Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- ferratilis
#13326 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ocekivao sam seriju punu stereotipa, ali je iznenadjujuce dobra. Preporuka
Cak se i predsjednik Mongolije zahvalio producentima sto su zemlju prikazali autenticno 

- thekupus
#13327 Re: Gledate seriju - preporucite je
meni je brzo postala dosadna :/
Zar je nisu otkazali u medjuvremenu?
Zar je nisu otkazali u medjuvremenu?
- ferratilis
#13328 Re: Gledate seriju - preporucite je
Otkazali su je jer im je napravila minus od 200 miliona dolara
Serija je dobra, ali mislim da neko koga bas ne zanima historija nikad nece pogledat ovakvu seriju. Al steta, ovo sto su snimili nije lose
-
BJB
-
omar little
#13330 Re: Gledate seriju - preporucite je
marco polo se ni u putu nije sreo s povijescu, maksimum 15-20% historical accuracy. druga sezona, kad su se odmakli od bijelo-zapadnjackog fokusa, je mogla biti ne samo skroz gledljiva nego i zanimljiva samo da su malo paznje obratili na stvarne likove i dogadjaje namjesto safunjarenja u mongolskom okruzenju. steta.
- johnnykola
#13331 Re: Gledate seriju - preporucite je
Je li gledao neko, valja li?

- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#13332 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja sam je prosle godine batalio nakon 2.2 epizode.relativno84 wrote:
Vise se i ne mogu sjetiti razloga ali znam da je bio opravdan jer rijetko kada od serije odustanem.
- relativno84
#13333 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma moze se gledati, samo prilagoditi ocekivanjaI am Happy wrote:Ja sam je prosle godine batalio nakon 2.2 epizode.
Vise se i ne mogu sjetiti razloga ali znam da je bio opravdan jer rijetko kada od serije odustanem.
- Tito_i_Partija
#13334 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jel' gleda iko Bloodline? Dobra glumacka postava, dobre ocjene.
- zomri
#13335 Re: Gledate seriju - preporucite je
@ultima gleda meščini.
ja pogledao jednu sezonu i nisam nastavio.
-
omar little
#13336 Re: Gledate seriju - preporucite je
gledala sam ja.
- Tito_i_Partija
#13337 Re: Gledate seriju - preporucite je
Imal' ba kakva kraca verzija ovog sto si napisala, ubi me sa tim silnim detaljima.omar little wrote:gledala sam ja.
- Tito_i_Partija
#13338 Re: Gledate seriju - preporucite je
zomri wrote:@ultima gleda meščini.
- zomri
#13339 Re: Gledate seriju - preporucite je
čitaj između redovaTito_i_Partija wrote:Imal' ba kakva kraca verzija ovog sto si napisala, ubi me sa tim silnim detaljima.omar little wrote:gledala sam ja.
-
omar little
#13340 Re: Gledate seriju - preporucite je
onako. mendhelsohna ja volim pa sam prvu sezonu nekako i istrpila zbog njega, druga mi je prosjek. posebice nakon gledanja the affair bloodline se bas cini vec vidjenom, dosta slicnosti. ima sve elemente tog prestige drama recepta, lokacija, atmosfera, produkcijske vrijednosti, glumacka ekipa, i tako dalje, ali u cjelini nije nista spektakularno. jedna u nizu, nista se ne dobija gledanjem niti gubi ne gledanjem.Tito_i_Partija wrote:Imal' ba kakva kraca verzija ovog sto si napisala, ubi me sa tim silnim detaljima.omar little wrote:gledala sam ja.
ima i trece sezona, cini mi se, ali mislim da to nisam gledala.
@vicious je nju pratio i bila mu je dobra, ako se ne varam.
- Tito_i_Partija
#13341 Re: Gledate seriju - preporucite je
omar little wrote:onako. mendhelsohna ja volim pa sam prvu sezonu nekako i istrpila zbog njega, druga mi je prosjek. posebice nakon gledanja the affair bloodline se bas cini vec vidjenom, dosta slicnosti. ima sve elemente tog prestige drama recepta, lokacija, atmosfera, produkcijske vrijednosti, glumacka ekipa, i tako dalje, ali u cjelini nije nista spektakularno. jedna u nizu, nista se ne dobija gledanjem niti gubi ne gledanjem.Tito_i_Partija wrote:Imal' ba kakva kraca verzija ovog sto si napisala, ubi me sa tim silnim detaljima.omar little wrote:gledala sam ja.
ima i trece sezona, cini mi se, ali mislim da to nisam gledala.
@vicious je nju pratio i bila mu je dobra, ako se ne varam.

