Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#13351 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:Liverpool pod vodstvom Rodgersa:"Evo sanse iiii nistaaa"
Ja ne znam samo sto mi ovo treba u zivotu kad na Eurosportu ima snooker
Kakve sanse? :mrgreen:
Mustang1

#13352 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Pa polufinale kupa je sansa neka valjda :D Prosle sezone sansa za titulu. I za lp ove isto dobro igraju i kad je kljucno poceli gubiti
SmokingMan

#13353 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

Gandalf wrote:Sa koliko sam entuzijazma propratio dolazak Rodgersa u klub, kontam mlad, ambiciozan trener sa nekim novim zamislima :-)
Jbt usporediti ga sa Safetom je uvreda za kasetaša, onaj je bar igrao sa napadačima, doduše bez bekova, ali eto imao je bar napadača :roll:
Ovaj panglu nema ni bekova ni napadača, krila neki bočni veznjaci lafo neki krilni bekovi šta li već, oj lika :lol:
Ne trebaju njima nikakva pojačanja, jer koga god da dovedu ovaj šarlatan će ga upropastiti, trebali su ga još u Januaru otjerati.
On će na kraju svoje karijere u LFC-u, nakon pretpostavljam još tri sezone blamiranja biti bez premca najneuspješniji trener u istoriji kluba.
Samo gdje su im bile oči kada su kupovali napadača,pa kud baš da Marija potrefe od tolike ponude igrača na tržištu.Kao da nisu mogli ranije vidjeti o kakvom se karakteru radi.
MyTao

#13354 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

SmokingMan wrote:
Gandalf wrote:Sa koliko sam entuzijazma propratio dolazak Rodgersa u klub, kontam mlad, ambiciozan trener sa nekim novim zamislima :-)
Jbt usporediti ga sa Safetom je uvreda za kasetaša, onaj je bar igrao sa napadačima, doduše bez bekova, ali eto imao je bar napadača :roll:
Ovaj panglu nema ni bekova ni napadača, krila neki bočni veznjaci lafo neki krilni bekovi šta li već, oj lika :lol:
Ne trebaju njima nikakva pojačanja, jer koga god da dovedu ovaj šarlatan će ga upropastiti, trebali su ga još u Januaru otjerati.
On će na kraju svoje karijere u LFC-u, nakon pretpostavljam još tri sezone blamiranja biti bez premca najneuspješniji trener u istoriji kluba.
Samo gdje su im bile oči kada su kupovali napadača,pa kud baš da Marija potrefe od tolike ponude igrača na tržištu.Kao da nisu mogli ranije vidjeti o kakvom se karakteru radi.
Mario je najmanji problem. Danas je bio najbolji igrac Liverpoola na terenu, postigao je i regularan gol ali su mu ga ponistili. Problem je Rodgers... Nije on jos spreman za Liverpool, prevelik je ovo zalogaj za njega, vidjelo se to i prosle sezone kada je sve islo dobro. Liverpool je u zadnjih nekoliko godina jako los, ali nikada nisu gubili ovako lahko ove teze i kljucne utakmice. Znao je Liverpool zavrsiti 6. a razbiti i Chelsea i United... Trenutno je nemoguce zamisliti Liverpool koji moze otici u London i pobjediti Chelsea. Meni je BR drag, ali mislim da je vrijeme da ide ali koga dovesti?
SmokingMan

#13355 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

Djelomice i BR snosi odgovornost,tim ima jaku perspektivu,samo mu nedostaju bar dva jaka stopera i pouzdan napadač u tandemu sa Staridžom,koji nikako nije imao sreće ove sezone.Šteta sa ono danas protiv AV,iako ne simpatišem L'pool jako sam želio da se sastanu sa Arsenalom,ali se u konačnici ispostavilo da očito mnogo toga ne štima...
Mustang1

#13356 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nor,alno da ne stima kad debil jednig igraca u toku jedne utakmice izmjene na 100 pozicija. I to hajd da je jedna utakmica nego svaka. Pa stavi odmah Cana u sredinu i 2 stopera a ne svaka utakmica Can ide naprijed a jos je danas i na beku bio..
MyTao

#13357 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

SmokingMan wrote:Djelomice i BR snosi odgovornost,tim ima jaku perspektivu,samo mu nedostaju bar dva jaka stopera i pouzdan napadač u tandemu sa Staridžom,koji nikako nije imao sreće ove sezone.Šteta sa ono danas protiv AV,iako ne simpatišem L'pool jako sam želio da se sastanu sa Arsenalom,ali se u konačnici ispostavilo da očito mnogo toga ne štima...
Pa doveo je do sada 3-4 stopera i potrosio vise od 50m na njih. Sve treba da snosi on, jako sam zelio da uspije jer mi se svidja njegova filozofija, ali je jos zelen za nesto vise od ovog trenutnog. Problem je sto nemaju koga dovesti na njegovo mjesto... mozda mu dati jos jednu sansu zbog onog od prosle sezone i to je to...
Mustang1

