Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Fudo387

#13251 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:Bitan je nijet :lol:
Kako god, ljudi mirno stoje dok ona grupa babuna divlja i unosi im se u face.
U slicnoj situaciji bih mirno, stalozeno, potpuno svjestan posljedica, onu babu sto vice kiss my ass i we are
best people on Planet, s merakom nabio nogom u one olinjale guzicetine, i haj sad, zali se unproforu, jebo joj mosa pijade mater. :D
animals

#13252 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

Ja stoti put pitam... ovima sto im je Palestina u srcu..
zasto isto tako ne osjete potrebu, da se suosjecaju sa Kurdima..
zasto..
bogoljub

#13253 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bogoljub »

animals wrote:Ja stoti put pitam... ovima sto im je Palestina u srcu..
zasto..
Stoti put pitam, zašto imaš potrebu trolat i skretat temu sa cionističkih zločinaca o kojima je riječ na ovoj temi na neke druge potlačene narode. Otvori temu ako je nema, a ima je i tamo štiti koga hoćeš. Niko ti ne brani da imaš to ''suosjećanje'' sa Kurdima. Ali nemoj ti određivati ko treba imati suosjećanje prema kome.
Ako neko ima suosjećanje prema nećeu, to nikako ne znači da nema suosjećanje za nešto drugo. Npr, tebi bi mogli uputiti isto pitanje. Zašto ne osjetiš potrebu da se suosjećaš sa Palestincima? Vjerovatno što ti je nešto drugo u srcu, ali nas nije briga šta ti je u srcu i uopšte nas ne interesuje što se ti ne suosjećaš sa Palestincima.
Last edited by bogoljub on 26/12/2017 19:39, edited 1 time in total.
animals

#13254 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

bogoljub wrote:
zasto..
Stoti put pitam, zašto imaš potrebu trolat i skretat temu sa cionističkih zločinaca o kojima je riječ na ovoj temi na neke druge potlačene narode. Otvori temu ako je nema, a ima je i tamo štiti koga hoćeš. Niko ti ne brani da imaš to ''suosjećanje'' sa Kurdima. Ali nemoj ti određivati ko treba imati suosjećanje prema kome.
Ne trolam..
a ti se suosjecaj, i dalje.. :-)
bogoljub

#13255 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bogoljub »

animals wrote:
bogoljub wrote:
zasto..
Ne trolam..
a ti se suosjecaj, i dalje.. :-)
Ako neko ima suosjećanje prema nećeu, to nikako ne znači da nema suosjećanje za nešto drugo. Npr, tebi bi mogli uputiti isto pitanje. Zašto ne osjetiš potrebu da se suosjećaš sa Palestincima? Vjerovatno što ti je nešto drugo u srcu, ali nas nije briga šta ti je u srcu i uopšte nas ne interesuje što se ti ne suosjećaš sa Palestincima
BHCluster

#13256 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

zasto..
Ja se suosjecam i sa Kurdima, Jezidima i svakim drugim narodima koji su pod okupacijom. Nego reci mi jel ti to imas potrebu da ovako nastupas radi onogo sto su ti predci radili jevrejima pa pokusavas to breme sto nosis da prebacis nekome drugm?
animals

#13257 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

BHCluster wrote:
zasto..
Ja se suosjecam i sa Kurdima, Jezidima i svakim drugim narodima koji su pod okupacijom. Nego reci mi jel ti to imas potrebu da ovako nastupas radi onogo sto su ti predci radili jevrejima pa pokusavas to breme sto nosis da prebacis nekome drugm?
Nisu moji pretci radili...
radili su zlocinci..ali nije to tema...
a ti zlocinaca je bilo i medju tvojim predcima..
a sto se tice Izraela i Palestine, stvarno sam neutralan..
u stvari ne interesuju me uopce..
BHCluster

#13258 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

animals wrote:
BHCluster wrote:
zasto..
Nisu moji pretci radili...
radili su zlocinci..ali nije to tema...
a ti zlocinaca je bilo i medju tvojim predcima..
a sto se tice Izraela i Palestine, stvarno sam neutralan..
u stvari ne interesuju me uopce..
Nisi neutralan jer iz tvoga pisanja ocigledno da tesko breme nosis pa imas osjecaj da ga prebacis Bosnjacima.
animals

