nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Fuzzy Dunlop
#13301 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovaj prolazak kroz crveno, ovako na raskrsnici u koloni.. pff to je toliko često da je za ne povjerovati. Imao sam situacija gdje ti kockasti iza svira u fazonu što si ba stao.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#13302 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovaj reze donere i dostavlja kod pase tu na coskubitanga_sa_otesa wrote:joj papka na drugom snimku
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#13303 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
izvinjavam se onda, moze tu stat,cim je kupio radnju,kupio je i 50 metara okolo,ceste i trotoara...mk ultra wrote: Ovaj reze donere i dostavlja kod pase tu na cosku
- mk ultra
#13304 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Od gazde vidio
Bijeli a6 karavan konstantno tu parkiran...
Bijeli a6 karavan konstantno tu parkiran...
- problemnatravunu
#13305 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovaj treci video "Cisto zeleno" pokazuje da ako gdje treba staviti kameru i radar, to je ova raskrsnica, jer je to tu svakodnevno!
Ja tu prosetam subotom do pijace i skoro obavezno svjedocim jednom takvom proletanju, a generalno ta raskrsnica je vrlo opterecena i pravo je cudo da nema vise udesa
Ja tu prosetam subotom do pijace i skoro obavezno svjedocim jednom takvom proletanju, a generalno ta raskrsnica je vrlo opterecena i pravo je cudo da nema vise udesa
- kloniran
#13306 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
na prvom videu stao covjek kasperu da pređe ulicu, sta cjepidlacisshandrprcSA wrote:
na drugom, ja da sam vozio otkinuo bih mu vrata
treci video je za dozivotnu zabranu ulaska u auto, pa i kao suvozac
- mk ultra
#13307 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da se napravi prikljucak na Safeta Hazica pored Bosmala, druga bi prica bila... Ovako, pijacari izlijecu na cestu ko muhe, pjesaka milion koji prelaze ko ovce da si pustioproblemnatravunu wrote:Ovaj treci video "Cisto zeleno" pokazuje da ako gdje treba staviti kameru i radar, to je ova raskrsnica, jer je to tu svakodnevno!
-
adodbr
#13308 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovog zadnjeg ne treba krivit crveno je svjetlo znaci samo crvena auta smiju da prodju trebaju da mjenjaju boje
- SmokingMan
#13309 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Treba obavezno porkiti kamerama raskrsnice kod Avaza i onu u Nedžarićima,kako tu ponekada vozači znaju ležerno proći kroz cvrveno.
- supercali
#13310 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kod hepok pijace se budzet moze napuniti vratiti kredit mmf-u i ukinuti akcize sve u mjesec dana
- kloniran
#13311 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ilidza-bascarsija otprilike ima 20 do 25 raskrsnica, nek idu po 4 kamere to je stotinjak kamera
nek je kamera 30000 KM to je 3 miliona maraka i prateca oprema nek je 5 miliona
uz to uvesti zestoke kazne i mislim da bi to bila sića za efekat koji bi proizvele kod vozača
uz to uvesti zestoke kazne i mislim da bi to bila sića za efekat koji bi proizvele kod vozača
-
zdruzdjo
#13312 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A da ne pricamo sto bi se otvorilo brat-bratu jedno 100-tinjak radnih mjesta. Zaposlis mladu raju sto su kriminalistiku zavrsili da sjede pored monitora i pisu prekrsajnene naloge. Brzina, uzimanje prednosti, crveno, zuto, nepropustanje pjesaka, preticanje u izlivnoj traci, mjerenje prosjecne brzine izmedju dva semafora.....ma sky is the limit.kloniran wrote:Ilidza-bascarsija otprilike ima 20 do 25 raskrsnica, nek idu po 4 kamere to je stotinjak kamera
Za mjesec bi se sredila situacija u saobracaju da bi bili ko svicarska. Nista ono "daj sefu da nesto potpise nalog" nego odmah nalog, skupi, proknjizi, kurir i salji.
- Optimist
#13313 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mozda bi se sredila situacija, ali bi u tom slucaju prosjecna brzina kretanja sa cijelih 17 km/h spala na jedno 9 km/h. Put od ilidze do carsije bi trajao sat i po jer bi svi gmizali po cesti da ne bi ne daj Boze neki prekrsaj napravili.
