Dobro nam došao na forumMilenkoKolenko wrote:Zeljko je ubleha 1/1
Demokratska fronta Željko Komšić
-
Marko Zarko
#13301 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
Marko Zarko
#13302 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
weredsf wrote:Jalova je i Suljagiceva prica oko kandidature???Marko Zarko wrote:Baš lijepo ima se u propagandi i za dizajnere. Jalovo rekoh.
Ne ide pa ne ide...smislite nešto bolje protiv Željka, ono je bilo dobro, šta će se ba nama Amerika miješat u unutrašnje stvari. Eno Zlatko ko Osama Bin Laden, ISIL, šta li?
-
JedanMova
#13303 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nemoj tako... do juce im je Zlatko "brzom postom" slao vehabijeMarko Zarko wrote:weredsf wrote:Jalova je i Suljagiceva prica oko kandidature???Marko Zarko wrote:Baš lijepo ima se u propagandi i za dizajnere. Jalovo rekoh.
Ne ide pa ne ide...smislite nešto bolje protiv Željka, ono je bilo dobro, šta će se ba nama Amerika miješat u unutrašnje stvari. Eno Zlatko ko Osama Bin Laden, ISIL, šta li?
-
Area_51
#13304 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Molio bih ove iz Demokratske trofne da javno odgovore na par pitanja:
1. Nabrojati sva dostignuca Zeljka Komsica kao nacelnika, ambasadora, zamjenika gradonacelnika, nacelnika, clana Predsjednistva Bosne i Hercegovine.
2. Da li vasa stranka sluzi samo tome da bi Zeljko Komsic nastavio primati platu iz budzeta.
3. Zasto se niste ocitovali po pitanju tolikih lazi Emira Suljaguica, te nece biti Bosnjak, te je najveci Bosnjak, te prebilaste u entitetu koje nije nikad pobrisao iz Sarajeva (ocito je htio da ima dva prebivalista), te zivi kao siromah a primao 2000KM u Prvom martu, pa kao ministar uzimao bijeli hljeb a sad to drugima nabija na nos, te tukao zenu, a tamo neki to prikrivali. Jel vi stvarno mislite da osoba takvog loseg morala moze biti lider bilo cega.
4. Otkud informacija kako se u vasim prostorijama u Novom Sarajevu okupljalju dame loseg morala koje dovodi taj Suljagic, pa se malo kasnije uz smrk kokaina svasta desava.
5. Sta je s vama, krenuli ste biti ozbiljni, svelo se na klasican dilentatizam. Demantujte napisanim programom izlaska iz krize.
1. Nabrojati sva dostignuca Zeljka Komsica kao nacelnika, ambasadora, zamjenika gradonacelnika, nacelnika, clana Predsjednistva Bosne i Hercegovine.
2. Da li vasa stranka sluzi samo tome da bi Zeljko Komsic nastavio primati platu iz budzeta.
3. Zasto se niste ocitovali po pitanju tolikih lazi Emira Suljaguica, te nece biti Bosnjak, te je najveci Bosnjak, te prebilaste u entitetu koje nije nikad pobrisao iz Sarajeva (ocito je htio da ima dva prebivalista), te zivi kao siromah a primao 2000KM u Prvom martu, pa kao ministar uzimao bijeli hljeb a sad to drugima nabija na nos, te tukao zenu, a tamo neki to prikrivali. Jel vi stvarno mislite da osoba takvog loseg morala moze biti lider bilo cega.
4. Otkud informacija kako se u vasim prostorijama u Novom Sarajevu okupljalju dame loseg morala koje dovodi taj Suljagic, pa se malo kasnije uz smrk kokaina svasta desava.
5. Sta je s vama, krenuli ste biti ozbiljni, svelo se na klasican dilentatizam. Demantujte napisanim programom izlaska iz krize.
-
Trebam te
#13305 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I sve da je ovo tacno sto pises, moj glas i moje sire rodbine ce ici za DF i Z.K.
