Baraz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1326 Re: Baraz
barbarez bi bolje odradio, jel' tako ?
- just principe
#1327 Re: Baraz
Rooney dobio 3 utakmice kazne zbog nasilnickog nasrtaja na igraca djetica, jos ce mu garant smanjiti na 1 utakmicu nakon zalbe...
Nema sta, nas Salihovic dobije 4 zbog prigovora, ne smijem ni pomisliti da je neki nas igrac onako startovao koliko bi bio kaznjen..
A Spahic nepravedno dobio karton i sad se mora cuvati, Uefa bi u drugom slucaju izbrisala taj karton da je u pitanju englez ili talijan, da ne pricam francuz
Nema sta, nas Salihovic dobije 4 zbog prigovora, ne smijem ni pomisliti da je neki nas igrac onako startovao koliko bi bio kaznjen..
Code: Select all
Cijela evropa bruji kako nije bilo penala, samo ovdje ima pojedinaca koji uvjeravaju u suprotno :run: A Spahic nepravedno dobio karton i sad se mora cuvati, Uefa bi u drugom slucaju izbrisala taj karton da je u pitanju englez ili talijan, da ne pricam francuz
Last edited by just principe on 13/10/2011 22:51, edited 1 time in total.
- Edin H.
#1328 Re: Baraz
Ama rekao sam za Sergeja, otkud znam, njegov momentum je prosao, kada sam smatrao da je trebao biti selektor i da je mogao imati utjecaj na igrace koji su u njega gledali kao ikonu.leet wrote:barbarez bi bolje odradio, jel' tako ?
Mislim da mu je trebalo vremena, ali da se Pape sada uhavizao, ali nije trebao tjerati kapric sa Hasagicem, osobito ne nakon iskustva protiv Albanije. Ne razumijem ni zasto je mijenjao Medunjanina.
Ipak vjerujem da mozemo ravnopravno odigrati sa Portugalom.
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#1329 Re: Baraz
čega neargumentovana? napisao sam ja argumenata oko ovoga, ponavljati se neću, posebno tebi.Edin H. wrote:Hajde neka si ti ostavio jos jedan besmislen komentaranthraxQ wrote:e neka si nam ti to rekao.Edin H. wrote:Bio sam na stadionu, mislio sam da nije (kao i neki engleski komentatori koje sam poslije gledao), ali nazalost ovdje se vidi, ipak cist penal
http://www.timesoccer.com/video/009/07- ... ights.html...
![]()
Sta sam vam ja to rekao sto nije tacno? Ustvari se Papetova budalstina sa Hasagicem ocekivano pokazala kljucnom sto se tice direktnog plasmana, nismo se mogli sastaviti sa loptom zadnjih dvadeset minuta, a izgubio je pravo izmjena.
Nema veze samo vi furajte cuveni bosanski fazon - neargumentovana drskost
drzak si ti druže moj, čak i bezobrazan.
nego de ti nama reci jesi zvao Papeta da ti vrati pare?
- BHF_Manijak
#1330 Re: Baraz
To ti je kad (ne)ims prave ljude u savezu!just principe wrote:Rooney dobio 3 utakmice kazne zbog nasilnickog nasrtaja na igraca djetica, jos ce mu garant smanjiti na 1 utakmicu nakon zalbe...
Cijela evropa bruji kako nije bilo penala, samo ovdje ima pojedinaca koji uvjeravaju u suprotno :run:
A Spahic nepravedno dobio karton i sad se mora cuvati, Uefa bi u drugom slucaju izbrisala taj karton da je u pitanju englez ili talijan, da ne pricam francuz
- Edin H.
#1331 Re: Baraz
Pa i rekao sam ti da sam slusao dva razlicita engleska komentatora koji su tvrdili da nije penal.just principe wrote:Rooney dobio 3 utakmice kazne zbog nasilnickog nasrtaja na igraca djetica, jos ce mu garant smanjiti na 1 utakmicu nakon zalbe...
Cijela evropa bruji kako nije bilo penala, samo ovdje ima pojedinaca koji uvjeravaju u suprotno :run:
Medjutim, bio je drugi ugao.
Pogledaj ovaj ugao i donesi zakljucak i bice jasno zasto komentatorka kaze alles klar (sve cisto) ili kako li se vec pise na njemackom.
- ultima_palabra
#1332 Re: Baraz
Pa nije dovoljno pisati po forumima, neko se mora pismeno očitovati UEFI... eno izbrisan crveni karton igraču Armenije sa meča protiv Irske. A nije Armenija kakva sila, jelde?just principe wrote:Rooney dobio 3 utakmice kazne zbog nasilnickog nasrtaja na igraca djetica, jos ce mu garant smanjiti na 1 utakmicu nakon zalbe...
