Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
drug_profi

#13276 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

IQ 190 wrote:
drugi profil wrote:Znam da ja ne bih nikog prozivao za kriminal ako nemam materijalne dokaze. Ne treba mi da me neko tuzi zbog klevete i da ja onda platim odstetu za dusevnu bol npr. Hadzicu, Sarajlicu, i sl. eminencijama.
A je li ti zaista mislis da neko ko je proteklih osam godina bio u vrhu SDP-a i clan predsjednistva nema dokaze i saznanja o kriminalu partijskih kolega!?

Evo da uzmemo za primjer aferu 'reket' i Damira Hadzica, koji je nakon toga dobio nadimak Nole, zar zaista mislis da Komsic nije znao i ne zna nista o tome?

Mene zanima zasto suti i ako zna a nista ne poduzima da li je isti kao i oni?
Jedno je znati, a drugo ponuditi materijalni dokaz. Kao svjedok moze biti dobar samo ako je prisustvovao licno uzimanju reketa. Moras shvatiti da komsic sebi ne moze priustiti gadjanje govnima. Kontraproduktivno je.

Treba da znas da sve stranke reketiraju privrednike. Sad mozes dati i sutiti, ili pokusati to preko medija malo prikazati u predizbornoj.
Konkretno moju firmu reketiraju SBiH do zadnjih izbora, A svo vrijeme od kako postojimo SDA te SDP i SBB zadnjih 5-6 godina. Sve su to dobrovoljni prilozi za kampanje, projekte, kongrese itd. a ti stisni pa odbij jer sta god da radis imas i drzavu kao znacajnog klijenta.
weredsf

#13277 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Jedno je znati, a drugo ponuditi materijalni dokaz. Kao svjedok moze biti dobar samo ako je prisustvovao licno uzimanju reketa. Moras shvatiti da komsic sebi ne moze priustiti gadjanje govnima. Kontraproduktivno je.

Treba da znas da sve stranke reketiraju privrednike. Sad mozes dati i sutiti, ili pokusati to preko medija malo prikazati u predizbornoj.
Konkretno moju firmu reketiraju SBiH do zadnjih izbora, A svo vrijeme od kako postojimo SDA te SDP i SBB zadnjih 5-6 godina. Sve su to dobrovoljni prilozi za kampanje, projekte, kongrese itd. a ti stisni pa odbij jer sta god da radis imas i drzavu kao znacajnog klijenta.
drugi profil
Ovo jednako vazi i za Komsicevo bavljenje politikom
JedanMova

#13278 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

weredsf wrote:

drugi profil
Ovo jednako vazi i za Komsicevo bavljenje politikom
Ma ja, ali samo za njegovo i eventualno Emirovo...
Sto se ostalih na politickoj sceni tice - svi su savrseni...
Mi smo jos kao mali macici, nismo jos uvijek progledali... a inace zivimo u savrsenoj drzavi vec 20 godina. Ako im damo jos jedan mandat, ne bi me cudilo da pojedince ubjede kako ni rata nije bilo :evil:
ambienta

#13279 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ambienta »

ne citam saff , sasvim slucajno naletih na ovo , ali ovo je samoubistvo iz zasjede :lol:

http://saff.ba/video-mjesec-dana-prije- ... B7JkpSSx8E

pogledati video od 16 sec :roll:
jon_jovi

#13280 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jon_jovi »

Image

Rasturaju u Trnovu
shiljak

#13281 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

52,710 likes - najviše lajkova na facebooku!

https://www.facebook.com/Demokratska.fronta.BiH

Image
cadburry

#13282 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cadburry »

Marko Zarko wrote:

2. Prijavio krađu asfalta na autocestama. Prvi.
???
Jel ti to nas zajebavaš? :shock: :shock:
Corto Maltese

#13283 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

ambienta wrote:ne citam saff , sasvim slucajno naletih na ovo , ali ovo je samoubistvo iz zasjede :lol:

http://saff.ba/video-mjesec-dana-prije- ... B7JkpSSx8E

pogledati video od 16 sec :roll:
Saff je smeće, ne vjeruj Saffu!
Vjeruj samo Emiru:

Marko Zarko

#13284 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

cadburry wrote:
Marko Zarko wrote:

???