- mk ultra
#13314 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Gmižu i sad, sredžuju poslove i kruzaju
Sam svoj gazda
Prodjes gradom u 14h, guzve kolone, radni dan... A najmanje firminih vozila na cesti
Prosli mjesec u mercator udjem da jedem u 12, guraju se ljudi ko u tramvaju... Ko su ti ljudi? Ne pamtim kad sam zadnji put imao slobodan radni dan (pon-pet)
Sam svoj gazda
Prodjes gradom u 14h, guzve kolone, radni dan... A najmanje firminih vozila na cesti
Prosli mjesec u mercator udjem da jedem u 12, guraju se ljudi ko u tramvaju... Ko su ti ljudi? Ne pamtim kad sam zadnji put imao slobodan radni dan (pon-pet)
-
adodbr
#13315 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja ne pamtim kad sam imo bilo koji danmk ultra wrote:Gmižu i sad, sredžuju poslove i kruzaju
Sam svoj gazda
-
zdruzdjo
#13316 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma ne brini, ne bi se smanjila. Kad ti je dur-guzici, pozurices. Taman toliko koliko ti dozvoljava zakon. Ja sam prvi aerodromskom przio prije nego su radar stavili. Sad se civilizujem i laganini 65-70. Kod radara spustim i nastavim. U naselju postavili nadzornu na raskrsnicu. Znao sam ponekad uzeti prednost kad se neko mitilja da predje kroz raskrsnicu. Prijatelju dosla kazna sa nadzorne. Snimilo ga kako gasa i oduzima prednost. Kad je on prosao lik je zbog njegovog ulijetanja skocio po kocinici a drugi se zabio zguza. Trazio frajer ovog drugog preko advokata i suda da se utvrdi odgovornost vozaca koji je skrivio da se njih dvojica krknu. Izuzeo se snimak sa kamere i prijatelja zaklali ko zeca kaznom.Optimist wrote:Mozda bi se sredila situacija, ali bi u tom slucaju prosjecna brzina kretanja sa cijelih 17 km/h spala na jedno 9 km/h. Put od ilidze do carsije bi trajao sat i po jer bi svi gmizali po cesti da ne bi ne daj Boze neki prekrsaj napravili.
E tako sad i ja. Smireno i lagano.
Znaci, veliki brat te gleda.
- kloniran
#13317 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
e jbg. ti bi odmah 100 uhljeba na sisu navaliozdruzdjo wrote:A da ne pricamo sto bi se otvorilo brat-bratu jedno 100-tinjak radnih mjesta. Zaposlis mladu raju sto su kriminalistiku zavrsili da sjede pored monitora i pisu prekrsajnene naloge. Brzina, uzimanje prednosti, crveno, zuto, nepropustanje pjesaka, preticanje u izlivnoj traci, mjerenje prosjecne brzine izmedju dva semafora.....ma sky is the limit.kloniran wrote:Ilidza-bascarsija otprilike ima 20 do 25 raskrsnica, nek idu po 4 kamere to je stotinjak kamera
Za mjesec bi se sredila situacija u saobracaju da bi bili ko svicarska. Nista ono "daj sefu da nesto potpise nalog" nego odmah nalog, skupi, proknjizi, kurir i salji.
nisam ja bezveze rekao da je kamera 30k maraka
moze to ona sve sama raditi
pametnija od uhljeba sto ce brudi zazmiriti na jedno oko
-
zdruzdjo
#13318 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa volim da se uhljebi 100 likova koji ce RADITI posao koji ce donjeti dobrobit opstu nego kao sad:kloniran wrote: e jbg. ti bi odmah 100 uhljeba na sisu navalio
jedan puca pecat, jedan potpisuje, jedan savija potpisani papir, jedan snadbjeva olovkama i tintom za pecate, a jedan papirima. I przi brale dok se boje ne rastope.
Ma puno bi tu bilo varijabli da se podesi da sve to radi samo od sebe. Evo vec 10-ak dana ne radi kako treba cips sistem za l.karte, vozacke i prebivalista.
Zamisli koliko to ne bi radilo.
A da bi se izbjeglo bruda-nje, nema brisanja file-ova.
Kod mene na poslu izmedju ostalog imam unosenje nekih podataka koji se pisu na server u belgiji i na osnovu toga se pare valjaju od jednog korisnika do drugog, treceg..... Ne postoji mi tipka delete nikako u radu. Brisanja nema nikakvog podataka. Kad zglajzam moram pisati zahtjev za brisanje i navesti razlog. Narabno zahtjevi se pohranjuju pa onda se podigne necija obrva povremeno.
