nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#13276 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A zamisli bošnju da ograiše sa autom u Swindon na ovu raskrsnicu.
Na BBC1 bi ispao. Em ludnica, em lijeva strana,
Na BBC1 bi ispao. Em ludnica, em lijeva strana,
-
yoyo13
#13277 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa vozili bi preko Trebevica samo nebi ovim kruznim tokom
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#13278 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
evo ga kume, mazen i pazen, ko nov ,sreDŽen,zaljubljenik,maximalni paket opreme,sve naj...Bakir1 wrote:tamo na ovom linku neke barakuda felge a na slikama od "udesa" felge iz m divizije
https://www.olx.ba/artikal/28881424/bmw-330/
jbte pobrisana vijest svugdje hahahaha

- johntra
#13279 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa nema ga, izbrisao ga....hahaha...provalila ga raja, varalica...bitanga_sa_otesa wrote:Bakir1 wrote:
- bitanga_sa_otesa
#13280 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hahahha pa pitao neko gdje je slika ona iz vrazove sto stema fasadu 
- johntra
#13281 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
koliko ga je cijenio šarlatan? je li bilo napisano da nikad nije bio udaran i tako to? 
- bitanga_sa_otesa
#13282 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
da,da mazen i pazen,unikat,ful fuleva oprema,fejslift jer je on zaljubljenik pa ga fejsliftovo ocam ,samo 16.500 miljajohntra wrote:koliko ga je cijenio šarlatan? je li bilo napisano da nikad nije bio udaran i tako to?
-
boshniak
#13283 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisi upravu, tačno je da su tri ulaza/izlaza, ali ako ides sa Sickog prema tuzli i udjes u unutrasnju traku izlazis na drugom izlazu što znači ne pravis puni krug, i tvojim ulaskom u unutrašnju traku oslobađaš ulaz za auto koje iz pravca siporeksa isto želi da skrene u tuzlu jer je njemu skretanje u tuzlu na prvom izlazu, al razumijem da se svi boje tuđih reakcija pa lakše je voziti vanjskom.Laertes wrote:Jebiga, care, taj na Siporexu ima ukupno tri ulaza/izlaza, i ako ćemo po pravilu da je vanjska za prvi ili drugi izlaz, onda bi unutrašnja bila samo za puni krug.
Svaki dan sam tu, i vidim sve te sudare. Onaj iz unutrašnje je vazda kriv, jebiga.
Zato i ja, ko mali Mujo, đe i svi Turci...
- bersK
#13284 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neku noc ispred Varadera na Dolac Malti na travi parkirana sedmica i trecina auta na asfaltu. Narod ga u desnoj traci zaobilazi i ubacuje se u srednju. K'o da je pao s neba. Sve sam vidio, al ovo nisam nikad.
- bitanga_sa_otesa
#13285 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
svaki treci dan vidim nekog takvog debila...
- supercali
#13286 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jos samo da je varadero na dolac malti
- Laertes
#13287 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sve ja to kontam, i u pravu si za te iz pravca Siporexa, ali kad on od Siporexa uđe u vanjsku i ide 270 stepeni prema Šićkom, a ja hoću ka Tz, i bude sudar, ja kriv...boshniak wrote:Nisi upravu, tačno je da su tri ulaza/izlaza, ali ako ides sa Sickog prema tuzli i udjes u unutrasnju traku izlazis na drugom izlazu što znači ne pravis puni krug, i tvojim ulaskom u unutrašnju traku oslobađaš ulaz za auto koje iz pravca siporeksa isto želi da skrene u tuzlu jer je njemu skretanje u tuzlu na prvom izlazu, al razumijem da se svi boje tuđih reakcija pa lakše je voziti vanjskom.Laertes wrote:Jebiga, care, taj na Siporexu ima ukupno tri ulaza/izlaza, i ako ćemo po pravilu da je vanjska za prvi ili drugi izlaz, onda bi unutrašnja bila samo za puni krug.
