The Bebe Crossing Show
Jedan u nizu Fergusonovih promašaja, za ovog je bacio 9 miliona u bunar...ismijem svaki put kad gledam ovaj klip
Moderators: Charuga, Tomahawk11
koliko znam njega su navodno uzeli zbog Ronalda ili sta vec kao nesto u vezi sa Sportingom i Mendesom sta li vecLSD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=sHyeRiIEK0M
The Bebe Crossing Show![]()
![]()
Jedan u nizu Fergusonovih promašaja, za ovog je bacio 9 miliona u bunar...ismijem svaki put kad gledam ovaj klip![]()
LSD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=sHyeRiIEK0M
The Bebe Crossing Show![]()
![]()
Jedan u nizu Fergusonovih promašaja, za ovog je bacio 9 miliona u bunar...ismijem svaki put kad gledam ovaj klip![]()
Jeste, dao si najbolju definiciju, i odlican primjer takvog igraca.Bosanski_kralj wrote:Zar ubleha nije igrač koji igra za velike timove i redovno tu nastupa, a ne vidiš ni jedan razlog za takvo što? Recimo tipičan primjer toga je David Luiz. Nikako ne shvatam kako je on igrao za Čelzi i sad za PSG i plus je još standardni reprezentativac Brazila.
po kojim parametrima je Mancini loš trener? Osvojio sa Interom sve, sa Cityem titulu i on ne valjaPoint. wrote:Mancini je ubleha od trenera tako da njegovo vidjenje Izeta nije relevantno.
Jest, osvojio je sa Interom kad nisu ni imali konkurencije. I sa Citijom su ga vile pronosale, da sam na njegovom mjestu imao bih uokvirenu sliku od Dzeke i Agguera i ljubio ih svako jutro.malakh wrote:po kojim parametrima je Mancini loš trener? Osvojio sa Interom sve, sa Cityem titulu i on ne valjaPoint. wrote:Mancini je ubleha od trenera tako da njegovo vidjenje Izeta nije relevantno.![]()
Ipak je do Macinija, jer se pokazalo u Weredu da je Hajrović igračina, a posebno u Eibaru![]()
Malo odvoji emocije od objektivnosti.
Ne mogu te vile pronosati u 38 ligaških utakmica koliko se i igra u engleskoj ligi, to je malo teže. Ja znam da mu je Džeko donio i FA kup i titulu, ali i tad je City pod njegovim vodstvom igrao dobro i bili prvaci. Nemoj mi samo reći da je u engleskoj slaba konkurencija.Point. wrote:Jest, osvojio je sa Interom kad nisu ni imali konkurencije. I sa Citijom su ga vile pronosale, da sam na njegovom mjestu imao bih uokvirenu sliku od Dzeke i Agguera i ljubio ih svako jutro.malakh wrote:po kojim parametrima je Mancini loš trener? Osvojio sa Interom sve, sa Cityem titulu i on ne valjaPoint. wrote:Mancini je ubleha od trenera tako da njegovo vidjenje Izeta nije relevantno.![]()
Ipak je do Macinija, jer se pokazalo u Weredu da je Hajrović igračina, a posebno u Eibaru![]()
Malo odvoji emocije od objektivnosti.
Kakav je trener pokazao je u Galati i evo sad u Interu.
Jest 38 kola, pa se na kraju u zadnjem kolu protiv tad vec ispalog QPR-a vadio u sudackoj nadoknadi.malakh wrote: Ne mogu te vile pronosati u 38 ligaških utakmica koliko se i igra u engleskoj ligi, to je malo teže. Ja znam da mu je Džeko donio i FA kup i titulu, ali i tad je City pod njegovim vodstvom igrao dobro i bili prvaci. Nemoj mi samo reći da je u engleskoj slaba konkurencija.
Sa Interom je osvojio 3 puta uzastopno ligu i ne znam baš tačno koliko puta je osvojio kup, ja mislim 2 puta, što ponovo pokazuje da je dobro vodio i Inter. Taj isti Inter je prošle sezone bio osmi na tabeli, a sada je četvrti.
Ne volim tog trenera zbog Džeke i nije mi drago što ga branim, ali činjenice su ovo što sam naveo i činjenica je da je Hajrović klasična ubleha.
PS reči da je u jednoj od najjačih liga svijeta konkurencija nikakva je suludo. Iako uzmemo u obzir ispadanje Juventusa u treću ligu, ponovo ostaju ekipe koje mogu biti konkurenti za titulu.
Nije se on vadio u zadnjem kolu... 5 kola prije kraja United je City-u bjezao 8 poena te godine. To sto su pobjedili u zadnjoj minuti ne umanjuje titulu ni malo... Koliko ih je samo united I SAF uzeo tako sto su se vracali iz mrtvih...Point. wrote:Jest 38 kola, pa se na kraju u zadnjem kolu protiv tad vec ispalog QPR-a vadio u sudackoj nadoknadi.malakh wrote: Ne mogu te vile pronosati u 38 ligaških utakmica koliko se i igra u engleskoj ligi, to je malo teže. Ja znam da mu je Džeko donio i FA kup i titulu, ali i tad je City pod njegovim vodstvom igrao dobro i bili prvaci. Nemoj mi samo reći da je u engleskoj slaba konkurencija.
Sa Interom je osvojio 3 puta uzastopno ligu i ne znam baš tačno koliko puta je osvojio kup, ja mislim 2 puta, što ponovo pokazuje da je dobro vodio i Inter. Taj isti Inter je prošle sezone bio osmi na tabeli, a sada je četvrti.
Ne volim tog trenera zbog Džeke i nije mi drago što ga branim, ali činjenice su ovo što sam naveo i činjenica je da je Hajrović klasična ubleha.
