Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ledeni_caj

#13326 Re: FK Sarajevo

Post by ledeni_caj »

Sjo propustih dernek na tom njihovom forumu. Ili ja samo ne znam naci temu? :D
Sa_u_srcu

#13327 Re: FK Sarajevo

Post by Sa_u_srcu »

ledeni_caj wrote:Sjo propustih dernek na tom njihovom forumu. Ili ja samo ne znam naci temu? :D

fk Borac je teme...na sportu...ima jos...ja sam oplakao... :lol:
ledeni_caj

#13328 Re: FK Sarajevo

Post by ledeni_caj »

Sa_u_srcu wrote:
ledeni_caj wrote:Sjo propustih dernek na tom njihovom forumu. Ili ja samo ne znam naci temu? :D

fk Borac je teme...na sportu...ima jos...ja sam oplakao... :lol:
:thumbup: :thumbup:
Au sto su zakukali :D Razmisljanje za 10 :D :lol:
BegA_

#13329 Re: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

north wrote:Ne daju se naši...

"Prije svega da vam svim zazelim dobar dan .
Vidim poce li ste da pjenite .Odbacuje vas "majka Rusija",odbacuje vas susjedna Srbija.Sad vam najveca naftna firma sponzorira najveci klub u drzavi.Naravno ljudi su pametno bolje uloziti u Sarajevo nego u BoJac

Za vas imam jedan prijedlog.Molim vas da u sto vecim kolicinama sipate na ovim benziskim stanicama jer samim time pomazate FK Sarajevo

A sto se tice vasih sponzora,pa izganjate nesto sa bracom madjarima,neki gulas al' onaj ljuti madjarski da vam stoji na dresu.A evo i prijedlog za himnu http://www.youtube.com/watch?v=XMcgd7JL9WE "
HAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: Pa gdje Kiketa nadje :mrgreen:
Reglan

#13330 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

casa_vode wrote:
north wrote:Ne daju se naši...

"Prije svega da vam svim zazelim dobar dan .
Vidim poce li ste da pjenite .Odbacuje vas "majka Rusija",odbacuje vas susjedna Srbija.Sad vam najveca naftna firma sponzorira najveci klub u drzavi.Naravno ljudi su pametno bolje uloziti u Sarajevo nego u BoJac

Za vas imam jedan prijedlog.Molim vas da u sto vecim kolicinama sipate na ovim benziskim stanicama jer samim time pomazate FK Sarajevo

A sto se tice vasih sponzora,pa izganjate nesto sa bracom madjarima,neki gulas al' onaj ljuti madjarski da vam stoji na dresu.A evo i prijedlog za himnu http://www.youtube.com/watch?v=XMcgd7JL9WE "

:D :D :D :D
kreteni me banovase,ali uspio sam otvoriti temu i sad gledam i nju su obrisali :D
Prijatelj Omladine

#13331 Re: FK Sarajevo

Post by Prijatelj Omladine »

Znaci rusi nam sponzori, znaci osvajamo titulu naredne sezone..
Znaci.. :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#13332 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Bosanski Chelsi u povoju...e sad' cemo im,SVIMA,hebati znanje :dance: :D :lol:
Obuca9

#13333 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

http://www.fksinfo.com/np-1365-Nestro_P ... or_FKS.htm

http://www.fksinfo.com/np-1364-Kadeti_p ... govine.htm

Fotoaparatom smo zamrznuli igru i emocije bordo kadeta nakon završetka utakmice, pa fotografije uskoro očekujte u našoj galeriji, a uskoro i video izvještaj u režiji fksinfo.com. Do tada, ukoliko već niste, možete pogledati fotografije iz Tuzle, sa prve utakmice finala završnice Omladinske premijer lige za kadete. :wink:
Reglan

#13334 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

hz__semir wrote:http://www.fksinfo.com/np-1365-Nestro_P ... or_FKS.htm

http://www.fksinfo.com/np-1364-Kadeti_p ... govine.htm

Fotoaparatom smo zamrznuli igru i emocije bordo kadeta nakon završetka utakmice, pa fotografije uskoro očekujte u našoj galeriji, a uskoro i video izvještaj u režiji fksinfo.com. Do tada, ukoliko već niste, možete pogledati fotografije iz Tuzle, sa prve utakmice finala završnice Omladinske premijer lige za kadete. :wink:
Evo i ovaj iz Nestro petrola zalizan :D
Alkos

#13335 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

hz__semir wrote: Fotoaparatom smo zamrznuli igru i emocije bordo kadeta nakon završetka utakmice, pa fotografije uskoro očekujte u našoj galeriji, a uskoro i video izvještaj u režiji fksinfo.com. Do tada, ukoliko već niste, možete pogledati fotografije iz Tuzle, sa prve utakmice finala završnice Omladinske premijer lige za kadete. :wink:
:thumbup:
Odmah sve u prvi tim, ove levate otpustit...
missko

#13336 Re: FK Sarajevo

Post by missko »

Joj kad bi samo jos Nike postao odjevni sponzor bilo bi extra. Kakvu kolekciju dresova i sorceva od Mancestera imam pa to je extra ludo kvalitet i udobdnost i lijepo za oko.
Obuca9

