Recimo Duo Net Grande i Duo Net Grande Family, sta je u njima konkretno od paketa kanala (start, osnovni, prosireni...) i koji HD kanali su u pitanju (7 u prvom i 10 u drugom)?Telemach wrote:@SHTEVELECSHTEVELEC wrote:Da li je negdje napisano koji su to hd kanali u grande paketima? Trazio sam na telemach stranici i ne nadjoh, samo pise 10 hd kanala, vjerujem da to nikome ne znaci nista
Ljubazno Vas molimo da nam kazete za koji Grande paket ste zainteresovani?
Srdacan pozdrav,
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
SHTEVELEC
#13326 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
hemon
#13327 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Navlakuša žešča. Trenutno mogu u bilo kojem momentu odjavit prošireni, HBO i HD i plaćati 50 umjesto 80. Ako se prebacim na ovaj grande od 90 to je zacementirano iduće 2 god. Nema modifikovanja. Dok ne uvedu novi od 100 km. Nije problem plaćat ću i toliko ako je ponuda obogaćena kvalitetnim kanalima a ne nekim beharima i ostalim smećem.General_Jackson wrote:To je ono što ja govorim od početka, ali ovaj narod je k´o ovce možeš ga vući za nos kako hoćeš. Da bih zadržao ovu uslugu koju imam sada u novim paketima morao bi plaćati 8 KM više. To je isti onaj cjenovnik u pdf-u što su objavili 07.03. samo su ga umotali u celofan i pompezno najavili kao Trio Grande, a poenta je da je sve manje - više isto samo skuplje.hemon wrote:Ništa vi novo niste uveli. Tjerate me da vam plaćam 90 umjesto 80 km mjesečno. Trenutno imam trio+prošireni+HBO premium + HD paket. Ako predjem na ovaj od 70 km gubim 18 HD kanala. To što bih imao brži internet ne vrijedi ponovnog vezivanja na 24 mjeseca. Da ste barem ubacili par novih kanala u ove pakete. Ovako prodajete muda pod bubrege. Ako do iduće sezone lige prvaka ne uvedete arene u HD formatu imate mahanje.
Kažem, ako uskoro ne uvedu sve arene u HD formatu valja počet tražit alternativu. Može se valjda za milju godišnje naći dreambox ili nešto slično pa da gledam i onaj espn što prenosi trke pijetlova a kamoli jebenu ligu prvaka.
-
hipija
#13328 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Danas 6 utakmica engleske Premier lige, a SK/Telemach ne prenosi ni jednu. Ekskluziva na balkanski nacin.
-
Mustang1
#13329 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajd i nisu neke utakmice lako cu ih prezaliti ali ovo je predznak da nece prenositi ni zadnja dva kola 
-
kakaljin
#13330 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postovani telemach,hipija wrote:Danas 6 utakmica engleske Premier lige, a SK/Telemach ne prenosi ni jednu. Ekskluziva na balkanski nacin.
Posto vi jedini imate sport klub u ponudi i isti vam je vlasnik, molimo da sto prije dodjete do informacije zasto sport klub ne prenosi utakmice engleske lige kada samo sport klub ima pravo prenosa tih utakmica na teritoriji BiH.
Molimo odgovor u sto kracem vremenskom periodu jer korisnici su zakinuti za nesto sto samo sport klub ima pravo za teritoriji BiH. U vasem je interesu da dodjete do tacne informacije i prenesete je korinicima.
Ako Vam je u interesu da imate zadovoljne korinike vi ce te tu infomaciju provjeriti i objaviti
-
doff
#13331 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Kako se spojiti na Hot spot, pokušao sam sa username i pass-om koji koristim na D3GO ali ne može?
Kako se spojiti na Hot spot, pokušao sam sa username i pass-om koji koristim na D3GO ali ne može?
- Warashii
#13332 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma nece ti niko odgovoriti na ovo, do sada x y puta, postavljeno pitanje .kakaljin wrote: Postovani telemach,
Posto vi jedini imate sport klub u ponudi i isti vam je vlasnik, molimo da sto prije dodjete do informacije zasto sport klub ne prenosi utakmice engleske lige kada samo sport klub ima pravo prenosa tih utakmica na teritoriji BiH.