-
mostarac
#1333 Re: Baraz
Jbg dobili smo balerinu da se heklamo sa njim, al dobro sta je tu je 
Ceska - Crna Gora
Koliko god to bilo cudno tu ce Đetići glat proci po meni. Oni su jedna od najtvrdjih ekipa kad zapnu posteno, a sumnjam da ce Cesi to da probiju, pogotovo sto je moral u nasih komsija na visini i znaju da ako se sad ne kvalifikuju vjerovatno vise nikada nece doci u situaciju da budu makar blizu barazu.
Hrvatska - Turska
Ovo Hrvati prolaze bez nekih vecih problema iako su za baraz vec u ovom momentu otpisali Corluku i Kranjcara. Medjutim reprezentacija Turske je uz Estoniju mozda i najslabija reprezentacija baraza i daleko su oni od onih cudotvoraca iz Austrije i Svicarske. Hrvatska je jedna razbijena druzina u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko placa, ali Turci su im motiv ko finale SP i mislim da ce ih proci bez bilo kakve neizvjesnosti, a pogotovo sto ce svojstveno imperijalistickom mentalitetu Turci to onako prepotentno da dozive po sistemu "Ta ce oni poderali smo ih na EP"
Irska - Estonija
Uz sve simpatije koje mogu gajiti prema jednoj ovako maloj i cudesnoj reprezentaciji kao sto je Estonija mislim da se njihove sanse ne mjere cak u postotcima nego u promilima i realno to je najizvjesniji par. Njima se jednostavno slozila situacija o kakvoj nisu sanjali, ali daleko su oni od reprezentacije koja je u stanju odigrati baraz na bilo kom nivou osim katastrofalnog, makar im protivnik bila jos jadnija Irska
Portugal - Bosna i Hercegovina
Sjecam se da je ovakav pad morala i ocaj bio samo prije jedne utakmice reprezentacije, a to je utakmica protiv Danske u Kopenhagenu kada smo šokirali sami sebe, a i cijeli svijet odigravsi osim ove tekme u Parizu, najbolju utakmicu reprezentacije ikad. Cak ljudi nisu ni htjeli da gledaju tekmu niti je koga pretjerano zanimala i svi smo vec tu upisali petardu u nasoj mrezi. Mi smo veoma cudna ekipa i ekipa kakvu svi mrze. Nikad ne znas kako ce odigrat i protiv takve ekipe se najteze spremiti. Cinjenica je i da najbolje igramo kad nas svi otpisu i kad se tome niko ne nada. Pogotovo nam u tim trenucima leze ove nafurane ekipe tipa Portugal. Mislim da cemo ih otrest da ne znaju sta ih je snaslo tj. ubicemo ih u pojam. Naravno imamo probleme u odbrani, ali imamo i inat i mislim da ako smo u Parizu igrali sa 120% svojih mogucnosti protiv balerine cemo igrati sa 150%. Nepravde su cesto veliki motivatori i mislim da ce to upravo i da se desi, dok htjeli ili ne htjeli Portugalci ce razmisljati na nacin "Kako cemo - lako cemo, kao i prosli put". Uz ozbiljan pristup igri mislim da cemo iznenaditi i njih i sebe i ispisat istoriju i ostavit onu pi...... uplakanu.
Uz sve to najbolji nacin da izivciramo malo pogano stvorenje je da mu se pri svakom kontaktu svih devedeset minuta zvizdi. Ne postoji igrac koji moze biti hladnokrvan na to cijelu tekmu, a ne zaboravimo da placljivko ima zuti. Treba ga izazvat da dobije jos jedan i da ga eliminisemo za Lisabon. Bice uzasno tesko, ali bas zato jer smo svi potonuli, bas zato sto nece biti nikakve euforije i bas zato sto smo i sami sebe otpisali, ja vjerujem da cemo ih poderat na zaprepastenje "vaskolikog sponzorskog puka i guzonja iz UEFA-e"
Nakon toga ko prezivi pricace
Ceska - Crna Gora
Koliko god to bilo cudno tu ce Đetići glat proci po meni. Oni su jedna od najtvrdjih ekipa kad zapnu posteno, a sumnjam da ce Cesi to da probiju, pogotovo sto je moral u nasih komsija na visini i znaju da ako se sad ne kvalifikuju vjerovatno vise nikada nece doci u situaciju da budu makar blizu barazu.