Nije cilj sta je uradio Zeljko, Emir ili DF i koliko su prema procjenama dosadasnjih ublehasa SDA/SDP zeljkini dobri/losi, vec hocemo promjene pa makar one bile losije od dosadasnjih vlastodrzaca.
Niko ne moze vise ugroziti BiH jer je svakako pala na dno, dublje ne mozemo ici....hajmo malo drugacije pa da vidimo moze li jos losije, a cini mi se da nema i ne moze biti...
Ostavi se glupe porpagande koja nepije bas vode a posebno kod ljudi koji nemaju nikakav inetres u politici nito gledaju 50KM mita za glas...
DF Naprijed

Nije cilj sta je uradio Zeljko, Emir ili DF i koliko su prema procjenama dosadasnjih ublehasa SDA/SDP zeljkini dobri/losi, vec hocemo promjene pa makar one bile losije od dosadasnjih vlastodrzaca.
Niko ne moze vise ugroziti BiH jer je svakako pala na dno, dublje ne mozemo ici....hajmo malo drugacije pa da vidimo moze li jos losije, a cini mi se da nema i ne moze biti...
Ostavi se glupe porpagande koja nepije bas vode a posebno kod ljudi koji nemaju nikakav inetres u politici nito gledaju 50KM mita za glas...
DF Naprijed
- Corto Maltese
#13306 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jedan od glavnih razloga zbog kojih bi volio da bivša Demokratska Fronta Bosne i Hercegovine uzme izbore, i to lopatom, je to što bismo, na dugi rok, raskinuli sa ublehom koja se zove "ionako ne može biti gore".
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#13307 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nabrojati sva dostignuca svih politicara u BiH, tako ba napisi. ripli bi se sjebo.Area_51 wrote:Molio bih ove iz Demokratske trofne da javno odgovore na par pitanja:
a koja stranka nije na budzetskoj sisi.
nisu dame sumnjivog morala nego kurave sta glumis finoću, ko zna kakve su bobe davali tamo u toj arei 51 pa bulaznis i vjerujes mahalskim pričama.
procitaj program.
Last edited by crysis on 22/09/2014 10:43, edited 1 time in total.
-
Trebam te
#13308 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dalje wrote:Sta je problem?Corto Maltese wrote:Hajde, barem smo se složili oko toga da je "1. Mart" bio nečija predizborna kampanja.starisalko wrote:weredsf
Kako ja vidim ovo je predizborni skup SDA. Nije mi jasno jel skup ljeve ili desne struje u SDA.Za ili protiv Bakira.
Buni me kad Efendic spomenu ime Emira Suljagica a cjela sala aplaudira.Sto se tice drustveni para vas merhametluk je dobro poznat.Pozitivna stvar je da ulazite u istoriju kao jedina stranka na svjetu koja finansira kampanju kandidata iz suparnicke stranke.
Emire, problem je nisi LOPOV i nemogu te reketirati ...
-
Trebam te
#13309 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
JedanMova wrote:Hocemo li sada praviti listu obecanja i izjava njegovih suparnika kroz istoriju njihove vladavine, a sve u duhu iste izjave "jednog generala u Hagu"? Mislim da bi se mogao napraviti fin spisak, a ti bi mogao poceti sa sefovim jer ih vjerovatno najbolje znasCorto Maltese wrote:Ovo me podsjeća na izjavu jednog generala u Hagu, koji je tokom svjedočenja rekao otprilike ovo: "Ispalili smo hiljade granata na Sarajevo, ne znam što ste se ove jedne uhvatili!?"
Emir je par desetina puta, odgovarajući na direktna pitanja, ponovio: "Neću u politiku, za mene se neće moći glasati, odlazak iz Bratunca bi bio izdaja onoga zbog čega je moj otac poginuo, moje ime neće biti na listama, za mene se neće moći glasati, odlazak iz Bratunca bi bio izdaja...", tako da ni njemu, jadnom, nije jasno zbog čega ste se ove Efendićeve izjave uhvatili.
