Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dr Baltazar

#13301 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dr Baltazar »

PriNc_ba wrote:
north wrote:A nisam vidio taj incident na kraju? Ima li se gdje to ponovo pogledati? Mislim, šta je uopšte razlog da se dva igrača zakače, I da kapiten udara na dijete od 17 godina? Šta je povod, mislim šta god da je nema opravdanja, ali eto :roll:
musa krenuo na rusa koji ga je udario i ovaj ga zvajzno :roll:
Nije Mozgov udario Musu. Toliko o objektivnosti. Otvorite oči :mrgreen:
Ludzak

#13302 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Ludzak »

Dr Baltazar wrote:
prof. wrote:
Dr Baltazar wrote:
Polahko, vidjet ćete gdje ćemo igrati i kakve rezultate postizati kada ne bude Mirze ;-)
i večeras i u skenderiji protiv švedske bolje bi prošli bez njega. 100%
Dao bi neko drugi večeras Rusima 20ak poena. Kako da ne. Osim Nurkića i Mirze, ostali nisu u stanju napraviti situaciju za šut. Musa jeste potencijal, ali je preslab trenutno za seniore. Pa u Rusiji mu otimali loptu iz ruku :lol:
za onoliko koliko je šuteva Mirza imao, bar većina nas forumaša bi sabrali 20 poena.
l33t

#13303 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by l33t »

PriNc_ba wrote:ja koliko vidim ako dobijemo zadnju a island ili estonija zijane zadnju tekmu idemo na euro :D

edit :D
a kita :D imaj po 2 tekme :roll: :-) :lol:
bolje da ne odemo
prof.

#13304 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by prof. »

Dr Baltazar wrote:
prof. wrote:
Dr Baltazar wrote:
Polahko, vidjet ćete gdje ćemo igrati i kakve rezultate postizati kada ne bude Mirze ;-)
i večeras i u skenderiji protiv švedske bolje bi prošli bez njega. 100%
Dao bi neko drugi večeras Rusima 20ak poena. Kako da ne. Osim Nurkića i Mirze, ostali nisu u stanju napraviti situaciju za šut. Musa jeste potencijal, ali je preslab trenutno za seniore. Pa u Rusiji mu otimali loptu iz ruku :lol:
ljudino moja i ja bih ubacio 20 poena od 50 jebenih pokušaja. pa on je imao dva totalna promašaja, hallooooo pormašio cijeli koš :-)
razmisli malo koliko bi poena recimo musa ubacio da je imao slobosu da pokušava koliko je to radio teletović.
Fajcion

#13305 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Fajcion »

Sve sami znalci jbte kajmak i onda se neko čudi ovome večeras.
Juliuscezar

#13306 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Juliuscezar »

Mozes ti dati 100 poena ali ako si supak supak si, a Teletovic je upravo to ispao. Mene bi bilo stid da udjem u svlacionicu nako ovoga.
l33t

#13308 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by l33t »

Dr Baltazar wrote:
PriNc_ba wrote:
north wrote:A nisam vidio taj incident na kraju? Ima li se gdje to ponovo pogledati? Mislim, šta je uopšte razlog da se dva igrača zakače, I da kapiten udara na dijete od 17 godina? Šta je povod, mislim šta god da je nema opravdanja, ali eto :roll:
musa krenuo na rusa koji ga je udario i ovaj ga zvajzno :roll:
Nije Mozgov udario Musu. Toliko o objektivnosti. Otvorite oči :mrgreen:
ma mozgov kolko je jak postao je sinonim za rusa :D
dezurni_ucenik

#13309 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by dezurni_ucenik »

Sta reci za jablanickog papucara kojeg je prosle godine zena branila i to preko facebooka :lol:
Dr Baltazar

