Za mene su ova tri skoka za cetrdeset minuta gora od postotka suta, kurcobolja cista, ali opet ne treba pretjerivati, treba stati na loptuhrasno38 wrote:Mirzin sut 7/21 a za tricu 5/16bhnapoleon1 wrote:Mozes ti dati 100 poena ali ako si supak supak si, a Teletovic je upravo to ispao. Mene bi bilo stid da udjem u svlacionicu nako ovoga.i tri skoka....jedino su mu bacanja dobra.
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- tataćusak
#13326 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
-
zenit dozic
#13327 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mozete pricat sta hocete ali i da mirza nije uputio ni jedan sut mi bi opet izgubili.
Ljudi cijelu utakmicu zicere fulaju
Za sve je kriv onaj balavac nurkic i ono govno od menadzera.
Ode harun, dođe juka, ispadose prvaci evrope u b diviziju, seniori popusise evropsko, jednog ivanovica zamjeni damir
Ovo danas je samo posljedica.
A sad nastavite jebavat
Ljudi cijelu utakmicu zicere fulaju
Za sve je kriv onaj balavac nurkic i ono govno od menadzera.
Ode harun, dođe juka, ispadose prvaci evrope u b diviziju, seniori popusise evropsko, jednog ivanovica zamjeni damir
Ovo danas je samo posljedica.
A sad nastavite jebavat
-
palermo
#13328 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne prdi...bersK wrote:O tuzlanskim kretenima ne bih da trošim riječi, mislim na navijače, a i na onog čobana kapitenskog.
Nego želim da se okrenem nečemu drugom.
Može li mi neko reći, kada smo to mi u fudbalu i košarci imali sportistu koji je bio recognizing point naše države(?), koji je bio primjer drugima i saigračima koji je bio socijalno orjentisan i tako nešto? Kako to da nas ne zapadne da imamo jednog sportistu tipa Đoković ili Modrić?
To što mi mislimo da su Džeko, Teletović i Pjanić bogovi sporta, to je neka naša ložana, ko i za sve. Po tome smo i poznati, ložimo svoje sportiste ko da su Ronaldo i LBJ, a šta su oni zapravo? Prosječni igrači i sportiste - imajući u vidu SAMO i to SAMO njihov sportski angažman.
Kada strancu, nebitno iz kojeg dijela Zemljine kugle dolazi, pomene Bosnu i Hercegovinu, vjerovatno svi očekujete da on odmah kaže "Džeko". Jel tako? Pa normalno da jes. Šta on spomene? "Oh, are you still in war?".
E, pa naši istočni susjedi imaju takvog sportistu, koji je u top 10 najvećih sportaša svih vremena, nema veze što je Srbin, što je Balkanac - on je svoje mjesto našao. Kada u svijetu spomenete Srbiju, vrlo vjerovatno je da će se stranac prvo sjetit Đokovića ili Tesle, mislim šta ja znam. Jednog ili obojicu će spomenuti.
Kada shvatimo da naši sportaši (samo fudbal i košarka) nisu ni do k.urca onim čime ih široke narodne mase pumpaju, pa se oni lože da su nešto.
To je isto kao da očekujete da u svijetu spomenete Liberiju i da vam stranac kaže "Oh, George Weah". Spomenuće, al u k.urcu mom. Kakav kurchevi Weah. Ljudi živa sirotinja.
Bosna i Hercegovina je u sportu prosječna reprezentacija. Kada to shvatite svi redom biće vam lakše i apsolutno svojim čobanskim i nak.urchenim ponašanjem na terenu - to dokazujemo. U Bosni i Hercegovini se još za 10 godina neće roditi sportista kojem će planeta mudinu oblizivati. Musa bi možda mogao, ali teško. Prestanite više da se ložite da smo u sportu sila, kad smo prosjek svih prosjeka. Radujemo se popišanom Kirin Kupu ko da smo Svjetsko osvojili i nekim drugim Kikiriki kupovima. Doviđenja prijatno, imao bih još da kažem, ali i ovo je dosta.