Koje Semir da njemu neko mora reci svoj plan? Mislim nidje veze
Ovaj mali prica kao da je na pijaci ili sjedi u mahali negdje na kafa-tracu
Bjazi
-
forel
#13310 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
1.Covjek koji je bio prvi ne bosnjacki nacelnik jedne opcine u KS, 2 x zaredom od naroda dobijao povjerenje(ocigledno da je dobro radio) i to jos dok je SDP jedva prelazio izborni prag kao partija Zeljko Komsic je radio svoj posao, kao ambasador BiH je odlicno predstavljao nasu zemlju, niti se ikada desio neki ekces niti su zabiljezene bilo kakve malverzacije oko troskova, kao clan predsjednjistva uradio je maximalno bez populisticke price, cak i kad su upitanju hrvati iz BiH vise je uradio nego Covic - predao je dokumente za ratne zlocine u Trusini, branio je interese ove drzave i svih građana a ne samo jednog naroda, nije bio LOPOV, sto je kad se poredi i Haris Silajđic, Bake i Radmanovic ozbiljan napredak u ovoj drzavi.Na vidjelo je istjerao SDP-ovu poganu politiku da djeli ovu zemlju sa HDZ-om.Kada su protestvovali demobilizirani borci koji su branili ovu drzavu i kada im se niko od vlasti nije smio obratit, Željko je stisnuo muda i izašao među te borce, jel treba jos da se nabraja.Ako smatras da je malo uradio kao clan predsjednistva, onda se iskreno pitam sta li su uradila ostala dvojica pored njega?Area_51 wrote:Molio bih ove iz Demokratske trofne da javno odgovore na par pitanja:
2.U straku DF sam usao, prije svega iz jedne jako bitne cinjenice, da doticni nije lopov, da nema oraha u đepovima, da nema vile po Poljinama, da dok su neki te neki sjedili u babinom kabinetu ili pak bili na sigurnoj udaljenosti od četnika ovaj covjek je branio moju zemlju s puskom u ruci rame uz rame sa mojim ocem.Covjek koji je spreman rizikovati vlastiti zivot u takvoj jednoj stvari, ima dovoljno hrabrosti da sutra izvede ovu drzavu na pravi put, i on nije bio sin Alije Izetbegovica pa da svoju porodicu skloni, nego je zarad svojih uvjerenja u suverenu, nezavisnu i jedinstvenu domovinu dao i najvecu zrtvu koju jedan sin moze dati - dao je svoju majku koja je poginula od cetnicke granate.U svojih 15 godina koliko je u politici, ni na jednom mjestu ne pise ''Željko Komsic, opljackao, ukrao, ponizio'', ali ces zato procitat ''Zlatni ljiljan, borac za građansku drzavu, covjek koji ne koristi blinkere da bi prosao tek tako, nego je cak sa vlastitom pratnjom pomogao onom malom covjeku da mu se zena porodi i kum je njegovom sinu koji se gle cuda zove Željko''.Ne voza se helikopterima dok narod gusi u vodi, bori se da u ovoj drzavi bude makar mrvicu bolje, dok je svi drugi razgrađuju u ime svog nacionalnog korpusa.Dovoljno ili da nastavim?
3.On svoje bosnjastvo ne treba nikome da dokazuje to prvo, on je svoje bosnjastvo dokazao kroz isti taj prvi mart, jer da ne bi tog famoznog prvog marta danas bi Srebrenicom vladali i na vlasti bili oni koji su pocinili genocid, ubijali moj narod i ubili preko 8000 ljudi.On je svoje bosnjastvo dokazao, u ovoj zemlji je toliko deklarirani bosnjaka, a karakterom i radom mogu se poredit sa Arkanom.Tukao zenu i te price, to je ona mahalska fora koju svatko u ovoj zemlji ko ima jezik moze da kaze tako da te suplje price iz zute stampe ne isplati se ni komentarisat.Mogu i ja reci da i ti tuces svoju zenu / djevojku zar ne?
