Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
bosanska senzacija
#13276 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sve sam skloniji misljenju da mediji u stvari rade obrnutu psihologiju kada je u pitanju Tramp i da su politicki marketing doveli na neku skroz drugu razinu.
Da se danas opet odrze izbori imam osjecaj da bi Trump bez problema pomeo sve protukandidate.
Da se danas opet odrze izbori imam osjecaj da bi Trump bez problema pomeo sve protukandidate.
- TAFKAP
#13277 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Što ga više tlače on jači i jači... Trump je svoje birače naložio sa sloganom "fake news", tako koliko god ga napadali putem medija on to odloži na stranu kao fake news i isto tako i njegovo glasačko tijelo.
Jedno ga mogu skinuti republikanski političari ili loša ekonomska situacija.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#13278 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
znači nije istina da su snimili film samo s azijskim glumcima kao DIVERSITI film ( nema bijelaca)
njima je diversiti da nestanu bijelci
eh i u tom kontekstu ne odgovara trump
što bi bilo da se snimi samo film namjerno s bijelcima WASP
njima je diversiti da nestanu bijelci
eh i u tom kontekstu ne odgovara trump
što bi bilo da se snimi samo film namjerno s bijelcima WASP
- jeza u ledja
#13279 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jel se ovo salis ili sta?Black swan wrote: što bi bilo da se snimi samo film namjerno s bijelcima
A cuj snimili film samo s Azijcima. Strasno. Evo mene strah da me ne lincuju.
-
Fudo387
#13280 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa to je taj fazon, opali te nidje veze s mozgom nebulozom i dok ti skontas da se on stvarno ne zajebaje, sutra je vec predsjednik drzave.

- jeza u ledja
#13281 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
bosanska senzacija wrote:Sve sam skloniji misljenju da mediji u stvari rade obrnutu psihologiju kada je u pitanju Tramp i da su politicki marketing doveli na neku skroz drugu razinu.
Tesko da je "jaci". Ne dobija nove pristalice, ako na to mislis, a podrska mu je u blagom padu (najniza od marta). A sto se tice izbora, o tom po tom. To ovisi od protukandidata.TAFKAP wrote:Što ga više tlače on jači i jači... Trump je svoje birače naložio sa sloganom "fake news", tako koliko god ga napadali putem medija on to odloži na stranu kao fake news i isto tako i njegovo glasačko tijelo.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#13282 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
znaš ti dobro što je narativjeza u ledja wrote:Jel se ovo salis ili sta?Black swan wrote: što bi bilo da se snimi samo film namjerno s bijelcima![]()
![]()
diversity = nema bijelaca
-
Fudo387
#13283 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sem Bidena ovi “nasi”jeza u ledja wrote:bosanska senzacija wrote:Sve sam skloniji misljenju da mediji u stvari rade obrnutu psihologiju kada je u pitanju Tramp i da su politicki marketing doveli na neku skroz drugu razinu.
Da se danas opet odrze izbori imam osjecaj da bi Trump bez problema pomeo sve protukandidate.Tesko da je "jaci". Ne dobija nove pristalice, ako na to mislis, a podrska mu je u blagom padu (najniza od marta). A sto se tice izbora, o tom po tom. To ovisi od protukandidata.TAFKAP wrote:Što ga više tlače on jači i jači... Trump je svoje birače naložio sa sloganom "fake news", tako koliko god ga napadali putem medija on to odloži na stranu kao fake news i isto tako i njegovo glasačko tijelo.
- jeza u ledja
#13284 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
To je narativ u glavi bijelaca s rasnim kompleksom.Black swan wrote:znaš ti dobro što je narativjeza u ledja wrote:Jel se ovo salis ili sta?Black swan wrote: što bi bilo da se snimi samo film namjerno s bijelcima![]()
![]()
diversity = nema bijelaca
O cemu uopste pricas? Sta "diversity = nema bijelaca"? Odakle si uopste pokupio taj pojam "diversity film", sta god to znacilo? Kao, snimili su film i rekli "ovo je diversity film", il sta?
I sta da je sve to zajedno tacno, jel te strah da ces postat ugrozen od zlih Azijaca ili sta?
- jeza u ledja
#13285 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa mator lik, jebiga. 42-o godiste. Mada i Trump je mator, pa eto.Fudo387 wrote: Sem Bidena ovi “nasi”izgleda nemaju nikog ozbiljnog, a on meScini, i bi, i ne bi.
A Biden bi pomeo pod s njim, al jbg.
-
c_g
#13286 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zato što su svi u istom brdou.jeza u ledja wrote:znaci ako cnn prenese vijest iz nyt onda je netacna? koja logika.![]()
nyt je novinarski standard svakome ko cita. sta ti citas?
