Premijer Liga BiH 2013/2014

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
lijek-za-sve

#13327 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by lijek-za-sve »

lajk wrote:Mene samo zanima sta bi bilo da je danas Željo dao ovakva dva gola kao Zrinjski :-)

ovaj se slucaj nigdje ne spominje,samo je bitno nek nije Željo 1. i svima je sezona spasena :-)

lijek rece da mu nije bitan trofej vec pobjeda nad Željom :lol:

pa ne igra se fudbal valjda za pobjede nad rivalima ,ma ja ko sisa trofeje :lol:
ma kad nam kacite da nemamo 7 godina vala moze i i 8-ma bez trofeja ali bez vas u evropi :lol: :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#13328 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Velkoski »

Image
Nuken

#13329 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Nuken »

Joj kad modovi dođu.Biće pun bus za Banoviće 8-)
Udbas

#13330 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Udbas »

Velež je danas odigrao za nas, a ne za zrinjski, zato popustite ljude. Samo nam je olimpic sjebao računicu.
lajk

#13331 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by lajk »

@lijek-za-sve

Tesko ces taj film gledat ;-) cujemo se aBd u nedelju
Reglan

#13332 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Reglan »

Posto je gdin Dino Djurbuzovic svjestan problema vodosnabdjevanja na lokalitetu stadiona Grbavice covjek je odlucio da opere tene u lokalnoj bari.

Image
Nuken

#13333 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Nuken »

arshavin wrote:Posto je gdin Dino Djurbuzovic svjestan problema vodosnabdjevanja na lokalitetu stadiona Grbavice covjek je odlucio da opere tene u lokalnoj bari.

Image
Gospodin čo`ek.Neće da blatnjav hoda
lajk

#13334 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by lajk »

Potez utakmice :-D

Inace bas motivise igrace izjavom titula je u Zrinjskog :roll:
Last edited by lajk on 26/04/2014 23:52, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#13335 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by BHF_Manijak »

north wrote:je li ono @BHF, ko li već, korektno Velež odigrao, ali dugo nisu ovako zapeli i samo toga želi im da se nikad ne vrate po BB :? ..znači samo zbog toga što su se toliko borili i još pri tom fer odigrali bez incidenata ne vratili se nikad je l de :shock: :lol: :run:
Jok, vec zbog toga sto sami njihovi navijaci skandiraju "bice Zeljo qrac sampion", a znaju da im titula ide mrskom susjedu. Kad sami sebi ne zele dobro, sto bi im ja zelio.

Kad pricamo u sportskom duhu, zasto mi ne bi bili isti Velez i Zrinjski, oba protivnik mom klubu. :oops: Kad vec pricate o sportskom duhu...

A ako vec pricate o "nasim" Mostarcima, podsjetite se samo onog batinjanja nasih na tribini, kad je na svakom izlazu stajalo po 5 specijalaca, kad su nasi navijaci bukvalno satjerani u cor-sokak, nakon toga - koji ba nasi?! :wink:
Dr. Kuca

#13336 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Dr. Kuca »

Mjesto u evropi se trese. :lol:
Dionysios

#13337 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Dionysios »

Cek' ba, kome je ovo upuceno?
north

#13338 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by north »

{BHF, Kako god mislim da debelo pretjeruješ....budi realan i priznaj da bi i ti volio da tvoj klub dobije Veleža a da njemu trebaju bodovi za titulu, a nisam siguran da ne bi bilo povika sa tvog stadiona kako ovaj drugi neće biti šampion i sl...i zamisli nakon toga da mostarci počnu pisati da bog da, gluho bilo, Grbavica bila opet spaljena i slične grozote....nemoj zajebavati, zna se kako je Velež ostao bez stadiona, šta su im uje tamo radile, i njihova čista pobjeda i zalaganje nemaju nikakve veze sa tim da im je draže da Zrinjski zadnje kolo uzme titulu, a ne vi...razloge za neosvajanje titule tražite u sebi (baš kao što ih mi tražimo, godinama :D ), a ne u Veležu :wink:
van Basten

#13339 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by van Basten »

nego... jel iko pratuo tekmu na Otoci? Na šta je to ličilo? Pošteno ili ipak...? kakav je taj penal što je odlučio pobjednika?
and

#13340 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by and »

van Basten wrote:nego... jel iko pratuo tekmu na Otoci? Na šta je to ličilo? Pošteno ili ipak...? kakav je taj penal što je odlučio pobjednika?
cirkus.teški su bili uslovi za igru pa se golman baš potrudio da gazda ne mora vraćati pare :mrgreen:
LSD

#13341 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by LSD »

BHF manijak, znaš šta....nikad mi manijaci necemo doci pameti, yebe nas taj neki merhamet i glupo rezonovanje.

