Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a vid' ove dvojice, Haris je jedno fino odgojeno dijete, a vas da je stid sto na taj nacin komentarisete osobo kojoj se jos uvijek ni sekundarne seksualne oznake nisu razvile
VenomousV wrote:neko rece fifi k'o deen , meni je cato deen junior
Ono dijete ce da bude GAY 100%
I to GAYCHINA ona prava....
naravno da je primjeceno.... ima sve odlike homica vec sad... glasic koji je vec sad sitniji od Ilminog.
GAY talenat cuci u njemu, samo ceka kad ce iskocit!
Zbog ovoga komentara se ja moram prijaviti
Prvo pazi neko od porodice njegove prati ovaj forum, drugo momak je u pubertetu i glas mu mutira sto je normalno kod muskaraca da je glas sad piskav sad grub... Tako da su ovi komenari bespotrebni i glupi
TheWatcher wrote:nisu oni problem nego izbor pjesama koje su pjevali mentori debili koji su izabrali pjesme
Koliko sam uspio skontati, vecinu vecerasnjih pjesama su kandidati sami sebi odabrali, zato i jeste bio odron od pjevanja veceras...
Sent from my HTC One
Samo Kikieve djevojke su same birale pjesme ostalima su mentori i Zeljko je rekao da jedan dio i njihove krivice sto su im izabrali ovakve pjesme valjda slijedeci put bude bolji izbor pjesama
Last edited by samoyu on 15/01/2014 00:15, edited 1 time in total.
MedenoSrce wrote:ma ovaj slatkasti pop je meni bas bljutav
a vid' ove dvojice, Haris je jedno fino odgojeno dijete, a vas da je stid sto na taj nacin komentarisete osobo kojoj se jos uvijek ni sekundarne seksualne oznake nisu razvile
Klasika. Ko god ne gura prste u nos u javnosti, ne viče - "Ja, ba, neću neću dijamante. Ocam", ne hoda okolo u potkošulji, nesumnjivo je GAYCHINA i ima gej talent. Još ako voli pjevati, najbolje bi ga bilo ubiti.
VenomousV wrote:neko rece fifi k'o deen , meni je cato deen junior
Ono dijete ce da bude GAY 100%
I to GAYCHINA ona prava....
naravno da je primjeceno.... ima sve odlike homica vec sad... glasic koji je vec sad sitniji od Ilminog.
GAY talenat cuci u njemu, samo ceka kad ce iskocit!
Zbog ovoga komentara se ja moram prijaviti
Prvo pazi neko od porodice njegove prati ovaj forum, drugo momak je u pubertetu i glas mu mutira sto je normalno kod muskaraca da je glas sad piskav sad grub... Tako da su ovi komenari bespotrebni i glupi
zao mi je sto sam ja pokrenula lavinu katastrofalnih komentara na ovoj temi ali kad sam napisala da je cato deen junior mislila sam na drmanje bradom dok pjeva (ne znam izraz za to i ne podnosim nikako)
mali je jako kulturan i fino odgojen