Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bitanga_sa_otesa wrote:zar nismo apsolvirali te debilcine i ciganiju sto pisu imena djece po autima??
Jesmo ba,jos kad sam Onura pomenula hahah
Ali MUFTIJA je neprevazidjen hahahab
Ovo je sasvim opravdano vidis da su stakla zatamljena, kako ces znati da je muftija ako ne pise, ovako svako zna cim vidi.
Podrzavam.
Top.
#sandzak#bruda#dominacija#pisanjeposirotinji
Ovo je bilo aktuelno prije nekoliko god kad su se ovako "diskretni" pojavili na komemoraciji u Srebrenici, i to je nesto bilo da voze preko tranjvaka tako nesto!
tempuser wrote:Ovo je bilo aktuelno prije nekoliko god kad su se ovako "diskretni" pojavili na komemoraciji u Srebrenici, i to je nesto bilo da voze preko tranjvaka tako nesto!
Fuj dabogda im za lijekova trebalo a da im niko ne udijeli.
славянин wrote:Treba zabraniti ispod euro 5 norme sve da ulazi u centar tj. Stari grad a ako bas oce onda taksu naplacivati..
Ne treba raditi nikakve zabrane, već stanice tehničkih pregleda i inspekcije konačno treba da rade svoj posao. Usput, treba uvesti različite takse na kategorije motora, pa da za EURO1 motore bude, npr. 1.000 KM a za EURO6 najmanja. Pa ko može podnijeti, vozit će, ko ne može i neće, i tako ćemo pročistiti stare motore.
славянин wrote:Treba zabraniti ispod euro 5 norme sve da ulazi u centar tj. Stari grad a ako bas oce onda taksu naplacivati..
Ne treba raditi nikakve zabrane, već stanice tehničkih pregleda i inspekcije konačno treba da rade svoj posao. Usput, treba uvesti različite takse na kategorije motora, pa da za EURO1 motore bude, npr. 1.000 KM a za EURO6 najmanja. Pa ko može podnijeti, vozit će, ko ne može i neće, i tako ćemo pročistiti stare motore.
Mislim naplacivati to - ima to u fino gradova po de , u milanu sam morao platiti nebitno koja je euro norma auta taksu jer nisam lokalac da udjem u historijski dio grada
Ne treba nikakve hiljade nego mjesecno ili godisnje stickercic ko vinjeta ali pustiti euro5 + rahat jel
Throttle wrote:Sad naletim na stranicu ovog jednog lika sto lijepi folije na stakla, ima 10 auta folija 20% na prednjoj sajbi
Regularna tonirana stakla na nasim autima su 20% zatamnjenje.
Ja sam na Astri sa obicnim toniranim staklima imao oznaku na prednjoj sajbi "min transparency 80%", na ostalim staklima 70%.
Throttle wrote:Sad naletim na stranicu ovog jednog lika sto lijepi folije na stakla, ima 10 auta folija 20% na prednjoj sajbi
Ja sam na Astri sa obicnim toniranim staklima imao oznaku na prednjoj sajbi "min transparency 80%", na ostalim staklima 70%.
Ne znam bas jer 20% se cini prilicno tamno za sofersajbu.. ima u dosta auta samo ona gore na vrhu "linija" koja je zatamjnena mozda je se odnosilo samo na to..
Pa znam, ima i kod mene to. E sad kad dodas na to jos foliju 20%
славянин wrote:
Ne znam bas jer 20% se cini prilicno tamno za sofersajbu.. ima u dosta auta samo ona gore na vrhu "linija" koja je zatamjnena mozda je se odnosilo samo na to..
20% zatamnjenje tj 80% propusnost
To je fabricki. E sad kad stavis jos 20%, ne znam, nisam pametan
славянин wrote:
20% zatamnjenje tj 80% propusnost
To je fabricki. E sad kad stavis jos 20%, ne znam, nisam pametan
Jel stvarno pa to ti i govorim , 20 % za sofersajbu je prilicno puno - ima gore onaj pojas koji je zatamnjen pri vrhu ima i linija sa procentom zatamnjenja - pogledat cu