Ja ne. Zajebavaju te Damir Hadžić i Ensad Karić. Željko je prvi upozorio u medijima šta se tu radi.
MuaDib

#13285 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MuaDib »

U raboti diskreditacije Suljagića, stranačke ovce za 300 KM, pokazale su potpuno odsustvo pameti i logike u svojim piskaranjima, iz petinih žila nastojeći dokazati kako isti nije kompetentan kadar. Koristeći seriju izjava izvađenih iz konteksta, iz medijskih centara koji su poznati po zastupanju stavova snaga kojima je cilj neuređena država, zasnovana na matrici međuetnčkih sukobljavanja i previranja.

Dosta vas je više, i vas i vaših mentora.

Shvatite već jednom da gubite, shvatite da je od vaših partija ostala ljuštura nasilnika svih mogućih vrsta koji ne prezajući ni od čega osiguravaju dovoljnu glasačku mašineriju, istovremeno ubijajući u onima koji nisu dio istih bilo kakvu pomisao da izborima nešta mogu promjeniti.

Ne prolaze više vaše zablude, ne pali u narodu više demonizacija niti prozivanje na pravdi boga.
Narandžasti vagoni se ujedinjuju u snažnu kompoziciju, koja će protutnjati kroz vaše političke brloge i šljam izbaciti napolje, one koji su zloupotrijebili pozicije pred sudove, a osuđene u zatvore. Ne ljutite ovaj narod, ne ljutite građane, ne prizivajte narodni bjes i građanski bunt, jer tada ćete morati pobjeći glavom bez obzira.
cadburry

#13286 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cadburry »

Marko Zarko wrote:
cadburry wrote:
Marko Zarko wrote:

???

Ja ne. Zajebavaju te Damir Hadžić i Ensad Karić. Željko je prvi upozorio u medijima šta se tu radi.
Dakle nije prijavio. Natuknuo je u Hadžifejzovićevom dnevniku da nema nekih cenata asfalta, ali bez da kaže kad, gdje i ko. Ili lupa gluposti ili ne smije. A što nije prijavio u nadležne institucije? :-)

SIPA kasnije što je israživala je debljina asfalta na dionici Butila-Briješće Sarajevske zaobilaznice.
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/8092 ... itet-ceste

Dionica se počela graditi 2008. godine, a preduzeće u čijoj nadležnosti je to su Ceste FBiH.
http://www.ekapija.com/website/bih/comp ... 061011.jpg

Tada se na čelu Cesta nalazio Ljubo Pravdić (HDZ). Sada se nalazi Filip Vujev (NSRzB).

Na kraju istrage utvrđeno da fale centrimetri zato što dionica još nije izgrađena i ništa od toga nije bilo. Eno prije par dana raspisan novi tender za tu dionicu jer je 2011. raskinut ugovor sa izvođačem radova i dionica ostavljena nedovršena.

Zaključak: lako je Komšiću dobiti izbore na glupostima, šupljoj priči i lažima, kad mu takvi kao ti činite glasačko tijelo. :-)
Marko Zarko

#13287 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

S kim je u koaliciji SDP ako ne s Lijanovićima, s kojima su u talu i čiji su kriminal godinama štitili. Izjava jednog državnog dužnosnika sasvim je solidan osnov za pokretanje istrage, koja je pokazala fale centimetri asfalta. Čuj molim te raspisuje se tender...da nisi i ti dio tala :D

A i moj zaključak je, jalovi napadi na DF učvršćuju moje i uvjerenje drugih da će pomesti ostale na izborima. I neka.
cadburry

#13288 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cadburry »

