Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- SaraFina
#13326 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafisaga, znaš ti onu staru " šta zna gedžo što je čokolada"
Tako i ti japrak, sogan i sl
-
Hafis
#13327 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
E kad sam ja jeo sogan dolmu u Drini u Rajvosa...ako znaš gdje je bila.SaraFina wrote:Hafisaga, znaš ti onu staru " šta zna gedžo što je čokolada"
- Alfons Kauders
#13328 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nema potrebe - nista se nije promijenilo.Hafis wrote:Mogli bi brate i neku o Kiseljaku iz razdoblja 92.-95. Mislim da to još nismo obradili
Bili teroristi, ostali teroristi.
- SaraFina
#13329 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Mene interesuje samo današnjica i sutrašnjica, i normalno sex, rokenrol iu ribolov.duh_sa_sjekirom wrote:MoRemo!Hafis wrote:Mogli bi brate i neku o Kiseljaku iz razdoblja 92.-95. Mislim da to još nismo obradili
Deder opleti, da te čujemo?
uostalom, zašto ne dignete glas protiv predloženog Izbornog zakona od strane HDZ-a koji će slično kao i u slučaju Hrvata iz Sarajeva staviti u diskriminatorski položaj i Hrvate iz Kiseljaka. A ne vi ovdje još i udri po njima, i to sve bez ikakvih dokaza. Pa gdje je taj razvikani antifašizam na djelu?
Mi ni u ratu nismo se iživljavali nad nemoćnim Hrvatima u sredinama gdje nisu prestavljali vojni ili politički faktor.
Pa je tako drugim korpusom jedno vrijeme i Hrvat zapovjedao.
Dretelj i Heliodrom nisu patentirali Bošnjaci u TZ recimo.
- duh_sa_sjekirom
#13330 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Blago tebi onda, kad si tako rahat s pameću...Hafis wrote: Mene interesuje samo današnjica i sutrašnjica, i normalno sex, rokenrol iu ribolov.
uostalom, zašto ne dignete glas protiv predloženog Izbornog zakona od strane HDZ-a koji će slično kao i u slučaju Hrvata iz Sarajeva staviti u diskriminatorski položaj i Hrvate iz Kiseljaka. A ne vi ovdje još i udri po njima, i to sve bez ikakvih dokaza. Pa gdje je taj razvikani antifašizam na djelu?
-
Hafis
#13331 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hvala bogu, nek samo nisu fašisti. Dopada mi se ova novotarija u terminologoji. Ono s fašistima baš uTušilo.Alfons Kauders wrote:Nema potrebe - nista se nije promijenilo.Hafis wrote:Mogli bi brate i neku o Kiseljaku iz razdoblja 92.-95. Mislim da to još nismo obradili
Bili teroristi, ostali teroristi.
- arzuhal
#13332 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Što bi rek'o Mujo: Neka, zapalit ćemo i mi auto hodži u Čapljini! 
-
Hafis
#13333 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zar i ti brate Brute.duh_sa_sjekirom wrote:Blago tebi onda, kad si tako rahat s pameću...Hafis wrote: Mene interesuje samo današnjica i sutrašnjica, i normalno sex, rokenrol iu ribolov.
Hebo majku, u nedostatku argumenata uvijek udare po mom liku i djelu. Najbolje je tako.
- spreca
#13334 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ima ona stara dobra izreka...Napelo se govno u njima pa misle da je srce..........a posle ce biti ....auuuuu mama Kososhinda pomagaj diraju nasSaraFina wrote:
Srednja Bosna je demografski i politički potopljena i usudi se tamo provoditi terorističke akcije. Zamisli te hrabrosti. ..
- Alfons Kauders
#13335 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da, na to se i ide... Ubiju nekog kod nas, uteknu preko granice, i kad neminovno nekom pukne kurac i odluci da posegne za istim metodama...SaraFina wrote:Alfons Kauders wrote:
Samo se nastavlja tradicija - Kiseljak drugi put ovog mjeseca, a prije tog onaj debil od ministra u HNK izjavi kako ne moze garantovati sigurnost Bosnjacima... Hrvatska oslobodi Knezovica i amnestira MUP ZHK od odgovornosti za ubistvo jedne i ranjavanje sest osoba...
Ocito je da HDZ ispipava dokle moze ici, te da se trudi izazvati incidente s tezim posljedicama.
S obzirom na to da HDZ i SNSD kontrolisu pravosudje i dobar dio policijskih agencija, njihov terorizam ce prolaziti nekaznjeno.
To vjerovatno i jeste njihov plan - da izazivaju incidente dok ne padne mrtva glava i dok ne izazovu nove sukobe.
Pa ako Bošnjo nedaj bože koga ubije, onda će grotesno debela barbika iz susjestva reći " jesam vam rekla gospodjo Evropo".
Fašizam zataškavaju a usred srednje Bosne gdje nisu nikakav demografski faktor rade terorističke napade.
"Kme, kme, ISIL nas ubija!"
A u isto vrijeme njihovi ministri govore kako Bosnjacima ne mogu garantirati sigurnost?