4.Uz smrk ovog, sumnjive zene i te price, to je stvarno jako jadno i smjesno pitanje.Zar je danas tesko plasirat bilo kakvu vjest, a u ovoj zemlji postoji dovoljno zatucanih likova poput tebe koji ce povjerovati da je NLO sletio na Marin Dvor i te tako price.Otovris web stranicu ''satiranje'' i napravis kakvu hoces vjest plasiras u javnost i sad ti kao izmislio toplu vodu?To se zove glupi bosnjo.Upravo radi ovakvih prica sto se vi vise brinete dal Emir Suljagic tuce zenu, smrce kokain il jel deklarativni bosnjo, a ne pitate se sta je Emir Suljagic uradio, koliko se borio da Srebrenica 20 godina od genocida ne postane srpska i u kojoj ce na nad mezarima da se smije neki bolesnik bas kao sto se nad Podrinjem danas smiju ili u Visegradu.Zdrav razum mi ne dozvoljava da ti kazem ''poneku o deklariranim bošnjama'' pa cu stat.
5.Sjecam se ja i platforme u kojoj ucestvova SDP - SDA i svi koalicioni partneri na proslim izborima pa od Platforme ne osta ni P, za razliku od 100 000 radnih mjesta, i za razliku od koje kakvih obecanja, u programu DF neces pronaci nista nerealno i neces pronaci nista sto se u ovom momentu i u ovakvom uredjenju kakvo je nase ne moze provesti.Dok su razni diletanti pisali ''platformu'', i dok su neki diletantni sada nude 100 000 radnih mjesta a toliko nisu u 20 godina svoje vladavine mogli otvorit je na kraj pameti i prosto za smijanje ko se prima na takvo nesto.Onaj ko hoce otvorit 100 000 radnih mjesta mogao ih je otvoriti u 20 godina vlasti a ne sada pred izbore mazati oci.
-
JedanMova
#13311 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
forel wrote:1.Covjek koji je bio prvi ne bosnjacki nacelnik jedne opcine u KS, 2 x zaredom od naroda dobijao povjerenje(ocigledno da je dobro radio) i to jos dok je SDP jedva prelazio izborni prag kao partija Zeljko Komsic je radio svoj posao, kao ambasador BiH je odlicno predstavljao nasu zemlju, niti se ikada desio neki ekces niti su zabiljezene bilo kakve malverzacije oko troskova, kao clan predsjednjistva uradio je maximalno bez populisticke price, cak i kad su upitanju hrvati iz BiH vise je uradio nego Covic - predao je dokumente za ratne zlocine u Trusini, branio je interese ove drzave i svih građana a ne samo jednog naroda, nije bio LOPOV, sto je kad se poredi i Haris Silajđic, Bake i Radmanovic ozbiljan napredak u ovoj drzavi.Na vidjelo je istjerao SDP-ovu poganu politiku da djeli ovu zemlju sa HDZ-om.Kada su protestvovali demobilizirani borci koji su branili ovu drzavu i kada im se niko od vlasti nije smio obratit, Željko je stisnuo muda i izašao među te borce, jel treba jos da se nabraja.Ako smatras da je malo uradio kao clan predsjednistva, onda se iskreno pitam sta li su uradila ostala dvojica pored njega?Area_51 wrote:Molio bih ove iz Demokratske trofne da javno odgovore na par pitanja:
2.U straku DF sam usao, prije svega iz jedne jako bitne cinjenice, da doticni nije lopov, da nema oraha u đepovima, da nema vile po Poljinama, da dok su neki te neki sjedili u babinom kabinetu ili pak bili na sigurnoj udaljenosti od četnika ovaj covjek je branio moju zemlju s puskom u ruci rame uz rame sa mojim ocem.Covjek koji je spreman rizikovati vlastiti zivot u takvoj jednoj stvari, ima dovoljno hrabrosti da sutra izvede ovu drzavu na pravi put, i on nije bio sin Alije Izetbegovica pa da svoju porodicu skloni, nego je zarad svojih uvjerenja u suverenu, nezavisnu i jedinstvenu domovinu dao i najvecu zrtvu koju jedan sin moze dati - dao je svoju majku koja je poginula od cetnicke granate.U svojih 15 godina koliko je u politici, ni na jednom mjestu ne pise ''Željko Komsic, opljackao, ukrao, ponizio'', ali ces zato procitat ''Zlatni ljiljan, borac za građansku drzavu, covjek koji ne koristi blinkere da bi prosao tek tako, nego je cak sa vlastitom pratnjom pomogao onom malom covjeku da mu se zena porodi i kum je njegovom sinu koji se gle cuda zove Željko''.Ne voza se helikopterima dok narod gusi u vodi, bori se da u ovoj drzavi bude makar mrvicu bolje, dok je svi drugi razgrađuju u ime svog nacionalnog korpusa.Dovoljno ili da nastavim?