Marko Zarko wrote:S kim je u koaliciji SDP ako ne s Lijanovićima, s kojima su u talu i čiji su kriminal godinama štitili. Izjava jednog državnog dužnosnika sasvim je solidan osnov za pokretanje istrage, koja je pokazala fale centimetri asfalta. Čuj molim te raspisuje se tender...da nisi i ti dio tala :D

A i moj zaključak je, jalovi napadi na DF učvršćuju moje i uvjerenje drugih da će pomesti ostale na izborima. I neka.
To "godinama" je trajalo od marta 2011. do maja 2012., ali, slažem se, velika ljaga SDP-u. Nećemo sada pominjati da je Predsjedništvo SDP-a te 2011. donijelo odluku o ulasku u koaliciju sa Lijanovićima, te da je drug Komšić, kao član Predsjedništva, glasao isto tako za ulazak u "tal" sa Lijanovićima. :oops:

No, datumi su vrlo jasni (juni 2008.), kada su u pitanju nestali centimetri asfalta, ipak se radi o kriminalnim poslovima HDZ-a, drugog najjačeg koalicionog partnera Demokratske fronte sa kojim je dogovoren već način podjele vlasti nakon izbora, kome koji upravni odbor i preduzeće pripadaju. Naravno, ovo su riječi uvaženog prof. Damira Marjanovića. Ako laže prof. Marjanović, lažem i ja. :D
Marko Zarko

#13289 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

cadburry wrote:
Marko Zarko wrote:S kim je u koaliciji SDP ako ne s Lijanovićima, s kojima su u talu i čiji su kriminal godinama štitili. Izjava jednog državnog dužnosnika sasvim je solidan osnov za pokretanje istrage, koja je pokazala fale centimetri asfalta. Čuj molim te raspisuje se tender...da nisi i ti dio tala :D

To "godinama" je trajalo od marta 2011. do maja 2012., ali, slažem se, velika ljaga SDP-u. Nećemo sada pominjati da je Predsjedništvo SDP-a te 2011. donijelo odluku o ulasku u koaliciju sa Lijanovićima, te da je drug Komšić, kao član Predsjedništva, glasao isto tako za ulazak u "tal" sa Lijanovićima. :oops:

No, datumi su vrlo jasni (juni 2008.), kada su u pitanju nestali centimetri asfalta, ipak se radi o kriminalnim poslovima HDZ-a, drugog najjačeg koalicionog partnera Demokratske fronte sa kojim je dogovoren već način podjele vlasti nakon izbora, kome koji upravni odbor i preduzeće pripadaju. Naravno, ovo su riječi uvaženog prof. Damira Marjanovića. Ako laže prof. Marjanović, lažem i ja. :D
Nije li ono SDP na kraju ipak bio u koaliciji sa HDZom, pa im Budimir pokvari pos'o. Koalicija DF HDZ. Haha, pa ti neki futurista, šta li. Ne uzimati u usta časnog čovjeka Marjanovića za potrebe reketaške strake, molim lijepo.
cadburry

#13290 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cadburry »

Marko Zarko wrote:
cadburry wrote:

Nije li ono SDP na kraju ipak bio u koaliciji sa HDZom, pa im Budimir pokvari pos'o. Koalicija DF HDZ. Haha, pa ti neki futurista, šta li. Ne uzimati u usta časnog čovjeka Marjanovića za potrebe reketaške strake, molim lijepo.
http://www.abcportal.info/clanak/covic- ... sjednistva

Otiđi na fb profil prof. Marjanovića, pa iskopaj taj post. O ovome su govorili i iz SBB-a. Dakle, nije nikakva budućnost u pitanju, već nešto što je dogovoreno u Širokom Brijegu krajem jula / početkom augusta.