#13358 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Kako nema. Fino rekose na EuroSportu ona dvojica danas,Rodgers treba da ide a ima jedan ciko slobodan a mijenja ga Tuchel,necemo reci ko je on. :D
MyTao

#13359 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Mustang1 wrote:Kako nema. Fino rekose na EuroSportu ona dvojica danas,Rodgers treba da ide a ima jedan ciko slobodan a mijenja ga Tuchel,necemo reci ko je on. :D
On ce vjerovatno negdje drugo... city ili barsa kako se prica. Plus, nije ni on bas najbolje rjesenje pogotovo sudeci po ovoj zadnjoj sezoni...
Jack Be Nimble

#13360 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

Trebao Dzija vaditi zajedno sa Markovicem. Steta sto Baloteli nije dao gol. Bilo bi pet golova po jedan u svakom takmicenju :-)
Towelie

#13361 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Izvesni gospodin sa goatee bradicom je slobodan na leto.
Mustang1

#13362 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Cuj Klop nije rjesenje pa ko jeste onda ? Rafa ? Ne hvala ! Trenutno je Klop najbolji od svih slobodnih i bolji je od ovog vizionara milion puta
SmokingMan

#13363 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

MyTao wrote:
SmokingMan wrote:Djelomice i BR snosi odgovornost,tim ima jaku perspektivu,samo mu nedostaju bar dva jaka stopera i pouzdan napadač u tandemu sa Staridžom,koji nikako nije imao sreće ove sezone.Šteta sa ono danas protiv AV,iako ne simpatišem L'pool jako sam želio da se sastanu sa Arsenalom,ali se u konačnici ispostavilo da očito mnogo toga ne štima...
Pa doveo je do sada 3-4 stopera i potrosio vise od 50m na njih. Sve treba da snosi on, jako sam zelio da uspije jer mi se svidja njegova filozofija, ali je jos zelen za nesto vise od ovog trenutnog. Problem je sto nemaju koga dovesti na njegovo mjesto... mozda mu dati jos jednu sansu zbog onog od prosle
sezone i to je to...
Zate pare je mogao uzeti konkretnije stopere,ovi su i suviše mekani,jedino mi je žao Lovrena koji se toliko boji,kao da ga je neko opsihirio.Skrtel je sjajan i izuzetno broben igrač,ali njegova odlučnost u igri i koncentracija ga uvijek j**e.Nekada pruži takvu partiju,da bi,onaj koji prvu put gleda,rekao da se radi o najboljem stper na svijetu,što u većini slučajeva i nije,nažalost.Hajde ,kada sam spomenuo i odbrano da se malo i osvrnem na Lazara,i njegov veoma skromni ovosezonski učinak,iako sam od njega očekivao velike partije.Kako mogu primjetiti on je uglavnom orijentisani timski igrač,ali par puta je tokom sezone znao uprskati čiste zcere,gdje doslovno ispred gola daje loptu suigraču,iako je sam mogao završiti akciju.Ima vremena za njega,po mom skromnom mišljenju Lazara itekako treba zadržati,pustiti da se u potpunosi uklopi u koncept.I rado bih se opet dotakao malo i previše forsiranog Hndersona,iako meni na prvi pogled nedaje utisak nekoga ko bi mogao zamjeniti Gerrarda,a pogotvo preuzeti kapitensku traku.Gledajući ga,stekao sam utisak kako se radi o izuzetno borbenom igrači ali sa poprilično solidnom tehnikom,da bi bio jedan klasični playmaker,da sam ja manager kod mene bi igrao na poziciji defanzivnog veznog,sa svojom konstrukcijom,i stilom igre,jedna idealna pozicija na terenu za njega.Sterling,za njega ne bi trošio puno riječi,igrač koji vrvi od potencijala,ali da bi bio nešto više od običnog "Wingera",koji izuzetno mnogo trči po terenu,i trudi se,treba poraditi na završnici,i da nabaci koju kolu mišića,poprilično je slab u duelima sa malo jačim protivničkim defanzivcima.Voema mi je žao Staridža,i sve ono korz ša je prošao ove sezone,jako bitan igrač u vrhu napada,od kojeg očekujem da iduće sezone uđe u pravu formu kao prošle godine,štešta što ga maleri nisu zaobišli,izuetan talenat,i uz to da mu nađu nekoga u vrhu napada,sa kime bi mogao funkcionisati,kao što je to bio slučaj sa Suarezom.
Last edited by SmokingMan on 20/04/2015 14:37, edited 1 time in total.
todd_smith

#13364 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Dodje Klopp, uzme Begovica i Reusa i eto titule.
Logovan

#13365 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

todd_smith wrote:Dodje Klopp, uzme Begovica i Reusa i eto titule.
Al' na sokeru.
Mustang1