Hrvatska - Turska
Ovo Hrvati prolaze bez nekih vecih problema iako su za baraz vec u ovom momentu otpisali Corluku i Kranjcara. Medjutim reprezentacija Turske je uz Estoniju mozda i najslabija reprezentacija baraza i daleko su oni od onih cudotvoraca iz Austrije i Svicarske. Hrvatska je jedna razbijena druzina u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko placa, ali Turci su im motiv ko finale SP i mislim da ce ih proci bez bilo kakve neizvjesnosti, a pogotovo sto ce svojstveno imperijalistickom mentalitetu Turci to onako prepotentno da dozive po sistemu "Ta ce oni poderali smo ih na EP"
Irska - Estonija
Uz sve simpatije koje mogu gajiti prema jednoj ovako maloj i cudesnoj reprezentaciji kao sto je Estonija mislim da se njihove sanse ne mjere cak u postotcima nego u promilima i realno to je najizvjesniji par. Njima se jednostavno slozila situacija o kakvoj nisu sanjali, ali daleko su oni od reprezentacije koja je u stanju odigrati baraz na bilo kom nivou osim katastrofalnog, makar im protivnik bila jos jadnija Irska
Portugal - Bosna i Hercegovina
Sjecam se da je ovakav pad morala i ocaj bio samo prije jedne utakmice reprezentacije, a to je utakmica protiv Danske u Kopenhagenu kada smo šokirali sami sebe, a i cijeli svijet odigravsi osim ove tekme u Parizu, najbolju utakmicu reprezentacije ikad. Cak ljudi nisu ni htjeli da gledaju tekmu niti je koga pretjerano zanimala i svi smo vec tu upisali petardu u nasoj mrezi. Mi smo veoma cudna ekipa i ekipa kakvu svi mrze. Nikad ne znas kako ce odigrat i protiv takve ekipe se najteze spremiti. Cinjenica je i da najbolje igramo kad nas svi otpisu i kad se tome niko ne nada. Pogotovo nam u tim trenucima leze ove nafurane ekipe tipa Portugal. Mislim da cemo ih otrest da ne znaju sta ih je snaslo tj. ubicemo ih u pojam. Naravno imamo probleme u odbrani, ali imamo i inat i mislim da ako smo u Parizu igrali sa 120% svojih mogucnosti protiv balerine cemo igrati sa 150%. Nepravde su cesto veliki motivatori i mislim da ce to upravo i da se desi, dok htjeli ili ne htjeli Portugalci ce razmisljati na nacin "Kako cemo - lako cemo, kao i prosli put". Uz ozbiljan pristup igri mislim da cemo iznenaditi i njih i sebe i ispisat istoriju i ostavit onu pi...... uplakanu.
Uz sve to najbolji nacin da izivciramo malo pogano stvorenje je da mu se pri svakom kontaktu svih devedeset minuta zvizdi. Ne postoji igrac koji moze biti hladnokrvan na to cijelu tekmu, a ne zaboravimo da placljivko ima zuti. Treba ga izazvat da dobije jos jedan i da ga eliminisemo za Lisabon. Bice uzasno tesko, ali bas zato jer smo svi potonuli, bas zato sto nece biti nikakve euforije i bas zato sto smo i sami sebe otpisali, ja vjerujem da cemo ih poderat na zaprepastenje "vaskolikog sponzorskog puka i guzonja iz UEFA-e"
Nakon toga ko prezivi pricace
- Edin H.
#1334 Re: Baraz
čega neargumentovana? napisao sam ja argumenata oko ovoga, ponavljati se neću, posebno tebi.anthraxQ wrote: Sta sam vam ja to rekao sto nije tacno? Ustvari se Papetova budalstina sa Hasagicem ocekivano pokazala kljucnom sto se tice direktnog plasmana, nismo se mogli sastaviti sa loptom zadnjih dvadeset minuta, a izgubio je pravo izmjena.
drzak si ti druže moj, čak i bezobrazan.
nego de ti nama reci jesi zvao Papeta da ti vrati pare?[/quote]
antrax to se zove alegorija izazvana frustracijom sto je Pape najavio da ce staviti Hasagica od pocetka utakmice. Vidio si valjda sam kako je ispalo. Samo jednu stvar da dodam, Begovic ispucava, nekih set puta i pet puta pogodi Dzeku u glavu.
I ne, nisam drzak, samo sam reaktivan.