#13259 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

I znas sta je cudno, ne vidim niti jednu drugu temu suosjecanja, gdje muslimani gaze muslimane..
ono tipa..zasto mrzimo Turke..
Turci opet pocinili genocid..i sl..
animals

#13260 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

BHCluster wrote:
Nisi neutralan jer iz tvoga pisanja ocigledno da tesko breme nosis pa imas osjecaj da ga prebacis Bosnjacima.
A vi ste neutralni :D
BHCluster

#13261 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

animals wrote:
BHCluster wrote:
A vi ste neutralni :D
Da si prelistao temu bila bi ti jasn moja pozicija sto se tice Izraela i Palestine, eh sad sto ti nosis tesko breme to je druga stvar.
BHCluster

#13262 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

animals wrote:I znas sta je cudno, ne vidim niti jednu drugu temu suosjecanja, gdje muslimani gaze muslimane..
ono tipa..zasto mrzimo Turke..
Turci opet pocinili genocid..i sl..
I po pitanji Turske, S. Arabije, Irana i ostalih kozojebina sam vrlo jasan i nihovog odnosa prema drugim narodima a on je jednak onome Izraelskom.
sarajevoxxxx

#13263 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sarajevoxxxx »

zasto..
:thumbup:
bogoljub

#13264 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bogoljub »

sarajevoxxxx wrote:
zasto..
Honduras, Maršalovi otoci, Mikronezija, Nauru, Palau i Togo. Ovima očigledno Palestina nije u srcu čim su stali na stranu Trampove cion odluke!
animals

#13265 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

Ajd promjenicemo pitanje..
da su Turci na mjestu Izraela, i da gaze palestince a Izrael na mjestu Turaka..i gazi Kurde..
bi li ste onda se suosjecali sa Palestinom ili Kurdima..
Rampage

#13266 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Rampage »

sarajevoxxxx wrote:
zasto..

:D
bogoljub

#13267 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bogoljub »

animals wrote:Ajd promjenicemo pitanje..
da su Turci na mjestu Izraela, i da gaze palestince a Izrael na mjestu Turaka..i gazi Kurde..
Hajde da mi promijenimo pitanje; da je ovo teme o Kurdima i da si ti na njoj da li bi opet trolao kao što trolaš i mijenjaš pitanja na ovoj temi!? :lol:
animals

#13268 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

bogoljub wrote:
Hajde da mi promijenimo pitanje; da je ovo teme o Kurdima i da si ti na njoj da li bi opet trolao kao što trolaš i mijenjaš pitanja na ovoj temi!? :lol:
Pa kad bi svi bili na strani Kurda, onda bi ja Turke branio..
sarajevoxxxx

#13269 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sarajevoxxxx »

bogoljub wrote:
Ljudski život je svetinja. Kuds je na manjem stepenu od Kabe. Za Kabu je Poslanik s.a.v.s. rekao da je Allahu teže povrijediti čast nekog čovjeka nego srušiti Kabu, ubiti jednog čovjeka je kao pobiti sve ljude.

Činjenica je da muslimani ubijaju druge muslimane, da se ubijanje Kurda od strane Turaka ili Sirijaca od strane Asada i Irana ne gleda kao ubijanje Palestinaca od strane Izraela. To nema veze sa islamom, to je zaludjenost pojedlinaca, ili bolest drustva ili drustava koja se umotava u celofan vjere, ili brige za svetim mjestima.
Challenger__

#13270 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Challenger__ »

sarajevoxxxx wrote:Ljudski život je svetinja.
OSIM ako živote uzimaju "borci" ISIL-a i Nusre. Je li tako druže... :oops:
bogoljub

#13271 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bogoljub »

sarajevoxxxx wrote:
bogoljub wrote:
Ljudski život je svetinja. Kuds je na manjem stepenu od Kabe. Za Kabu je Poslanik s.a.v.s. rekao da je Allahu teže povrijediti čast nekog čovjeka nego srušiti Kabu, ubiti jednog čovjeka je kao pobiti sve ljude.

