Najvece ublehe u svijetu fudbala

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#1326 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by LSD »

https://www.youtube.com/watch?v=sHyeRiIEK0M

The Bebe Crossing Show :lol: :lol:

Jedan u nizu Fergusonovih promašaja, za ovog je bacio 9 miliona u bunar...ismijem svaki put kad gledam ovaj klip :-) :lol:
todd_smith

#1327 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by todd_smith »

LSD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=sHyeRiIEK0M

Jedan u nizu Fergusonovih promašaja, za ovog je bacio 9 miliona u bunar...ismijem svaki put kad gledam ovaj klip :-) :lol:
koliko znam njega su navodno uzeli zbog Ronalda ili sta vec kao nesto u vezi sa Sportingom i Mendesom sta li vec
LSD

#1328 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by LSD »

Moguce da su bili neki dealovi ispod stola...znam da je tada SAF bio u fazi potrage za "novim Ronaldom" kad je ovaj otišao u Real, pa je dovodio Nanija, Bebea, Andresona i još neke urođenike....jedino je Nani imao pristojnu karijeru i bio dobar igrac, iako je pravi firaun.
Tito_i_Partija

#1329 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Tito_i_Partija »

LSD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=sHyeRiIEK0M

:lol:

E ovo je prava ubleha. Mada mi ga je nekako zao kad ga gledam, vidi se na njemu da ga trema pravo rastura. Izgubio se frajer totalno.
Partijaner

#1330 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Partijaner »

Christian Lell, Braafheid i Danijel Pranjic.
SEYOboy

#1331 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by SEYOboy »

begovic
pirmin

#1332 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by pirmin »

Najveca ubleha je FIFA-ina rang lista sa njenom formulom...

P=M×I×T×C
SkyLimit

#1333 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by SkyLimit »

Lulic Senad
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#1334 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by malakh »

Izet Hajrović.
Manciniju je bilo dovoljno samo 30 minuta da skonta kakva je to ubleha od igrača i zbog toga ga i cijenim.

Ako se neko sjeća utakmice Galatasaray vs Chelsea kada je Hajrović počeo meč, a onda ga Mancini u 30. minuti zamijenio i od tad više nikada nije zaigrao za Galatu, a ubrzo je i otišao iz nje (naravno na tribine u Werder).

Simptomatično je bilo da je Hajrović u toj utakmici bio agilan i trudio se i prvi sam ja jebao Manciniju sve po spisku, a na kraju se ispostavilo da je čovjek u potpunosti u pravu i da ta ubleha stvarno pojma nema, te da postoje indicije da on ne zna da je lopta okrugla.

On bi Braci u Vrbanjuši bio vodnoša. :lol:
Point.

#1335 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Point. »

Mancini je ubleha od trenera tako da njegovo vidjenje Izeta nije relevantno.
ultima_palabra

#1336 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by ultima_palabra »

Izveo ga je zato što je počeo utakmicu sa 5 ofanzivnih igrača, Chelsea ih je jeo u sredini i trebao im zabiti 3-4 za pola sata... onda je Izeta žrtvovao kao najmanju zvijezdu, ne zato što je igrao posebno loše. Znači, loš potez lošeg trenera.
dječak sa šibicama

#1337 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by dječak sa šibicama »

Bosanski_kralj wrote:Zar ubleha nije igrač koji igra za velike timove i redovno tu nastupa, a ne vidiš ni jedan razlog za takvo što? Recimo tipičan primjer toga je David Luiz. Nikako ne shvatam kako je on igrao za Čelzi i sad za PSG i plus je još standardni reprezentativac Brazila.
Jeste, dao si najbolju definiciju, i odlican primjer takvog igraca.