PS reči da je u jednoj od najjačih liga svijeta konkurencija nikakva je suludo. Iako uzmemo u obzir ispadanje Juventusa u treću ligu, ponovo ostaju ekipe koje mogu biti konkurenti za titulu.
Realno, u njegovo vrijeme Inter nije imao konkurenciju. Juve je bio na koljenima, Milan takodjer, Roma je vazda luzerska ekipa bila, Lazio i Fiorentina slabi. Sad kad je konkurencija jaca vidimo i njegov rad. Ja cu zameziti sopstvene bradavice sa mema ako uspije uzeti 3 mjesto ove sezone.
gledah po snimak zadnjih nekoliko utakmica Liverpool-a, ovaj covjek ko da je petokolonas, ako nije, bar se nadam da se kladi prikladnoMyTao wrote:Simon Mignolet!
Čekaj malo, City je veći dio sezone bio prvi i na kraju osvojili titulu. Go u sudijskoj nadoknadi ne umanjuje činjenicu da su te sezone bili najbolji u engleskoj ligi i na kraju je osvojili. Mancini je taj isti City posložio tako da su i osvojili titulu, imao je pare, imao je dobre igrače i on je posložio zvijezde (što je puno teže, jer jednostavno svi žele da budu ZVIJEZDE, pa su i nekada i sebični i zbog sebičnosti izbjegavaju timsku igru, a preferiraju individualnu kvalitetu) i osvojio titulu, što opravdava njegovo trenersko umijeće.Point. wrote:Jest 38 kola, pa se na kraju u zadnjem kolu protiv tad vec ispalog QPR-a vadio u sudackoj nadoknadi.malakh wrote: Ne mogu te vile pronosati u 38 ligaških utakmica koliko se i igra u engleskoj ligi, to je malo teže. Ja znam da mu je Džeko donio i FA kup i titulu, ali i tad je City pod njegovim vodstvom igrao dobro i bili prvaci. Nemoj mi samo reći da je u engleskoj slaba konkurencija.
Realno, u njegovo vrijeme Inter nije imao konkurenciju. Juve je bio na koljenima, Milan takodjer, Roma je vazda luzerska ekipa bila, Lazio i Fiorentina slabi. Sad kad je konkurencija jaca vidimo i njegov rad. Ja cu zameziti sopstvene bradavice sa mema ako uspije uzeti 3 mjesto ove sezone.
Sa Citijem je mogao uzeti vise, s obzirom da je bukvalno dobio svakog igraca kojeg je zelio. Kakve je rezultate imaonu CL sa Citijem? Ispadali su u grupnoj fazi, sa Galatom mu se posrecilo sto je vrijeme bilo ko kurac, Juve bi ih izbacio 9 pd 10 puta. Sjecas li se slucaja Tevez? Carlos ga hladno poslao u 3 pm i otisao igrati golfa u Buenos Aires na par mjeseci, Mancini se zakleo da mu nece zaigrati dok je on manager i sta se desava? Manciniju gori pod nogama, gazi svoju rijec i moli Carlosa da se vrati. Eto ti ublehe.malakh wrote:Čekaj malo, City je veći dio sezone bio prvi i na kraju osvojili titulu. Go u sudijskoj nadoknadi ne umanjuje činjenicu da su te sezone bili najbolji u engleskoj ligi i na kraju je osvojili. Mancini je taj isti City posložio tako da su i osvojili titulu, imao je pare, imao je dobre igrače i on je posložio zvijezde (što je puno teže, jer jednostavno svi žele da budu ZVIJEZDE, pa su i nekada i sebični i zbog sebičnosti izbjegavaju timsku igru, a preferiraju individualnu kvalitetu) i osvojio titulu, što opravdava njegovo trenersko umijeće.Point. wrote:Jest 38 kola, pa se na kraju u zadnjem kolu protiv tad vec ispalog QPR-a vadio u sudackoj nadoknadi.malakh wrote: Ne mogu te vile pronosati u 38 ligaških utakmica koliko se i igra u engleskoj ligi, to je malo teže. Ja znam da mu je Džeko donio i FA kup i titulu, ali i tad je City pod njegovim vodstvom igrao dobro i bili prvaci. Nemoj mi samo reći da je u engleskoj slaba konkurencija.
Galatu je vodio od 30.09.2013 do 11.06.2014 i pod njegovim vodstvom je Galatasaray bila druga (https://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%8 ... %BCper_Lig), te prošli u osminu finale lige prvaka, a u grupnoj fazi izbacili Juventus. Ne vidim tu neku fatalnu promjenu, jer je njihov godišnji rezultat upravo 1. ili 2. mjesto u ligi, a prolazak u osminu finala LP ili u ligu evrope.
Inter, da se mi razumijemo, Inter je pao kurcu za uši kada ih preuzeo Mazzari i jednostavno nije mogao sastaviti ekipu po svojoj mjeri i rezultati su bili očajni. Sada kada ih je preuzeo Mancini sve to puno bolje izgleda, budi realan i priznaj to. Hoće li biti treći je stvar uigranosti, izostanka povreda, dovođenja novih pojačanja etc.
Da se vratimo na početak, Hajrović je ubleha, ako nije uvjeri me u suprotno!!! Taj ublehaš bezveze u reprezentaciji zauzima mjesto nekom mlađem i potencijalnijem.
ajd reci sta je to hajrovic lose uradio na toj utakmici da je ovaj skuzio da je harovic ubleha? sta je to on lisije uradio u tih trideset minuta, nego u prethodnim svim utakmicama i treninzima, pa je u toj utakmici to prokuzio?malakh wrote:Izet Hajrović.
Manciniju je bilo dovoljno samo 30 minuta da skonta kakva je to ubleha od igrača i zbog toga ga i cijenim.