Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jebem ti!!!! Pa za ovo treba dozivotni ban kada se citiraju ovako duge slike....ustvari treba i zabraniti postavljanje ovako duge slike, dozvoliti samo da se postavi link do slike, kao npr
neo7 wrote:jebem ti!!!! Pa za ovo treba dozivotni ban kada se citiraju ovako duge slike....ustvari treba i zabraniti postavljanje ovako duge slike, dozvoliti samo da se postavi link do slike, kao npr
upravu si, ja sam skroz to smetnuo!
izvinjavam se i odma' ispravljam!
Kakvi ste vi kompleksasi... hajd' vi svoje slike nabacite na temu, pa da bacimo koji komentar... jos ovi komentarisu obucu... nema mi nista mrze od toga nego smijati se nekom zato sto je obukao nesto staro ili poderano...
Last edited by KPNCTNJAH on 11/05/2012 14:32, edited 1 time in total.
KPNCTNJAH wrote:Kakvi ste vi kompleksasi... hajd' vi svoje slike nabacite na temu, pa da bacimo koji komentar... jos ovi komentarisu obucu... nema mi nista mrze od toga, nego smijati se nekom zato sto je obukao nesto staro ili poderano...
KPNCTNJAH wrote:Kakvi ste vi kompleksasi... hajd' vi svoje slike nabacite na temu, pa da bacimo koji komentar... jos ovi komentarisu obucu... nema mi nista mrze od toga nego smijati se nekom zato sto je obukao nesto staro ili poderano...
KPNCTNJAH wrote:Kakvi ste vi kompleksasi... hajd' vi svoje slike nabacite na temu, pa da bacimo koji komentar... jos ovi komentarisu obucu... nema mi nista mrze od toga nego smijati se nekom zato sto je obukao nesto staro ili poderano...