Činjenica je da muslimani ubijaju druge muslimane, da se ubijanje Kurda od strane Turaka ili Sirijaca od strane Asada i Irana ne gleda kao ubijanje Palestinaca od strane Izraela. To nema veze sa islamom, to je zaludjenost pojedlinaca, ili bolest drustva ili drustava koja se umotava u celofan vjere, ili brige za svetim mjestima.
Mislim da je i pticama na granama jasno da Isilove ubice po Siriji su zapravo produžena ruka Israelskih snaga. Zadatak je bio jasan slomiti Asada i spriječiti dostavu oružija, i svega što može ugroziti Izrael. Stvar i pored tolikih napora nije uspjela, i sada mogu mahati ušima! A i ti sarajevoxxxx možeš mahati ovim podvalama, u to ti sinko moj niko više ne vjeruje!
bogoljub

#13272 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bogoljub »

Ahed Tamimi, plavokosa 17-godišnjakinja iz sela Nebi Saleh na Zapadnoj obali, uhapšena je prošle sedmice pod optužbama za napad na vojnike. Izraelski vojni sud produžio je pritvor za Tamimi na četiri dana radi ispitivanja, skupa s istom mjerom za njenu majku i rodicu.

Tamimi je snimljena u ovom mjesecu pred svojom porodičnom kućom kako galami i gura izraelske vojnike, koji nisu reagovali na njene akcije.

Palestinci je slave kao ikonu nove generacije otpora izraelskoj okupaciji, dok je suzdržavanje vojnika izazvalo bjes u Izraelu, gdje neki to smatraju poniženjem vojske, prenosi Associated Press.
animals

#13273 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

bogoljub wrote: Mislim da je i pticama na granama jasno da Isilove ubice po Siriji su zapravo produžena ruka Israelskih snaga. Zadatak je bio jasan slomiti Asada i spriječiti dostavu oružija, i svega što može ugroziti Izrael. Stvar i pored tolikih napora nije uspjela, i sada mogu mahati ušima! A i ti sarajevoxxxx možeš mahati ovim podvalama, u to ti sinko moj niko više ne vjeruje!
Ne bi se mjesao u vase rasprave..
ali znaci ti si na strani Asada i Rusa..
tj..Bosnjaci su na strani pravde, koju predstavljaju Asad, potpomugnut Rusima,
i ugnjetavani Palestinaca, slobodarskog Irana..
sad vise nista ne kontam..
SmokingMan

#13274 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by SmokingMan »

Da budem prost,jebali ste ovu temu z'guza svojim upadima.
sarajevoxxxx

#13275 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sarajevoxxxx »

bogoljub wrote:Ahed Tamimi, plavokosa 17-godišnjakinja iz sela Nebi Saleh na Zapadnoj obali, uhapšena je prošle sedmice pod optužbama za napad na vojnike. Izraelski vojni sud produžio je pritvor za Tamimi na četiri dana radi ispitivanja, skupa s istom mjerom za njenu majku i rodicu.

Tamimi je snimljena u ovom mjesecu pred svojom porodičnom kućom kako galami i gura izraelske vojnike, koji nisu reagovali na njene akcije.

Palestinci je slave kao ikonu nove generacije otpora izraelskoj okupaciji, dok je suzdržavanje vojnika izazvalo bjes u Izraelu, gdje neki to smatraju poniženjem vojske, prenosi Associated Press.
Na netu ima pismo jedne Sirijke iz Dere, u kojem poručuje Tamimi da zahvali Bogu što su je uhapsili izraelski vojnici a ne sirijski režim. Da ju je uhapsio režim, niti bi imala pravo na advokata, niti bi se znalo gdje se nalazi, jer je hapšenje u Siriji klasična otmica ili kidnapovanje, a vjerovatno bi i bila silovana.

Od svega najvise imaju koristi vladajuce elite i na jednoj i na drugoj strani.

Galami se, prijeti se intifadom, paljenje guma, demonstracije, svima dobro, osim narodu i omladini koju svi huskaju.

Niko ne postavlja pitanja o korupciji i kriminalu koji je prisutan kod vladajucih palestinskih i izraelskih elita.Sto vise demonstracija vise sigurnosti za palestinske, turske, i izraelske političare.
Locked