pa bolje mu je da ne idemo tim sistemom oko za okocoinspinner wrote:Jah zaboravio, mo'š mislit. Išao sistemom pamti pa vrati, kao što blue napisa.
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kixa
#1326 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
-
elmo_ba
#1327 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma sve prolazi samo kako se postavism@m@ wrote:evo naruzise me sto ne postavim ovdje pitanje, pa hajde dragi nasi odgovorite.
sto vjecito nesto petljate a trazite iskrenost, zar mislite da vam to prolazi cak i kad zena/djevojka suti?
et' vam prvo pitanje!!!
ljudima je u krvi da se igraju,sta fali petljanju ako ce iz toga izaci nesto predobro
- coinspinner
#1328 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A na temi "Jedno pismo" te tješe, hvale kako si jedan od onih totalno finih momaka, a cura vještica... šta imaelmo_ba wrote:ma sve prolazi samo kako se postavism@m@ wrote:evo naruzise me sto ne postavim ovdje pitanje, pa hajde dragi nasi odgovorite.
sto vjecito nesto petljate a trazite iskrenost, zar mislite da vam to prolazi cak i kad zena/djevojka suti?
et' vam prvo pitanje!!!![]()
![]()
ljudima je u krvi da se igraju,sta fali petljanju ako ce iz toga izaci nesto predobro
Evo ti pitanje: Pitaš li se još uvijek: "Zasto kako zbog cega ????? neodgovorena pitanja" (ovo pitanje si ti napisao u svom pismu)
Last edited by coinspinner on 06/08/2012 13:10, edited 1 time in total.
-
elmo_ba
#1329 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hahahahaha ne ne pogresno si skontala , znao sam da ces se vratiti na to,vidi ako ja sutim nesto zavrsavam nemoram djeliti svoje misli sa njom a onda kad se organizuje neki vikend za pamcenje isplati se tu petljanje ,nadam se da si djelomicno razumjela odgovor .......coinspinner wrote:A na temi "Jedno pismo" te tješe, hvale kako si jedan od onih totalno finih momaka, a cura vještica... šta imaelmo_ba wrote:ma sve prolazi samo kako se postavism@m@ wrote:evo naruzise me sto ne postavim ovdje pitanje, pa hajde dragi nasi odgovorite.
et' vam prvo pitanje!!!![]()
![]()
Evo ti pitanje: Pitaš li se još uvijek: "Zasto kako zbog cega ????? neodgovorena pitanja"
vidim promjenila si pitanje ,dobices i djelomicni odgovor sve sto sam uradio na kraju je predobro ispalo
a dobio sam odgovor zasto ,zbog jaranica uvjek zbog jaranica ,a jaranica manipulatora na svakom cosku,ako te jos sta intresuje slobodno na PP
- coinspinner
#1330 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ni djelimično.
Ako hoćeš reći da petljaš kako bi organizovao vikend iznenađenja za SVOJU djevojku, onda ok, i ja ti se izvinjavam.
Ali valjda se u pitanju misli na petljanje sa negativnom konotacijom. Neka me m@m@ ispravi ako griješim.
Nisam promijenila pitanje, samo dodala komentar u zagradi da bude jasnije.
Ako hoćeš reći da petljaš kako bi organizovao vikend iznenađenja za SVOJU djevojku, onda ok, i ja ti se izvinjavam.
Ali valjda se u pitanju misli na petljanje sa negativnom konotacijom. Neka me m@m@ ispravi ako griješim.
-
elmo_ba
#1331 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
da da mislim na SVOJU ,sa pozitivnim ishodom ,a negativno ,zao mi je nisam tajcoinspinner wrote:Ni djelimično.![]()
m@mo@ moguce da sam pogresno razumio i ja
- coinspinner
#1332 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
E meni je djelovalo kao sasvim prosto pitanje, a sad ispade treba nam Vuk Karadžić definisati pojam petljanja 
-
elmo_ba
#1333 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa imas raje koja se tesko govori o nekim stvarima ¸razocarali se ,nisu navikli,odrasli u takvom okruzenju ,polako doce sa vremenom sve postepeno nemozes odmah ja te volim ti si ljubav mog zivota ,nekad previse zurite samo malo strpljenja a nije bio jedan vikend u pitanju to je samo bio primjer ,ima svega ali to nije bilo tvoje pitanjem@m@ wrote:neznam o cemu ste vas dvoje maloprije, nisam u toku al sam ja mislila na petljanje opcenito. Pri upoznavanju pogotovo imate stav, samo iskrenost u vezi bla bla a vecina muskaraca jednostavno nezna biti iskrena, cim zinete goooooooooootovo pa cak i petljanje o osjecajima i stavrima koje volite/ne volite.coinspinner wrote:Ni djelimično.![]()
- coinspinner
#1334 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma nisi, nego ti je elmo duša od čovjeka, uvijek vidi svjetliju stranu, pa i kad je petljanje u pitanju, on shvatio pozitivnom@m@ wrote:jbg i sama am sebi zapetljalacoinspinner wrote:E meni je djelovalo kao sasvim prosto pitanje, a sad ispade treba nam Vuk Karadžić definisati pojam petljanja![]()
-
elmo_ba
#1335 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne zamarajte se ,sve dodje na svoje , sve se desava sa razlogom ,sa petljanjem il bez
a do tada uzivajte