3.On svoje bosnjastvo ne treba nikome da dokazuje to prvo, on je svoje bosnjastvo dokazao kroz isti taj prvi mart, jer da ne bi tog famoznog prvog marta danas bi Srebrenicom vladali i na vlasti bili oni koji su pocinili genocid, ubijali moj narod i ubili preko 8000 ljudi.On je svoje bosnjastvo dokazao, u ovoj zemlji je toliko deklarirani bosnjaka, a karakterom i radom mogu se poredit sa Arkanom.Tukao zenu i te price, to je ona mahalska fora koju svatko u ovoj zemlji ko ima jezik moze da kaze tako da te suplje price iz zute stampe ne isplati se ni komentarisat.Mogu i ja reci da i ti tuces svoju zenu / djevojku zar ne?
4.Uz smrk ovog, sumnjive zene i te price, to je stvarno jako jadno i smjesno pitanje.Zar je danas tesko plasirat bilo kakvu vjest, a u ovoj zemlji postoji dovoljno zatucanih likova poput tebe koji ce povjerovati da je NLO sletio na Marin Dvor i te tako price.Otovris web stranicu ''satiranje'' i napravis kakvu hoces vjest plasiras u javnost i sad ti kao izmislio toplu vodu?To se zove glupi bosnjo.Upravo radi ovakvih prica sto se vi vise brinete dal Emir Suljagic tuce zenu, smrce kokain il jel deklarativni bosnjo, a ne pitate se sta je Emir Suljagic uradio, koliko se borio da Srebrenica 20 godina od genocida ne postane srpska i u kojoj ce na nad mezarima da se smije neki bolesnik bas kao sto se nad Podrinjem danas smiju ili u Visegradu.Zdrav razum mi ne dozvoljava da ti kazem ''poneku o deklariranim bošnjama'' pa cu stat.
5.Sjecam se ja i platforme u kojoj ucestvova SDP - SDA i svi koalicioni partneri na proslim izborima pa od Platforme ne osta ni P, za razliku od 100 000 radnih mjesta, i za razliku od koje kakvih obecanja, u programu DF neces pronaci nista nerealno i neces pronaci nista sto se u ovom momentu i u ovakvom uredjenju kakvo je nase ne moze provesti.Dok su razni diletanti pisali ''platformu'', i dok su neki diletantni sada nude 100 000 radnih mjesta a toliko nisu u 20 godina svoje vladavine mogli otvorit je na kraj pameti i prosto za smijanje ko se prima na takvo nesto.Onaj ko hoce otvorit 100 000 radnih mjesta mogao ih je otvoriti u 20 godina vlasti a ne sada pred izbore mazati oci.
Forel je sve fino objasnio pa ne bih u dubinu da ulazim. Dodao bih samo jedno, a vezano za ove "dame loseg morala".
Obzirom da je Corto vrli postovalac lika i djela Emira Suljagica i istog prati na svakom koraku (makar to bilo i virtuelno), a o tome nista ne zna, onda je to laz da ne moze biti veca
Evo Corto, demantuj me
- Dozer
#13312 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam oduvijek svoj - ni crveni, ni zeleni, ni frontalni, ni pozadinskiweredsf wrote:Cek znas li ciji si ti sada, sa koje si fronte...crvene iliDozer wrote:Tebi definotivno nije lakoweredsf wrote:Pokusaji diskreditacije Suljagica ne trebaju ici dalje od onoga sto je on govorio, dakle kada netko podsjeti na to ne znaci da izmislja ili laze, samo vam se ukazuje..
