Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Riddle

#13251 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Riddle »

Ne vidim kako moze znati. Tu bi Bran mozda trebao uklopiti sve nedostatke.
nema me tamo

#13252 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by nema me tamo »

Dobar sam ja s pamcenjem znam skoro sve, nego ne mogu sad nesto da se sjetim da li ona zna..
A Bran ne vjerujem Baelisha trebaju u seriji rekao bih bez njega gube dosta, vjerovatno ce ga ubiti u narednoj zadnjoj sezoni..

Slazem se uglavnom za zmije losi likovi, lose odglumljeno..
Bas lose..
banjaluka078
Moderator

#13253 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by banjaluka078 »

Varys i Hound su bili prisutni, obojica još žive...još uvijek mogu reći djeci.

nema me tamo

#13254 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by nema me tamo »

banjaluka078 wrote:Varys i Hound su bili prisutni, obojica još žive...još uvijek mogu reći djeci.

Mozda ce i Cersei reci.. :D
omar little

#13255 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

the lannisters send their regards.
nema me tamo

#13256 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by nema me tamo »

Nevjerovatno dobra epizoda top 3 sigurno..

Kraj su usrali do maksimale.
Hasan006

#13257 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Hasan006 »

I ja sam malo na kraju bio razočaran jer nisu skoro nikako prikazali bitke, ali razumijem ih, nemaju dovoljno budžeta za sve to. Ipak treba uzeti u obzir da se u prošlim sezonama bitke nisu dešavale do posljednje dvije epizode, a u ovoj su krenule skoro odmah na početku. U sljedećoj epizodi zato jedva čekam da vidim Dothrakije u akciji aBd :D
Alternativac1

#13258 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Alternativac1 »

I kraj je top.
Samo mi je krivo što Sersei ne prikažu golu, nego dvojnicu uposle... :evil:
omar little

#13259 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

vojna strategija jaime >>> tyrion. ne zna se ko je tuplji u zmajevskoj ekipi. cersei ubija nogom u skoku, power is the ultimate aphrodisiac. :D

nisam mogla pojmiti da me danny moze vise iritirati, ali ovo osiono i entitled poziranje s jonom je daleko najgore do sada. kao i njena gluma. kil mi nau.

nek micu ovog brana, kakav krip fest, covjece, brrr. skoro sam sa kauca skocila misleci da je arya, kad ono ovaj dosadnjakovic, crna rupa.

lady ollena. <3 bila bi fora da je unistila rezerve, bas bi bilo dobro.

aaah maj pur djejmi
asker

#13260 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by asker »

Kako ce samo Danny do sutra ujutro skontat da joj Jon treba maksimalno :lol: .....................od kurcenja nema selameta lutko slatka.
kakavdanakneiskustvu

#13261 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Gdje bron,nema ga vec dugo?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#13262 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

a voljem sHo ga dany ispusi neg istHa... jaooo ono kad Jon ulazi opet kraljica ovoga onoga, neprzena, lomitelj lanaca itd itd... Lanisteri joj ga zavukosHe i to momacki osta bez saveznika u westerosu i josH se kurci Jonu da klekne pa ga tretira ko slinu i zarobljenika... Sansa :lol: :lol: :lol: :lol: nema lomi je maloprsti ko dijete zvecku... Bran mora da poprica sa Jonom i kako ga Sansi zavuce za vjencanje s Boltonovim kopiletom... bio je dosta hladan prema njoj... Euron konvrzacija sa Jaimiem... volili prst u supak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu wrote:Gdje bron,nema ga vec dugo?
bio je Bron u zadnjoj sceni kada marsiraju na Highgarden, citaviH sekund i po :mrgreen:
Last edited by pici on 31/07/2017 09:38, edited 1 time in total.
pici

#13263 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

asker wrote:Kako ce samo Danny do sutra ujutro skontat da joj Jon treba maksimalno :lol: .....................od kurcenja nema selameta lutko slatka.

i to ce morat dat gujce podobro :izet: :mrgreen:
pici

#13264 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

bankari pritiscu cersei, dany pizdi, arya pred winterfellom, bombarderi u zraku...
ferratilis

#13266 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by ferratilis »

Tyrion je citirao Brona "Give me 10 good men and I'll impregnate the bitch"

nazalost, situacija je bila obrnuta :-)

