FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
-
todd_smith
#13302 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
meni zao tvoje djevojke nakon ovogaThe 51st State wrote:pa 10 minuta ni dobar sex ne traje, a tih desetak minuta je tako izgledalo, orgazmicno, ne znam sta hocete.
- GandalfSivi
#13303 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ono kad smo na punom Kosevu poveli protiv Celtica. Meni dosta 
- Logovan
#13304 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
I naravno sada je sunčano. Logično.
-
The 51st State
#13305 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kratko ali slatkotodd_smith wrote:meni zao tvoje djevojke nakon ovogaThe 51st State wrote:pa 10 minuta ni dobar sex ne traje, a tih desetak minuta je tako izgledalo, orgazmicno, ne znam sta hocete.
-
The 51st State
#13306 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
A ne znaju raja uzivati, svi analiziraju, jebo Japan kakvi smo eksperti.GandalfSivi wrote:Ono kad smo na punom Kosevu poveli protiv Celtica. Meni dosta
-
kiligonzales
#13307 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bice u Škotskoj novi Atromitos abdSliver wrote:Bice gusto bice nula tri, bice nula tri
Mi smo optimisti.
Donjece oni nama još radosti.
-
kiligonzales
#13308 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kod nas Ahmetović najspremniji. Realno to je naš problem godinama, nema se tu izgovora za nepripremljenost. Priprema je pola pobjede.samog_sira wrote:Aferim, ne pamtim onako ludilo, na zapadu odletio dole 2 reda, jaran koji na tekmi nije bio par godina skace ko malo dijete...Sliver wrote:Hajd recite, kad ste posljednji put skocili kao sinoc nakon sto smo prvi dali go? Probajte se sjetiti... Jeste li tad razmisljali o taktici, o tome treba li Lazic igrati prema naprijed, treba li se Ahmet vracati u nasih 16, moze li Heba jos 2 metra pretrcat?
Ovi negativci bi nasli milion i jednu manu, taman da ove sezone, ovakvi kakvi smo osvojimo LP. Ako ne znas uzivati u malim, sigurno neces znati uzivati ni u velikim stvarima. A velika je, a ogromna je stvar sinoc zabiti bivsem prvaku.
PS ovi sto misle da je lako nabit kondiciju i snagu da se trci i isprati jedna evropska ekipa nemaju bas puno veze s realnoscu, ne mozes se poredit s ekipama koje od malih nogu sistemski rade i prave igrace i sportiste prije svega, nutricionisti, suplementi itd. I sto je najbitnije ne mozes 350 dana godisnje igrat utakmice s smijesnim tempom s konstantnim prekidima i valjanjem, gdje realne igre ne bude 30 min. I onda ocekujes da taj isti tim preostalih 15 dana parira evropskoj ekipi koja lomi tempom.
Nama sve neki izgovori, vadione, manjak para u klubu, neadekvatni treninzi, igraci, trener, kurci palci i to godinama za problem koji je isti neadekvatna fizička pripremljenost.
Eto Kiprani su inače fudbalske munje, pa su sa dobrim trenerom, sa budzetom nikakvim za ekipe u ligi prvaka, pokazala da se i pored daleko bogatijih ekipa moze dobaciti do cezvrtfinala lige prvaka i popušiti tek od Reala.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/APOEL_FC
Od trenera Jovanovića koji ih je vodio tada svaki naš trener treba učiti jer njegova filozofija fudbala prilagođavanja igre jačem protivniku i iskorištavanja padova u njihovoj igri su za nauk svim Balkancima danas.
Proci dalje pored Porta, Šahtjara, Zenita, Liona i onda u četvrtfinalu ispasti od Reala je fudbalski mangupluk.
Mi ne tražimo toliko, samo želimo da nam ekipa igra dobar fudbal ne 45 minuta, već 90 i da se uredovi u nekom od Euro takmičenja.