#13366 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

U to najvise polazem nade za Klopa. Da ce povuci sa sobom bar jednog ili dvojicu igraca iz Dortmunda (Reusa i Hummelsa 8-) ) i rasprodati one tarabe
todd_smith

#13367 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Hummels nece 100% u Liverpool, ide u United ako bude dolazio u EPL.
Logovan wrote:
todd_smith wrote:Dodje Klopp, uzme Begovica i Reusa i eto titule.
Al' na sokeru.
Kada je BR mogao do kraja boriti se za titulu prosle sezone, Klopp sa ovom ekipom moze osvojiti kada skontas da je ove sezone Chelsea uzeo titulu jednostavno jer nisu imali konkurencije, Arsenal i United se probudili kad se sve vec zavrsilo.
Logovan

#13368 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

todd_smith wrote: Kada je BR mogao do kraja boriti se za titulu prosle sezone, Klopp sa ovom ekipom moze osvojiti kada skontas da je ove sezone Chelsea uzeo titulu jednostavno jer nisu imali konkurencije, Arsenal i United se probudili kad se sve vec zavrsilo.
Borili se i to jednom u sami Bog zna koliko godina, tako da je ona borba bila možda i bljesak ekipe. Odigrali dobru sezonu i to je to, a sad opet mole Boga da upadnu među prve četiri ekipe, pa da zaigraju Ligu prvaka.
Da bi osvojili titulu, potrebno im je više od Kloppa, Begovića i Reusa. Valja otjerati tarabe kojih se nakupilo mašala, pa dovesti bolje umjesto njih ili makar na nekim pozicijama, onda ti tu dođe i uigranost. A i kolike su šanse da svi konkurenti imaju lošu sezonu, pa da Liverpool dođe do titule. :-)
todd_smith

#13369 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Logovan wrote:
todd_smith wrote: Kada je BR mogao do kraja boriti se za titulu prosle sezone, Klopp sa ovom ekipom moze osvojiti kada skontas da je ove sezone Chelsea uzeo titulu jednostavno jer nisu imali konkurencije, Arsenal i United se probudili kad se sve vec zavrsilo.
Borili se i to jednom u sami Bog zna koliko godina, tako da je ona borba bila možda i bljesak ekipe. Odigrali dobru sezonu i to je to, a sad opet mole Boga da upadnu među prve četiri ekipe, pa da zaigraju Ligu prvaka.
Da bi osvojili titulu, potrebno im je više od Kloppa, Begovića i Reusa. Valja otjerati tarabe kojih se nakupilo mašala, pa dovesti bolje umjesto njih ili makar na nekim pozicijama, onda ti tu dođe i uigranost. A i kolike su šanse da svi konkurenti imaju lošu sezonu, pa da Liverpool dođe do titule. :-)
pa eto otkako je City uzeo prvu titulu pa sve do danas sa Celzijem, prvak Engleske je prvak jer su svi ostali losi bili, ne jer je prvak bio nevjerovatan.
Towelie

#13370 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Kojom logikom bi Klopp izabrao Liverpool pre Cityja, recimo? Naravno da je on odlicno resenje, ali da li je i realno?
jasko_ba

#13371 Re: Liverpool FC

Post by jasko_ba »

Image
todd_smith

#13372 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Towelie wrote:Kojom logikom bi Klopp izabrao Liverpool pre Cityja, recimo? Naravno da je on odlicno resenje, ali da li je i realno?
ma naravno, ovo onako komentarisemo kada bi preuzeo
MyTao

#13373 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ma zaboraviti na Kloppa... on je vec 10000% nasao klub i sve je vec zavrseno iza zatvoreni vrata. A vala ja ga licno nebi ni volio vidjeti u Liverpoolu, puno uspjesniji trener od Rodgersa, ali i njemu bi trebalo vremena da se prilagodi EPL-u. Nema niko ko bi mogao doci... tako da ocekujem Rodgersa i njegovo eksperimentisanje jos jednu godinu.

Covjek je 4 formacije promjenio u jednoj tekmi protiv mrtve Aston Ville :-)
Herr Flick

#13374 Re: Liverpool FC

Post by Herr Flick »

MyTao wrote:Ma zaboraviti na Kloppa... on je vec 10000% nasao klub i sve je vec zavrseno iza zatvoreni vrata. A vala ja ga licno nebi ni volio vidjeti u Liverpoolu, puno uspjesniji trener od Rodgersa, ali i njemu bi trebalo vremena da se prilagodi EPL-u. Nema niko ko bi mogao doci... tako da ocekujem Rodgersa i njegovo eksperimentisanje jos jednu godinu.

Covjek je 4 formacije promjenio u jednoj tekmi protiv mrtve Aston Ville :-)

Gdje bih to mogao Klopp otici?? City mozda,ne vidim rugi klub gdje bi mogao otici
Mustang1

#13375 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma nije dogovorio ni sa kime da jeste znalo bi se vec kao sto se zna da ce otici i ko ce im doci. Dok ne bude zvanicno ja njega sanjam :D
Post Reply