To sto vi imate problem sklopiti par sinapsi je druga stvar![]()
Nego....gdje si ti danas u Srebrenici na otvaranju SDC-a, da drzis sefovu svetu ruku...? Ne vidjeh te, a to fakat nema smisla
-
forel
#13313 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
JedanMova wrote:
Forel je sve fino objasnio pa ne bih u dubinu da ulazim. Dodao bih samo jedno, a vezano za ove "dame loseg morala".
Obzirom da je Corto vrli postovalac lika i djela Emira Suljagica i istog prati na svakom koraku (makar to bilo i virtuelno), a o tome nista ne zna, onda je to laz da ne moze biti veca![]()
Evo Corto, demantuj me
Ovo sve vise lici na prozivanje Cede Jovanovica u Srbiji, covjeka koji je srusio Sloboda Milosevica kojeg nazivaju narkomanom, kriminalcom itd.A na vrhu drzave im sjedi cetnicki vojvoda i ubojica(ucestvovao u ratu u HR) i Aleksandar Vucic dojucerasnji ratnohuskac koji je promjenio plocu.E tako isto i Cedomiru kazu da je narkoman, da se druzi sa kuravama, i tako te price, a ne kazu da je Cedomir Jovanovic bio u prvoj crti kad se rusio Milos itd.E to je ista prica i za Emira Suljagica, Corto i ovi kvazi ''bosnje'' ocjenjuju Emirovo bosnjastvo i patriotizmom deklarativnim rijecima, a ne ocjenjuju onim sto je uradio za te iste bosnjake.
Dozeru ti si moj da si od blata
- MuaDib
#13314 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ono što čini Demokratsku frontu novom snagom jeste otpor prema političkom kriminalu i nedržavničkom ponašanju, prevazilaženje ideološkog okvira pomjeranjem prema lijevom centru, otvaranje liberalnim tendencijama i visoka unutarstranačka demokratizacija. Stvaranjem takvog okvira Demokratska fronta postala je privlačna politička organizacija širokim slojevima društva, koja ruši nacionalističke zablude da pripadnost ljevici degradira nacionalni i vjerski identitet i elitističke zablude bh ljevice koja sa podozrenjem gleda na ruralno stanovništvo, te slobodno nacionalno i vjersko ispoljavanje. Sa Demokratskom frontom afirmisana je bosanskohercegovačka politička ideja u punom smislu riječi, ideja koja je postala zametak širokih društvenih promjena, promjena zasnovanih na hrabrom i realnom sagledavanju situacije i stručnom pristupu rješavanju nagomilanih problema.
- Opetja033
#13315 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Netacno. Opcina Centar je imala nacelnika nebosnjaka prije Komsica. Ne mislim na Markovica. Na vrh mi jezika ime, Jevrej je bio cini mi se.forel wrote:Covjek koji je bio prvi ne bosnjacki nacelnik jedne opcine u KS
- Ned071
#13316 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Igor GaonOpetja033 wrote:Netacno. Opcina Centar je imala nacelnika nebosnjaka prije Komsica. Ne mislim na Markovica. Na vrh mi jezika ime, Jevrej je bio cini mi se.forel wrote:Covjek koji je bio prvi ne bosnjacki nacelnik jedne opcine u KS
- Ned071
#13317 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Molio bih ove iz Demokratske trofne da javno odgovore na par pitanja:
Kao hrvatski član Predsjedništva nikad se u osam godina nije južnije od Bradine spustio. Da vidi kako mu žive oni koje on makar formalno predstavlja u toj instituciji. Al je zato otvorio Mekdonalds u Titovoj. Član Predsjedništva otvara pečenjaru...
Gomila ublehasa i neradnika...
Kao hrvatski član Predsjedništva nikad se u osam godina nije južnije od Bradine spustio. Da vidi kako mu žive oni koje on makar formalno predstavlja u toj instituciji. Al je zato otvorio Mekdonalds u Titovoj. Član Predsjedništva otvara pečenjaru...
