A najgore je Prekinu relativno dobru emisiju na pola emitovanja da bi prikazali jebeni Burek od Dine Merlina wtf
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- BAN___KAI
#1326 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svaki dan prebacim na Face TV i kolutam ocima kako je stvarno amaterski uradjeno
,, stalno nekakve effekte ubacuju u emisije poput klonova,nestajanja i Pinch tonova , stvarno djecije sve uradjeno.
A najgore je Prekinu relativno dobru emisiju na pola emitovanja da bi prikazali jebeni Burek od Dine Merlina wtf
-
Nuken
#1327 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Joj jest im "Bajramski program"...Ona ekavicu parla,a u dopičnjaku došla
-
manki
#1328 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta fali ekavici? Mora ijekavica biti da bi mogao biti dobar bajramski program?Nuken wrote:Joj jest im "Bajramski program"...Ona ekavicu parla,a u dopičnjaku došla
-
Nuken
#1329 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Veći je problem ovo drugo što sam ja napisao..manki wrote:Sta fali ekavici? Mora ijekavica biti da bi mogao biti dobar bajramski program?Nuken wrote:Joj jest im "Bajramski program"...Ona ekavicu parla,a u dopičnjaku došla
-
Moljito
#1330 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I ovo drugo , sve muslimanke po tebi moraju biti u dimijama ???? Veceras izadjes u Medresu i najdes jednu takvu .
A takvi "muslimani" kao ti prvi lete u kafanu za bajram i za dopicnjacima .
A takvi "muslimani" kao ti prvi lete u kafanu za bajram i za dopicnjacima .
- DaysleepeR
#1331 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zar nemaju vjernici na bajram pametnijeg posla nego da vrte kanale i prate ko je koliko "zgriješio"?
-
Nuken
#1332 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne kažem da sam onaj "hardcor"vjernik,nego sam samo upalio tv kada sam ušao u kuću na ručak..DaysleepeR wrote:zar nemaju vjernici na bajram pametnijeg posla nego da vrte kanale i prate ko je koliko "zgriješio"?
Ne izlazim večeras.Vaše mišnje je takvo o meni.Ok,nitko od vas me ni ne poznaje.
Samo sam rekao da se treba malo pristojnije obući(ČITAJ-Ne podrazumjeva dimije)..
E moji Bosanci,ovde ni dvije riječi ne smiješ reći odma te progalse državnim neprijateljem no.1
A sad ode.Bolje mi sa rodbinom da sjedim neg` što naklapam sa svakim.Da vi ne radite možda na FACE pa vas Seno pos`lo?
- DaysleepeR
#1333 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne nego me nervira kvazi pristojno mišljenje kako je minjak nepristojan, ljudi 21 je vijek.Nuken wrote:Ne kažem da sam onaj "hardcor"vjernik,nego sam samo upalio tv kada sam ušao u kuću na ručak..DaysleepeR wrote:zar nemaju vjernici na bajram pametnijeg posla nego da vrte kanale i prate ko je koliko "zgriješio"?
Ne izlazim večeras.Vaše mišnje je takvo o meni.Ok,nitko od vas me ni ne poznaje.
Samo sam rekao da se treba malo pristojnije obući(ČITAJ-Ne podrazumjeva dimije)..
E moji Bosanci,ovde ni dvije riječi ne smiješ reći odma te progalse državnim neprijateljem no.1
A sad ode.Bolje mi sa rodbinom da sjedim neg` što naklapam sa svakim.Da vi ne radite možda na FACE pa vas Seno pos`lo?
upiranje prstom je nepristojno a ne minjak. prekinite upirati prstom.
ova komplet država mora na anger management kurs majke mi
-
Srebrni
#1334 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A mogao bi i ti sa njima? xD ...cool it down dude 
- karanana
#1335 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svaka cast! Mi muslimani nakon sati i dana provedenih u ibadetu i predajuci se bogu i vjeri, najmanje sto smo zasluzili je dopichnjak. Sta je zvezdana trebala obuci? Dimije i burku? I po cemu su to na primjer hayatove voditeljice vece muslimanke? Ovo nije mtv igman, sehar, behar ili kako se vec one tv kuce zovu.
- DaysleepeR
#1336 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
reko sam komplet država, znači i sebe ubrajamSrebrni wrote:A mogao bi i ti sa njima? xD ...cool it down dude
samo da nam je skakati jedni na druge... katastrofa
-
Nuken
#1337 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dok sam ja obavaljao poslove oko kurbana Vi mene haman razapešte samo zato što sam rek`o da mi je glupo da Svetlana vodi program i to u miniću,a program,bajramski.Al hajd,džabe,nas 20 tornada i zemljotresa da pogodi nama bi to bilo i dalje ok...
Jest da je O.T al interesuje me jel iko od vas koji me "napao" živi u BiH il ste na voljenom nam Zapadu ?
Jest da je O.T al interesuje me jel iko od vas koji me "napao" živi u BiH il ste na voljenom nam Zapadu ?
Last edited by Nuken on 26/10/2012 16:29, edited 1 time in total.
-
Nuken
-
Chuckie
#1339 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima li gdje slika tog minjaka bar, kad je ovolika polemika.
