Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Point.

#13276 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Point. »

Teletovicu supak jedan supacki. Musa da je pametan nikad nebi igrao za BiH dok je Mirza supak tu. Ne mogu vjerovati da je Mirza spao na ovako niske grane, hoce da se marise sa djetetom.
Dr Baltazar

#13277 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dr Baltazar »

Dr Baltazar wrote:
hrasno38 wrote:
l33t wrote:sta je bilo na relaciji Teletovic - Musa, i navijač(debil) - Mirza ???? retardirani reziser ne zna dobar kadar uhvatit...

Mirza kakav god da je i dalje je babo, otac ove igrice za Musu. Musa dadne tricu i smije se u facu Mozgovu. Ovaj da ga potapše poslao bi ga na KUM. Ponaša se kao balonja.
ti se u tim godinama nisi ponasao kao balonja?? ili mozda imas i manje nego on.... da je isus mirza ne smije se ponasati onako kako je veceras... sta ga dizes u oblake pogodio 3 trice od 15
Ne branim ja Mirzu sinko, ali se neka pravila u ekipi moraju poštovati. Hijerarhija mora biti prisutna i svako mora znati svoje mjesto u ekipi. Musa se nije zakačio sa Mozgovom ?

Polahko, vidjet ćete gdje ćemo igrati i kakve rezultate postizati kada ne bude Mirze ;-)
Nadzorna_ploca

#13278 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Meni su i ove kletve na Teletovica lose, nemojte to ljudi. Jest ovo prelos potez od njega, ali ne grijesite dusu i ne pretjerujte.
leo karan

#13279 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by leo karan »

Mirza je završio s karijerom ovdje. Ostat će zauvijek za BH javnost picka i jadnik poslije ovoga.
Musa će se popisati na njega i njegovu karijeru za 10 godina.

Mada do ovoga uopste ne bi ni došlo da imamo selektora s autoritetom.

Publika ista ko i reprezentacija, a sve skupa isto kao i država nam - raspad sistema.

Zemlja Bosna ima najgoru državu na svijetu.
Mutivoda

#13280 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mutivoda »

To ga opravdava da Musu šalje u tri pičke materine i hoće da ga udari?!??!?!?!?
Jebo te takav kapiten.
Čuj hijerarhija.

(izvinjavam se na psovanju :oops: )

fuj
prof.

#13281 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by prof. »

Dr Baltazar wrote:
Polahko, vidjet ćete gdje ćemo igrati i kakve rezultate postizati kada ne bude Mirze ;-)
i večeras i u skenderiji protiv švedske bolje bi prošli bez njega. 100%
north

#13282 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by north »

A nisam vidio taj incident na kraju? Ima li se gdje to ponovo pogledati? Mislim, šta je uopšte razlog da se dva igrača zakače, I da kapiten udara na dijete od 17 godina? Šta je povod, mislim šta god da je nema opravdanja, ali eto :roll:
Last edited by north on 10/09/2016 22:35, edited 1 time in total.
Juliuscezar

#13283 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Juliuscezar »

Et sad ispade Mirza se dero /udaro sta je vec uradio Musi zbog toga sto se ovaj kurcio Mozgovu
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#13284 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić wrote:Ja ne vjerujem da ovo svodite na klasično ''Samo se vi istresajte na naše najveće zvijezde, pa ćete vidjeti kad budemo bez njih".

Pa normalno da Mirzu nakon ovog treba natjerati ili da uputi javno izvinjenje ili da se oprosti. Pa je l' mu trebao možda neko popušiti pa da ne igra privatnu utakmicu?

Pa nema ništa gore nego povlađivanja takvim ljudima koji misle da su za nešto zaslužni i Bogom dani. Pa nikad nismo prošli u drugi krug takmičenja na Eurobasketu, i oni imaju obraza nešto glumiti.

