https://www.biznisinfo.ba/omogucena-gra ... -holidaya/

meni nikako nisu jasni ljudi koji kupuju stanove 'u havi', na osnovu rendera i sl. i kao sto kazes, kosnica u kojoj zivotni prostor dijelis sa hiljadama ljudi, uzas_BataZiv_0809 wrote: ↑25/08/2020 09:21 Ta zgrada u sebi okuplja sav besmisao poslijeratne stambene gradnje.
Em se rijetko gdje na zemaljskoj kugli moze pod ekskluzivno stanovanje prodavati kosnica u kojoj zivotni prostor dijelis sa hiljadama ljudi, em se gradi na mjestu koje je vec dovoljno zakrceno postojecim objektima i njihovim stanovnicima, em investitor reketira sopstvene izvodjace, em su ljudi kupovali stanove po zelenaskim uslovima (nije mi ih nesto zao, da se razumijemo)...
Raja konta ako je dobio dozvolu na onoj lokaciji da bi trebalo biti po pravilima.
znam sve, ali poprilican je to rizik, zbog dosta stvari
Ko nema?
SDA Ilidza stoji čvrsto na braniku drzave. Neće ćetnik graditi trzni centar na stupu valjda?TheRedhead wrote: ↑27/08/2020 10:39 Sta bi sa Miroslavom Miškovićem i Delta Planetom u Sarajevu? Jel i dalje planira napraviti shopping centar negdje?
Izgleda da je odustao, jer zemlju koju je kupio od Standarda pokušava prodatiTheRedhead wrote: ↑27/08/2020 10:39 Sta bi sa Miroslavom Miškovićem i Delta Planetom u Sarajevu? Jel i dalje planira napraviti shopping centar negdje?
Oj ne, jos jedno geto naselje.neki wrote: ↑27/08/2020 11:49Izgleda da je odustao, jer zemlju koju je kupio od Standarda pokušava prodatiTheRedhead wrote: ↑27/08/2020 10:39 Sta bi sa Miroslavom Miškovićem i Delta Planetom u Sarajevu? Jel i dalje planira napraviti shopping centar negdje?
Upravo suprotno. Ovoj korona krizi su se najviše obradovale banke, jer će se krediti u nedostatku keša još više uzimati, ali će sada kamate biti puno veće, čime će bankari dodatno profitirati.