Nema frke, ima ko moze. Fino se uvede vanredno stanje na tim podrucjima gdje drzava po priznanju ministara HDZ nema vlast, rasporede se policijske snage s teritorija na kojim drzava i dalje ima kontrolu, proglasi se policijski sat u 2200h, dva metka u sve sto se mrdne do zore.
Problem rijesen.
Jebote oni seru da BiH "nema kontrolu" nad nekakvom Maočom od 50 stanovnika, a HDZ ministri otvoreno govore da nemaju kontrolu nad svojim kantonima i da tamo ne mogu garantovati provodjenje zakona i sigurnost gradjana?
Ako je tako, onda je to vanredno stanje i tu se nema sta raspravljati.
- duh_sa_sjekirom
#13336 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Argumenata za šta?Hafis wrote: Zar i ti brate Brute.
Hebo majku, u nedostatku argumenata uvijek udare po mom liku i djelu. Najbolje je tako.
Bojim se da ni sam ne znaš šta hoćeš da kažeš.
I, naravno, ovdje vlada zakon "jači tlači"...
-
Hafis
#13337 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Vidi suze moje. Ono živi za mene.
Sad će i drugi prašinari....krv u vodi
- SaraFina
#13338 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
spreca wrote:ima ona stara dobra izreka...Napelo se govno u njima pa misle da je srce..........a posle ce biti ....auuuuu mama Kososhinda pomagaj diraju nasSaraFina wrote:
Srednja Bosna je demografski i politički potopljena i usudi se tamo provoditi terorističke akcije. Zamisli te hrabrosti. ..
U slučaju bilo čega nedaj Bože, te enklavice su u najgorem položaju. Bez obzira čije.
Lako je srati iz Hercegovine.
- duh_sa_sjekirom
#13339 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne svih građana. Samo se muslimanima ne garantuje sigurnost. Ostali mogu mirno spavati.Alfons Kauders wrote:
Da, na to se i ide... Ubiju nekog kod nas, uteknu preko granice, i kad neminovno nekom pukne kurac i odluci da posegne za istim metodama...
A u isto vrijeme njihovi ministri govore kako Bosnjacima ne mogu garantirati sigurnost?
Nema frke, ima ko moze. Fino se uvede vanredno stanje na tim podrucjima gdje drzava po priznanju ministara HDZ nema vlast, rasporede se policijske snage s teritorija na kojim drzava i dalje ima kontrolu, proglasi se policijski sat u 2200h, dva metka u sve sto se mrdne do zore.
Problem rijesen.
Jebote oni seru da BiH "nema kontrolu" nad nekakvom Maočom od 50 stanovnika, a HDZ ministri otvoreno govore da nemaju kontrolu nad svojim kantonima i da tamo ne mogu garantovati provodjenje zakona i sigurnost gradjana?
DemokraCija
- SaraFina
#13340 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
A je tebi zbilja normalno u Kiseljaku koji je opkoljena enklava sa još par hrvatskih, uz ovakvu napetost na vjerski praznik zapaliti imamu auto? U kući i ispod dječije sobe? Fakat ti to razumno?
- BHCluster
#13341 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zato sve ono sto slijedi ce ici lakse.duh_sa_sjekirom wrote:Ne svih građana. Samo se muslimanima ne garantuje sigurnost. Ostali mogu mirno spavati.Alfons Kauders wrote:
Da, na to se i ide... Ubiju nekog kod nas, uteknu preko granice, i kad neminovno nekom pukne kurac i odluci da posegne za istim metodama...
Problem rijesen.
DemokraCija
-
Hafis
#13342 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Samo sam rekao da je u ovom slučaju utvrđen počinilac, imenovan je teroristom (u stvari svi Hrvati u Kiseljaku) i sad se čeka hapšenje i presuda.duh_sa_sjekirom wrote:Argumenata za šta?Hafis wrote: Zar i ti brate Brute.
Bojim se da ni sam ne znaš šta hoćeš da kažeš.
I, naravno, ovdje vlada zakon "jači tlači"...
Prvo treba utvrditi ima li ovo krivično djelo etničku ili vjersku konotaciju, pa onda u tom smjeru pokrenuti istragu.
Sjećam se 2009. godine i slučaja podmetanja požara u džamiju u Višićima...ista je ovakva medijska haranga i patriJotska preseravanja su bila usmjerena prema čapljinskim Hrvatima, tj. ''fašistima'' i ''teroristima'', dok istraga nije utvrdila počinitelja (Bošnjak) a povod su bila neka privatna natezanja.
Stoga, polako s osudama i teroristima.
- SaraFina
#13343 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Alfons Kauders wrote:Da, na to se i ide... Ubiju nekog kod nas, uteknu preko granice, i kad neminovno nekom pukne kurac i odluci da posegne za istim metodama...SaraFina wrote:
Pa ako Bošnjo nedaj bože koga ubije, onda će grotesno debela barbika iz susjestva reći " jesam vam rekla gospodjo Evropo".
Fašizam zataškavaju a usred srednje Bosne gdje nisu nikakav demografski faktor rade terorističke napade.