Ali posto je ovo hejterska tema, svako ce bubnuti nekog igraca kojeg ne voli, kao ublehu.
MyTao

#1338 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by MyTao »

Simon Mignolet!
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#1339 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by malakh »

Point. wrote:Mancini je ubleha od trenera tako da njegovo vidjenje Izeta nije relevantno.
po kojim parametrima je Mancini loš trener? Osvojio sa Interom sve, sa Cityem titulu i on ne valja :lol:

Ipak je do Macinija, jer se pokazalo u Weredu da je Hajrović igračina, a posebno u Eibaru :lol:

Malo odvoji emocije od objektivnosti.
Point.

#1340 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Point. »

malakh wrote:
Point. wrote:Mancini je ubleha od trenera tako da njegovo vidjenje Izeta nije relevantno.
po kojim parametrima je Mancini loš trener? Osvojio sa Interom sve, sa Cityem titulu i on ne valja :lol:

Ipak je do Macinija, jer se pokazalo u Weredu da je Hajrović igračina, a posebno u Eibaru :lol:

Jest, osvojio je sa Interom kad nisu ni imali konkurencije. I sa Citijom su ga vile pronosale, da sam na njegovom mjestu imao bih uokvirenu sliku od Dzeke i Agguera i ljubio ih svako jutro.

Kakav je trener pokazao je u Galati i evo sad u Interu.
malakh

#1341 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by malakh »

Point. wrote:
malakh wrote:

Jest, osvojio je sa Interom kad nisu ni imali konkurencije. I sa Citijom su ga vile pronosale, da sam na njegovom mjestu imao bih uokvirenu sliku od Dzeke i Agguera i ljubio ih svako jutro.

Kakav je trener pokazao je u Galati i evo sad u Interu.
Ne mogu te vile pronosati u 38 ligaških utakmica koliko se i igra u engleskoj ligi, to je malo teže. Ja znam da mu je Džeko donio i FA kup i titulu, ali i tad je City pod njegovim vodstvom igrao dobro i bili prvaci. Nemoj mi samo reći da je u engleskoj slaba konkurencija.

Sa Interom je osvojio 3 puta uzastopno ligu i ne znam baš tačno koliko puta je osvojio kup, ja mislim 2 puta, što ponovo pokazuje da je dobro vodio i Inter. Taj isti Inter je prošle sezone bio osmi na tabeli, a sada je četvrti.

Ne volim tog trenera zbog Džeke i nije mi drago što ga branim, ali činjenice su ovo što sam naveo i činjenica je da je Hajrović klasična ubleha.

PS reči da je u jednoj od najjačih liga svijeta konkurencija nikakva je suludo. Iako uzmemo u obzir ispadanje Juventusa u treću ligu, ponovo ostaju ekipe koje mogu biti konkurenti za titulu.
Point.

#1342 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Point. »

malakh wrote: Ne mogu te vile pronosati u 38 ligaških utakmica koliko se i igra u engleskoj ligi, to je malo teže. Ja znam da mu je Džeko donio i FA kup i titulu, ali i tad je City pod njegovim vodstvom igrao dobro i bili prvaci. Nemoj mi samo reći da je u engleskoj slaba konkurencija.

Sa Interom je osvojio 3 puta uzastopno ligu i ne znam baš tačno koliko puta je osvojio kup, ja mislim 2 puta, što ponovo pokazuje da je dobro vodio i Inter. Taj isti Inter je prošle sezone bio osmi na tabeli, a sada je četvrti.

Ne volim tog trenera zbog Džeke i nije mi drago što ga branim, ali činjenice su ovo što sam naveo i činjenica je da je Hajrović klasična ubleha.

PS reči da je u jednoj od najjačih liga svijeta konkurencija nikakva je suludo. Iako uzmemo u obzir ispadanje Juventusa u treću ligu, ponovo ostaju ekipe koje mogu biti konkurenti za titulu.
Jest 38 kola, pa se na kraju u zadnjem kolu protiv tad vec ispalog QPR-a vadio u sudackoj nadoknadi.