Helem, da sumiramo činjenice:
1. Komšić nije nikada za ovih 8 godina prijavio ni policiji ni tužilaštvu nikakav kriminal.
2. Komšić nikada nije OTVORENO u medijima govorio o kriminalnim aktivnostima za koja kao ima saznanja.
3. Centimetri asfalta koji nedostaju se jedino mogu pripisati HDZ-u.
4. U ljeto 2014. je u Širokom Brijegu dogovorena koalicija DF-SBB-HDZ nakon izbora 2014.

Sva ostala priča je ili relativiziranje gore navedenih činjenica ili off topic.
Banksy

#13291 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

cadburry wrote:

To "godinama" je trajalo od marta 2011. do maja 2012., ali, slažem se, velika ljaga SDP-u.
Ljaga s HSP crnokošuljašima, ljaga s Lijanovićima, ljaga s Radončićem, ljaga s SDA, ljaga s HDZ-om, ljaga s Dodikom,
sve od 2010. do 2014. jedna velika ljaga.
Corto Maltese

#13292 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Kandidovanje Ante Popovića je jedan od najjačih dokaza da Komšić neme talova sa Čivićem.
Možda je samo kandidatura Zore Šeremet, još jači dokaz od ovog gore.
Marko Zarko

#13293 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

Ovi pokušaji da se diskreditira Komšić i DF su sve jaloviji. Čovjek je smogao snage da ode od krimalaca, kaže da su kriminalci, prijavi talove, i narod mu u svim anketama bezrezervno vjeruje. A to što je tema o opozicionoj stranci i njenim "grijesima" aktivnija od tema SDP i SDA, govori o ubrzanom i paničnom aktivizmu budućih gubitnika izbora. Pola vlade ima krivične prijave i Amerika im lupi šamarčinu, a vi o Željkovim "grijesima". Baš 'nako providno. ;-) ;-) ;-)
weredsf

#13294 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Pokusaji diskreditacije Suljagica ne trebaju ici dalje od onoga sto je on govorio, dakle kada netko podsjeti na to ne znaci da izmislja ili laze, samo vam se ukazuje..
To sto vi imate problem sklopiti par sinapsi je druga stvar
weredsf

#13295 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Image
Marko Zarko

#13296 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

Baš lijepo ima se u propagandi i za dizajnere. Jalovo rekoh. :izet:
weredsf

#13297 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Marko Zarko wrote:Baš lijepo ima se u propagandi i za dizajnere. Jalovo rekoh. :izet:
Jalova je i Suljagiceva prica oko kandidature???
Dozer

#13298 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dozer »

weredsf wrote:Pokusaji diskreditacije Suljagica ne trebaju ici dalje od onoga sto je on govorio, dakle kada netko podsjeti na to ne znaci da izmislja ili laze, samo vam se ukazuje..
Tebi definotivno nije lako :lol:
Nego....gdje si ti danas u Srebrenici na otvaranju SDC-a, da drzis sefovu svetu ruku...? Ne vidjeh te, a to fakat nema smisla :wink:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#13299 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sabina1 »

Banksy wrote:
cadburry wrote:]

To "godinama" je trajalo od marta 2011. do maja 2012., ali, slažem se, velika ljaga SDP-u.
Ljaga s HSP crnokošuljašima, ljaga s Lijanovićima, ljaga s Radončićem, ljaga s SDA, ljaga s HDZ-om, ljaga s Dodikom,
sve od 2010. do 2014. jedna velika ljaga.
100 % istina.
weredsf

#13300 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Dozer wrote:
weredsf wrote:Pokusaji diskreditacije Suljagica ne trebaju ici dalje od onoga sto je on govorio, dakle kada netko podsjeti na to ne znaci da izmislja ili laze, samo vam se ukazuje..
Tebi definotivno nije lako :lol:
Nego....gdje si ti danas u Srebrenici na otvaranju SDC-a, da drzis sefovu svetu ruku...? Ne vidjeh te, a to fakat nema smisla :wink:
Cek znas li ciji si ti sada, sa koje si fronte...crvene ili
Post Reply