nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Travnički Noćni Šetač
#13326 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisam dugo ništa spomenuo ovdje... a nakupilo se na kameri svašta ... evo jedan svježiji zbir nekoliko primjera za dobrog šamara... crveno svjetlo, vožnja noću bez upaljenih svjetala, pješaci na crveno, preticanje na punoj, oduzimanje prava prvenstva prolaza.... svašta nešto...
- kloniran
#13327 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa vidis da kolege iznad ne zele kamere na semaforima da bi mogli biti ko ovaj papcina sto prođeTravnički Noćni Šetač wrote:Nisam dugo ništa spomenuo ovdje... a nakupilo se na kameri svašta ... evo jedan svježiji zbir nekoliko primjera za dobrog šamara... crveno svjetlo, vožnja noću bez upaljenih svjetala, pješaci na crveno, preticanje na punoj, oduzimanje prava prvenstva prolaza.... svašta nešto...
a ovaj u vitezu je dobre sadake dao, mogao ga je ovaj iz tvog suprotnog pravca rastaviti od zivota
- Sodom1
#13328 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
De nabroj uredjene zemlje u cijim su gradovima na vecini raskrsnica kamere . 
-
zdruzdjo
#13329 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Eto ilustracije radi.
Procjena je da u gradskoj zoni londona postoji oko 180.000 nadzornih kamera. Svih vrsta. Nisu sve policijske naravno. Ali policija ima pravo da trazi pristup svakoj. I svaka je mjerodavna kao eventualni dokaz na sudu i gonjenju.
Procjena je da u gradskoj zoni londona postoji oko 180.000 nadzornih kamera. Svih vrsta. Nisu sve policijske naravno. Ali policija ima pravo da trazi pristup svakoj. I svaka je mjerodavna kao eventualni dokaz na sudu i gonjenju.
- Sodom1
#13330 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pricekat cemo better mena ,da nam to objasni
- kloniran
#13331 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
holandija, svedska, njemacka, belgija, UK trebal daljeSodom1 wrote:De nabroj uredjene zemlje u cijim su gradovima na vecini raskrsnica kamere .
slabo po makarskoj ima
- Travnički Noćni Šetač
#13332 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da ga je ovaj odozgo stigao taman bi do mene na haubu doletio...kloniran wrote: pa vidis da kolege iznad ne zele kamere na semaforima da bi mogli biti ko ovaj papcina sto prođe
a ovaj u vitezu je dobre sadake dao, mogao ga je ovaj iz tvog suprotnog pravca rastaviti od zivota
...
Imao sam ja i danas lika kroz crveno direktno ispred mene... ako stignem upload napraviti postavim i njega... mislio sam se par trenutaka da se okrenem, stignem ga i da mu malo "pojasnim" kako funkcioniše semafor....
- Sodom1
#13333 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kloniran wrote:holandija, svedska, njemacka, belgija, UK trebal daljeSodom1 wrote:De nabroj uredjene zemlje u cijim su gradovima na vecini raskrsnica kamere .
slabo po makarskoj ima
- kloniran
#13334 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
takvima ne pomaze vaspitna, samo nišanTravnički Noćni Šetač wrote:Da ga je ovaj odozgo stigao taman bi do mene na haubu doletio...kloniran wrote: pa vidis da kolege iznad ne zele kamere na semaforima da bi mogli biti ko ovaj papcina sto prođe
...
Imao sam ja i danas lika kroz crveno direktno ispred mene... ako stignem upload napraviti postavim i njega... mislio sam se par trenutaka da se okrenem, stignem ga i da mu malo "pojasnim" kako funkcioniše semafor....
neki dan je mene u 11 navece u novoj biloj prestizala neka trojka raspadnuta samo pozicije rade, al lik ode u onom mraku ko da je podne
- kloniran
#13335 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nikad u zivotu, uvijek ima boljihSodom1 wrote:kloniran wrote:holandija, svedska, njemacka, belgija, UK trebal daljeSodom1 wrote:De nabroj uredjene zemlje u cijim su gradovima na vecini raskrsnica kamere .
slabo po makarskoj ima,ne treba najbolji si
- Travnički Noćni Šetač
#13336 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svaku noć između Lašve i Travnika imaš najmanje jednog u mrkloj noći bez farova ... ja već dvojicu imam snimljene iz tri vožnje na toj dionici...kloniran wrote: takvima ne pomaze vaspitna, samo nišan
neki dan je mene u 11 navece u novoj biloj prestizala neka trojka raspadnuta samo pozicije rade, al lik ode u onom mraku ko da je podne
- kloniran
#13337 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A dionica dusu dala za poginutiTravnički Noćni Šetač wrote:Svaku noć između Lašve i Travnika imaš najmanje jednog u mrkloj noći bez farova ... ja već dvojicu imam snimljene iz tri vožnje na toj dionici...kloniran wrote: takvima ne pomaze vaspitna, samo nišan
- kokuz_sa
#13338 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Danas ulazim u novi Travnk iz pravca Bugojna..
