jeste bio mentor za doktorat, pa posenilio, potplatiti ga (pun je kao brod, nije na to spao, ali hajd), iz bilo kojeg razloga dr Kurjak negira činjenicu, da bi doktorirao, moraš magistrirati, a od 14 ispita na postdiplomskom za 10 nema traga.
- Porodice Foht
#13359 Re: Sebija All about
Opsovat ce Kurjak i rodni Kotor Varos i svaku vezu s Bosnom u kakav se glib uvalio pod stare dane! 
-
artur morgan
#13360 Re: Sebija All about
I Kurjak je nagovjestio u zadnjem javnom istupu da pored dobrog pamcenja kako tvrdi, postoji mogucnost da je ipak "zaboravio" da joj je bio mentor. Sta su motivi doktora Kurjaka da svjesno laze ? Kajanje kad je sve izaslo na vidjelo sto je ucestvovao u svemu tome i sto je bio dio lopovluka, pa da se sad predstavi kao znanstvenik koji s tim nema veze ?
-
suspect_zero
#13361 Re: Sebija All about
Ima li neko da se sjeća šta je bila primarna djelatnost firme Velefarmacija, ja sam tu kupovala šminku i prije rata a i u ratu ono zaliha što je bilo ostalo
....zar su se oni bavili liječenjem, porođajima, ginekologijom????
Znam da su pomagala nabavljali nešto kao firma Neretva
Znam da su pomagala nabavljali nešto kao firma Neretva
- KatarinaKosaca
#13362 Re: Sebija All about
Jedno je doći 1993 u Sarajevo iz spaljene Foče ili 95 iz Srebrenice i uz 2 svjedoka potvrditi da si odatle, da si oženjen itd. Nisi mogao doći iz BL i reći uz svjedoke da si diplomirao pravo, a pogotovo nisi mogao doći iz Zagreba koji nije spaljen bez Indexa. Njoj je napravljen blago rečeno ustupak i odgovoran treba biti i šef studentske službe i dekan iz tog periodaBilly The Pljuc wrote: ↑25/05/2021 22:39 Sjetih se vica i još nečega iz vremena rada na jednom graničnom prelazu.
-
LSD
- KatarinaKosaca
#13364 Re: Sebija All about
Reče danas Sebija što je vrlo vjerovatno da su htjeli otvoriti svoju ginekološki ambulantu jer su 90% uposlenih bile žene. Pretis je na primjer imao svoju ginekološki ambulantu i još puno firmisuspect_zero wrote: ↑25/05/2021 22:44 Ima li neko da se sjeća šta je bila primarna djelatnost firme Velefarmacija, ja sam tu kupovala šminku i prije rata a i u ratu ono zaliha što je bilo ostalo....zar su se oni bavili liječenjem, porođajima, ginekologijom????
Znam da su pomagala nabavljali nešto kao firma Neretva![]()
-
suspect_zero
#13365 Re: Sebija All about
Jes', jes'....opet udar na nas jadne bošnjake, očekujem sada reisa i bivšeg i sadašnjeg da se oglase i da hudbe u petak budu posvećene prvoj u bošnjaka
- svjezi_ustipak
#13366 Re: Sebija All about
"ULTRA SOND IN CINICLAO MEDISN" tako joj bukvalno piše u prijaviNero Histrion wrote: ↑25/05/2021 22:23 Ima ovdje potpis doktora Kurjaka da je bio mentor ... Senka Kurt pise, o romansiranoj biografiji, ispravljenim ocjenama, izgubljenom tom indeksu iz Zagreba valjda ... ali objavila i ovaj dokumnet na kojem se vidi i potpis ko je mentor.![]()
![]()
https://interview.ba/2021/05/25/romansi ... JLeQlasO1i
-
suspect_zero
#13367 Re: Sebija All about
Dobro, imali namjeru otvoriti, što koliko se sjećam nije realizovanoKatarinaKosaca wrote: ↑25/05/2021 22:48Reče danas Sebija što je vrlo vjerovatno da su htjeli otvoriti svoju ginekološki ambulantu jer su 90% uposlenih bile žene. Pretis je na primjer imao svoju ginekološki ambulantu i još puno firmisuspect_zero wrote: ↑25/05/2021 22:44 Ima li neko da se sjeća šta je bila primarna djelatnost firme Velefarmacija, ja sam tu kupovala šminku i prije rata a i u ratu ono zaliha što je bilo ostalo....zar su se oni bavili liječenjem, porođajima, ginekologijom????
-
LSD
#13368 Re: Sebija All about
Upravo to.suspect_zero wrote: ↑25/05/2021 22:49
Jes', jes'....opet udar na nas jadne bošnjake, očekujem sada reisa i bivšeg i sadašnjeg da se oglase i da hudbe u petak budu posvećene prvoj u bošnjaka![]()
![]()
Pozivamo Reisa da reaguje na ove pojave. To je njegova vjerska dužnost, da odbrani čast i ugled svoje sestre po vjeri.
Pa ne može se nekakav Asim iz Zagreba odjednom pojaviti u Sarajevu nakon 20 godina i bacati ljage i fleke na našu sultaniju. Nemaš to pravo Asime.
