Iskreno, meni je draže što su će mi vratiti B92 i B92 info (mada je to sada ista medijska struja u SR) nego da gledam medijske harange Vučićevih i Mitrovićevih flangi. Prva mi je ok tv, sada ne znam kakav je B92 otkako Verana nema. Vidi da su bar po sajtu postali light verzija Blica tj rusofili.hrasno38 wrote:Problem je sto svako od nas gleda samo sebe i ono sto nas interesuje a evo @Oligarh recimo tesko da ce skontati da tu istu kablovsku gledaju i penzioneri i da oni vole gledati pinkove kanale. I iskren da budem oni na kojima se prikazuju filmovi nisu uopste los izbor i meni uopste ne smetaju. Pa vise volim Pink na kojem cu pogledati dobar film nego recimo Slon ili TV Sandzak na kojem nemam mogucnost pogledati nesto tako ali ostavljam svakome naravno mogucnost da voli i ta dva kanala da gleda.TheWatcher wrote:plakaces za njimaOligarh wrote:Upravo ubiše svih 32122321 PInk kanala na HS digitali. Ostade samo Pink BH. Nije da mi je mrskozivi bili pa vidjeli
Dalje HTV4 je tu. Filmove će nadoknatiti sasvim sigurno Cinestari, AXN spin... Tu je i (meni jako bitno) još jedan Discovery ID. Kao što kažeš, svi mi gledamo sebe. Ah, ta Farma... To jeste da će biti starijim, ali i onima kojima je to bitno, problem, ali neka kompenziraju socijalnim fekalijama iz Peconijeve kuhinje, Parovi idu na 2 kanala