- simonese
#1340 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
i nije o.k. da Svetlana vodi Bajramski program u minjakuNuken wrote:Dok sam ja obavaljao poslove oko kurbana Vi mene haman razapešte samo zato što sam rek`o da mi je glupo da Svetlana vodi program i to u miniću,a program,bajramski.Al hajd,džabe,nas 20 tornada i zemljotresa da pogodi nama bi to bilo i dalje ok...
isto bi bilo da Mujo vodi Bozicni program u Borat- kupacem kostimu
- DaysleepeR
#1341 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
a garant se ljutiš kad ti neko kaže da je Sarajevo - Teheran?Nuken wrote:Dok sam ja obavaljao poslove oko kurbana Vi mene haman razapešte samo zato što sam rek`o da mi je glupo da Svetlana vodi program i to u miniću,a program,bajramski.Al hajd,džabe,nas 20 tornada i zemljotresa da pogodi nama bi to bilo i dalje ok...
prvo sav koncept bajramskog programa sa muzikom i pop pjevačima je sam po sebi neprikladan, ali kad ga već ima i kad smo evropa i moderni i sve, i kad smo se borili za cjelovitu, nedjeljivu, multi-kulti BiH, ne vidim što je problem da Zvezdana vodi bajramski program u minjaku. to je samo pobjeda ove države.
vjeruj mi da bi prvi Dodik volio da je bajramski program što više arapsko muslimanskiji, umjesto ovako liberalan.
razmisli malo o tome...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1342 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
stvarno, zašto napadate čovjeka? i ja mislim da je neprikladno voditi bajramski program u miniću. reakcija onih koji su se uzjogunili na ovu izjavu, slična je reakciji bradatih kada vide... bilo šta što njima ne paše.
reći da je nešto neprikladno je vlastito mišljenje, a to nije jednako kao kamenovanje, pucanje u glavu, odsijecanje nosa, paljenje zastave, ambasade, opasavanje eksplozivom i sve šta je već talibanska praksa.
minjak u bajramskom programu mi je neprikladan kao i riječ "party" pored bajramski. ako se pravi nešto sa određenim povodom, onda bi se taj povod trebao i ispoštovati. njeno ime je, inače, manje bitno. kad se kaže da je nešto neprikladno na nekoj televiziji, to znači da postoji daljinski da se nađe nešto prikladno, a ne sprovodi talibanska praksa pobrojana gore.
zato, skakanje na ovu opasku mi je... neproporcionalno izrečenom?
reći da je nešto neprikladno je vlastito mišljenje, a to nije jednako kao kamenovanje, pucanje u glavu, odsijecanje nosa, paljenje zastave, ambasade, opasavanje eksplozivom i sve šta je već talibanska praksa.
minjak u bajramskom programu mi je neprikladan kao i riječ "party" pored bajramski. ako se pravi nešto sa određenim povodom, onda bi se taj povod trebao i ispoštovati. njeno ime je, inače, manje bitno. kad se kaže da je nešto neprikladno na nekoj televiziji, to znači da postoji daljinski da se nađe nešto prikladno, a ne sprovodi talibanska praksa pobrojana gore.
zato, skakanje na ovu opasku mi je... neproporcionalno izrečenom?
- DaysleepeR
#1343 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ama nije vjera (suprotno tome kako se predstavlja) univerzalni životni uzus majku mu
valjda je vjerski blagdan jedna od tema emisije koja inače ima takav format kakav ima
u pitanju je jutarnji program na dan bajrama, a ne bajramski specijalni program na vjerskoj tv stanici
ima MTV Igman pa laganini, kad je različitost postala zabranjena?
valjda je vjerski blagdan jedna od tema emisije koja inače ima takav format kakav ima
u pitanju je jutarnji program na dan bajrama, a ne bajramski specijalni program na vjerskoj tv stanici
- simonese
#1344 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ergo:Face TV je smeceDaysleepeR wrote:ama nije vjera (suprotno tome kako se predstavlja) univerzalni životni uzus majku mu
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1345 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ok, ja konto maksuzije bajramski program. jer elementarna logika mi je da ako nešto praviš sa povodom, onda i ispoštuj taj povodDaysleepeR wrote:ama nije vjera (suprotno tome kako se predstavlja) univerzalni životni uzus majku mu
i opet pretjeruješ u zadnjoj rečenici
-
Nuken
#1346 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam vehabija.Pošto vidim da je u ovoj zemlji problem ako iskažete mišljenje.Ja sam rekao šta sam imao.Nije mi problem minić kad žensko nosi al u B.programu??Imam djevojku,ne pušim,popijem nekad koju..
Da se vratimo na temu FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića.Interesuje me da li neko zna hoće li biti kakva nova emsija na FACE?Da li imaju možda u planu kupovinu reportažnih kola?
Da se vratimo na temu FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića.Interesuje me da li neko zna hoće li biti kakva nova emsija na FACE?Da li imaju možda u planu kupovinu reportažnih kola?
- BAN___KAI
#1347 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Trebaju staviti vise reklama o Dvije skole pod jednim krovom i UZbudjenje xD
I pS nepropustite onu super AKCIJU od 100Eura dok jos traje jer ce signal biti Zakljucan xD
I pS nepropustite onu super AKCIJU od 100Eura dok jos traje jer ce signal biti Zakljucan xD
-
Chuckie
#1348 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakvu akciju od 100 eur?
- karanana
#1349 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Veceras nesto konkretniji napad na lopinu ramiza.
i fakat, koliko je samo federalna lajala na ovog dzaferovica prije par godina. i povela se neka istraga bila i u parlamentu neka procedura za smjenu i sve. i stvarno, preko noci sve prestade, nista se vise nije culo nigdje.
i fakat, koliko je samo federalna lajala na ovog dzaferovica prije par godina. i povela se neka istraga bila i u parlamentu neka procedura za smjenu i sve. i stvarno, preko noci sve prestade, nista se vise nije culo nigdje.
-
Dj_Doboj
#1350 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta rekose za Euronews... Ako sam dobro skontao, oni ce imati sest sati istog plus nekada u dogledno vrijeme da preko njih ide program na Balkanskim jezicima... Ispravite me ako grijesim