#13310 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dr Baltazar »

hrasno38 wrote:
Dr Baltazar wrote:Ne znam kako imaš obraza "STRUČNJAČE" da se javljaš na košarkaške teme nakon što si i oficijelno proglašen za najveću ublehu, talašiku klix analitičara. Možda si nekad vrijedio kao analitičar, ali 1938.godine (zato i imaš 38 u nicku) :lol:
Koje prognoze one da ce Srbi razvaliti Australiju mozda :lol: :lol: :lol: :lol: .......ajde levatu razluli zajedno sa onim Melburnom i slicnim amerikoljupcima i nastavi da prskas po zidu kad vidis NBA utakmicu i igrace!!!
Srbija može da parira DT-u :lol: A ti ga baci večeras po Milošu i Bogdanoviću, kao što to obično i radiš. Nek ti ga Miloš pridrži kao igrač kojeg Coach K nije vidio 10 godina :lol: :lol:
Logovan

#13311 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Logovan »

zenit dozic wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Meni su i ove kletve na Teletovica lose, nemojte to ljudi. Jest ovo prelos potez od njega, ali ne grijesite dusu i ne pretjerujte.
:thumbup:
Malo smanjite dozivljaj
Pretjeruje se sa komentarima.
dulekrele

#13312 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by dulekrele »

Pa eto igra Mirza i sta smo osvojili. U ovim kvalifikacijama samo steta od njega nikaka korist. Igraci jesu kurcine kao selektor ali ponasanje Mirze nije uopste neocekivaano. Pa on se i sa Nenom zakacio kad je Markovic bio selektor. Aci nije smio beknuti. Kakav je covjek pokazao je i na svojim kampovima za djecu koji su sluzili samo za njegovu promociju. Rastjerati govna. Ne zamjeram Juki nista ali Teletovic je za mene od veceras mrtav.
Partijaner

#13313 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Partijaner »

Mi smo najgori sportska nacija na svijetu, ovo sto sam vidio veceras je bruka i sramota.

Nihade ti si kad se sve sagleda najpametnije postupio, jebes ti seljakluk.
bersK

#13314 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by bersK »

O tuzlanskim kretenima ne bih da trošim riječi, mislim na navijače, a i na onog čobana kapitenskog.

Nego želim da se okrenem nečemu drugom.

Može li mi neko reći, kada smo to mi u fudbalu i košarci imali sportistu koji je bio recognizing point naše države(?), koji je bio primjer drugima i saigračima koji je bio socijalno orjentisan i tako nešto? Kako to da nas ne zapadne da imamo jednog sportistu tipa Đoković ili Modrić?
To što mi mislimo da su Džeko, Teletović i Pjanić bogovi sporta, to je neka naša ložana, ko i za sve. Po tome smo i poznati, ložimo svoje sportiste ko da su Ronaldo i LBJ, a šta su oni zapravo? Prosječni igrači i sportiste - imajući u vidu SAMO i to SAMO njihov sportski angažman.

Kada strancu, nebitno iz kojeg dijela Zemljine kugle dolazi, pomene Bosnu i Hercegovinu, vjerovatno svi očekujete da on odmah kaže "Džeko". Jel tako? Pa normalno da jes. Šta on spomene? "Oh, are you still in war?".

E, pa naši istočni susjedi imaju takvog sportistu, koji je u top 10 najvećih sportaša svih vremena, nema veze što je Srbin, što je Balkanac - on je svoje mjesto našao. Kada u svijetu spomenete Srbiju, vrlo vjerovatno je da će se stranac prvo sjetit Đokovića ili Tesle, mislim šta ja znam. Jednog ili obojicu će spomenuti.

Kada shvatimo da naši sportaši (samo fudbal i košarka) nisu ni do k.urca onim čime ih široke narodne mase pumpaju, pa se oni lože da su nešto.

To je isto kao da očekujete da u svijetu spomenete Liberiju i da vam stranac kaže "Oh, George Weah". Spomenuće, al u k.urcu mom. Kakav kurchevi Weah. Ljudi živa sirotinja.