Realno, u njegovo vrijeme Inter nije imao konkurenciju. Juve je bio na koljenima, Milan takodjer, Roma je vazda luzerska ekipa bila, Lazio i Fiorentina slabi. Sad kad je konkurencija jaca vidimo i njegov rad. Ja cu zameziti sopstvene bradavice sa mema ako uspije uzeti 3 mjesto ove sezone.
MyTao

#1343 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by MyTao »

Point. wrote:
malakh wrote: Ne mogu te vile pronosati u 38 ligaških utakmica koliko se i igra u engleskoj ligi, to je malo teže. Ja znam da mu je Džeko donio i FA kup i titulu, ali i tad je City pod njegovim vodstvom igrao dobro i bili prvaci. Nemoj mi samo reći da je u engleskoj slaba konkurencija.

Jest 38 kola, pa se na kraju u zadnjem kolu protiv tad vec ispalog QPR-a vadio u sudackoj nadoknadi.

Realno, u njegovo vrijeme Inter nije imao konkurenciju. Juve je bio na koljenima, Milan takodjer, Roma je vazda luzerska ekipa bila, Lazio i Fiorentina slabi. Sad kad je konkurencija jaca vidimo i njegov rad. Ja cu zameziti sopstvene bradavice sa mema ako uspije uzeti 3 mjesto ove sezone.
Nije se on vadio u zadnjem kolu... 5 kola prije kraja United je City-u bjezao 8 poena te godine. To sto su pobjedili u zadnjoj minuti ne umanjuje titulu ni malo... Koliko ih je samo united I SAF uzeo tako sto su se vracali iz mrtvih...

Give credit where its due jbg :)
Saian

#1344 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Saian »

MyTao wrote:Simon Mignolet!
gledah po snimak zadnjih nekoliko utakmica Liverpool-a, ovaj covjek ko da je petokolonas, ako nije, bar se nadam da se kladi prikladno :D
AmiĐa_Idriz

#1345 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by AmiĐa_Idriz »

Migs i Bogdan veliku lovu vrte...a počeo sam i u Bentekea sumnjati, kladioničarski tal majke mi ja drugog objašnjenja nemam. Jbg Mignolet nam je muda znao spasit, zato sam uvjeren da je u kladioničarski život uvuko.
malakh

#1346 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by malakh »

Point. wrote:

Čekaj malo, City je veći dio sezone bio prvi i na kraju osvojili titulu. Go u sudijskoj nadoknadi ne umanjuje činjenicu da su te sezone bili najbolji u engleskoj ligi i na kraju je osvojili. Mancini je taj isti City posložio tako da su i osvojili titulu, imao je pare, imao je dobre igrače i on je posložio zvijezde (što je puno teže, jer jednostavno svi žele da budu ZVIJEZDE, pa su i nekada i sebični i zbog sebičnosti izbjegavaju timsku igru, a preferiraju individualnu kvalitetu) i osvojio titulu, što opravdava njegovo trenersko umijeće.

Galatu je vodio od 30.09.2013 do 11.06.2014 i pod njegovim vodstvom je Galatasaray bila druga (https://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%8 ... %BCper_Lig), te prošli u osminu finale lige prvaka, a u grupnoj fazi izbacili Juventus. Ne vidim tu neku fatalnu promjenu, jer je njihov godišnji rezultat upravo 1. ili 2. mjesto u ligi, a prolazak u osminu finala LP ili u ligu evrope.

Inter, da se mi razumijemo, Inter je pao kurcu za uši kada ih preuzeo Mazzari i jednostavno nije mogao sastaviti ekipu po svojoj mjeri i rezultati su bili očajni. Sada kada ih je preuzeo Mancini sve to puno bolje izgleda, budi realan i priznaj to. Hoće li biti treći je stvar uigranosti, izostanka povreda, dovođenja novih pojačanja etc.

Da se vratimo na početak, Hajrović je ubleha, ako nije uvjeri me u suprotno!!! Taj ublehaš bezveze u reprezentaciji zauzima mjesto nekom mlađem i potencijalnijem.
Point.