Juku bih iz ovog isključio, jer stvarno nisam vidio od njeg ovo što sam vidio od Mirze.
Tako je s tim da je i Jusuf isto radio sto se tice sutanja samo ispod kosa jer uzmi njegove utakmice u NBA i uzmi ovdje i vidjet koliko je silovao loptu u napadu. Onoliki igrac a da nije naucio kvalitetan poluhorog 1:1......mohgao bi dati 100 koseva na taj fazon. Nek ode kod Primorca pa nek ga nauci kako se to radi.
l33t

#13285 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by l33t »

ma ovaj frajko brka pojmove : hijerarhija i diktatura ( moc pojedinca nad svima )
svi u napad

#13286 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by svi u napad »

Jebo te sramote. Ne mislim na poraz vec mislim na ponasanje na kraju tekme. Sto se tekme tice bogu plakati. Zahvaliti se Mulaomerovicu za neznanje i otpustiti ga a Teletovicu uraditi isto. Mirza ne jebe nikog a nije uopste u formi. Covjek igra svih 40 minuta. Pa trener izvadi Jordana da omori malo a nas levat ne smije ga ni pogledati. Hvala ti Mirza za ranije uradjeno ali nemoj vise dolaziti. Vratiti Ivanovica ili dati Pandzi odrijesene ruke 4 godine da on pokusa nesto uraditi inace sve ovo otici u helac. Tuzno i zlosno se osjecam. Ne toliko zbog poraza koliko zbog ponasanja pojedinih zvijezda. Laku noc spavaci.
PriNc_ba

#13287 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by PriNc_ba »

north wrote:A nisam vidio taj incident na kraju? Ima li se gdje to ponovo pogledati? Mislim, šta je uopšte razlog da se dva igrača zakače, I da kapiten udara na dijete od 17 godina? Šta je povod, mislim šta god da je nema opravdanja, ali eto :roll:
musa krenuo na rusa koji ga je udario i ovaj ga zvajzno :roll:
hrasno38

#13288 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

PriNc_ba wrote:samo da se najebem familije ovom jablanickom majmunu za ovakvo kretensko kabadahijsko ponasanje veceras, pocev od bjesomucnog sutanja do ovog udaranja muse. ne znam jel selektoru slao neku poruku ili ima veze s selektorom uopste ali to se ovako ne radi. mozes 10000 puta biti najveci i najjaci ali jebem ti svu familiju seljacku za ovo veceras. poserem ti se na sve sto si ikad uradio za repku zbog ovog ponasanja.

s ovakvim selektorom kojem igrac moze jebat familiju i derati se na njega i govoriti mu da zacepi mi smo napravili i previse. i poserem se i na selektorovu "drzavu, repku, grad, publiku i dvoranu" i na njegov ponos sto mu se ispunjava djecacki san, jebo mu tudjman mamu u usta.

eh toliko o njima :)

sto se tekme tice, razlika ogromna u kvaliteti. mi odbranu igrali ko na basketu neutreniranih i totalno van kondicije debeljuca iz ureda :D akcija nismo imali, a i one koje smo imali hahahahha selektor vrsni isprica jednu pricu oni odigraju skroz lijevo i tako bukvalno svaki put.

naci nekog pleja normalnog jer gordic je limitiran i ne moze se tu nista i naci selektora jebenog koji ce biti autoritet i to je to.
Ma nije bolan on toliko ni limitiran nego em nema drugog na kojeg moze da se osloni niti ima ko da ga zamjeni i igra izmedju 35-40 minuta
Dr Baltazar

#13289 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dr Baltazar »

hrasno38 wrote:
Dr Baltazar wrote:
hrasno38 wrote:
Pa mozda je Mirzi bilo vatra sto se vise ne skandira njegovo nego Musino ime i sto je pozdravljen nekoliko puta od cijele dvorane.
Mirza kakav god da je i dalje je babo, otac ove igrice za Musu. Musa dadne tricu i smije se u facu Mozgovu. Ovaj da ga potapše poslao bi ga na KUM. Ponaša se kao balonja.
Mirza je od veceras meni kao navijacu jedna obicna isfrustrirana kurcina i kako vidim vecini navijaca. Svoje frustracije je na kraju htio da lijeci na nasem najmladjem igracu.....ali ti si poznat kao ljubitelj svih americkih slatkisa ma sta se smatralo pod njima!!!!
Ne znam kako imaš obraza "STRUČNJAČE" da se javljaš na košarkaške teme nakon što si i oficijelno proglašen za najveću ublehu, talašiku klix analitičara. Možda si nekad vrijedio kao analitičar, ali 1938.godine (zato i imaš 38 u nicku) :lol:
giovanni galli

#13290 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by giovanni galli »

moram da se osvrnem, volio bi da je neko uletio od navijaca i stolicu razbio od glavu Teletovicu ii Nurkicu nego sve pare svijeta, onaj debeli krmak zvani Teletovic da nalijece na Musu pu majku mu vazda jebem, djubre spirinama nadojeno ne zna lopte vodit on djecaka koji je vec sada sa 17 godina Jordan za njega da napada pred 6 000 ljudi. a jbmti, al se nasekirah, fuj
animus

#13291 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by animus »

Kapiten je trebao stati iza svog najmladjeg igraca nakon sto ga je ovaj namjerno udario u grudi. Picka nije smjela na ruse nego na dijete koje lezi na podu. Ne mogu vjerovati sta sam gledao. Sreca pa raste ova nova generacija pa se imamo cemu nadati.
cyprus

#13292 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by cyprus »

Ugasio sam utakmicu dva minuta prije kraja (i bolje izgleda), tako da nisam vidio taj incident... Pa zaista ne mogu da vjerujem da je Teletović napravio takav smetljarski potez :-) :-)
zenit dozic

#13293 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by zenit dozic »

Nadzorna_ploca wrote:Meni su i ove kletve na Teletovica lose, nemojte to ljudi. Jest ovo prelos potez od njega, ali ne grijesite dusu i ne pretjerujte.
:thumbup:
Malo smanjite dozivljaj
Ludzak

#13294 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Ludzak »

da li se ovdje na forumu smije bogarat ??? Moram negdje ovaj svoj bijes iskaliti. :evil:
Last edited by Ludzak on 10/09/2016 22:40, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#13295 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by dezurni_ucenik »

Je li ovo Musa poceo plakati? E Mirza smradu jedan,
PriNc_ba

#13296 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by PriNc_ba »

ja koliko vidim ako dobijemo zadnju a island ili estonija zijane zadnju tekmu idemo na euro :D

edit :D
a kita :D imaj po 2 tekme :roll: :-) :lol:
Last edited by PriNc_ba on 10/09/2016 22:41, edited 1 time in total.
Dr Baltazar

#13297 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dr Baltazar »

prof. wrote:
Dr Baltazar wrote:
i večeras i u skenderiji protiv švedske bolje bi prošli bez njega. 100%
Dao bi neko drugi večeras Rusima 20ak poena. Kako da ne. Osim Nurkića i Mirze, ostali nisu u stanju napraviti situaciju za šut. Musa jeste potencijal, ali je preslab trenutno za seniore. Pa u Rusiji mu otimali loptu iz ruku :lol:
agnostic_front

#13298 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by agnostic_front »

Pa posjetioci koride u Čevljanovićima su za ovo fgr.

KLOŠARI
hrasno38

#13299 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Dr Baltazar wrote:Ne znam kako imaš obraza "STRUČNJAČE" da se javljaš na košarkaške teme nakon što si i oficijelno proglašen za najveću ublehu, talašiku klix analitičara. Možda si nekad vrijedio kao analitičar, ali 1938.godine (zato i imaš 38 u nicku) :lol:
Koje prognoze one da ce Srbi razvaliti Australiju mozda :lol: :lol: :lol: :lol: .......ajde levatu razluli zajedno sa onim Melburnom i slicnim amerikoljupcima i nastavi da prskas po zidu kad vidis NBA utakmicu i igrace!!!
Nadzorna_ploca

#13300 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Jeli moguce da je bilo fizickog kontakta izmedju nasa dva igraca?!?!
Post Reply