-
kiligonzales
#13309 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bio na istoku, bombonjera atmosfera kod gola, ljulja se zaštitna ograda, huk ludilo, pjesma, vidi se da možemo kad hoćemo i ko navijači i kao igrači. Pokuso sam ko miš, ali ona radost kod gola ludilo. Šteta što nije bio još jedan. Vrijedilo je poci samo zbog one radostiAli_G wrote:Samo mi je zao sto su brzo izjednacili i ohladili nas. Onaj momenat kad smo go dali je bio prejeben. Jedan od najjacih trenutaka je bio i kad je cijeli stadion zapjevao onu na na nanaaa, na na naaaa. Da se najezis
Iako su bolji, volio bih da se Seltiku vrate ko bumerang svi promašeni ziceri do kraja utakmice, pogotovo ona šansa one crne mambe.
Joj Hebibovic i onih par šansi do našeg gola, joj ludila...
-
kiligonzales
#13310 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nismo mi kod Atalante ni krenuli, u prvoj utakmici i u drugoj ista taktika autobusa dva, s time da u prvoj njima nije uslo sve sto je moglo, a u drugoj jeste, iz tri prilike na kosevu 3 gola, a onda tarapana.the_stick wrote:to je to... nece ili ne mogu nasi ljudi da shvate da mi nemamo para za igrace kakve zelimo i mislimo da trebamo da imamo... svaki igrac koji barem malo odskoci od prosjeka, odlazi vani... to je tako... da hebibovic onakvu sansu hladno pretvara u gol... da zna vise puta u utakmici pretrcati cuvara na strani i vecinu puta konkretno centrirati na peterac... da moze barem neumorno trcati 90 minuta... ne bi igrao kod nas... ako ne u nekoj jacoj, igrao bi barem u nekoj regionalnoj ligi... Srbija, Hrvatska, Bugarska... ne mozemo priustiti igraca kojem cemo placati 50k maraka mjesečno... ne možemo od nekoga ko je plaćen 2-3-5-10k maraka (i pri tome mu kasni plata) očekivati da je kompletan igrač...Sliver wrote:Mi jos uvijek nemamo novaca za igrace koji ce trcati 90+5 minuta. Cim budu kondiciono jaki, otici ce u jace lige, jer ih ne mozemo zadrzati. Lako je nama palamuditi, treba nam ovo treba nam ono. Znamo mi sta je potrebno za titulu LP-a, malo Messija, pa red Ronalda, 2-3 Dijka, prstohvat Mbappea i to je to, mozes se nadati, bez garancije, da ces osvojiti titulu ili dvije u nekoliko godina, ne svake, ne ne. Za klub s budzetom od 8m, klub sa 2 milje redovnih navijaca, za klub koji iza ledja ima ovakvu drzavu, za klub kojem je TV s pravom prenosa ogranicena na uski dio gledalaca i ne na cijelom prostoru drzave, ovo je uspjeh, mali bijeg od surove realnosti koju nam kreira opste stanje u drzavi i u drustvu.
Ponosan na klub koji raste, polako ali raste...
ono jučer je bio maksimum i pametno odigrana utakmica. tribine hoće da se igra otvoreno i krene u napad... krenuli smo protiv Atalante, pa sta bi? neki će Husrefu psovati kako god... koliko je samo Mourinho odigrao utakmica sa parkiranim autobusom... a koje je klubove vodio?
sinoc je bilo lijepo biti na stadionu...
Fizička i mentalna nedoraslost protivniku.
Žalosno je to jer ko ima snage odigrati poluvrijeme i pokazati pristojnu igru, moze odigrati i drugo da se fizički pripremaju bolje i drugačije nego do sada.
Nek pošalju nekog od pomoćnih trenera na edukaciju u kakav veći klub pola godine ili godinu da pofataju cake i moderne trenažne procese, unaprijede ishranu igrača, procese u klubu, nauče igrače disciplini i prenesu malo profesionalizma u naš domaći fudbal, a ne uvijek isto...jadikovka i vađenje oni su bolji skuplji i bla bla...
Sve su to realno izgovori za nemar i nerad i zato što neki igrači i danas vole cuclati nargilu s rajom i leci iza 12 spavati, a prema dresu i igrama se ne odnositi kao prema poslu.