Ja ništa ne čitam, jer najviše volim da vjerujem svojim ušima. Novinari, svi novinari su smeće, svi su prevrtljivi i prodali bi se za siću. Tako da nikoga ne čitam.
Šta ovaj govori insajder, kakvi crni insajderi?! Ne možeš da vjeruješ da ima ljudi koji danas vjeruju novinarima i nekim insajderima, šta je vama?!
Danas svaki majmun može da napiše šta hoće. Dobro je rekao Denzel više nije bitno je li istina ili ne, samo izbaci vijest, budi prvi. Narod sve vjeruje, zato je ovakva i situacija, jer je svima mrsko razmišljat svojim mozgom.
Trump će i 2020 sve pošamarat.
-
Fudo387
#13287 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cuj, ja nista ne citam, vise vjerujem svojim usima?c_g wrote:Zato što su svi u istom brdou.jeza u ledja wrote:znaci ako cnn prenese vijest iz nyt onda je netacna? koja logika.![]()
nyt je novinarski standard svakome ko cita. sta ti citas?![]()
Ja ništa ne čitam, jer najviše volim da vjerujem svojim ušima. Novinari, svi novinari su smeće, svi su prevrtljivi i prodali bi se za siću. Tako da nikoga ne čitam.
Šta ovaj govori insajder, kakvi crni insajderi?! Ne možeš da vjeruješ da ima ljudi koji danas vjeruju novinarima i nekim insajderima, šta je vama?!
Danas svaki majmun može da napiše šta hoće. Dobro je rekao Denzel više nije bitno je li istina ili ne, samo izbaci vijest, budi prvi. Narod sve vjeruje, zato je ovakva i situacija, jer je svima mrsko razmišljat svojim mozgom.
Trump će i 2020 sve pošamarat.
Pa dobro, de iz prve ruke isprcaj sta se desava u bijeloj kuci?
-
c_g
#13288 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bolje ti znaš, ti imaš anonimne insajdere.Fudo387 wrote:Cuj, ja nista ne citam, vise vjerujem svojim usima?
Pa dobro, de iz prve ruke isprcaj sta se desava u bijeloj kuci?
Šamaranje.
https://www.breitbart.com/economics/201 ... in-august/
-
Fudo387
#13289 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A to nije fake news?c_g wrote:Bolje ti znaš, ti imaš anonimne insajdere.Fudo387 wrote:Cuj, ja nista ne citam, vise vjerujem svojim usima?
Pa dobro, de iz prve ruke isprcaj sta se desava u bijeloj kuci?![]()
Šamaranje.
Nu vraga, sad cita, sad ne cita.
Jebote breitbart.
Sta kazu na stormfrontu?
- jeza u ledja
#13290 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sve si rekao.c_g wrote: Ja ništa ne čitam
- jeza u ledja
#13291 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Najsmjesnije kaze lik nista ne cita, onda postavi clanak sa nekim tekstom.Fudo387 wrote:A to nije fake news?c_g wrote:Bolje ti znaš, ti imaš anonimne insajdere.Fudo387 wrote:Cuj, ja nista ne citam, vise vjerujem svojim usima?
Pa dobro, de iz prve ruke isprcaj sta se desava u bijeloj kuci?![]()
Šamaranje.
Nu vraga, sad cita, sad ne cita.![]()
Jebote breitbart.
Sta kazu na stormfrontu?
Ali dobro, htio sam da mi napise kakve on izvore voli, i dobio sam odgovor - Breitbart.
-
c_g
#13292 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma ja sam ovu vijest radi tebe postavio, jer ti voliš da čitaš, a njihov članak mi prvo izbacilo. Ja sam slušao ljude koji su zaduženi za ekonomiju, oni iste brojeve imaju.Fudo387 wrote:A to nije fake news?
Jebote breitbart.
Sta kazu na stormfrontu?
Ovo su činjenice koje niko ne može da opovrgne, čak i CNN je o ovome govorio.
https://twitter.com/CNN/status/1038046464486895616
Hoćeš i NYT?
https://www.nytimes.com/2018/09/07/busi ... &smtyp=cur
-
Fudo387
#13293 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Znaci, ipak citas.c_g wrote:Ma ja sam ovu vijest radi tebe postavio, jer ti voliš da čitaš, a njihov članak mi prvo izbacilo. Ja sam slušao ljude koji su zaduženi za ekonomiju, oni iste brojeve imaju.Fudo387 wrote:A to nije fake news?
Jebote breitbart.
Sta kazu na stormfrontu?
Hoćeš i NYT?
Ok.