Skrecem kod fabrike dole..jednosmjerna..
Kako sam smotao tako ni sam ne znam kako uspio zakociti..
Stao far do fara sa golfom dvojkom..
Jos se hadzo nesto buni..mase rukama da se sklonim..
I bilo je
Lijepo ukljucim ava 4..izadjem iz auta i cekam da ide nazad.
Doduse puna metalna sipka se stavila uz prednju gumu..
I nakon par psovki se lik vratio nazad i okrenuo kod ulaza u fabrike
Skrecem kod fabrike dole..jednosmjerna..
Kako sam smotao tako ni sam ne znam kako uspio zakociti..
Stao far do fara sa golfom dvojkom..
Jos se hadzo nesto buni..mase rukama da se sklonim..
I bilo je
Lijepo ukljucim ava 4..izadjem iz auta i cekam da ide nazad.
Doduse puna metalna sipka se stavila uz prednju gumu..
I nakon par psovki se lik vratio nazad i okrenuo kod ulaza u fabrike
- Travnički Noćni Šetač
#13339 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Evo od Fehre prema Lašvi jedan bez svjetala u golfu dvojci...kloniran wrote:neki dan je mene u 11 navece u novoj biloj prestizala neka trojka raspadnuta samo pozicije rade, al lik ode u onom mraku ko da je podne
A na istom dijelu malo bliže Lašvi i par dana prije ( lošiji je snimak nije još podešena kamera bila ) :
- kloniran
#13340 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
e to ti je reci dobra rakija, vidi se i bez svjetala vozitiTravnički Noćni Šetač wrote:Evo od Fehre prema Lašvi jedan bez svjetala u golfu dvojci...kloniran wrote:neki dan je mene u 11 navece u novoj biloj prestizala neka trojka raspadnuta samo pozicije rade, al lik ode u onom mraku ko da je podne
A na istom dijelu malo bliže Lašvi i par dana prije ( lošiji je snimak nije još podešena kamera bila ) :
- Better Man
#13341 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovakvim specijalcima rahat upalim duga svejtla.kloniran wrote:e to ti je reci dobra rakija, vidi se i bez svjetala vozitiTravnički Noćni Šetač wrote:Evo od Fehre prema Lašvi jedan bez svjetala u golfu dvojci...kloniran wrote:neki dan je mene u 11 navece u novoj biloj prestizala neka trojka raspadnuta samo pozicije rade, al lik ode u onom mraku ko da je podne
- kloniran
#13342 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa tebe oni cijene, dzabaluka im osvijetlis put ispred
pod pretpostavkom da ides iza njih

pod pretpostavkom da ides iza njih
- supercali
#13343 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da ne spamamo tamo temu pa cemo ovdje nastavitiRipicipi wrote:Onda da i taksistima zabranimo da zaustavljaju auta da bi neko usao ili izasao??supercali wrote: Nema to veze sa mahalom u nama kad on tim stvara probleme ostalim vozacima tako sto zakrci cestu dok dijete izadje iz auta i sl
Nekad bi dobro doslo da ljudi shvate da nisu sam8 na ulici i da njihovo ponasanje utice i na druge a to nema nikakve veze sa mahalanjem nego sa suzivotom u gradu
Ja mislim da je ipak problem u vama i vasoj naqrcenosti jer nemate zivaca pricekati 10 sekundi da bi dijete izaslo iz auta.
Garant si i ti od onih sto se nakon 2 sekunde cekanja odmah nabije na sirenu.
Je li tebi ovo izgleda kao 10 sekundi?
I bijeli citroen je parkiran ceka u traci

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#13345 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Danas na Autoputu (ZE - SA), ide prilicno brzo (oko 170-180) insignija rent a car... I u krivini ugleda berlinga od sudske policije
Kad je lupio po kocnici... Sreca pa je blaza krivina, negdje prije kaknja, inace bi bio u crnoj kronici... i nije ga smio preteci dok se ovaj nije iskljucio u visokom
Kad je lupio po kocnici... Sreca pa je blaza krivina, negdje prije kaknja, inace bi bio u crnoj kronici... i nije ga smio preteci dok se ovaj nije iskljucio u visokom
- Travnički Noćni Šetač
#13346 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Brza voznja pored skole, pjesaci na crvenom svjetlu, preticanje na punoj liniji, duga svjetla...
....
svaki dan neke gluposti na cesti...
...
....
svaki dan neke gluposti na cesti...
...
- Bakir1
#13347 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni je dusa vozila policije rs-a proletit kroz federaciju a na autoputu samo gas.mk ultra wrote:Danas na Autoputu (ZE - SA), ide prilicno brzo (oko 170-180) insignija rent a car... I u krivini ugleda berlinga od sudske policije![]()
Jutros je hitna ostala iza mene pod rotacijama
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- Daryl Dixon
- Logovan
#13350 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma malo fulio...