Molimo odgovor u sto kracem vremenskom periodu jer korisnici su zakinuti za nesto sto samo sport klub ima pravo za teritoriji BiH. U vasem je interesu da dodjete do tacne informacije i prenesete je korinicima.
Ako Vam je u interesu da imate zadovoljne korinike vi ce te tu infomaciju provjeriti i objaviti
Ja sam slao upit i SK a vjerujem i ostali, ako oni misle da ne treba da pojasne nastalu situaciju mislim da se grdno varaju .
Ide sljedeca sezona EPL-a uskoro, po ovom sudeci haman da SK nece je ni prenositi tako da valja traziti dalje nafake .
Sva sreca pa me ne veze nikakav ugovor za Telemach, a ni na ove "grande" pakete nemam namjeru preci .
Bloodzeed je zakon
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#13333 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Slao sam vam nedavno svoje korisnicke podatke u vezi telefona,opet imam isti problem.Kada zovem sa mobitela na kucni ne mogu dobiti vezu,samo me izbaci.Popravite ovo vec jednom,ako vec placam uslugu,obezbijedite je.
- saraf_osmica
#13334 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach zašto diskriminirate korisnike u BiH kad je engleska liga u pitanju?
Sent from my Nokia Lumia 620 using Tapatalk
- van helsing
#13335 Telemach - ALL ABOUT 4
Kako nas to diskriminira Telemach po pitanju engleske premier lige?saraf_osmica wrote:Telemach zašto diskriminirate korisnike u BiH kad je engleska liga u pitanju?
Diskriminaciju vrse vezano za HRT 2 kanal,ali mi nije jasno za EPL?
-
kakaljin
#13336 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa posto su vidjeli da mogu sa HRT2 onda su krenuli i sa engleskom ligomvan helsing wrote:Kako nas to diskriminira Telemach po pitanju engleske premier lige?saraf_osmica wrote:Telemach zašto diskriminirate korisnike u BiH kad je engleska liga u pitanju?
Pa u smislu jer su isti vlasnici i imaju otkupljeno pravo za BiH, i niko osim njih ne moze imat englesku ligu, a u zadnje vrijeme nema utakmica na kanalima i nigdje se te utakmice ne mogu legalno gledati
- dog_killer
#13337 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
telemah se raspada .kakaljin wrote:Pa posto su vidjeli da mogu sa HRT2 onda su krenuli i sa engleskom ligomvan helsing wrote:Kako nas to diskriminira Telemach po pitanju engleske premier lige?saraf_osmica wrote:Telemach zašto diskriminirate korisnike u BiH kad je engleska liga u pitanju?
Pa u smislu jer su isti vlasnici i imaju otkupljeno pravo za BiH, i niko osim njih ne moze imat englesku ligu, a u zadnje vrijeme nema utakmica na kanalima i nigdje se te utakmice ne mogu legalno gledati
- van helsing
#13338 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To pitanje trebate uputiti sportklubu,a ne telemachu.
Moze li telemach ili bilo koji drugi kabl operater diktirati nekoj tv kuci sta ce emitovat? Ne moze.
- dog_killer
#13339 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa onda sto ne smanje pretplatu ?van helsing wrote:![]()
Moze li telemach ili bilo koji drugi kabl operater diktirati nekoj tv kuci sta ce emitovat? Ne moze.
vidim da je dodatno povecavaju sto je besmisleno.