-
Dr Baltazar
#13329 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sa njima dvojicom maksimalno angažovanim i trojicom panjeva mi možemo dobiti ove Ruse. Ovdje su stvari mnogo dublje nego što grupa životno propalih forumaša misli. NIJE TELETOVIĆ TEK TAKO ODLUČIO DA IGNORIRA SELEKTORA. Tu mora postojati dobar razlog za takvo nešto.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13330 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja s ovog vidim ponovljeni snimak kako Rus udara Musu, poslije Teletovic nesto pickara Musi i onda krece publika. Ostaje pitanje u cemo je problem, zasto su se zakacili??Mustang1 wrote:Na 4.oj sekundi dok ide snimak se cuje publika tad je pocelo. Dalje se vidi.
-
north
#13331 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mislim da je uvaženi forumaš @ultima najbolje oslikao naš sport u globalu...mi smo jednim dijelom netalentovani a drugim nesposobni kada su sportski uspjesi u pitanju, u svim sportovima: u preko 20 godina jedna smo od rijetkih država u svijetu koja za toliko dugo vremena nikada nije uzela medalju na olimpijadi, samo napomena da je Kosovo ove godine prvi put otišlo na olimpijadu I odmah uzelo jednu medalju, mi za 20 I kusur godna čak ni bili blizu da je uzmemo, u fudbaui samo jednom se plasirali na prvenstvo I naravon odmah ispali, u rukometu samo jednom se plasirali na prvenstvo I naravno odmah ispali, odbojka ne postoji, u košarci smo odlazili na EP kada smo u grupama imali protivnike poput Finske I sličnih, jedini svijetli trenuci generacija Nene Markovića kada smo u grupi derali hrvate I litvance ali i tada na EP nismo mogli meda u smislu da se prđe grupa, ostalo nije bilo vrijedno spomena, pojedinačni sportovi katastrofa, sad ko malo Tuka nešto daje nadu ali i dalje daleko od nekih vrhunskih svjetskih rezultata u smislu medalje na olimpijadi...Čovjek se nekad pita što se mi toliko nerviramo, kada je valjda jasno da smo osuđeni na neuspjehe, negdje uglavnom jer nemamo pojma, a negdje gdje I ima ko nekog kvaliteta ispaštamo zbog selektora (primjer večeras ili utakmica protiv Nigerije u Brazilu) ili nekih kurčevitih pojedinaca igrača koji useru kada ne bi smjeli....Fakat smo smijurija i osuđeni na propast kada je sport u pitanju 
-
emirolini
#13332 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Tuzlanski sta??bersK wrote:O tuzlanskim kretenima ne bih da trošim riječi, mislim na navijače, a i na onog čobana kapitenskog.
Nego želim da se okrenem nečemu drugom.
Može li mi neko reći, kada smo to mi u fudbalu i košarci imali sportistu koji je bio recognizing point naše države(?), koji je bio primjer drugima i saigračima koji je bio socijalno orjentisan i tako nešto? Kako to da nas ne zapadne da imamo jednog sportistu tipa Đoković ili Modrić?
To što mi mislimo da su Džeko, Teletović i Pjanić bogovi sporta, to je neka naša ložana, ko i za sve. Po tome smo i poznati, ložimo svoje sportiste ko da su Ronaldo i LBJ, a šta su oni zapravo? Prosječni igrači i sportiste - imajući u vidu SAMO i to SAMO njihov sportski angažman.
Kada strancu, nebitno iz kojeg dijela Zemljine kugle dolazi, pomene Bosnu i Hercegovinu, vjerovatno svi očekujete da on odmah kaže "Džeko". Jel tako? Pa normalno da jes. Šta on spomene? "Oh, are you still in war?".
E, pa naši istočni susjedi imaju takvog sportistu, koji je u top 10 najvećih sportaša svih vremena, nema veze što je Srbin, što je Balkanac - on je svoje mjesto našao. Kada u svijetu spomenete Srbiju, vrlo vjerovatno je da će se stranac prvo sjetit Đokovića ili Tesle, mislim šta ja znam. Jednog ili obojicu će spomenuti.
Kada shvatimo da naši sportaši (samo fudbal i košarka) nisu ni do k.urca onim čime ih široke narodne mase pumpaju, pa se oni lože da su nešto.
To je isto kao da očekujete da u svijetu spomenete Liberiju i da vam stranac kaže "Oh, George Weah". Spomenuće, al u k.urcu mom. Kakav kurchevi Weah. Ljudi živa sirotinja.