- Opetja033
#13318 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bravo! Hvala!Ned071 wrote:Igor GaonOpetja033 wrote:Netacno. Opcina Centar je imala nacelnika nebosnjaka prije Komsica. Ne mislim na Markovica. Na vrh mi jezika ime, Jevrej je bio cini mi se.forel wrote:Covjek koji je bio prvi ne bosnjacki nacelnik jedne opcine u KS
Uglavnom dragi frontasi malo sagledajte cinjenice prije nego se pocnete provaljivati po forumu.
- Banksy
#13319 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovaj iznad jeste - SDP, gradska uprava.crysis wrote:a koja stranka nije na budzetskoj sisi.Area_51 wrote:Molio bih ove iz Demokratske trofne da javno odgovore na par pitanja ...
Ne gubite vrijeme na ovakve. Da gdje ima šta pametno, kakva konkretna i suvisla zamjerka ili prijava, davno bi mediji frcali.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#13320 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ned071 wrote:Molio bih ove iz Demokratske trofne da javno odgovore na par pitanja:
Kao hrvatski član Predsjedništva nikad se u osam godina nije južnije od Bradine spustio. Da vidi kako mu žive oni koje on makar formalno predstavlja u toj instituciji. Al je zato otvorio Mekdonalds u Titovoj. Član Predsjedništva otvara pečenjaru...![]()
bas tako isto ko sto je radmanović visio u mostaru da nadgleda povratak srba u isti, ili bakir otiso u ljubuski da obidje tamosnje bosnjake .
de nedo nelupaj beze , lako je udarat po jednom a nevidit drugu dvojicu.
- ultima_palabra
#13321 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne postoji hrvatski član Predsjedništva. Kao ni bošnjački i srpski. Svaki član Predsjedništva predstavlja državu i sve građane.Ned071 wrote:Molio bih ove iz Demokratske trofne da javno odgovore na par pitanja:
Kao hrvatski član Predsjedništva nikad se u osam godina nije južnije od Bradine spustio. Da vidi kako mu žive oni koje on makar formalno predstavlja u toj instituciji. Al je zato otvorio Mekdonalds u Titovoj. Član Predsjedništva otvara pečenjaru...![]()
-
forel
#13322 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bravo! Hvala!Opetja033 wrote:
Igor Gaon
Uglavnom dragi frontasi malo sagledajte cinjenice prije nego se pocnete provaljivati po forumu.[/quote]
I znaci od svega gore napisanog potkijepljenog argumentima i dokazima, vi ste se jedino uhvatili za jednu jedinu moju pogresku
-
JedanMova
#13323 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Halali im...
Moraju se i oni za nesto uhvatiti - a to im je bolje od alternative

Moraju se i oni za nesto uhvatiti - a to im je bolje od alternative
- Ned071
#13324 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
suplja prica. nije guzicom mrdno za osam godina, ni za one koje bi trebao predstavljati, niti za ono sto mu je nadleznost. na posao u deset, s posla u jedan, izmedju malo prosetaj po gradu, pa po dijete u skolu i tako osam godina. suplja prica. nikad veci skup ublehasa i neradnika nije vidjen na jednom mjestu kao u ovom df. a posto ce me napast da sam jal zelen jal crven, imam misljenje i njima...
-
JedanMova
#13325 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako ono kazu ovde na forumu - sve argument do arumenta sa cvrstinom kakva se rijetko vidja...Ned071 wrote:suplja prica. nije guzicom mrdno za osam godina, ni za one koje bi trebao predstavljati, niti za ono sto mu je nadleznost. na posao u deset, s posla u jedan, izmedju malo prosetaj po gradu, pa po dijete u skolu i tako osam godina. suplja prica. nikad veci skup ublehasa i neradnika nije vidjen na jednom mjestu kao u ovom df. a posto ce me napast da sam jal zelen jal crven, imam misljenje i njima...
A vezano za to eventualno napadanje "jal zelen jal crven" - podsjetilo me na audiciju i ono prebrojavanje...
Prvi, drugi... ni prvi, ni drugi
Stariji se mozda i sjete