-
svi u napad
#13311 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Lijepo je bilo sanjati. Jos kad dadosmo gol sreci nigdje kraja. Lijepo je sinoc bilo biti navijac bordo ekipe. E sad kako dalje? Sad je najvaznije imati kotinuitet tj. igrati svake godine u Evropi kako bi mentalno ojacali jer to je pored lose kondicije glavni problem naseg fudbala (ni repka nije imuna od toga). Imamo za nase uslove jako dobru ekipu i sad trebamo ponovo osvojiti prvenstvo kako bi klub nastavio sa napredkom. Uprava radi dosta dobar posao i uz male korekcije moze postati izvrsna. Npr. pojacanja su dobra ali ona se moraju dovesti puno ranije kako bi se uigrala ekipa a ne 2 dana prije vazne tekme. Sad je bitno da ekipa ne dobije puno zutih u uzvratnom susretu jer u 3 pretkolu se mozemo pofatati sa buducim protivnikom. To ce biti prava tekma i iskusenje za sve nas od igraca pa do navijaca.
Moram istaci da je Ahmetovic bio fantastican jucer. Svugdje ga je bilo i sto je najvaznije dobivao duele u vazduhu protiv Skota koji su kao i Englezi superiorni u vazduhu. Nije mi jasno da kao najbolji igrac lige nije pozvan u repku kao nagradu za proslu sezonu. Bez obzira sto je ostario al vjerujte da je puno bolji i korisniji od Bajica, Hodzica i Kodre. Pored njega treba istaci i Serbecica koji je takodjer dobio svaki duel jucer. Velkovski je iznenadio pozitivno na novom mjestu i dok je imao snage odlicno odradio posao. Kao sto je neko vec ranije napisao falio nam je Stanojevic jako puno jer pored dobre igre u pozadini on je taj koji zna povuci na vrijeme loptu naprijed.
Sve u svemu lijepa predstava i ambijent sinoc na Kosevu i nadam se da ce ovako biti i na 3 pretkolu evropske lige. Mi smo zaista na putu da budemo pravi divovi bar u BiH i sad je samo do uprave da nastavi zapoceti posao kako bi se klub stabilizovao i kako ne bi masili Evropu ne do bog. Puno vas sviju volim jer ste svi vi koji ovdje komentarisete dio jedne ekipe i jedne ljubavi tj. jedne velike familije a ona se zove FK SARAJEVO. Zivjeli

Moram istaci da je Ahmetovic bio fantastican jucer. Svugdje ga je bilo i sto je najvaznije dobivao duele u vazduhu protiv Skota koji su kao i Englezi superiorni u vazduhu. Nije mi jasno da kao najbolji igrac lige nije pozvan u repku kao nagradu za proslu sezonu. Bez obzira sto je ostario al vjerujte da je puno bolji i korisniji od Bajica, Hodzica i Kodre. Pored njega treba istaci i Serbecica koji je takodjer dobio svaki duel jucer. Velkovski je iznenadio pozitivno na novom mjestu i dok je imao snage odlicno odradio posao. Kao sto je neko vec ranije napisao falio nam je Stanojevic jako puno jer pored dobre igre u pozadini on je taj koji zna povuci na vrijeme loptu naprijed.
Sve u svemu lijepa predstava i ambijent sinoc na Kosevu i nadam se da ce ovako biti i na 3 pretkolu evropske lige. Mi smo zaista na putu da budemo pravi divovi bar u BiH i sad je samo do uprave da nastavi zapoceti posao kako bi se klub stabilizovao i kako ne bi masili Evropu ne do bog. Puno vas sviju volim jer ste svi vi koji ovdje komentarisete dio jedne ekipe i jedne ljubavi tj. jedne velike familije a ona se zove FK SARAJEVO. Zivjeli
-
kiligonzales
#13312 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma i ja sam idiot, volim ih, kisnuo ko lud sinoć, nisam nezadovoljan svime, ali zaista živim za to da napravimo taj dugo iščekivani iskorak u evropi, da nakon rata budemo prvi u nekom euro takmičenju, kada bi kojim čudom iznenadili na otoku, a Seltiku se desilo da fulaju sve, a mi golove dajemo, bio bi presretan, ne samo zbog ekipe, vec zbog Husrefa, kojem je klub dao par bajpasa , raje koja je srčanija i redovnija na utakmicama, pokojnog Vece, ovog grada koji vapi za europskim fudbalom, pa juce je go probudio nadu da se ipak može i preko Seltika, atmosfera kakva se ne pamti dugo na Koševu i pored onakve kiše...Sliver wrote:@kiligonzales
Ma koga boli kurac covjece. Pusti nas "idiote" da uzivamo u ovom i ovakvom porazu. Ohladi jbt filozofija i nauka. Boli me kita za nasu nespremu i nekog Jovanovica, kad su u ovom sivilu drzave i drustva, filozofa bez pokrica poput tebe, besparici, politickoj ruini, uspjeli povesti protiv gromade Celtica i odigrati barem 30 minuta u zadovoljavajucem ritmu. idi gledaj Real Barelonu, klubove koji su po tvom ukusu (parama), pusti nas bolesnike da volimo Sarajevo te da sacekmao neka bolja vremena kada cemo moci u grupnu fazu. Uzivaj i veceras u tom golu, zasto sad prekidati
Juče smo kalkulisali dosta, bojali se i previše, u Glazgovu ne moramo biti takvi, nek nam barem odigraju novih 30-45 minuta, al da uđe sve što nije na Koševu, tipa one sanse Hebibovica ili lopte s linije izbijene, pa nek poslje bude šta bude. Da izgorimo od radosti. Za čudo nam treba mnogo više sreće, ali sreća prati hrabre.