- hadzinicasa
#13369 Re: Sebija All about
I ja primjetih ali je to najmanji problem rekla bih... da mi je cuti da progovori na tom jeziku na kojem je „studirala“.svjezi_ustipak wrote: ↑25/05/2021 22:52"ULTRA SOND IN CINICLAO MEDISN" tako joj bukvalno piše u prijaviNero Histrion wrote: ↑25/05/2021 22:23 Ima ovdje potpis doktora Kurjaka da je bio mentor ... Senka Kurt pise, o romansiranoj biografiji, ispravljenim ocjenama, izgubljenom tom indeksu iz Zagreba valjda ... ali objavila i ovaj dokumnet na kojem se vidi i potpis ko je mentor.![]()
![]()
https://interview.ba/2021/05/25/romansi ... JLeQlasO1i
Sad ce isukati TOEFL
-
meridiyan
#13370 Re: Sebija All about
Samo da ne nasjedate na neciju objavu na prethodnim stranicama da je 11.jun 1996 god. bila nedjelja.
11. jun 1996 godine je bio UTORAK.
11. jun 1996 godine je bio UTORAK.
- eltroxin
#13371 Re: Sebija All about
Komentar sa Slobodne..
MOSI
Prije 2 min
Znaju oni gospodjo Sebija ( uzpustasko-cetnicko genocidna banda A POSEBNO NJIHOVI KOMUNJARSKI BOSNJACKI HAMALI ( KOJI ZA PUTOVNICU I SAKU SMRDLJIVI UZPUSTASKih KRUNA PLJUJU PO MUSLIMANIMA I DRZAVI BOSNI ) ; SENADI AVDICI , FEJSOVI sandzacki HADZIMIHALOVICI , EMIRI PIRKE , BAKIRI HADZIOMEROVICI , SCEPE , LOVAC NA MIRAZ RUS KONAKOVICI , SELJACI GATACKI CAPMARE.. I MNOGI DRUGI , da ste vi GOSPODJO SEBIJA casno doktoril i zna banda dakako gdje se to sve moze provjeriti . AL BOSNJACKI ( SIC!!) KOMUNJARSKI HAMALI PETOKOLONASI SU OPET DOBILI ZADATAK OD SAO I BIA DA SKRENU PAZNJI EVROPI( to i nisu trebali ciniti jer je eu ta koja i hajca uzp ustase i cetnicke genocidase protiv muslimana) od trenutne primitivne , antievropske uzp ustaske blokade drzavne granice.
Mora se priznati da hamali petokolonaski bosnjacki , korisnici putovnice smrdljive rvacke, to dobro rade u korist uzp ustasa a na stetu Bosnjaka i drzave Bosne.
Samo je pitanje dokle ce to narod trpiti i gledati kako sandzacki cetnik Hadzimihajlovic ,Senadi i druga petokolonaska bagra za koju krunu i putovnicu razguljuju drzavu
MOSI
Prije 2 min
Znaju oni gospodjo Sebija ( uzpustasko-cetnicko genocidna banda A POSEBNO NJIHOVI KOMUNJARSKI BOSNJACKI HAMALI ( KOJI ZA PUTOVNICU I SAKU SMRDLJIVI UZPUSTASKih KRUNA PLJUJU PO MUSLIMANIMA I DRZAVI BOSNI ) ; SENADI AVDICI , FEJSOVI sandzacki HADZIMIHALOVICI , EMIRI PIRKE , BAKIRI HADZIOMEROVICI , SCEPE , LOVAC NA MIRAZ RUS KONAKOVICI , SELJACI GATACKI CAPMARE.. I MNOGI DRUGI , da ste vi GOSPODJO SEBIJA casno doktoril i zna banda dakako gdje se to sve moze provjeriti . AL BOSNJACKI ( SIC!!) KOMUNJARSKI HAMALI PETOKOLONASI SU OPET DOBILI ZADATAK OD SAO I BIA DA SKRENU PAZNJI EVROPI( to i nisu trebali ciniti jer je eu ta koja i hajca uzp ustase i cetnicke genocidase protiv muslimana) od trenutne primitivne , antievropske uzp ustaske blokade drzavne granice.
Mora se priznati da hamali petokolonaski bosnjacki , korisnici putovnice smrdljive rvacke, to dobro rade u korist uzp ustasa a na stetu Bosnjaka i drzave Bosne.
Samo je pitanje dokle ce to narod trpiti i gledati kako sandzacki cetnik Hadzimihajlovic ,Senadi i druga petokolonaska bagra za koju krunu i putovnicu razguljuju drzavu
-
artur morgan
#13372 Re: Sebija All about
Mnogi su napustili Izetbegovice u zadnji par godina...pa se pitam da isto ne pokusava i dr. Kurjak 
- eltroxin
- uglavnomja
#13374 Re: Sebija All about
ovo pise, ako nije druga velefarmacijasuspect_zero wrote: ↑25/05/2021 22:44 Ima li neko da se sjeća šta je bila primarna djelatnost firme Velefarmacija, ja sam tu kupovala šminku i prije rata a i u ratu ono zaliha što je bilo ostalo....zar su se oni bavili liječenjem, porođajima, ginekologijom????
Velefarmacija d.d. Sarajevo u stečaju
NAZIV Dioničarsko društvo, trgovina na veliko i malo neprehrambenim i prehrambenim proizvodima i poslovima spoljno-trgovinskog prometa Velefarmacija dd Sarajevo U STEČAJU
ADRESA KUNDURĐILUK 2
MJESTO 71000 Sarajevo
Kanton Sarajevo
uput u tim raznim farmacijama su se zaposljavali doktori koji nisu mogli dobiti posao u bolinicama
-
suspect_zero