a do tada uzivajte
-
elmo_ba
#1336 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a ruze si preskocilam@m@ wrote:hehehe eno sad nas cokoladom potkupi, samo ti petljaj![]()
-
elmo_ba
#1337 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kad petljati ??? ma s vremena na vrijeme ,a situacija kad mi nadodje ,neka luda idejam@m@ wrote:al nisi se izvadiosto petljas? i kad najcesce mislis da bi trebao da petljas, u kojoj situaciji?
mojne me muntat ovako javno hahahahahaahahahahaha
sad ce respo uletiti
- duplanula
#1338 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Elmo_ba, navukose te na tanak led 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1339 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Svi petljamo jel' ? 
- coinspinner
#1340 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ama ja mislim da Elmo nama ovdje nešto petlja
ruže, čokolada ovo ono... Šta je sljedeće Elmo? Neki vikend?

- duplanula
#1341 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Prvo veceracoinspinner wrote:Ama ja mislim da Elmo nama ovdje nešto petljaruže, čokolada ovo ono... Šta je sljedeće Elmo? Neki vikend?
![]()
-
elmo_ba
#1342 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
samo problem kad kuham imam samo kecelju nista viseduplanula wrote:Prvo veceracoinspinner wrote:Ama ja mislim da Elmo nama ovdje nešto petljaruže, čokolada ovo ono... Šta je sljedeće Elmo? Neki vikend?
![]()
, i to kod njega
, naravno on ce kuhati
- coinspinner
#1343 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne vidim gdje je tu problem.elmo_ba wrote:samo problem kad kuham imam samo kecelju nista viseduplanula wrote:Prvo veceracoinspinner wrote:Ama ja mislim da Elmo nama ovdje nešto petljaruže, čokolada ovo ono... Šta je sljedeće Elmo? Neki vikend?
![]()
, i to kod njega
, naravno on ce kuhati
- duplanula
#1344 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nemas ni carape? Pa bolan otici ce ti prostataelmo_ba wrote:samo problem kad kuham imam samo kecelju nista viseduplanula wrote:Prvo veceracoinspinner wrote:Ama ja mislim da Elmo nama ovdje nešto petljaruže, čokolada ovo ono... Šta je sljedeće Elmo? Neki vikend?
![]()
, i to kod njega
, naravno on ce kuhati
-
elmo_ba
#1345 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kako je krenulo do sada osta ja bez prostate ,bubrega i odjece

dobro recenoduplanula wrote:Elmo_ba, navukose te na tanak led
- Pitarrr82
#1346 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
m@m@ wrote:evo da i mi pitamo vas isto ko i vi nas:
sta mislite o vezama gdje je zena starija od vas?
koja starosna razlika vam je prihvatljiva i zasto?
Ima nas koji volimo starije
-
miki.ba
#1347 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jes da sam zauzet al bi mogo podnijeti i 7-8 god stariju.
- alchak.ba
#1348 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
imao stariju od sebe 7 godina, 2 godine i tako.m@m@ wrote:evo da i mi pitamo vas isto ko i vi nas:
sta mislite o vezama gdje je zena starija od vas?
koja starosna razlika vam je prihvatljiva i zasto?
- CartmanSA
#1349 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i ja sam bio u slicnoj situaciji, isto sedam godina razlike ali kraci period hodanja 
mislim da sam se zeznuo sto sam prekinuo tu vezu jer sam nakon 2 - 3 mjeseca znao da je to onaj moj dobri osjecaj kad se sa nekim osjecas sigurno...
prekinuo sam radi te razlike u godinama i jer sam mislio da je bezveze da mene ceka da ja skontam sta cu...
ja bio neozbiljan sa svojih 30 a ona tada imala 37... sad vec ne bi bilo tako
mislim da sam se zeznuo sto sam prekinuo tu vezu jer sam nakon 2 - 3 mjeseca znao da je to onaj moj dobri osjecaj kad se sa nekim osjecas sigurno...
prekinuo sam radi te razlike u godinama i jer sam mislio da je bezveze da mene ceka da ja skontam sta cu...
ja bio neozbiljan sa svojih 30 a ona tada imala 37... sad vec ne bi bilo tako
-
miki.ba
#1350 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
U najgorem slucaju ako možeš podnijeti to je to, ne zanm dal razumiješ al lako je kad je pepo.m@m@ wrote:podnijeti??? zar bi ti to bila patnja?