A sve što sam rekao o Apoelu, to je s razlogom da se treba ugledati na radnike, ne kreira samo novac rezultate.
- R2D2_SA
#13313 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Hajde da se kladimo da ce nasi na Celtic Parku, na finom terenu izgledati kao navijeni!
Ovi razni fitnes treneri ocito ne dolaze na AFH da gledaju utakmice a gluho bilo Moja TV platiti pa gledati. Da dolaze i gledaju znali bi da je nas teren premekan cim kisna padne, kao da igras po snijegu i to umara. Bilo je nedavno negdje podataka o pretrcanim kilometrima i ekipa nam po tome ne zaostaje, trce po 10-11 km neki. Slazem se da je trebalo, ako se moglo, spustiti lopta maksimalo ali ako si vec odlucio prepustiti sredinu terena i igrati defanzivu ostalo ti je trckarati za loptom dok se Skoti bez previse napora dodaju.
I Husref je dobro rekao. Nije rekao da nam ekipa nema kuveta nego da je falilo njih nekoliko sa vise kuveta.
Nama fali tih jakih utakmica, protiv jacih protivnika i vise kontrole tempa utakmice gdje onda i na momente odmoris. Jesenas smo mi kao Skoti mljeli protivnike u ligi, sa strpljenjem i stalnim tempom.
Samo je stana falio, realno. A najvise mi je zao zbog Pidre, cisto onako zbog njega jer nije mogao igrati protiv Celtica.
Ovi razni fitnes treneri ocito ne dolaze na AFH da gledaju utakmice a gluho bilo Moja TV platiti pa gledati. Da dolaze i gledaju znali bi da je nas teren premekan cim kisna padne, kao da igras po snijegu i to umara. Bilo je nedavno negdje podataka o pretrcanim kilometrima i ekipa nam po tome ne zaostaje, trce po 10-11 km neki. Slazem se da je trebalo, ako se moglo, spustiti lopta maksimalo ali ako si vec odlucio prepustiti sredinu terena i igrati defanzivu ostalo ti je trckarati za loptom dok se Skoti bez previse napora dodaju.
I Husref je dobro rekao. Nije rekao da nam ekipa nema kuveta nego da je falilo njih nekoliko sa vise kuveta.
Nama fali tih jakih utakmica, protiv jacih protivnika i vise kontrole tempa utakmice gdje onda i na momente odmoris. Jesenas smo mi kao Skoti mljeli protivnike u ligi, sa strpljenjem i stalnim tempom.
Samo je stana falio, realno. A najvise mi je zao zbog Pidre, cisto onako zbog njega jer nije mogao igrati protiv Celtica.
