amoninan wrote:
Pa to je fakt. U biti napad na Exxon i tu elitu... a ja kont'o da je upravo ta koorporativna elita ona protiv koje se Putin jadan bori. Jes', ali u pamfletima.
Eee upravo.

Zato ja i trubim ovdje danima, Čeliju i kompaniji da taj multipolarni svijet za koji se Rusija, Kina, Iran i Sirija

tobože zalažu, ne vrijedi pišljiva boba, jer su se lihvaro-cionisti duboko ukorijenili u privrede tih nabrojanih država i žestoko rade i skivaju planove podrivanja i razjedanja istih.
Mislim multipolarni svijet je fina ideja ali radi se o prodaji magle i ruskim nastojanjima da odole ovoj fašističko-lihvaro-cionističkoj pošasti koja je krenula na Rusiju. Ubjeđen sam milijardu posto da je Ukrajina samo njihov alat da gnjave i slabe Rusiju, ništa drugo.
To što Rusija pomaže Donbas to mi je sasvim ok i to apsolutno podržavam jer se definitivno radi o opstanku tog naroda tamo, ALI to što Rusija pomaže Assadisti - zbog te pomoći Rusija će na posljetku imati igranke u svojoj kući. Ova šamarčina koju su lihvaro-cionisti doživjeli u Siriji, naplatit će oni to žestoko, žestoko Rusiji od sad do sad.
Definitivno, Rusija bi imala neke šanse da se odupire ovim metastazama da je pustila Siriju, mogla je da za ustupanje Sirije dobije neka neprotivljenja i garancije za južni tok i one naftovode koji trebaju preko Gruzije i slične stvari, a ovako su samo dugoročno ispali donji.
Ako za 10, 20 godina budemo gledali igranke po Rusiji, znajte da je to naplata lihvaro-cionista za ovo poniženje u Siriji. Assadista će svakako letit - stoga mi nije jasno zašto Rusija za rad sebe nije pragmatična. Helem, njihov problem i definitivna dugoročna greška u koracima.