Pa mozemo i o ekonomiji, samo nije fazon kad ispliva prljavi ves o orange moronu, praviti se lud i mijenjati temu. To se zove deflection, kad vise ne znas kuda, promijeni pricu, pokusaj pomesti pod tepih.
E pa, nemOre.
- jeza u ledja
#13294 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ekonomija fercera dobro, ali fercerala je i za vrijeme Obame. Meni portfolio skocio 6% zadnja 3-4 mjeseca. Toliko bi trebalo za godinu dana.c_g wrote:Ma ja sam ovu vijest radi tebe postavio, jer ti voliš da čitaš, a njihov članak mi prvo izbacilo. Ja sam slušao ljude koji su zaduženi za ekonomiju, oni iste brojeve imaju.Fudo387 wrote:A to nije fake news?
Jebote breitbart.
Sta kazu na stormfrontu?
Hoćeš i NYT?
-
c_g
#13295 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sad je fake news, sad nije? Gubiš se.Fudo387 wrote:Znaci, ipak citas.
Ok.
![]()
Pa mozemo i o ekonomiji, samo nije fazon kad ispliva prljavi ves o orange moronu, praviti se lud i mijenjati temu. To se zove deflection, kad vise ne znas kuda, promijeni pricu, pokusaj pomesti pod tepih.
E pa, nemOre.
Jah, on je prvi predsjednik koji ima prljavi veš?
Niti jedan predsjednik nije bio pod ovolikim udarom, unatoč tome što country is booming.
Ne kontam kako neko može nazvati čovjeka moronom kad čuje ovakve brojke. Mind-blowing.
Obama je debil. Išamaran od Trump za manje od dvije godine.
-
Fudo387
#13296 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fake news je ipak tvoj narativ, opet se pravis lud i spocitavas drugom ono sto si malo prije pisao.c_g wrote:Sad je fake news, sad nije? Gubiš se.Fudo387 wrote:Znaci, ipak citas.
Ok.
![]()
E pa, nemOre.
Jah, on je prvi predsjednik koji ima prljavi veš?![]()
Niti jedan predsjednik nije bio pod ovolikim udarom, unatoč tome što country is booming.
Ne kontam kako neko može nazvati čovjeka moronom kad čuje ovakve brojke. Mind-blowing.
K’o da te TruNp napravio, sad jedno, sad drugo, i kad ga uhvate u lazi, a-a, nisam ja to nikad rek’o.
Ekonomija je bila ok i prije klauna, to sto se zaholcola je nastavak procesa. A sad koliko ce dugo trajati, vidjecemo kad dodje na naplatu tax reforma, i zajebancije sa tarifama. Ja sam ubijedjen da ce sve puci, pa ce opet nekom novom Obami trebati osam godina da vrati sve u normalu.
- jeza u ledja
#13297 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovo je rast S&P 500 zadnjih 10 godina. Obama je preuzeo u januaru 2009-e, zavrsio u januaru 2017e.c_g wrote:Sad je fake news, sad nije? Gubiš se.Fudo387 wrote:Znaci, ipak citas.
Ok.
![]()
E pa, nemOre.
Jah, on je prvi predsjednik koji ima prljavi veš?![]()

Ovo je GDP growth zadnjih 10 godina.

Koji dio ti je tesko shvatiti?
Inace, iako ekonomija funkcionise odlicno, mene je strah novog kraha, jer opet imamo niz deregulacija, opet se povecava housing bubble, itd. Zadnja 2 Demokratska predsjednika su cistili nered koji su iza njih ostavile Republikanske administracije (ekonomija prvo skoci, onda sve krahne i narod bira politicku "mamu" da to pospremi). Tako je bilo iza Reagana/Busha Sr. Tako je bilo iza Busha Jr. Nadam se da tako nece biti i iza Trumpa.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#13298 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
M0reš ti ježu sad podkovavat s dijagramima i požutjelim novinskim natpisima...
Ali ti si ovdje tvrdio da će tramponja jebat ježa u leđa kad ga se, pred kraj izborne utrke i sučeljavanja, dočepaju demokratske CSI mašine i prostru ga.
Od toga ne bi ništa.
Ja tebi više ništa ne vjerujem.
Ali ti si ovdje tvrdio da će tramponja jebat ježa u leđa kad ga se, pred kraj izborne utrke i sučeljavanja, dočepaju demokratske CSI mašine i prostru ga.
Od toga ne bi ništa.
- jeza u ledja
#13299 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hame_ wrote:M0reš ti ježu sad podkovavat s dijagramima i požutjelim novinskim natpisima...
Od toga ne bi ništa.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#13300 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jesi jebiga, nemoj zajebavat.