E tako i to. Jos povremeno napravis nasumicnu kontrolu i eventualnom krivcu slozis krivicnu prijavu zbog pomaganju pociniocu pri ugrozavanju zivota i sigurnosti gradjana i naravno otkaz. Tutnes mu na pocetku zaposlenja ugovor u kojem se obavezuje na to i to i da ce mu biti "to" ako svjesno ucini "to".
Ma samo po prstima udaras. Znas kako se slusa. Ihhhh.
A na biroVu za nezaposlene red takvih kao taj sto je brudi sa golf-ćetvorkom htio prekrsaj pomesti pod tepih i koji to ne bi ni ludi jer cekaju posao godinama.
- kloniran
#13319 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa eto nek se zaposle da pisu naloge, al kameri ostaviti da biljezi i zapisuje prekrsaje, mislim da se na onu ko na aerodromskom to moze implementirati, al i da ne moze, ima onaj ruski radar sto moze 30 auta odjednom fatati, a nije skup.zdruzdjo wrote:Pa volim da se uhljebi 100 likova koji ce RADITI posao koji ce donjeti dobrobit opstu nego kao sad:kloniran wrote: e jbg. ti bi odmah 100 uhljeba na sisu navalio
jedan puca pecat, jedan potpisuje, jedan savija potpisani papir, jedan snadbjeva olovkama i tintom za pecate, a jedan papirima. I przi brale dok se boje ne rastope.
Ma puno bi tu bilo varijabli da se podesi da sve to radi samo od sebe. Evo vec 10-ak dana ne radi kako treba cips sistem za l.karte, vozacke i prebivalista.
Zamisli koliko to ne bi radilo.
A da bi se izbjeglo bruda-nje, nema brisanja file-ova.
Kod mene na poslu izmedju ostalog imam unosenje nekih podataka koji se pisu na server u belgiji i na osnovu toga se pare valjaju od jednog korisnika do drugog, treceg..... Ne postoji mi tipka delete nikako u radu. Brisanja nema nikakvog podataka. Kad zglajzam moram pisati zahtjev za brisanje i navesti razlog. Narabno zahtjevi se pohranjuju pa onda se podigne necija obrva povremeno.
E tako i to. Jos povremeno napravis nasumicnu kontrolu i eventualnom krivcu slozis krivicnu prijavu zbog pomaganju pociniocu pri ugrozavanju zivota i sigurnosti gradjana i naravno otkaz. Tutnes mu na pocetku zaposlenja ugovor u kojem se obavezuje na to i to i da ce mu biti "to" ako svjesno ucini "to".
Ma samo po prstima udaras. Znas kako se slusa. Ihhhh.
A na biroVu za nezaposlene red takvih kao taj sto je brudi sa golf-ćetvorkom htio prekrsaj pomesti pod tepih i koji to ne bi ni ludi jer cekaju posao godinama.
- mk ultra
#13320 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
evo ga simulator 1/1 i vožnja i parkiranje i sve
-
vozackii
#13321 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Smirite se, neko bi trebo zaposliti ljude da se prati postovi ovakvi..... sta je ovo
- Sodom1
#13322 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jes vala bas napisase gomilu gluposti , daj milijardu kamera

- kloniran
#13323 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mozemo makar sanjati
a vi instruktori bi mogli sta kandidate i nauciti osim sto im uzmete dobru lovu i napravite ih totalnim moronima na cesti,
cast izuzecima
kad bi svaka raskrsnica bila pokrivena kamerom na glavnoj dzadi ko u vecini normalnih zemalja manje bi bilo rastodera, sefica i slicnih
ako treba i milijardu kamera samo da se jedan zivot spasi
a vi instruktori bi mogli sta kandidate i nauciti osim sto im uzmete dobru lovu i napravite ih totalnim moronima na cesti,
cast izuzecima
kad bi svaka raskrsnica bila pokrivena kamerom na glavnoj dzadi ko u vecini normalnih zemalja manje bi bilo rastodera, sefica i slicnih
ako treba i milijardu kamera samo da se jedan zivot spasi
- Sodom1
#13324 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nemoj spominjati normalne zemlje i pricati ono sto ne znas
- kloniran