Bosna i Hercegovina je u sportu prosječna reprezentacija. Kada to shvatite svi redom biće vam lakše i apsolutno svojim čobanskim i nak.urchenim ponašanjem na terenu - to dokazujemo. U Bosni i Hercegovini se još za 10 godina neće roditi sportista kojem će planeta mudinu oblizivati. Musa bi možda mogao, ali teško. Prestanite više da se ložite da smo u sportu sila, kad smo prosjek svih prosjeka. Radujemo se popišanom Kirin Kupu ko da smo Svjetsko osvojili i nekim drugim Kikiriki kupovima. Doviđenja prijatno, imao bih još da kažem, ali i ovo je dosta.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- agent_zero
#13334 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Iskrene čestitke svoj forumskom i vanforumskoj kvazijavnosti koja je otjerala prethodno rukovodstvo saveza i sad s dva nba igrača propuštamo evropsko, a o stručnom štabu i izboru igrača za ovako ozbiljne stvari kao što je reprezentacija se više nema šta dodati.
Uživajte u govnima koja se posrali. Prijatno!
Last edited by agent_zero on 10/09/2016 22:55, edited 1 time in total.
-
Mutivoda
#13335 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Tomahawk11 wrote:
Ja s ovog vidim ponovljeni snimak kako Rus udara Musu, poslije Teletovic nesto pickara Musi i onda krece publika. Ostaje pitanje u cemo je problem, zasto su se zakacili??
Itsoktobealone wrote: Ko god nije shvatio sta se desilo na terenu: Musa lego na pod, Teletovic ga pozurio da ustane. Ovaj mu nešto dobacio, Teletović ga poceo psovati. Musa briznuo u plač, jer šta će, još je klinjo. Mirza pokazao kakav je seljak teške kategorije.
Nek' ne igra više ako će mu repka biti put za igranja preko kurca. Ove kvalifikacije je bio među najlošijim. Frajer treba da bude lider, on nije bio ni K od kapitena ovo kolo, i tako ga puši iz kola u kolo svih 40 minuta. Za Mulaomerovica necu trositi rijeci, njega je sevap prebiti na carsiji ako ko moze![]()
P.S: Nek halali admin za ove psovke veceras.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13336 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Hvala.Mutivoda wrote:Tomahawk11 wrote:
Ja s ovog vidim ponovljeni snimak kako Rus udara Musu, poslije Teletovic nesto pickara Musi i onda krece publika. Ostaje pitanje u cemo je problem, zasto su se zakacili??Itsoktobealone wrote: Ko god nije shvatio sta se desilo na terenu: Musa lego na pod, Teletovic ga pozurio da ustane. Ovaj mu nešto dobacio, Teletović ga poceo psovati. Musa briznuo u plač, jer šta će, još je klinjo. Mirza pokazao kakav je seljak teške kategorije.
Nek' ne igra više ako će mu repka biti put za igranja preko kurca. Ove kvalifikacije je bio među najlošijim. Frajer treba da bude lider, on nije bio ni K od kapitena ovo kolo, i tako ga puši iz kola u kolo svih 40 minuta. Za Mulaomerovica necu trositi rijeci, njega je sevap prebiti na carsiji ako ko moze![]()
P.S: Nek halali admin za ove psovke veceras.
Opet kazem, ne bih nikom sudio dok ne vidimo sta se tacno dogodilo.