#1347 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Point. »

malakh wrote:
Point. wrote:

Čekaj malo, City je veći dio sezone bio prvi i na kraju osvojili titulu. Go u sudijskoj nadoknadi ne umanjuje činjenicu da su te sezone bili najbolji u engleskoj ligi i na kraju je osvojili. Mancini je taj isti City posložio tako da su i osvojili titulu, imao je pare, imao je dobre igrače i on je posložio zvijezde (što je puno teže, jer jednostavno svi žele da budu ZVIJEZDE, pa su i nekada i sebični i zbog sebičnosti izbjegavaju timsku igru, a preferiraju individualnu kvalitetu) i osvojio titulu, što opravdava njegovo trenersko umijeće.

Galatu je vodio od 30.09.2013 do 11.06.2014 i pod njegovim vodstvom je Galatasaray bila druga (https://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%8 ... %BCper_Lig), te prošli u osminu finale lige prvaka, a u grupnoj fazi izbacili Juventus. Ne vidim tu neku fatalnu promjenu, jer je njihov godišnji rezultat upravo 1. ili 2. mjesto u ligi, a prolazak u osminu finala LP ili u ligu evrope.

Inter, da se mi razumijemo, Inter je pao kurcu za uši kada ih preuzeo Mazzari i jednostavno nije mogao sastaviti ekipu po svojoj mjeri i rezultati su bili očajni. Sada kada ih je preuzeo Mancini sve to puno bolje izgleda, budi realan i priznaj to. Hoće li biti treći je stvar uigranosti, izostanka povreda, dovođenja novih pojačanja etc.

Da se vratimo na početak, Hajrović je ubleha, ako nije uvjeri me u suprotno!!! Taj ublehaš bezveze u reprezentaciji zauzima mjesto nekom mlađem i potencijalnijem.
Sa Citijem je mogao uzeti vise, s obzirom da je bukvalno dobio svakog igraca kojeg je zelio. Kakve je rezultate imaonu CL sa Citijem? Ispadali su u grupnoj fazi, sa Galatom mu se posrecilo sto je vrijeme bilo ko kurac, Juve bi ih izbacio 9 pd 10 puta. Sjecas li se slucaja Tevez? Carlos ga hladno poslao u 3 pm i otisao igrati golfa u Buenos Aires na par mjeseci, Mancini se zakleo da mu nece zaigrati dok je on manager i sta se desava? Manciniju gori pod nogama, gazi svoju rijec i moli Carlosa da se vrati. Eto ti ublehe.

Sjecam se kad je taj supak trenirao Lazio, kleo se u Svetu Mariju da ce ostati u klubu i nakon 2 sedmice potpisuje za Inter. Kasnije je Jaap Stam govorio da ga je Mancini nagovarao pola godine da podje sa njim u Inter, sto je ovaj odbio. Znaci znao je ide u Inter a ipak je prodavao lazialima muda za bubrege i lazna obecanja. Od tada, nek jebe mater svoju.
frngla

#1348 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by frngla »

Mignolet, Benteke, Remy, Hajrović, Manolas, Isla, Vermaelen, Mathieu, Dante itd.
SSemir

#1349 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by SSemir »

malakh wrote:Izet Hajrović.
Manciniju je bilo dovoljno samo 30 minuta da skonta kakva je to ubleha od igrača i zbog toga ga i cijenim.
ajd reci sta je to hajrovic lose uradio na toj utakmici da je ovaj skuzio da je harovic ubleha? sta je to on lisije uradio u tih trideset minuta, nego u prethodnim svim utakmicama i treninzima, pa je u toj utakmici to prokuzio?

i kazes, cijenis ga zbog tih 30 minuta?
Tomahawk11
Globalni moderator

#1350 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Tomahawk11 »

Mancini je nafakas ko rijetko koji trener. Inace, na ovu temu moze jedino kao ubleha. Njemu i konobaru je Medjugorje opasno valjalo :oops:
Sve sto je taj postigao je splet okolnosti, nikako znanja.
Post Reply