Svaki dan sam tu, i vidim sve te sudare. Onaj iz unutrašnje je vazda kriv, jebiga.
Zato i ja, ko mali Mujo, đe i svi Turci...
-
boshniak
#13288 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa i on bi trebao sačekati i ući u unutrašnju traku ako ide prema šićkom jer mu to dođe drugi izlaz, al o tome ja i govorim svi se boje reakcije onog drugog i automatski svi idu u vanjsku traku, najbolje rješenje praviti kružne sa jednom trakom ili zakonom propisati kao prekrašaj nepravilno prestrojavanje u kružnom tokuLaertes wrote:Sve ja to kontam, i u pravu si za te iz pravca Siporexa, ali kad on od Siporexa uđe u vanjsku i ide 270 stepeni prema Šićkom, a ja hoću ka Tz, i bude sudar, ja kriv...
- Laertes
#13289 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
boshniak wrote:Pa i on bi trebao sačekati i ući u unutrašnju traku ako ide prema šićkom jer mu to dođe drugi izlaz, al o tome ja i govorim svi se boje reakcije onog drugog i automatski svi idu u vanjsku traku, najbolje rješenje praviti kružne sa jednom trakom ili zakonom propisati kao prekrašaj nepravilno prestrojavanje u kružnom tokuLaertes wrote:Sve ja to kontam, i u pravu si za te iz pravca Siporexa, ali kad on od Siporexa uđe u vanjsku i ide 270 stepeni prema Šićkom, a ja hoću ka Tz, i bude sudar, ja kriv...
- Kinaski
#13290 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nego je na kubisupercali wrote:Jos samo da je varadero na dolac malti
- supercali
#13291 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Uglavnom nije na maltiKinaski wrote:nego je na kubisupercali wrote:Jos samo da je varadero na dolac malti
-
apsolutno romantican
#13292 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
C.Vilasupercali wrote:Uglavnom nije na maltiKinaski wrote:nego je na kubisupercali wrote:Jos samo da je varadero na dolac malti
- holowey
-
BadBoy
#13294 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dobar kružni tok su napravili na ulazu u Mostar. Fizički razdvojene vanjaska i unutrašnja traka. Vanjsku možeš koristiti samo do prvog izlaza.
- hopi
#13295 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
danas lik na motoru-skuteru šta je već, vozi iza mene vidim samo čeka da me obiđe
vozim ja normala, dajem rano desni žmigavac skrećem on se stvara nekako pored mene, i skontao sam ga ja (iako sam bio sa dostavnim, bez srednjeg retrovizora),i stade ispred mene, gleda nešto u mene, još stariji neki lik, kacigu ima
pa bog te jadan, ne možeš preticati sa desne strane vozilo a pogotovo ako je dalo desni žmigavac
vozim ja normala, dajem rano desni žmigavac skrećem on se stvara nekako pored mene, i skontao sam ga ja (iako sam bio sa dostavnim, bez srednjeg retrovizora),i stade ispred mene, gleda nešto u mene, još stariji neki lik, kacigu ima
pa bog te jadan, ne možeš preticati sa desne strane vozilo a pogotovo ako je dalo desni žmigavac
-
Melo15
#13296 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako ne možeš, kod nas kad das zmigavac to je znak onom iza da te prestigne s te strane a ne da ces se prestrojitihopi wrote:danas lik na motoru-skuteru šta je već, vozi iza mene vidim samo čeka da me obiđe
- Dope_Man
#13297 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Melo15 wrote:Kako ne možeš, kod nas kad das zmigavac to je znak onom iza da te prestigne s te strane a ne da ces se prestrojitihopi wrote:danas lik na motoru-skuteru šta je već, vozi iza mene vidim samo čeka da me obiđe
Bravo. Nije ovaj jos savladao jezik vozaca na nasim.cestama
-
shandrprcSA
- bitanga_sa_otesa
#13299 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
joj papka na drugom snimku 
-
shandrprcSA