- hrasno38
#13337 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Problem je @north sto smo mi strucnjaci za razjebati kad je nesto dobro a KS BiH je dobro radio i taj rad je poceo davati vrhunske rezultate jer taj savez je jedan od "krivaca" sto smo imali skoro pa sve omladinske ekipe u A diviziji, sto smo dobili kadetskog prvaka Evrope i sto su A reprezentaciju vodili vrhunski treneri Petrovic i Ivanovic kod kojih NBA zvijezde nisu mogle da se kurce. Evo sta kaze sam Mulaomerovic.....north wrote:Mislim da je uvaženi forumaš @ultima najbolje oslikao naš sport u globalu...mi smo jednim dijelom netalentovani a drugim nesposobni kada su sportski uspjesi u pitanju, u svim sportovima: u preko 20 godina jedna smo od rijetkih država u svijetu koja za toliko dugo vremena nikada nije uzela medalju na olimpijadi, samo napomena da je Kosovo ove godine prvi put otišlo na olimpijadu I odmah uzelo jednu medalju, mi za 20 I kusur godna čak ni bili blizu da je uzmemo, u fudbaui samo jednom se plasirali na prvenstvo I naravon odmah ispali, u rukometu samo jednom se plasirali na prvenstvo I naravno odmah ispali, odbojka ne postoji, u košarci smo odlazili na EP kada smo u grupama imali protivnike poput Finske I sličnih, jedini svijetli trenuci generacija Nene Markovića kada smo u grupi derali hrvate I litvance ali i tada na EP nismo mogli meda u smislu da se prđe grupa, ostalo nije bilo vrijedno spomena, pojedinačni sportovi katastrofa, sad ko malo Tuka nešto daje nadu ali i dalje daleko od nekih vrhunskih svjetskih rezultata u smislu medalje na olimpijadi...Čovjek se nekad pita što se mi toliko nerviramo, kada je valjda jasno da smo osuđeni na neuspjehe, negdje uglavnom jer nemamo pojma, a negdje gdje I ima ko nekog kvaliteta ispaštamo zbog selektora (primjer večeras ili utakmica protiv Nigerije u Brazilu) ili nekih kurčevitih pojedinaca igrača koji useru kada ne bi smjeli....Fakat smo smijurija i osuđeni na propast kada je sport u pitanju
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nedopust ... ica/206332
-
dezurni_ucenik
#13338 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
agent_zero wrote:Iskrene čestitke svoj forumskom i vanforumskoj kvazijavnosti koja je otjerala prethodno rukovodstvo saveza i sad s dva nba igrača propuštamo evropsko, a o stručnom štabu i izboru igrača za ovako ozbiljne stvari kao što je reprezentacija se više nema šta dodati.
Mirza, jel se to iz svlacionice javljas
-
kakavdanakneiskustvu
-
Mutivoda
#13340 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nadam se da Avaz sere k'o i inače i da se nije nastavilo i u svlačionici.. 
-
LSD
#13341 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Budimo iskreni - za sve su krivi Kifla i Harun
oni upravljaju iz sjene, oni su siva eminencija bh košarke, oni su nagovorili Đedovića da uzme njemački pasoš, oni su javo šikanirali megastara Nurkića, natjerali ga da pobjegne sa priprema, oni su instalirali ovog Mulaomerovića za selektora...ukratko, na njih treba sva govna svaliti.
- dulekrele
#13342 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Svakako. On je zvijezda a ostali igraci su tu samo da njemu dodaju loptu kako bi on sumanuto pucao sa svake pozicije i na kraju ih slao u pmaterinu.Dr Baltazar wrote:Sa njima dvojicom maksimalno angažovanim i trojicom panjeva mi možemo dobiti ove Ruse. Ovdje su stvari mnogo dublje nego što grupa životno propalih forumaša misli. NIJE TELETOVIĆ TEK TAKO ODLUČIO DA IGNORIRA SELEKTORA. Tu mora postojati dobar razlog za takvo nešto.
-
prof.
#13343 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
e jbg sad, pa da smo netalentovani ne bi naši igrači koji igraju u derugim selekcijama bili to što jesu? nije nama problem talennat, toga imamo na izvoz. nama nedostaju uslovi i znanje. pogledaj u kakvim uslovima rade naša djeca, pa čudo je da ikako uspijemo dobiti igrača.north wrote:Mislim da je uvaženi forumaš @ultima najbolje oslikao naš sport u globalu...mi smo jednim dijelom netalentovani a drugim nesposobni kada su sportski uspjesi u pitanju, u svim sportovima: u preko 20 godina jedna smo od rijetkih država u svijetu koja za toliko dugo vremena nikada nije uzela medalju na olimpijadi, samo napomena da je Kosovo ove godine prvi put otišlo na olimpijadu I odmah uzelo jednu medalju, mi za 20 I kusur godna čak ni bili blizu da je uzmemo, u fudbaui samo jednom se plasirali na prvenstvo I naravon odmah ispali, u rukometu samo jednom se plasirali na prvenstvo I naravno odmah ispali, odbojka ne postoji, u košarci smo odlazili na EP kada smo u grupama imali protivnike poput Finske I sličnih, jedini svijetli trenuci generacija Nene Markovića kada smo u grupi derali hrvate I litvance ali i tada na EP nismo mogli meda u smislu da se prđe grupa, ostalo nije bilo vrijedno spomena, pojedinačni sportovi katastrofa, sad ko malo Tuka nešto daje nadu ali i dalje daleko od nekih vrhunskih svjetskih rezultata u smislu medalje na olimpijadi...Čovjek se nekad pita što se mi toliko nerviramo, kada je valjda jasno da smo osuđeni na neuspjehe, negdje uglavnom jer nemamo pojma, a negdje gdje I ima ko nekog kvaliteta ispaštamo zbog selektora (primjer večeras ili utakmica protiv Nigerije u Brazilu) ili nekih kurčevitih pojedinaca igrača koji useru kada ne bi smjeli....Fakat smo smijurija i osuđeni na propast kada je sport u pitanju
a znanje? tu smo tek katastrofa. pa džeku su u želji otpisali, dođe čeh i odvede ga u teplice i napravi od njega klasu. nurkića su u bosni takođe otpisali, dođe slovenac i uzme ga pod svoje u u roku od godinu dana napravi igrača. to su samo dva primjera a ima ih mali milion.