-
StupskaBitanga
#13340 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ulaganje novca u projekte tipa N1 ili Grand narodna televizija nekako treba vratiti a ne govorimo o sići već o ozbiljnom novcu uloženom u te projekte
-
kakaljin
#13341 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da je sport klub na svim kablovskim operaterima onda bi bilo logicno da se pitanje salje sport klubu, ali posto su telemach i sport klub ista firma i samo na telemachu ima sport klub onda je logicno da odgovor da telemach na pitanje sta je sa utakmicama engleske lige na sport klubu.van helsing wrote:![]()
-
PIMP-Meister-2000
#13342 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima i logosoft SK, vidiš da ih ne možemo nadmudriti nikako, ljigavci jedni!kakaljin wrote:Da je sport klub na svim kablovskim operaterima onda bi bilo logicno da se pitanje salje sport klubu, ali posto su telemach i sport klub ista firma i samo na telemachu ima sport klub onda je logicno da odgovor da telemach na pitanje sta je sa utakmicama engleske lige na sport klubu.van helsing wrote:![]()
- van helsing
#13343 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mijesate kruske i jabuke ponovo. Recimo da je SBB vlasnik total tv,telemacha i sport kluba. Morate znati da su to firme svaka za sebe. Total tv ima SK,Logosoft ima SK,znaci po toj logici bi trebali njih pitati zasto je SK izgubio prava emitiranja EPL u 16h a ne direktno SK??
Ne kontam.
Usput,za koji dan dobijamo Grand kanal u ponudu. Ja sam sav happy i ne mogu da spavam od uzbudjenja i radosti. Pravo sam zeljan takvih kanala.
@Tiger,jes to dobio nesto od Telemacha na poklon?
Meni licno nista ne treba,nego cisto info pitam.
Nudili su i meni neke pogodnosti,ali kao sto rekoh,ne treba,hvala im na ponudi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne kontam.
Usput,za koji dan dobijamo Grand kanal u ponudu. Ja sam sav happy i ne mogu da spavam od uzbudjenja i radosti. Pravo sam zeljan takvih kanala.
-
kakavdanakneiskustvu
#13344 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
van helsing wrote:Mijesate kruske i jabuke ponovo. Recimo da je SBB vlasnik total tv,telemacha i sport kluba. Morate znati da su to firme svaka za sebe. Total tv ima SK,Logosoft ima SK,znaci po toj logici bi trebali njih pitati zasto je SK izgubio prava emitiranja EPL u 16h a ne direktno SK??
Ne kontam.
kakav je taj grand,to ono sa pinka?
-
mali_balon
#13345 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje za ovog telemaha
Kad cete ukinuti pinkove, eno u Srbiji dosli pameti, pa poslje pinkova , kopernikuse, i ostele turbofolk zajebancije.
Ponuda od 150 kanala 50 turbofolk, dabogda vam isti svirao na dzenazi/sahrani umjesto hozde/svestenika.
Kad cete ukinuti pinkove, eno u Srbiji dosli pameti, pa poslje pinkova , kopernikuse, i ostele turbofolk zajebancije.
Ponuda od 150 kanala 50 turbofolk, dabogda vam isti svirao na dzenazi/sahrani umjesto hozde/svestenika.
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#13346 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
bumpDecerto wrote:Slao sam vam nedavno svoje korisnicke podatke u vezi telefona,opet imam isti problem.Kada zovem sa mobitela na kucni ne mogu dobiti vezu,samo me izbaci.Popravite ovo vec jednom,ako vec placam uslugu,obezbijedite je.
- avaks
#13347 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne može bilo koji kablovski operater diktirati nekoj tv kući šta će emitovati ali u ovom slučaju se i može napraviti iznimka. Ako ništa Telemach je dužan da na zahtjev nas korisnika da informaciju zašto u pola sezone SK nema prava prenosa EPL u određenom terminu. Znači slao sam upite na SK i nisam dobio povratne informacije kao i još nekolicina korisnika. E sada, Telemach kao "ozbiljna" firma koja je "uvijek" na raspolaganju svojim korisnicima i koja je tu zbog nas, i molim lijepo, kao PRAVNO lice MORA i sigurno će dobiti obrazloženje za navedene upite.kakaljin wrote:Da je sport klub na svim kablovskim operaterima onda bi bilo logicno da se pitanje salje sport klubu, ali posto su telemach i sport klub ista firma i samo na telemachu ima sport klub onda je logicno da odgovor da telemach na pitanje sta je sa utakmicama engleske lige na sport klubu.van helsing wrote:![]()
Znači ja NE TRAŽIM da oni DIKTIRAJU nekoj tv kući šta će onda emitovati neko samo da kao davalac mojih usluga i korisnik usluga SK (za koje svi mi plaćamo dodatnu cijenu pretplate), da obrazloženje zašto su odjednom prestali prenositi EPL u terminu od 16h i da li to znači da i narednu sezonu nećemo moći gledati možda i u nekom drugom terminu te utakmice.