#13337 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

zonbirile

#13338 Re: FK Sarajevo

Post by zonbirile »

missko wrote:Joj kad bi samo jos Nike postao odjevni sponzor bilo bi extra. Kakvu kolekciju dresova i sorceva od Mancestera imam pa to je extra ludo kvalitet i udobdnost i lijepo za oko.
------------------------
pa ima Granof :lol: :lol: :lol:
theprodigy

#13339 Re: FK Sarajevo

Post by theprodigy »

hz__semir wrote:
svaka cast momcima. koliko je bolje kad se snima sa istoka, bar meni nekako
Pitarrr82

#13340 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

missko

#13341 Re: FK Sarajevo

Post by missko »

Ne znam kad vidim kakvih navijaca i udruga oko kluba ima tesko mi da ne pomislim da ljudi tu malo vise gledaju privatni interes, ja vala ne bi dao klub u ruke ni jednoj uduzi navijaca, nek se ima neko mjesto u skupstini kluba al brate neka klubom upravljaju ljudi koji znaju svoj posao ili ljudi koji imaju pare. Padne mi cesto FC Bayern na pamet, oni imaju manju organizovanu grupicu navijaca koja se u klubu ne pita amam bas nista, tu su Henes i Bekenbauer i Rumenige i sta oni kazu to je zakon a stadion ce biti punn i bez Schickerie i ostalih podgrupa jer oni i onako placaju najjeftinija mjesta na stadionu iza golaa sad sto atmosfera nije kao u Salke areni ili Westfaliji Dortmundovoj koga briga. Navijaci za Krafta ,jer je izdanak Bayernove skole, i protiv Neuera jer dolazi od zakletog neprijatelja i koji je imao excese i izazivao navijace Bayerna, al oni ga dovedu i boli ih qrac za navijace.
Baltazar_khan

#13342 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Mirza Varešanović od danas nije trener Sarajeva?!

Mirza Varešanović danas je igračima na treningu rekao da ne budu iznenađeni ukoliko više ne bude trener Fudbalskog kluba Sarajeva

Mirza Varešanović danas je igračima na treningu rekao da ne budu iznenađeni ukoliko više ne bude trener Fudbalskog kluba Sarajeva. Sve će se znati nakon završetka današnje Skupštine kluba koja je zakazana za 17 sati, a kako saznajemo Varešanović će ispuniti obećanje odnosno povući će se sa mjesta šefa struke bordo tima.

Varešanović je na prvoj prozivci rekao da se prije nije želio povući zbog inata, ali posljednja dešavanja i omalovažavanje pojedinaca zbog osvojenog drugog mjesta i konstantna prozivanja sa tribina prelila su čašu. Izjavio je da će biti trener do petka, a također je istakao da mu ovo više ne treba i da je radio svoj posao časno i pošteno.
Reglan

#13343 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Do sad je 10 puta davao otkaze i uvijek ostane. :x
north

#13344 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Idealan scenario: Usvajanje statuta, ostavka zalizanog, vraćanje Arsenijevića, Šćepanovića, Kojaševića i u lov na nova pojačanja....

Najgori scenario: Neusvajanje statuta i odlazak kompletne uprave, raskid ugovora sa Arsenijevićem, Šćepanovićem i Kojaševićem, vrlo vjerovatno nedovođenje više ni jednog novog igrača, ostanak zalizanog....

Ima li ko kakvih informacija, kakvo je raspoloženje pred skupštinu, kakav se scenario sprema?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#13345 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Nikad docekati skupstinu :roll: imam dobar osjecaj da ce na dobro izaci :thumbup: ........samo sto ovi sati sporo idu :D
Reglan

#13346 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Danas je petak,ispali se zalizani k'o metak :lol:
jalijas74

#13347 Re: FK Sarajevo

Post by jalijas74 »

... Najgori scenario: Neusvajanje statuta i odlazak kompletne uprave, raskid ugovora sa Arsenijevićem, Šćepanovićem i Kojaševićem, vrlo vjerovatno nedovođenje više ni jednog novog igrača, ostanak zalizanog....

Mislim da smo blize ovoj opciji. Ja bi bio zadovoljan i sa Mirzinom ostavkom. A kad bi ostali i gore pomenutu igraci to bi bilo super.

Statut je trebao u javnu raspravu da se i drugi upoznaju sa istim ali iz iskustva znamo da se na skupstin usvaja sve u procentu 90% ZA i 5 % suzdrzanih i 5 % PROTIV za bilo koju tacku dnevnog reda bilo sta da je na glasanju svi podignu ruke ZA masa njih i nema pojma zasta su glasali. Nadamo se da ce ova skupstina biti malo ozbiljnija barem kad je glasanje u pitanju.

Sretno nam veceras neka nam je Bog na pomoci.
Last edited by jalijas74 on 17/06/2011 16:43, edited 1 time in total.
Obuca9

#13348 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

MV out
AŠ in

:D
Reglan

#13349 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

hz__semir wrote:MV out
AŠ in

:D