kad je Velež bio u drugoj ligi i dolazio u Kupu, manijaci su se solidarisali sa njima, davali nenormalnu podršku njima (znaš ti to sve vrlo dobro), pjavali im "ja pogođen nisam" i podrška veležu, prije toga neko mjenjanje šalova sa njima kod juga, docek na Grbavici kakav nikom nikad nije bio...sramota koliko smo naivni :oops: :shock: ....ti sa njima fino, a on tebe dole hercegovackim kamenom u vugla svaki put, ponižavaju te na onim skelama sa cenerom koliko košta karta za ono smece, otvoreno ovdje pozivaju Ultrase da zajednicki napadaju željovce (ako treba naci cu i te postove), mucki lažu i potvaraju da smo skandirali zrinjskom na Grbavici :shock: i slicne gadosti

evo i danas su pokazali svoje lice sa onim oduševljenim skandiranjem Bice Željo kar.nu šampion :shock: i sreći što ce im komšije uzeti titulu....e pa valjda znaš da te zmija ne smije dva put ujesti

I svaka cast braći za današnje navijanje u vrapčićima na onom klipu :thumbup: :thumbup:
and

#13342 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by and »

iceman2010 wrote:
Velkoski wrote:

smEšno :D
Fakat smijesno. Pa majka mu stara zar nije moglo malo manje ofirno.
Maharadza

#13343 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Maharadza »

Ras Al Ghul wrote:
north wrote:
Ras Al Ghul wrote:
A opet prije vas na tabeli :lol:
Samo što će ćete vi ove godine osvojiti marjanovo mudo, a nama se već u prvoj sezoni normalnog rada u klubu smiješi jedantrofej..ono jeste da kup nije isto što i titula, ali za uhar za prvu godinu disanja punim plućima :oops: ...naravno pod uslovom da osvojimo, a hoćemo aBd 8)
Vi me ne interesujete šta ćete osvojiti, kontaš? Mi smo prije vas na tabeli, nemamo struje ni vode, a imamo po vama da namještamo utakmice :lol: , pa dođu vaši bolidi prije tekmegovore kako smo sredili utakmicu sa Veležom :lol: pa se vrate sa pričom kako je liga konačno regularna tri kola prije kraja, jer ispade da nas je Velež poštenski nogama ubio :lol: , a vi milioneri četvrti na tabeli :thumbup:
...i vas izbacili iz Kupa i domogli se finala! :mandrak:
BHF_Manijak

#13344 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by BHF_Manijak »

north wrote:{BHF, Kako god mislim da debelo pretjeruješ....budi realan i priznaj da bi i ti volio da tvoj klub dobije Veleža a da njemu trebaju bodovi za titulu, a nisam siguran da ne bi bilo povika sa tvog stadiona kako ovaj drugi neće biti šampion i sl...i zamisli nakon toga da mostarci počnu pisati da bog da, gluho bilo, Grbavica bila opet spaljena i slične grozote....nemoj zajebavati, zna se kako je Velež ostao bez stadiona, šta su im uje tamo radile, i njihova čista pobjeda i zalaganje nemaju nikakve veze sa tim da im je draže da Zrinjski zadnje kolo uzme titulu, a ne vi...razloge za neosvajanje titule tražite u sebi (baš kao što ih mi tražimo, godinama :D ), a ne u Veležu :wink:
Pa napisao sam doasd x puta da su nam Slavija i Radnik krivi za neosvajanje titule. Ludo je ocekivati da se vadis na Velezu, a onda i u derbiju, no to nije razlog da partizani skandiraju nesto nama, a znaju da ce im se susjedi 90% posrati nasred stadiona 11. maja.

U ovom kolu najkrivlji je onaj debil s Otoke, niko drugi. Za Velez pisem iz drugih razloga. Ne brini, nisam ni ocekivao da se naguze. To je pisao onaj vas, koji je sad u Banovicima.

Inace odlican prognozer, sta god je dosad napisao - fulio je. Tako da sam se uz njega opametio. Sta god da napise, ja kontru odigram.

I ovo sto LSD rece!!! Zapamti northe, i ti i svi pitari, poslije rata Velez je jedina protivnicka ekipa kojoj su Manijaci skandirali! JEDINA!!! Toliko o nama i o njima, partizanima! :wink:

Licno bio na ovoj utakmici, koju LSD spominje!
Reglan

#13345 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Reglan »

Manijaci se zalazu za mir i toleranciju unutar Bosnjackih kadrova u cilju napretka bosanskog fudbala.Tako je njihovom logikom Velez danas trebo da im prepusti tri boda sa razlogom da nacionalisticki Zrinjski ne bude prvak,jer ipak on nije probosanski orijentisan klub.