Bosna i Hercegovina je u sportu prosječna reprezentacija. Kada to shvatite svi redom biće vam lakše i apsolutno svojim čobanskim i nak.urchenim ponašanjem na terenu - to dokazujemo. U Bosni i Hercegovini se još za 10 godina neće roditi sportista kojem će planeta mudinu oblizivati. Musa bi možda mogao, ali teško. Prestanite više da se ložite da smo u sportu sila, kad smo prosjek svih prosjeka. Radujemo se popišanom Kirin Kupu ko da smo Svjetsko osvojili i nekim drugim Kikiriki kupovima. Doviđenja prijatno, imao bih još da kažem, ali i ovo je dosta.
Point.

#13315 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Point. »

Dr Baltazar wrote:
Ne znam kako imaš obraza "STRUČNJAČE" da se javljaš na košarkaške teme nakon što si i oficijelno proglašen za najveću ublehu, talašiku klix analitičara. Možda si nekad vrijedio kao analitičar, ali 1938.godine (zato i imaš 38 u nicku) :lol:
De ti svabo gledaj postere Bajerna i ostavi se kosarke. Mislim braniti Teleta i govoriti nesto protiv Muse u onoj situaciji moze samo jad.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#13316 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

bhnapoleon1 wrote:Mozes ti dati 100 poena ali ako si supak supak si, a Teletovic je upravo to ispao. Mene bi bilo stid da udjem u svlacionicu nako ovoga.
Mirzin sut 7/21 a za tricu 5/16 :shock: i tri skoka....jedino su mu bacanja dobra.
dječak sa šibicama

#13317 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by dječak sa šibicama »

na 1:34:30
Last edited by dječak sa šibicama on 10/09/2016 22:47, edited 1 time in total.
Dr Baltazar

#13318 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dr Baltazar »

Logovan wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Meni su i ove kletve na Teletovica lose, nemojte to ljudi. Jest ovo prelos potez od njega, ali ne grijesite dusu i ne pretjerujte.

To ja i govorim jedino ovdje. Treba sačekati sa svim reakcijama.

Bez Mirze i Jusufa mi ćemo narednu deceniju biti u rangu San Marina. Pa izvolite :mrgreen:
Mustang1

#13319 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

Na 4.oj sekundi dok ide snimak se cuje publika tad je pocelo. Dalje se vidi.

Dr Baltazar

#13320 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dr Baltazar »

Point. wrote:
Dr Baltazar wrote:
Ne znam kako imaš obraza "STRUČNJAČE" da se javljaš na košarkaške teme nakon što si i oficijelno proglašen za najveću ublehu, talašiku klix analitičara. Možda si nekad vrijedio kao analitičar, ali 1938.godine (zato i imaš 38 u nicku) :lol:
De ti svabo gledaj postere Bajerna i ostavi se kosarke. Mislim braniti Teleta i govoriti nesto protiv Muse u onoj situaciji moze samo jad.
A ti najveći Bosanac doručkuj krišku hljeba i čašu vode gledajući u poster Lacija :lol:
Nadzorna_ploca

#13321 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Neka budemo. I ovako nismo nista iznad ranga San Marina.
Ali neke se stvari moraju znati vise jednom za sva vremena.
dezurni_ucenik

#13322 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by dezurni_ucenik »

Dr Baltazar wrote:
Logovan wrote:

To ja i govorim jedino ovdje. Treba sačekati sa svim reakcijama.

Bez Mirze i Jusufa mi ćemo narednu deceniju biti u rangu San Marina. Pa izvolite :mrgreen:

A inace sad smo u rangu dream teama :oops:
Itsoktobealone

#13323 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Itsoktobealone »

AmiĐa_Idriz wrote:
Itsoktobealone wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Mirza, Juka i još nekoliko momaka da su pametni neće se nikad u životu više odazvati na poziv Saveza. Toliko.
Samo da kazem, jebo te taj Mirza dva put.

Veceras je pokazao koliko je mal' covjek.
Tek sam sad provalio za ovo na kraju...onda ne slati pozive nikako, a sa psovkama ohani svima je teško ali ipak... :thumbup:
Ko god nije shvatio sta se desilo na terenu: Musa lego na pod, Teletovic ga pozurio da ustane. Ovaj mu nešto dobacio, Teletović ga poceo psovati. Musa briznuo u plač, jer šta će, još je klinjo. Mirza pokazao kakav je seljak teške kategorije.

