Jedno je znati, a drugo ponuditi materijalni dokaz. Kao svjedok moze biti dobar samo ako je prisustvovao licno uzimanju reketa. Moras shvatiti da komsic sebi ne moze priustiti gadjanje govnima. Kontraproduktivno je.IQ 190 wrote:A je li ti zaista mislis da neko ko je proteklih osam godina bio u vrhu SDP-a i clan predsjednistva nema dokaze i saznanja o kriminalu partijskih kolega!?drugi profil wrote:Znam da ja ne bih nikog prozivao za kriminal ako nemam materijalne dokaze. Ne treba mi da me neko tuzi zbog klevete i da ja onda platim odstetu za dusevnu bol npr. Hadzicu, Sarajlicu, i sl. eminencijama.
Evo da uzmemo za primjer aferu 'reket' i Damira Hadzica, koji je nakon toga dobio nadimak Nole, zar zaista mislis da Komsic nije znao i ne zna nista o tome?
Mene zanima zasto suti i ako zna a nista ne poduzima da li je isti kao i oni?
Treba da znas da sve stranke reketiraju privrednike. Sad mozes dati i sutiti, ili pokusati to preko medija malo prikazati u predizbornoj.
Konkretno moju firmu reketiraju SBiH do zadnjih izbora, A svo vrijeme od kako postojimo SDA te SDP i SBB zadnjih 5-6 godina. Sve su to dobrovoljni prilozi za kampanje, projekte, kongrese itd. a ti stisni pa odbij jer sta god da radis imas i drzavu kao znacajnog klijenta.