Sad saltajuci kanale jer nemogu zaspat naletih na Cinestar koji reklamira neki film (sa snimanja filma) a umjesto loga Cinestar stoji logo Cinestar Action.
Nadam se da cete to uskoro staviti u shemu umjesto skockanih Cityja i SNTV-ova.

Moderator: Benq
Dok sam bio na Trio Light paketu, upravo taj risiver mi je krv popio, ali bukvalno. Svaki put prije gledanja sam ga morao isključivati iz struje, pa čekati dok se probudi, pa dok povuče 120 sekundi čekanja za ShitWare, pa onda zaledi prilikom šaltanja kanala... I onda sam otkazao TV, jer nemam nerava za Logosoftovu bofl opremu, a ni za izbor kanala. Za ona 2 i po kanala koji su mene zanimali mi se nije plaćala cijena usluge.Movie wrote:Prije 20 dana sam prijavio Logo Light paket i vec drugi dan se pokajao. TV skoro da ne stizemo gledati, a evo kad docekamo nedjelju da pogledamo neku reprizu...vec 3-satno iskustvo:
https://youtu.be/AUOo0F6ewwY
Ima li potrebe reci da "snimalica" snima samo zvuk, ne i sliku.

Niko negarantuje identicnu brzinu kablom i wifiem.rimac wrote:Problem sa bijelim routerom, zte zxhn h267n. Imao ranije crni, k'o fol zamijenili prošle godine, i opet isto. Velike oscilacije brzine. Navečer bude jako slabo, ne mogu gledati Youtube na tv. Govori o Wi-fi. Trebalo bi biti 26 download, a bude i 3-4.
Po danu bude ok. Ali i to varira. Jutro priključio laptop kablom i ono na speedtestu pokazuje 46. a wi-fi 9. Šta bi sad moglo toliko smetati.
Vidim da i drugi ljudi imaju problema. Neki novi router, kupiti router ? Koji, šta...
Ma jasta druze, odradio sam vec proces muntanja, malo ce tesko i meni i starom pasti da ne gledamo Dzeku i Pjanica, al' Boze moj ziv se covjek na sve navikne, a PINK-ovi, skoro i ne znam da ih imamMTV wrote:Nista drug ubaci u drugu brzinu "muntanje starog" za TM.
RazumijesJedino ako ti tata voli pimkove i arene bit ce tesko.
tako i oni kažu, nitko ne garantuje.... mora biti nešto..... Netko riješio?MTV wrote:Niko negarantuje identicnu brzinu kablom i wifiem.rimac wrote:Problem sa bijelim routerom, zte zxhn h267n. Imao ranije crni, k'o fol zamijenili prošle godine, i opet isto. Velike oscilacije brzine. Navečer bude jako slabo, ne mogu gledati Youtube na tv. Govori o Wi-fi. Trebalo bi biti 26 download, a bude i 3-4.
Po danu bude ok. Ali i to varira. Jutro priključio laptop kablom i ono na speedtestu pokazuje 46. a wi-fi 9. Šta bi sad moglo toliko smetati.
Vidim da i drugi ljudi imaju problema. Neki novi router, kupiti router ? Koji, šta...
Vjerovatno smetaju drugi wifievi od komsija i mnogi drugi faktoji. U mom paketu od 50 Mbps na mobitelu mogu maximalno imati 44 Mbps a wifi na laptopu zna nevjerovatno skociti na 52 Mbps. Ima perioda i kad je wifi duplo manji max 25 Mbps pa moram resetirati. Router je zte sa naljepnicom mtel.
Jedino kupiti neki router TP link (ne znam oznaku) pa ga nastimati da imas jaci signal i priblizno brzi internet kao na kablu.
Opet serviser lupaAmmarzinho wrote: Ovaj serviser mi je preporucivao kao da nabavim dual band router, pa na 5ghz bi to bilo kao puno bolje, al' neka hvala
Benq wrote:Opet serviser lupaAmmarzinho wrote: Ovaj serviser mi je preporucivao kao da nabavim dual band router, pa na 5ghz bi to bilo kao puno bolje, al' neka hvala, nije poenta samo kupiti 5GHz router , odnosno dual band, evo prodajem ja takav router skoro dzaba, ali sta ti imas od toga svega ako nemas dual band wifi karticu, jer sa karticom od 2,4GHz se ne mozes spojiti na 5GHz mrezu
.
Hahaha gdje da se pribiljezim ?MTV wrote:Uskoro ce se ova tema preimenovati u "Sa rajom" i imat ce pristup samo VIP korisnici
Na iMboxBenq wrote:Hahaha gdje da se pribiljezim ?MTV wrote:Uskoro ce se ova tema preimenovati u "Sa rajom" i imat ce pristup samo VIP korisnici
Ako je taj serviser bas tako relevantan sa svojom tvrdnjom, onda nek se i njemu dodatno zaFale sto ja odoh s @Telemach-om proasikovat', cim istekne sadasnji ugovor s LOL-om, ako ne i prije, pa jbt, ljudi anamotamo unjiha nude 150mbps, ha ja, iako him je upload kriza prezivit ce se i to kad se zna da ostaje vise para u djepu nego sad.Ammarzinho wrote:Dolazio danas serviser, malo neke žice zalemio i to bi bilo to. Jbg nije se u principu nista popravilo, ostalo kako je i bilo. On kaze da je plafon VDSL-a 100 mbps i da svi ruteri koje oni imaju su takvih karakteristika, a ovo sto oni stavljaju kaze "vrtoglavih 120 mbps" je samo marketinški trik.Ruter je kaze spojen 92 mbps i to moze imati ko je na ostrvu bas, do tebe se izgubi ovaj ostatak, i da opet je naznacio da uzimaju od konekcije 2 STB-a
![]()
Suma sumarum: "Strpljen, spašen, ničija nije do zore"![]()
Haj fino bas, valjda ce se neko sjetit pa i mene pozvatiMTV wrote:Na iMboxBenq wrote:Hahaha gdje da se pribiljezim ?MTV wrote:Uskoro ce se ova tema preimenovati u "Sa rajom" i imat ce pristup samo VIP korisnici
Aj dok razmisljate, da se ne ogladni i ozedni, usput malkice calabrcnite...MTV wrote:O tebi cemo razmisliti![]()
MTV wrote:Nista slike samo pravo. A muha-sa nije daleko od mene.
+carapa sa krompiromsemirsar wrote:MTV wrote:Nista slike samo pravo. A muha-sa nije daleko od mene.![]()
ti bi jos u papucama dos'o kod muhe u kafanu