Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
noviclan wrote:Mogu li izgurati zimu savas3 dot3909 6mm presle 20-25 hiljada km
Mogu, ljudi izguraju i zime i sa ljetnim, uglavnom oni koji zimi ne voze svaki dan, i ne moraju voziti po lošem vremenu, a ako moraš voziti svaki dan auto kupi bar dvije nove radi sebe i radi drugih učesnika u saobraćaju,
tempuser wrote:
H nije bilo na 15" ni u jednoj varijantu, sad na baznoj 1,4 K dodju birvaktile 15".
Kako nisu, dosta ih je na celicarama dolazilo koje su 15ke i originalnim ratkapama u slabijim paketima opreme i sa slabijim motorima, mada se slazem da je vecina alu felgi s astre 16 ili 17 cola, zavisno od opreme, pogotovo motori preko 100KS
tempuser wrote:
H nije bilo na 15" ni u jednoj varijantu, sad na baznoj 1,4 K dodju birvaktile 15".
Kako nisu, dosta ih je na celicarama dolazilo koje su 15ke i originalnim ratkapama u slabijim paketima opreme i sa slabijim motorima, mada se slazem da je vecina alu felgi s astre 16 ili 17 cola, zavisno od opreme, pogotovo motori preko 100KS
Mozda, ali ja nigdje nisam uspio naci naci polovnu celicnu felgu 15" za Astru K 1,4 5 x 105.
noviclan wrote:Mogu li izgurati zimu savas3 dot3909 6mm presle 20-25 hiljada km
Mogu, ljudi izguraju i zime i sa ljetnim, uglavnom oni koji zimi ne voze svaki dan, i ne moraju voziti po lošem vremenu, a ako moraš voziti svaki dan auto kupi bar dvije nove radi sebe i radi drugih učesnika u saobraćaju,
tempuser wrote:
Mozda, ali ja nigdje nisam uspio naci naci polovnu celicnu felgu 15" za Astru K 1,4 5 x 105.
To je vise do divljeg raspona koji koriste 3 vozila na svijetu nego do velicine felge.
I ja sam trazio 4 mjeseca dok nisam naletio na jos jedne felge 16ke 5x105 da sluze za zimski set.
I puno su vise zastupljene i 17ke od 16ki.
tempuser wrote:
To je vise do divljeg raspona koji koriste 3 vozila na svijetu nego do velicine felge.
I ja sam trazio 4 mjeseca dok nisam naletio na jos jedne felge 16ke 5x105 da sluze za zimski set.
I puno su vise zastupljene i 17ke od 16ki.
Kako je auto bio otkinutog trapa i unistene felge, a Opelu je trebala ciganjska godina da isporuce novu, na kraju smo razbusili VW-u 15-ku da ga mozemo pomjerati radi popravka.
NediM17 wrote:Osigurajte se kasko na dvije godine kod centralka i dobijete 4 premiJum gume gratis.
Nismo dobili sve detalje te ponude od @profija, a rekao je da ce se informirati
Bio i zaboravio pitati. U nekoj frci. Kisa. Tamo vamo. Suplja sa agenticom i zaboravio.
Prijatelj koji radi oko osiguranja, pitao za mene … inace godinama imam kasko a dimenzija 245 40 19, volio bi gratis premium gume
odgovor je bio, nekad dodje kod nas i uradi prvo obavezno osiguranje i reg. pa ce onda tek dati ponudu za kasko