- Raigor Stonehoof
#13314 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sliver wrote:@kiligonzales
Ma koga boli kurac covjece. Pusti nas "idiote" da uzivamo u ovom i ovakvom porazu. Ohladi jbt filozofija i nauka. Boli me kita za nasu nespremu i nekog Jovanovica, kad su u ovom sivilu drzave i drustva, filozofa bez pokrica poput tebe, besparici, politickoj ruini, uspjeli povesti protiv gromade Celtica i odigrati barem 30 minuta u zadovoljavajucem ritmu. idi gledaj Real Barelonu, klubove koji su po tvom ukusu (parama), pusti nas bolesnike da volimo Sarajevo te da sacekmao neka bolja vremena kada cemo moci u grupnu fazu. Uzivaj i veceras u tom golu, zasto sad prekidati
-
kiligonzales
#13315 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sliver wrote:Bas me cudi kako to nikom prije nije palo na pamet. Tako jednostavno, posaljes covjeka u Real ili Barsu i oni ga obuce da napravi giganta od nas.
Druze, ne zamjeri, ali moram da te pitam, je li ti to nas trolas, zajebajes ili si fakat ozbiljan?
Koliko se sjećam sa Milanom se krenulo u takav tip saradnje, jedan od trenera je bio u višednevnoj posjeti Milanelu, koliko se sjećam čini mi se da je Đeno bio njihov gost prije par sezona u pripremnom periodu jun/juli.
Ne trolam, u životu se uči od boljih. Imali Tana, čovjek vlasnik tri kluba, kojeg smo mi pomoćnog trenera kluba poslali tamo na edukaciju višemjesečnu barem u Kardif, ipak je to profesionalni fudbal, daleko od učmalosti našeg Balkana i poluprofesionalizma, gdje noć pred derbi nećeš sresti igrača voljenog kluba da cuga.
Link
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/tr ... milan/1980
Last edited by kiligonzales on 10/07/2019 22:21, edited 1 time in total.
-
kiligonzales
#13316 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Rastemo istina, ali opet sami sebi pucamo u noge, taman stvoriš ekipu i onda prodaješ najbolje igrače, ne jednog već par i onda se unazadiš.Sliver wrote:Ne moze sve preko noci, kako vec napisah, rastemo, polako ali rastemo... Doci ce i psiha i fizika i mentalitet i podrska, samo sabur. Lagano iz godine u godine rasti, a ne kao sto je dosad bio slucaj od rata pa do na ovamo padali i padalil i padali. Jbt Arsenal par godina nije ni vidio kvalifikacije za LP, a ne grupnjak, a mi hocemo odmah
Evo i ove sezone će se to desiti, čim se završe učešća u pretkolima ide rasprodaja, živi bili pa vidjeli. Molimo boga da izguraju do grupne faze EL jer ovi kakvi su rasprodace i ovo malo kvalitete i Musemicu staviti vruc krompir u ruke.
Pa mi nismo ni akademce uspijeli zadržati koji su nam ko mladjim kategorijama reprezentacije dali EP i druge radosti, klub ih se olako odrekao, kako misle zadržati starije tek?
Samo mi saburajmo. Imamo jos 2 mjeseca transfer roka vidjecemo sve.
-
kiligonzales
#13317 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
To je amaterizam svojstven najčešće nama Sarajlijama. Za 5 i 10 u našoj ligi mjesečno, neki bi jeli asfalt u Sarajevu.Sliver wrote:Ma sve je to meni jasno, da sam ja neki igrac i kad bih se ja morao odreci cuge pred derbi, trazio bih da plata bude minimum 50 milja mjesecno, a ne 5 ili 10. Sta cemo sad!? Sve znamo, ali pare pare druze. Sve se preko njih kasnije prebije, jal vako jal nako.kiligonzales wrote:o
Sliver wrote:Bas me cudi kako to nikom prije nije palo na pamet. Tako jednostavno, posaljes covjeka u Real ili Barsu i oni ga obuce da napravi giganta od nas.
Druze, ne zamjeri, ali moram da te pitam, je li ti to nas trolas, zajebajes ili si fakat ozbiljan?
Koliko se sjećam sa Milanom se krenulo u takav tip saradnje, jedan od trenera je bio u višednevnoj posjeti Milanelu, koliko se sjećam čini mi se da je Đeno bio njihov gost prije par sezona u pripremnom periodu jun/juli.
Ne trolam, u životu se uči od boljih. Imali Tana, čovjek vlasnik tri kluba, kojeg smo mi pomoćnog trenera kluba poslali tamo na edukaciju višemjesečnu barem u Kardif, ipak je to profesionalni fudbal, daleko od učmalosti našeg Balkana i poluprofesionalizma, gdje noć pred derbi nećeš sresti igrača voljenog kluba da cuga.