Problem rijesen.
Znaš koji debil moraš biti da u jednoj od hrvatskih enklavica u srcu srednje Bosne gdje bjesnio b - h sukob zapališ na vjerski praznik imamu u kući auto.
Neovisno od toga što Kiseljak ima blagu HR većinu.
-
Hafis
#13344 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
BHCluster, who is currently on your ignore list, made this post.
Evo i drugog. Rekoh li ja - krv u vodi. Jate se polaHko
Evo i drugog. Rekoh li ja - krv u vodi. Jate se polaHko
- Alfons Kauders
#13345 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Taj detalj sam zaboravio.duh_sa_sjekirom wrote:Ne svih građana. Samo se muslimanima ne garantuje sigurnost. Ostali mogu mirno spavati.Alfons Kauders wrote:
Problem rijesen.
DemokraCija
Muslimane se smije ubijati bez posljedica.
Ukoliko pak zagusti, teroriste i ubice se uvijek moze prebaciti u Hrvatsku, gdje ce ih odlikovati ili uciniti fratrima.
-
Novak20
#13346 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znam što se diže graja. Možda uhvate počinioca ovog (ne)djela što bi dalo osnova za ovakve priče na forumu.duh_sa_sjekirom wrote:Ne svih građana. Samo se muslimanima ne garantuje sigurnost. Ostali mogu mirno spavati.Alfons Kauders wrote:
Problem rijesen.
DemokraCija
U ZDK frajer ubije dvoje starih Hrvata batinama, prizna nedjelo, promijeni iskaz i sud ga oslobodi. Ako to nije nasilje pokriveno (ne)radom institucija, ne znam šta je drugo. A Hrvatima se kao garantuje sigurnost i miran san.
Ma hajte, molim vas.
- spreca
#13347 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ma sva ta sranja su na zaprshki od skutorskog masla iz 'ercegovine.....to je uvijek bila njihova taktika i za proslog rata da se zakuha sto dalje od njihove chatrnje jer je prazna i nema se cime gasiti ako pozar izbijeSaraFina wrote:spreca wrote:ima ona stara dobra izreka...Napelo se govno u njima pa misle da je srce..........a posle ce biti ....auuuuu mama Kososhinda pomagaj diraju nasSaraFina wrote:
U slučaju bilo čega nedaj Bože, te enklavice su u najgorem položaju. Bez obzira čije.
Lako je srati iz Hercegovine.
- duh_sa_sjekirom
#13348 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Naravno da treba sačekati rezultate istrage.Hafis wrote: Samo sam rekao da je u ovom slučaju utvrđen počinilac, imenovan je teroristom (u stvari svi Hrvati u Kiseljaku) i sad se čeka hapšenje i presuda.
Prvo treba utvrditi ima li ovo krivično djelo etničku ili vjersku konotaciju, pa onda u tom smjeru pokrenuti istragu.
Sjećam se 2009. godine i slučaja podmetanja požara u džamiju u Višićima...ista je ovakva medijska haranga i patriJotska preseravanja su bila usmjerena prema čapljinskim Hrvatima, tj. ''fašistima'' i ''teroristima'', dok istraga nije utvrdila počinitelja (Bošnjak) a povod su bila neka privatna natezanja.
No, moj prvi post uopće nije govorio o ovom incidentu.
Ako već repliciraš onda neka to bar bude smisleno i povezano.
- Alfons Kauders
#13349 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znam vala ni ja...Novak20 wrote:Ne znam što se diže graja. Možda uhvate počinioca ovog (ne)djela što bi dalo osnova za ovakve priče na forumu.duh_sa_sjekirom wrote: Ne svih građana. Samo se muslimanima ne garantuje sigurnost. Ostali mogu mirno spavati.
DemokraCija
U ZDK frajer ubije dvoje starih Hrvata batinama, prizna nedjelo, promijeni iskaz i sud ga oslobodi. Ako to nije nasilje pokriveno (ne)radom institucija, ne znam šta je drugo. A Hrvatima se kao garantuje sigurnost i miran san.
Ma hajte, molim vas.
Mislim, u Kiseljaku samo napadaju pokrivene zene i hodze...
Nije da napadaju ljude, Europljane...
-
Hafis
#13350 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije zgoreg opet ponoviti, jer vidim ja da vam učenje baš i ne ide najbolje:
Sjećam se 2009. godine i slučaja podmetanja požara u džamiju u Višićima...ista ovakva medijska haranga i patriJotska preseravanja bila su usmjerena prema čapljinskim Hrvatima, tj. ''fašistima'' i ''teroristima'', dok istraga nije utvrdila počinitelja (Bošnjak) a povod su bila neka privatna natezanja.
Sjećam se 2009. godine i slučaja podmetanja požara u džamiju u Višićima...ista ovakva medijska haranga i patriJotska preseravanja bila su usmjerena prema čapljinskim Hrvatima, tj. ''fašistima'' i ''teroristima'', dok istraga nije utvrdila počinitelja (Bošnjak) a povod su bila neka privatna natezanja.