Gledas li The Handmaid's Tale? Meni je zasad odlicna.
- karanana
#13342 Re: Gledate seriju - preporucite je
Praised be.
I meni je dobra. Dobro je da ide u drugu sezonu da dalje razmota pricu. Ako sam skonto, knjiga zavrsava gdje je zavrsila prva sezona. Bez kraja.
I meni je dobra. Dobro je da ide u drugu sezonu da dalje razmota pricu. Ako sam skonto, knjiga zavrsava gdje je zavrsila prva sezona. Bez kraja.
- ExNihilo
#13343 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tito je kralj gifova.
Mogao bih i ja početi The Handmaid's Tale.
- karanana
#13344 Re: Gledate seriju - preporucite je
Under his eye.
-
omar little
#13345 Re: Gledate seriju - preporucite je
ne gledam jos, na listi je.
jel gledao neko dark matter, kakav je? jel jos jedna u nizu sci-fi mediokriteta sto se izbacuju? pogledala jednu-dvije epizode i nesto mi ne ulijeva pouzdanje. znam da dvije epizode nisu nikakav indikator, it can go either way, zato i pitam.
jel gledao neko dark matter, kakav je? jel jos jedna u nizu sci-fi mediokriteta sto se izbacuju? pogledala jednu-dvije epizode i nesto mi ne ulijeva pouzdanje. znam da dvije epizode nisu nikakav indikator, it can go either way, zato i pitam.
- Tito_i_Partija
#13346 Re: Gledate seriju - preporucite je
karanana wrote:Praised be.
Nadam se da nece ukakit' drugu sezonu, jer knjiga ide samo do prve. Knjigu sam cit'o nekad davno, bila skolska lektira.
Care, meni je stvarno odlicna. Margaret Atwood (autor knjige) pisala svih deset epizoda, a Elizabeth Moss jede malu djecu sa svojom izvanrednom glumom. Ujedno i prvi put da vidim da neka serija ima 100% na RT, sto je i zasluzeno.ExNihilo wrote:Tito je kralj gifova.![]()
Ako volis distopijsku tematiku, mislim da ce ti se svidjet'.
Last edited by Tito_i_Partija on 18/07/2017 21:42, edited 1 time in total.
- dale cooper
#13347 Re: Gledate seriju - preporucite je
Trešina par eksalans.omar little wrote:ne gledam jos, na listi je.
-
omar little
#13348 Re: Gledate seriju - preporucite je
tacno sam osjetila odma da ce tako biti.dale cooper wrote:Trešina par eksalans.omar little wrote:ne gledam jos, na listi je.
jel gledao neko dark matter, kakav je? jel jos jedna u nizu sci-fi mediokriteta sto se izbacuju? pogledala jednu-dvije epizode i nesto mi ne ulijeva pouzdanje. znam da dvije epizode nisu nikakav indikator, it can go either way, zato i pitam.Meni je guilty pleasure zbog likova iako je sve slabija.
- zomri
#13349 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zadnje pogledano:
FEUD - joj ljudi dragi kako me je ovo iznenadilo koliko je dobro. Ryan Murphy, svađa nekih glumica iz 60tih, nešto poznatih glumaca, rekli biste ništa posebno? Nije vraga! Osam epizoda proleti začas. Sarandon i Lange ubile nogama. U-bi-le!
Line of Duty S04 - nakon slabije treće sezone ova nastavlja u starom stilu. Prevrati, dupli agenti, ubačeni elementi, konspiracija...Zabavno da ne može biti zabavnije.
FEUD - joj ljudi dragi kako me je ovo iznenadilo koliko je dobro. Ryan Murphy, svađa nekih glumica iz 60tih, nešto poznatih glumaca, rekli biste ništa posebno? Nije vraga! Osam epizoda proleti začas. Sarandon i Lange ubile nogama. U-bi-le!
Line of Duty S04 - nakon slabije treće sezone ova nastavlja u starom stilu. Prevrati, dupli agenti, ubačeni elementi, konspiracija...Zabavno da ne može biti zabavnije.
- dale cooper
#13350 Re: Gledate seriju - preporucite je
Veci veci.omar little wrote:tacno sam osjetila odma da ce tako biti.dale cooper wrote:Trešina par eksalans.omar little wrote:ne gledam jos, na listi je.
jel gledao neko dark matter, kakav je? jel jos jedna u nizu sci-fi mediokriteta sto se izbacuju? pogledala jednu-dvije epizode i nesto mi ne ulijeva pouzdanje. znam da dvije epizode nisu nikakav indikator, it can go either way, zato i pitam.Meni je guilty pleasure zbog likova iako je sve slabija.
jel veci tres to ili the expanse? od the expanse sam odustala brzo, mozda bi mu se trebala vratiti.
ove serije. Iskrena je u svom trešu.