Nek' ne igra više ako će mu repka biti put za igranja preko kurca. Ove kvalifikacije je bio među najlošijim. Frajer treba da bude lider, on nije bio ni K od kapitena ovo kolo, i tako ga puši iz kola u kolo svih 40 minuta. Za Mulaomerovica necu trositi rijeci, njega je sevap prebiti na carsiji ako ko moze :D

P.S: Nek halali admin za ove psovke veceras.
Better Man

#13324 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Better Man »

Još smo jednom potvrdili da smo obični luzeri i amateri. Teletović i Nurkić koliko god bili dobri i zvijezde nikad neće biti istinske vođe ekipe i voditi reprezentaciju do pobjede kao što je bio pokojni Dražen ili Kukoč. Evo da spomenem našu legendu Nenu Markovića. Lik je bio gigant kakav ova dvojica nikad neće biti i nisu mu ni do nožnog palca.

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ludzak

#13325 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Ludzak »

bersK wrote:O tuzlanskim kretenima ne bih da trošim riječi, mislim na navijače, a i na onog čobana kapitenskog.

Nego želim da se okrenem nečemu drugom.

Može li mi neko reći, kada smo to mi u fudbalu i košarci imali sportistu koji je bio recognizing point naše države(?), koji je bio primjer drugima i saigračima koji je bio socijalno orjentisan i tako nešto? Kako to da nas ne zapadne da imamo jednog sportistu tipa Đoković ili Modrić?
To što mi mislimo da su Džeko, Teletović i Pjanić bogovi sporta, to je neka naša ložana, ko i za sve. Po tome smo i poznati, ložimo svoje sportiste ko da su Ronaldo i LBJ, a šta su oni zapravo? Prosječni igrači i sportiste - imajući u vidu SAMO i to SAMO njihov sportski angažman.

Kada strancu, nebitno iz kojeg dijela Zemljine kugle dolazi, pomene Bosnu i Hercegovinu, vjerovatno svi očekujete da on odmah kaže "Džeko". Jel tako? Pa normalno da jes. Šta on spomene? "Oh, are you still in war?".

E, pa naši istočni susjedi imaju takvog sportistu, koji je u top 10 najvećih sportaša svih vremena, nema veze što je Srbin, što je Balkanac - on je svoje mjesto našao. Kada u svijetu spomenete Srbiju, vrlo vjerovatno je da će se stranac prvo sjetit Đokovića ili Tesle, mislim šta ja znam. Jednog ili obojicu će spomenuti.

Kada shvatimo da naši sportaši (samo fudbal i košarka) nisu ni do k.urca onim čime ih široke narodne mase pumpaju, pa se oni lože da su nešto.

To je isto kao da očekujete da u svijetu spomenete Liberiju i da vam stranac kaže "Oh, George Weah". Spomenuće, al u k.urcu mom. Kakav kurchevi Weah. Ljudi živa sirotinja.

Bosna i Hercegovina je u sportu prosječna reprezentacija. Kada to shvatite svi redom biće vam lakše i apsolutno svojim čobanskim i nak.urchenim ponašanjem na terenu - to dokazujemo. U Bosni i Hercegovini se još za 10 godina neće roditi sportista kojem će planeta mudinu oblizivati. Musa bi možda mogao, ali teško. Prestanite više da se ložite da smo u sportu sila, kad smo prosjek svih prosjeka. Radujemo se popišanom Kirin Kupu ko da smo Svjetsko osvojili i nekim drugim Kikiriki kupovima. Doviđenja prijatno, imao bih još da kažem, ali i ovo je dosta.
:thumbup: :thumbup:

Naš narod se voli ložiti. Samo pogledaj koliko su se nadigli poslije fudbalse utakmice protiv Estonije. Kao da smo njemačku dobili. Jednostvano, mislimo da smo neko i nešto, a zapravo smo jedno veliko NIŠTA.
Post Reply