P.s.
Ako je istina da je SK izgubio prava na EPL to bi Telemach i samu UG grupaciju koštalo dosta korisnika pa i ne daju nikakve informacije povodom toga, ograđuju se... Moje neko nagađanje
-
hipija
#13348 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izgleda da dolazi ovaj turbo folk kanal-Grand. To je valjda ono izlazenje u susret korisnicima, koji traze jedno a dobiju nesto sasvim drugo. Nema Cinemanie, kanala iz vlastite produkcije, Nova.rs, Cinestar Premiere, Kino Tv...ali eto nama Lepe Brene i Cece...jos administrator na nekom sbb forumu napisa za Grand kanal" zbog ogromnog interesa javnosti". Kako moze biti ogroman interes za nesto sto nije ni pokrenuto i za sto donedavno vecina nije ni cula?
Evo prijedloga za nadlezni sektor za buduce kanale:
Grand Lepa Brena 1
Grand Lepa Brena 2
Grand Lepa Brena 3
Grand Ceca
Grand Sinan
Grand Sasa Matic
Grand Indira Radic
Grand najveci hitovi
Grand Nove nade
Grand Razgovor sa grand zvijezdama
Grand Dokumentarci o grand zvijezdama
Grand Farma sa grand zvijezdama
Grand Zvijezda mozes biti ti
Molimo nadlezni sektor da nam ubaci i ove kanale jer je ogroman interes javnosti
Grand Lepa Brena 1
Grand Lepa Brena 2
Grand Lepa Brena 3
Grand Ceca
Grand Sinan
Grand Sasa Matic
Grand Indira Radic
Grand najveci hitovi
Grand Nove nade
Molimo nadlezni sektor da nam ubaci i ove kanale jer je ogroman interes javnosti
-
mali_balon
#13349 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hipija wrote:Izgleda da dolazi ovaj turbo folk kanal-Grand. To je valjda ono izlazenje u susret korisnicima, koji traze jedno a dobiju nesto sasvim drugo. Nema Cinemanie, kanala iz vlastite produkcije, Nova.rs, Cinestar Premiere, Kino Tv...ali eto nama Lepe Brene i Cece...jos administrator na nekom sbb forumu napisa za Grand kanal" zbog ogromnog interesa javnosti". Kako moze biti ogroman interes za nesto sto nije ni pokrenuto i za sto donedavno vecina nije ni cula?
Grand Lepa Brena 1
Grand Lepa Brena 2
Grand Lepa Brena 3
Grand Ceca
Grand Sinan
Grand Sasa Matic
Grand Indira Radic
Grand najveci hitovi
Grand Nove nade
- van helsing
#13350 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Grand "pocinje" sa emitivanjom 16-og,pa eto od silnog uzbudjenja krizam i datume na kalendaru. Sa nestrpljenjem ocekujem vrhunski i veoma kvalitetni kanal u ponudi naseg Telemacha.
@mali_balon
Koje pinkove da ukinu,kad Telemach nema pink kanale u ponudi??
Jedini koji ima sve pink kanale je bhtelecom.
A u Srbiji je sam Zeljko Mitrovic podnio zahtjev za ukidanjem dozvola za emitovanje istih,jer ce te kanale emitovat iz BiH,tacnije iz Sarajeva.
@mali_balon
Koje pinkove da ukinu,kad Telemach nema pink kanale u ponudi??
Jedini koji ima sve pink kanale je bhtelecom.
A u Srbiji je sam Zeljko Mitrovic podnio zahtjev za ukidanjem dozvola za emitovanje istih,jer ce te kanale emitovat iz BiH,tacnije iz Sarajeva.