Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tek uhvatih vremena za info...
Izdvajat cu ove malo zanimljivije postove...
by HZ4EVER / Mon Mar 03, 2014 7:03 pm
O ovom sam vec pisao...
Vodena glava je nakon utakmice sa Leotarom na sugavici (ove sezone) usao i podijelio igracima Leotara po 100KM...10000% tacna informacija, ih usta igraca Leotara.... E sad postaviti pitanje ZBOG CEGA? On se nasao praviti Djed Mraz???? Mora imati pozadinu, 100%.... Ili je to bio avans...
JOINT_1921 wrote:Tek uhvatih vremena za info...
O ovom sam vec pisao...
Vodena glava je nakon utakmice sa Leotarom na sugavici (ove sezone) usao i podijelio igracima Leotara po 100KM...10000% tacna informacija, ih usta igraca Leotara.... E sad postaviti pitanje ZBOG CEGA? On se nasao praviti Djed Mraz???? Mora imati pozadinu, 100%.... Ili je to bio avans...
Visiš na FKSinfu a nas nazivaš "jadnicima" i "bolesnicima"?!
O ovom sam vec pisao...
O ovom sam vec pisao...
De napisi ovdje sta ima jos na Infu. Mrsko mi listati sve stranice jos i tamo.
Unaprijed zahvalan.
Uglavnom placu, vrse nekakvu mobilizaciju, psuju Osima, Gracica, Zelju, drzavu, zele na tekmi repke istaci trans i baciti 300 baklji u teren (jedan od prijedloga borbe), itd. itd. Veoma simpaticno za citati...
bilo
- olimpic trebao platiti nekih 50.000 čmarovima a nije
- olimpic gubi od veleža
- olimpic tj ona kuga gracić šalje inspekciju
slijedi
- velež gubi od čmarova
i vjerovatno mnogo toga više
Nije to mentol, to je psihički bolesnik sa deluzijama koji se bori sa teorijima zavjere. Nije mu lako, još ako ne pije tablete. Ne treba se smijati takvima, bolesnim, treba im pomoći, ako je moguće.
Hocemo li i ovom pomoci onda, da mu se ne smijemo?
by Fildzan_viska / Mon Mar 03, 2014 5:29 pm
Bio sam na utakmici seljo Rudara Prijedor u kupu 2010 godine, kada mi sam na tribini otac jednog od igraca Rudara cuo pricu da im je seljo platio prevoz i smjestaj za miran i lagan prolaz i da zeba treba da postigne gol, sto se i desilo nakon penala. Tada ga je amaw htio tusnuti vani, za neke milione
Sad bi najbolje bilo da to zaista tako bude i da ih dobijemo na derbiju iz nepostojećeg penala uz dva pitarska poništena gola. To bi bio vrhunac. Kad je bal, nek i hala gori. Kad već kukaju,nek imaju barem razlog za to, a ne ovako, fol protiv saveza, na hinjaka
U njihovim noćnim morama Amar je poprimio mitološke dimenzije Dijeli stoje igračima kluba koji ne mogu boda osvojiti i kad daju sve od sebe, plaća prevoz, smještaj, pripreme, kompenzira dugove bodovima, pušta finale kupa bez ikakve protuusluge, šteli prelaze u kladionicama, registruje igrače jednim telefonskim pozivom i još mnogo toga
Kako bih drugačije saznao kolika je to veličina da nije FKSinfa? Ovdje se ipak malo kontrolišete
JOINT_1921 wrote:Uglavnom placu, vrse nekakvu mobilizaciju, psuju Osima, Gracica, Zelju, drzavu, zele na tekmi repke istaci trans i baciti 300 baklji u teren (jedan od prijedloga borbe), itd. itd. Veoma simpaticno za citati...
Znaci vise nije kriv samo savez nego krecu i protiv drzave i protiv reprezentacije
JOINT_1921 wrote:Uglavnom placu, vrse nekakvu mobilizaciju, psuju Osima, Gracica, Zelju, drzavu, zele na tekmi repke istaci trans i baciti 300 baklji u teren (jedan od prijedloga borbe), itd. itd. Veoma simpaticno za citati...
Znaci vise nije kriv samo savez nego krecu i protiv drzave i protiv reprezentacije
oni baš navalili da sviju protiv sebe okrenu, pa da mogu svijetla obraza mogu pričat kako su sami protiv svih...
Last edited by hopcup on 04/03/2014 09:00, edited 1 time in total.
ako ne dobiju olimpic mislim da će i uefa i asocijacija klubova postati neprijatelji i urotnici kojima smeta evropsko-azijski milionerski put. i koji zatvaraju oči pred dokazima o kriminalu kriminalne hobotnice familije osim.
leškarenje wrote:To i jeste najgore sto oni kontaju mi se raspali nakon ovog poraza...sve ostalo isto,samo sto sad znamo kako igrati protiv ovih seljackih ekipa tipa veziri,Celik....sto lome sve zivo kod kuce,ganjaju sudiju svaku utakmicu po terenu...igrati onako kako se prema tebi postavi protivnik,ako udaraju lupaj i ti njih,ha ya.Bice ovo
seljacka je tvoja ekipa.veziri su uvijek bili gospoda. ako ovako nastavite, quratz ce te dobiti i bod na piroti. veziri imaju ponos.a pogotovo navijaci njihovi.i ti govoris o seljackoj ekipi:deset igraca celika i sarajeva bez boravisne dozvole.avaz.danas.