Kada je Zeljeznciar trebo da dobije "srpski" Leotar i ostavi "bosansku" Slobodu onda nacela morala bila u drugom planu.
Dvolicni navijaci Zeljeznicara.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#13346 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by F&N »

http://radiosarajevo. ba/novost/149607/fk-zeljeznicar-zbogom-peharima-do-daljnjeg-ili

ja kad isto ovo pisah bijah proglasen ludim.

Realno Zeljeznicar a Boga mi i Sarajevo moje sada plesu na jako tankoj zici.

Prvo moje Sarajevo, igra 3 utakmice u kojima moze uzeti jedan pehar i osigurati evropu a to su 2 tekme sa celikom i derbi.
U slucaju da zijanimo ili x na derbiju ne daj Boze imamo 2 tekme u kupu da osim sto obezbjedimo evropu i uzmemo konacno neki pehar. U nekom ne do Bog slucaju da zijanimo kup i derbi, Sarajevo bi ostalo bez evrope vjerovatno, ali sto se tice buducnosti kluba ne bi to nista drasticno promjenilo osim sto bi mozda neki novi trener dosao i bilo bi dovedeno jos zvucniih pojacanja, ko sto ce biti u svakom slucaju.

Medjutim... Zeljeznicar je sad u jednoj situaciji gdje mogu igrati na x na derbiju i u zadnjem kolu u Prijedoru traziti pobjedu za osiuguravanje 3. mjesta. X na derbiju i X u prijedoru uz pobjedu Sarajeva na Kosevu protiv Radnika znaci evropa cao.
Poraz na derbiju automatski znaci za Zeljeznicar evropa cao, sto ce za sobom povuci mnogo toga negativnog a sta ce se u tom slucaju desavati na ljeto i kako ce ekipa izgledati na jesen rano je sada govoriti, ali sigurno je da ovaj gore scenario bi znacio katastrofu za susjede.
Ripicipi

#13347 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Ripicipi »

F&N wrote:http://radiosarajevo. ba/novost/149607/fk-zeljeznicar-zbogom-peharima-do-daljnjeg-ili

ja kad isto ovo pisah bijah proglasen ludim.

Realno Zeljeznicar a Boga mi i Sarajevo moje sada plesu na jako tankoj zici.

Prvo moje Sarajevo, igra 3 utakmice u kojima moze uzeti jedan pehar i osigurati evropu a to su 2 tekme sa celikom i derbi.
U slucaju da zijanimo ili x na derbiju ne daj Boze imamo 2 tekme u kupu da osim sto obezbjedimo evropu i uzmemo konacno neki pehar. U nekom ne do Bog slucaju da zijanimo kup i derbi, Sarajevo bi ostalo bez evrope vjerovatno, ali sto se tice buducnosti kluba ne bi to nista drasticno promjenilo osim sto bi mozda neki novi trener dosao i bilo bi dovedeno jos zvucniih pojacanja, ko sto ce biti u svakom slucaju.

Medjutim... Zeljeznicar je sad u jednoj situaciji gdje mogu igrati na x na derbiju i u zadnjem kolu u Prijedoru traziti pobjedu za osiuguravanje 3. mjesta. X na derbiju i X u prijedoru uz pobjedu Sarajeva na Kosevu protiv Radnika znaci evropa cao.
Poraz na derbiju automatski znaci za Zeljeznicar evropa cao, sto ce za sobom povuci mnogo toga negativnog a sta ce se u tom slucaju desavati na ljeto i kako ce ekipa izgledati na jesen rano je sada govoriti, ali sigurno je da ovaj gore scenario bi znacio katastrofu za susjede.
Celik nece dobiti licencu tako da 4ti ide u Evropu.
LSD

#13348 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by LSD »

arshavin wrote:Manijaci se zalazu za mir i toleranciju unutar Bosnjackih kadrova u cilju napretka bosanskog fudbala.Tako je njihovom logikom Velez danas trebo da im prepusti tri boda sa razlogom da nacionalisticki Zrinjski ne bude prvak,jer ipak on nije probosanski orijentisan klub.

Kada je Zeljeznciar trebo da dobije "srpski" Leotar i ostavi "bosansku" Slobodu onda nacela morala bila u drugom planu.
:zid: :zid:

prestani više lagati ovaj napaćeni narod...nemaš to pravo
emigrazione

#13349 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by emigrazione »

arshavin wrote:Manijaci se zalazu za mir i toleranciju unutar Bosnjackih kadrova u cilju napretka bosanskog fudbala.Tako je njihovom logikom Velez danas trebo da im prepusti tri boda sa razlogom da nacionalisticki Zrinjski ne bude prvak,jer ipak on nije probosanski orijentisan klub.

Sad izgleda furaju samo Islam... prebrojavaju krvna zrnca igracima, narocito protivnickih ekipa...
lajk

#13350 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by lajk »

Jao Aletica :lol: :lol:
Locked