Image
Last edited by ferratilis on 31/07/2017 09:55, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#13267 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

pici wrote:a voljem sHo ga dany ispusi neg istHa... jaooo ono kad Jon ulazi opet kraljica ovoga onoga, neprzena, lomitelj lanaca itd itd... Lanisteri joj ga zavukosHe i to momacki osta bez saveznika u westerosu i josH se kurci Jonu da klekne pa ga tretira ko slinu i zarobljenika... Sansa :lol: :lol: :lol: :lol: nema lomi je maloprsti ko dijete zvecku... Bran mora da poprica sa Jonom i kako ga Sansi zavuce za vjencanje s Boltonovim kopiletom... bio je dosta hladan prema njoj... Euron konvrzacija sa Jaimiem... volili prst u supak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bio je Bron u zadnjoj sceni kada marsiraju na Highgarden, citaviH sekund i po :mrgreen:

U kojoj epizodi,ovoj sinocnjoj?
pici

#13268 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

kakavdanakneiskustvu wrote:
pici wrote:a voljem sHo ga dany ispusi neg istHa... jaooo ono kad Jon ulazi opet kraljica ovoga onoga, neprzena, lomitelj lanaca itd itd... Lanisteri joj ga zavukosHe i to momacki osta bez saveznika u westerosu i josH se kurci Jonu da klekne pa ga tretira ko slinu i zarobljenika... Sansa :lol: :lol: :lol: :lol: nema lomi je maloprsti ko dijete zvecku... Bran mora da poprica sa Jonom i kako ga Sansi zavuce za vjencanje s Boltonovim kopiletom... bio je dosta hladan prema njoj... Euron konvrzacija sa Jaimiem... volili prst u supak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U kojoj epizodi,ovoj sinocnjoj?
yes, yes, yes, bio sekun i po na konju jasHe on, Jaime i Samov BaBo...

evo ti ga na 0:19

ferratilis

#13270 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by ferratilis »

Volio bi da se Bron i Tyrion ponovo sretnu, ovaj put kao neprijatelji, bilo bi smijesnih uvreda :D
mrgreen

#13271 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mrgreen »

u prvoj sezoni cinilo se nebitnim zasto je uopste tirion morao ici do zida. nije valjda samo da se popiski sa zida i ispuni djecacki san.
sad 5-6 godina kasnije, citav susret jona i deneris pociva na povjerenju tiriona i jona, koji su se mogli sresti samo tada na zidu i mozda nikad vise. jon ne bi dosao na dragonstone da nije tiriona, a deneris mu nikad ne bi povjerovala i vodila bi se samo svojim egotripovima.

to me navodi da mislim kako je i ovaj susret mormonta i sam-a bio znacajan na slican nacin. mormont ne vjerujem da ce licno nesto znacajno uraditi, ali mogao bi biti bitan za povjerenje izmedju deneris, kojem ona najvise vjeruje, jona i sama, kojem jon najvise vjeruje, jer bi sam trebao otkriti nesto sto ce im trebati protiv night kinga. evo lupicu, mozda bude vezano za azor ahaija :D

deneris je tacno onakva kakva treba da bude. nema nikakvog smisla za vladanje, ni za taktiku, potpuno je ovisna o svojim savjetnicima, koji isto prave svoje greske.

prizeljkivala sam da regal osjeti zov i pridje jonu. ili ono da ga spali, a fire cannot hurt the dragon, pa jonu nista :D
Hasan006

#13272 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Hasan006 »

Mnogo ljudi nije svjesno koliko je Sjever moćan sad sa Branom, lik vidi sve živo na svakom mjestu. Može vidjeti sljedeće poteze Cersei, Night Kinga, Littlefingera (a i prošle, e tu je tek on najebo), itd., znači on će igrati veliku ulogu u ratu protiv White Walkera, a možda čak i ovom između Dany i Cersei.
pici

#13273 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Dany da od pocetka nije imala Joraha a zatim Selmy-a i na kraju Tyriona prHula bi u fenjer... a da tu je bio i zaljubljeni Daario... po trajlerima, idu Dorthaki i zmajevi na Jaimea i lanistersku vojsku... Crvena vjestica je Yarys-u rekla da je prestala sa saputanjem kraljevima i da je spojila led i vatru i da ide za Volantis, ovo je izgleda njezin oprostaj od sedme sezone... najvjerovatnije da ce donjeti nesto jako bitno za poslednji obracun protiv WW
Hasan006

#13274 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Hasan006 »

Jadan Daario, lik sada tamo preko Uskog mora vjerovatno trpi 5 pobuna istovremeno. Dobro je ako ga trenutno vrane ne kljucaju razapetog na nekom trgu.
AleksoMKD

#13275 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

mrgreen wrote:
prizeljkivala sam da regal osjeti zov i pridje jonu.
Mazice Jon zmaja sigurno (ako me razmumete).
Post Reply