i ovo večeras se ne bi desilo da smo imali dobrog selektora. sa takvim selektorom mirzi ne bi palo na pamet da glumi šerifa a u ovakvoj formi kakvoj jest ne bi ni dobio priliku.
- hrasno38
#13344 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
LSD wrote:Budimo iskreni - za sve su krivi Kifla i Harunoni upravljaju iz sjene, oni su siva eminencija bh košarke, oni su nagovorili Đedovića da uzme njemački pasoš, oni su javo šikanirali megastara Nurkića, natjerali ga da pobjegne sa priprema, oni su instalirali ovog Mulaomerovića za selektora...ukratko, na njih treba sva govna svaliti.
- AmiĐa_Idriz
#13345 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne bi me iznenadilo i da je u svlačionici šta bilo...
I kad se sjetim psovki ka Đedoviću, ubjedljivo najpmetniji potez života napravio, i Musa neka ganja HRV papire, hvala Bogu pa je i u tu Cedevitu otišao, što dalje od ove septičke jame!!!!!
I kad se sjetim psovki ka Đedoviću, ubjedljivo najpmetniji potez života napravio, i Musa neka ganja HRV papire, hvala Bogu pa je i u tu Cedevitu otišao, što dalje od ove septičke jame!!!!!
-
zijancer
#13347 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
sta ima veze,
i bosnicu su svojevremeno lomili kicmu, ali je ispliv'o
kako mamuza one svede
i bosnicu su svojevremeno lomili kicmu, ali je ispliv'o
kako mamuza one svede
- bersK
#13348 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zašto uopšte mandrljavite priču oko naše košarke i fudbala?
Teletović da je igračina, igrao bi s Curryem i Durantom. Nurkić da je igračina, ne bi grijao klupicu i čekao milostinju. Pjanić da je igračina, ne bi mogo Hernanes i Cuadrado da mu uzimaju pozicije. Džeko da je igračina... Ma znamo da on to nije, koji će mi on kurac u ovom postu.
Neka se marišu, ko im jebe mater. Kad su počeli, nek dovrše, jebajiga - može im se. Igraju u čobanskoj reprezentaciji i okruženi su kretenima u 51.127km kvadratnih. Šta da im se radi? Ovakva država i ovakav narod kojem je normalno da se jedan Spahić 500 puta pobije i našamara sa igračima, po 500. put dobije mjesto u prvom timu i još ga na kraju i brane i da jedan Vranješ istetovira kartu Republike Srpske na tijelu i opet dobije poziv u repku - to i zaslužuju. Šta vam nije jasno?
Teletović da je igračina, igrao bi s Curryem i Durantom. Nurkić da je igračina, ne bi grijao klupicu i čekao milostinju. Pjanić da je igračina, ne bi mogo Hernanes i Cuadrado da mu uzimaju pozicije. Džeko da je igračina... Ma znamo da on to nije, koji će mi on kurac u ovom postu.
Neka se marišu, ko im jebe mater. Kad su počeli, nek dovrše, jebajiga - može im se. Igraju u čobanskoj reprezentaciji i okruženi su kretenima u 51.127km kvadratnih. Šta da im se radi? Ovakva država i ovakav narod kojem je normalno da se jedan Spahić 500 puta pobije i našamara sa igračima, po 500. put dobije mjesto u prvom timu i još ga na kraju i brane i da jedan Vranješ istetovira kartu Republike Srpske na tijelu i opet dobije poziv u repku - to i zaslužuju. Šta vam nije jasno?
- AmiĐa_Idriz
#13349 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mutivoda wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#13350 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
žalosno da žalosnije ne može biti,plače mi se skoroMutivoda wrote: