U jbo te! Gadne okolnosti. Samo ti se sruči pred auto.. gadno brate....bitanga_sa_otesa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... 70510129#6
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- O'zone
- Globalni moderator
#13276 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#13277 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
svakom se moze desiti al ne bi nikom pozelioO'zone wrote:
U jbo te! Gadne okolnosti. Samo ti se sruči pred auto.. gadno brate....
- SmokingMan
#13278 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sama policija je veća kriminalna organizacija od dilera.Tako svako završi ko ne izmiri svoja dugovanja prema određenim inspektorima.Naslovnica wrote:Jutros u B-Fazi 5-6 kombija sa specijalcima, izgleda da dileri nisu platili reket...
-
zdruzdjo
#13279 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170510129
Strah
Momak vozac place ko godina.
Znao sam pjesaka. Na mjestu mrtav.
I poznat je identitet ne znam odkud na klix-u da nije.
Strah
Momak vozac place ko godina.
Znao sam pjesaka. Na mjestu mrtav.
I poznat je identitet ne znam odkud na klix-u da nije.
-
FrozenCastle
#13280 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kad skontaš, on ima hranu, odjeću, struju, vodu, tv, biblioteku, teretanu, radionicu, krov nad glavom, zdravstveno osiguranje i fizičku zaštitu ( policija jel).kloniran wrote:jeboteled![]()
bolje nasi kriminalci zive u zatvoru nego mi na slobodi
Inače, boravak jednog zatvorenika u zatvorima u BiH porezne obveznike dnevno košta 90 eura, što na mjesečnom nivou dostiže skoro 2.700 eura, a BiH svrstava u rang najbogatijih zemalja Evrope po ovim izdvajanjima.
A ti kad hodaš ulicom - ja živ - ja mrtav, ruski rulet igraš kad izađeš iz kuće, strijepiš da sastaviš mjesec sa mjesecom za režije, hranu, ostalo dođe luksuz.
- O'zone
- Globalni moderator
#13281 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prilično direktne slike sa lica mjesta pa ako je neko osjetljiviji neka preskoči link
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crna ... =1&slide=0
-
zdruzdjo
#13282 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
O'zone wrote:Prilično direktne slike sa lica mjesta pa ako je neko osjetljiviji neka preskoči link
E bas im direktno jxxx mater.
Porodici stradalog ne mogu ni zamisliti kako ce im biti ako vide slucajno ovo. i onako senzacionalno im jexx mater mrtvu.
fotografu da neko prikaze ovakve slike nekoga njemu bliskog.
- Logovan
#13283 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
O'zone wrote:Prilično direktne slike sa lica mjesta pa ako je neko osjetljiviji neka preskoči link
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13284 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ljudi pisu clanke, pao pod vozilo, niko da napise, pa cak ni update sto je pao, je li bio bolestan, pijan, je li ga hercika strefila....jok, pao covjek iz cista mira i hajmo slikati kako je pao i eto ga... 
- SvojTiPos'o
#13285 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tomahawk11 wrote:Ljudi pisu clanke, pao pod vozilo, niko da napise, pa cak ni update sto je pao, je li bio bolestan, pijan, je li ga hercika strefila....jok, pao covjek iz cista mira i hajmo slikati kako je pao i eto ga...
Pijan.
Imao običaj da se narolja i padne na cestu.
Meni žao momka što ga je pregazio, 28 godina liku.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13286 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
SvojTiPos'o wrote:Tomahawk11 wrote:Ljudi pisu clanke, pao pod vozilo, niko da napise, pa cak ni update sto je pao, je li bio bolestan, pijan, je li ga hercika strefila....jok, pao covjek iz cista mira i hajmo slikati kako je pao i eto ga...
Pijan.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13287 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pao je najvjerovatnije zato sto je obilazio auto parkirano na trotoaru a vjerovatno je bio pijan i jednostavno je izgubio ravnotezu. Auto ga uopste nije udarilo direktno nego ga je najvjerovatnije "ocesalo" i bacilo na plocnik gdje je udario glavom. Otprilike je to to sirotinja je u pitanju......ali je bio najtezi moguci alkoholicar. Najbolja rijec za ovo bi bila SUDBINA!Tomahawk11 wrote:Ljudi pisu clanke, pao pod vozilo, niko da napise, pa cak ni update sto je pao, je li bio bolestan, pijan, je li ga hercika strefila....jok, pao covjek iz cista mira i hajmo slikati kako je pao i eto ga...
- hrasno38
#13288 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iako si u pravu ovo si napisao vrlo odvratno i degutantno....eto treba sad zaliti vozaca a ne nekoga ko je poginuo!!!! I da ti kazem taj momak sa tim do bola napucanim golfom je i te kako znao jurcati sarajevskim cestama mada kazem da ovdje najvjerovatnije nije nista kriv!!SvojTiPos'o wrote:Pijan.Tomahawk11 wrote:Ljudi pisu clanke, pao pod vozilo, niko da napise, pa cak ni update sto je pao, je li bio bolestan, pijan, je li ga hercika strefila....jok, pao covjek iz cista mira i hajmo slikati kako je pao i eto ga...
- Haris.ba
#13289 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jučer komšija se naroljao - leži pola na cesti, pola u žbunju. Nisam ga ni skontao, a po pehu direktno sam na njega išao u rikverc. Zamalo ga nisam udario. Pao dok sam se okrenuo da idem u rikverc. Skontao ga tek kad sam parkirao. Mogo sam i ja biti u crnoj hronici.
-
walk_M-A-N
#13290 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nevjerovatno, kako je uopće došlo do toga. Mislim da je to kombinacija stranačkih tupana zastupnika i ministara koji ne razumiju ili ih nije briga i uticaja stranaca koji nam ovdje pričaju o ljudskim pravima, a to se završi na pravima kriminalaca, lopova, pedera i sličnih.FrozenCastle wrote:Kad skontaš, on ima hranu, odjeću, struju, vodu, tv, biblioteku, teretanu, radionicu, krov nad glavom, zdravstveno osiguranje i fizičku zaštitu ( policija jel).kloniran wrote:jeboteled![]()
bolje nasi kriminalci zive u zatvoru nego mi na slobodi
Inače, boravak jednog zatvorenika u zatvorima u BiH porezne obveznike dnevno košta 90 eura, što na mjesečnom nivou dostiže skoro 2.700 eura, a BiH svrstava u rang najbogatijih zemalja Evrope po ovim izdvajanjima.
A ti kad hodaš ulicom - ja živ - ja mrtav, ruski rulet igraš kad izađeš iz kuće, strijepiš da sastaviš mjesec sa mjesecom za režije, hranu, ostalo dođe luksuz.
Ima tema za ovo: http://forum.klix.ba/penzioner-300-km-z ... 34483.html
A kad već pišem, ponovo ove krađe auta koje su redovne, samo nisu više "vijest" jer je stalno tako: http://nap.ba/new/vijest.php?id=35400
I to ima veze sa ovom temom gore, kada se uzme jadno tužilaštvo i blage kazne i stalni "povratnici" i "uslove osude" a onda i ovakvo stanje u zatvorima, logično da se krađe nastavljaju. I nisam uvjeren da će ovo pomoći, jer ne radi se o nekim stalno novim lopovima, već valjda uglavnom istim.Na području Kantona Sarajevo u mjesecu martu ove godine ukradena su 44 automobila od čega je vraćeno tek 12 vozila. MUP KS vratio je dva, MUP RS i drugi MUP-ovi dva, uz novčanu naknadu jedno, a vlasnici su pronašli sami pet vozila.
MUP KS provodi aktivnosti postavljanja kamera na izlazima iz Kantona Sarajevo, a koje će doprinijeti u poboljšanju borbe protiv krađe motornih vozila u Kantonu Sarajevo. Na taj način će se smanjiti broj krađa i olakšati rad policije na otkrivanju počinilaca i tokova transporta automobila nakon krađe.
- Haris.ba
#13291 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I stalno nešta padaju tenderi oko tih kamera.
Da se stvarno žele staviti kamere - stavile bi se sa softverom koji bilježi registarske tablice i boju auta u roku od 7 dana.
Nekome nije u interesu da se riješe krađe vozila.
Da se stvarno žele staviti kamere - stavile bi se sa softverom koji bilježi registarske tablice i boju auta u roku od 7 dana.
Nekome nije u interesu da se riješe krađe vozila.
- drug_profi
#13292 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nedavno gledao dokumentarac o usponu nacizma u Njemackoj.
Situacija iza prvog rata ista, preslikana kao kod nas danas. Poniženi građani u strahu od kriminalaca, sistem duboko korumpiran, nema posla, privreda unistena, vanjski dugovi ogromni.
I onda se tu pojavi NSDAP i njihovi SA odredi, počnu hvatati i linčovati kriminalce, kamatare i postignu veliku popularnost među sirotinjom i obespravljenim.
Šta je dalje bilo i na šta se okrenulo svi znamo, ali mislim da su kod nas ovdje već sazreli uslovi za građanske milicije.
Također, zatvorski kapaciteti. Šta me ba briga što je pun kapacitet. Trpaj ih samo. Pošten svijet se može voziti ko sardine u tramvajima i stanovati po 6-7 ljudi u 40 kvadrata, a robijaš mora imati svoj krevet i svoje kvadrate.
Situacija iza prvog rata ista, preslikana kao kod nas danas. Poniženi građani u strahu od kriminalaca, sistem duboko korumpiran, nema posla, privreda unistena, vanjski dugovi ogromni.
I onda se tu pojavi NSDAP i njihovi SA odredi, počnu hvatati i linčovati kriminalce, kamatare i postignu veliku popularnost među sirotinjom i obespravljenim.
Šta je dalje bilo i na šta se okrenulo svi znamo, ali mislim da su kod nas ovdje već sazreli uslovi za građanske milicije.
Također, zatvorski kapaciteti. Šta me ba briga što je pun kapacitet. Trpaj ih samo. Pošten svijet se može voziti ko sardine u tramvajima i stanovati po 6-7 ljudi u 40 kvadrata, a robijaš mora imati svoj krevet i svoje kvadrate.
- SvojTiPos'o
#13293 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hrasno38 wrote:Iako si u pravu ovo si napisao vrlo odvratno i degutantno....eto treba sad zaliti vozaca a ne nekoga ko je poginuo!!!! I da ti kazem taj momak sa tim do bola napucanim golfom je i te kako znao jurcati sarajevskim cestama mada kazem da ovdje najvjerovatnije nije nista kriv!!SvojTiPos'o wrote:Pijan.Tomahawk11 wrote:Ljudi pisu clanke, pao pod vozilo, niko da napise, pa cak ni update sto je pao, je li bio bolestan, pijan, je li ga hercika strefila....jok, pao covjek iz cista mira i hajmo slikati kako je pao i eto ga...
Ok. Možda sam na ružan način rekLA
Činjenice su sljedeće:
MUP KS više desetina puta izlazio na teren po dojavi da nastradali gospodin leži na cesti, sklanjali ga da ga neko nenamjerno ne ubije.
Momak mlad, 28 godina, nikad kažnjavan, nema ga nigdje u evidencijama, plako ko kišna godina sinoć, no droga, no alkohol, sve uredno. Vozio ispod ograničenja.
U ovom slučaju DA, treba žaliti vozača, svakome se ovo moglo dogoditi.
Malog su maloprije pustili kući.
- hrasno38
#13294 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da rekla si zaista na ruzan nacin sto se tice poginulog i zato sam i napisao....ovo sve ostalo je tacno s tim da je najkrivlji vozac koji je parkirao auto na plocniku tako da je Boro morao da sidje na cestu da bi zaobisao auto i pri tome vjerovatno se sapleo i pao decku na auto. Inace tim majmunima sto parkiraju po trotoaru bi naplacivao kazne po 1000 KM jer namali broj puta po gradu sam vidio kako stari ljudi plesu po tankoj niti izlazeci na cestu da zaobidju ta auta.SvojTiPos'o wrote:Ok. Možda sam na ružan način rekLA![]()
Činjenice su sljedeće:
MUP KS više desetina puta izlazio na teren po dojavi da nastradali gospodin leži na cesti, sklanjali ga da ga neko nenamjerno ne ubije.
Momak mlad, 28 godina, nikad kažnjavan, nema ga nigdje u evidencijama, plako ko kišna godina sinoć, no droga, no alkohol, sve uredno. Vozio ispod ograničenja.
- SvojTiPos'o
#13295 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Njima i pješacima-kamikazama što se ljudima doslovno bacaju na haubu.hrasno38 wrote:Da rekla si zaista na ruzan nacin sto se tice poginulog i zatro sam i napisao....ovo sve ostalo je tacno s tim da je najkrivlji vozac koji je parkirao auto na plocniku tako da je Boro morao da sidje na cestu da bi zaobisao auto i pri tome vjerovatno se sapleo i pao decku na auto. Inace tim majmunima sto parkiraju po trotoaru bi naplacivao kazne po 1000 KM jer namali broj puta po gradu sam vidio kako stari ljudi plesu po tankoj niti izlazeci na cestu da zaobidju ta auta.SvojTiPos'o wrote:Ok. Možda sam na ružan način rekLA![]()
Činjenice su sljedeće:
Obrati pažnju na pješačke prelaze, omladina uredno stoji čeka, partizani od 80+ hladno na crveno.
-
wolfie
#13296 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakve su ovo MUP akcije, ima li kakve ozbiljnije droge tu, automafije, ili je samo zeljasta materija sto podsjeca na kanabis, a ono u stvari preparati za bildanje...
- O'zone
- Globalni moderator
#13297 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je vjerovati hamam 10 kili.....šišarike bralawolfie wrote:Kakve su ovo MUP akcije, ima li kakve ozbiljnije droge tu, automafije, ili je samo zeljasta materija sto podsjeca na kanabis, a ono u stvari preparati za bildanje...
-
zdruzdjo
#13298 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bio zatvoren. uhhhhhSvojTiPos'o wrote: Ok. Možda sam na ružan način rekLA![]()
Činjenice su sljedeće:
Kakav je sinoc bio mislim da ga je to dotuklo.
-
zdruzdjo
#13299 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hrasno38 wrote: Iako si u pravu ovo si napisao vrlo odvratno i degutantno....eto treba sad zaliti vozaca a ne nekoga ko je poginuo!!!! I da ti kazem taj momak sa tim do bola napucanim golfom je i te kako znao jurcati sarajevskim cestama mada kazem da ovdje najvjerovatnije nije nista kriv!!
Sta li je ondje napucano do bola da mi je znati?
-
yoyo13
#13300 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel iko od vas ovdje poznavao pokojnog Boru... Naravno sve rajske ljepote neka mu Bog podari al ljudi dragi...pa taj je sredinom ceste znao hodat dok auta prolaze