- Logovan
#13318 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa živimo od prodaje, moraš prodavati. Nisu problem prodaje, problem su zamjene. Nađi adekvatnu zamjenu i opet si na istom. Ne mislim sad da prodaš sve igrače koji su te nosili, ali moraš jednog, dvojicu. Još ako imaš nekoga kao Kapića, koji je došao na posudbu i kojeg je bilo nemoguće zadržati, onda dobiješ manji raspad pored toga što prodaješ.kiligonzales wrote:Rastemo istina, ali opet sami sebi pucamo u noge, taman stvoriš ekipu i onda prodaješ najbolje igrače, ne jednog već par i onda se unazadiš.Sliver wrote:Ne moze sve preko noci, kako vec napisah, rastemo, polako ali rastemo... Doci ce i psiha i fizika i mentalitet i podrska, samo sabur. Lagano iz godine u godine rasti, a ne kao sto je dosad bio slucaj od rata pa do na ovamo padali i padalil i padali. Jbt Arsenal par godina nije ni vidio kvalifikacije za LP, a ne grupnjak, a mi hocemo odmah
Evo i ove sezone će se to desiti, čim se završe učešća u pretkolima ide rasprodaja, živi bili pa vidjeli. Molimo boga da izguraju do grupne faze EL jer ovi kakvi su rasprodace i ovo malo kvalitete i Musemicu staviti vruc krompir u ruke.
Pa mi nismo ni akademce uspijeli zadržati koji su nam ko mladjim kategorijama reprezentacije dali EP i druge radosti, klub ih se olako odrekao, kako misle zadržati starije tek?
Samo mi saburajmo. Imamo jos 2 mjeseca transfer roka vidjecemo sve.
A i pitanje je da li uopšte imaš želje da nekoga zadržiš ili ideš da ga prodaš čim dođe prva ponuda. Eto spomenuo si te akademce, pušteni su previše lako, nisi se ni potrudio, pa onda ne možemo ni reći da "nismo uspjeli zadržati".
-
kiligonzales
#13319 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nek nama bude hairli u Glazgovu. 
-
north
#13320 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Koliko god da ce revans biti samo formalnost, PREVAZAN ce biti rezultat za nas iz milion razloga..neki podnosljiv poraz uz finu igru bi psiholoski ogromno znacilo za nastavak kako u LE tako i u Evropi..zato fakat sve treba uraditi i bacati se na glavu kako bi izbjegli novu rezultatsku blamazu..meni je bolje ovo sinoc a da i u revansu bude slican rezultat, nego da smo izgubili 2-1 ili cak izvukli X i padali u trans od srece a da u revansu bude 5+
...to fakat tesko ko bi mogao svariti i imato motiva...tako da Husrefe zategni odbranu postavi blokove u sredini i po bokovima, gore kakvu brzu zujalicu da pokatkad zasmeta
i da casno ispadnemo 
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#13321 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sarajevo je sinoć oborilo rekord kada je u pitanju prodaja TV prava. Kako saznaju ****.ba BH Telcom koji je na platformi Moja TV prenosio utakmicu otkupio je prava od Bordo kluba za 70.000 KM što je rekord za našu zemlju. Sarajevo je TV prava za Škotsku prodalo za 120.000 KM što je apsolutni rekord kada je u pitanju Bosna i Hercegovina.
Pored spektakla i igranja sa evropskim velikanom, Sarajevo je tako i dodatno profitiralo jer su samo od ulaznica i TV prava zaradili 452.400 KM. Kada se tu dodaju i prihodi od sponzora koji su se reklamirali na LED displejima oko travnjaka može se reći da je Sarajevo i pored poraza dobro profitiralo.
- Logovan
#13322 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Lijepo, lijepo. Nadam se da je istina. 
- Grean
#13323 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bice grom ako Cavar dodje, upgrade i po u odnosu na Crepulju umalo najplacenijeg igraca lige.
Valjda ce ovih 400 milja biti dosta da se pokrije put do Skotske
Valjda ce ovih 400 milja biti dosta da se pokrije put do Skotske
-
north
#13324 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Izvor Sinan
?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.