- Bosanski_kralj
#1335 Re: Baraz
Ne vjerujem da će to baš tako biti. Pa eno Hrvati su već počeli sa pričom kako su se plasirali na EP, trebaju da odrade ova 2 treninga protiv Turske i to je to.mostarac wrote: Hrvatska - Turska
Ovo Hrvati prolaze bez nekih vecih problema iako su za baraz vec u ovom momentu otpisali Corluku i Kranjcara. Medjutim reprezentacija Turske je uz Estoniju mozda i najslabija reprezentacija baraza i daleko su oni od onih cudotvoraca iz Austrije i Svicarske. Hrvatska je jedna razbijena druzina u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko placa, ali Turci su im motiv ko finale SP i mislim da ce ih proci bez bilo kakve neizvjesnosti, a pogotovo sto ce svojstveno imperijalistickom mentalitetu Turci to onako prepotentno da dozive po sistemu "Ta ce oni poderali smo ih na EP"![]()
Last edited by Bosanski_kralj on 13/10/2011 23:05, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#1336 Re: Baraz
O tom pisem! Jel ko poslo dopis!? jest al u qrcu, kod nas je ono "hajd nek neko drugi, nemoj Bogati da ja...", i onda ovaj ce ovaj ce i na kraju niko! A siguran sam da bi se i Spahi izbirso karton da neko se javi UEFA-i!ultima_palabra wrote: Pa nije dovoljno pisati po forumima, neko se mora pismeno očitovati UEFI... eno izbrisan crveni karton igraču Armenije sa meča protiv Irske. A nije Armenija kakva sila, jelde?
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#1337 Re: Baraz
evidentno je da je Begović ipak trebao biti prvi izbor. i slažem se sa tobom u ovome postu.Edin H. wrote:
antrax to se zove alegorija izazvana frustracijom sto je Pape najavio da ce staviti Hasagica od pocetka utakmice. Vidio si valjda sam kako je ispalo. Samo jednu stvar da dodam, Begovic ispucava, nekih set puta i pet puta pogodi Dzeku u glavu.
I ne, nisam drzak, samo sam reaktivan.
ali evidentno je da je i penal kritičan. nama bi ono guranje bilo sudjeno kao kontra faul ili slobodan udarac. njima je sudjen penal.
niko sa sigurnošću ne može tvrditi da je ono penal, a faul jest bio... ali nije bilo u 16 m.
-
mostarac
#1338 Re: Baraz
Mislim da Turci to dozivljavaju na isti nacin, ali zanemarimo navijace i ostale. Igraci Hrvatske ce biti zedni krvi i grist ce svih 180 minuta kao da igraju finale sa samo jednom rijeci u glavi - OSVETABosanski_kralj wrote:Ne vjerujem da će to baš tako biti. Pa eno Hrvati su već počeli sa pričom kako su se plasirali na EP, trebaju da odrade ova 2 treninga protiv Turske i to je to.mostarac wrote: Hrvatska - Turska
Ovo Hrvati prolaze bez nekih vecih problema iako su za baraz vec u ovom momentu otpisali Corluku i Kranjcara. Medjutim reprezentacija Turske je uz Estoniju mozda i najslabija reprezentacija baraza i daleko su oni od onih cudotvoraca iz Austrije i Svicarske. Hrvatska je jedna razbijena druzina u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko placa, ali Turci su im motiv ko finale SP i mislim da ce ih proci bez bilo kakve neizvjesnosti, a pogotovo sto ce svojstveno imperijalistickom mentalitetu Turci to onako prepotentno da dozive po sistemu "Ta ce oni poderali smo ih na EP"![]()
- slobodni armirach
#1339 Re: Baraz
maloprije citam neke komentare na b92, pa sam se nasmijao posteno
Trebalo bi ponistiti mec slovenija-srbija, jer je Slovenija dala gol iz Austrije.
(Crnogorac, 13. oktobar 2011 16:59)
Ako pobedi Turska, slavice se u Novom Pazaru, ali i u Beogradu...
(Ludilo, 13. oktobar 2011 16:44)
Hrvatska-Turska: E ovde stvarno ne znam za koga da navijam:)
(Misa, 13. oktobar 2011 18:46)
Trebalo bi ponistiti mec slovenija-srbija, jer je Slovenija dala gol iz Austrije.
(Crnogorac, 13. oktobar 2011 16:59)
Ako pobedi Turska, slavice se u Novom Pazaru, ali i u Beogradu...
(Ludilo, 13. oktobar 2011 16:44)
Hrvatska-Turska: E ovde stvarno ne znam za koga da navijam:)
(Misa, 13. oktobar 2011 18:46)
- Bosanski_kralj
#1340 Re: Baraz
Evo kladimo se da Hrvati neće proći Turke?mostarac wrote:Mislim da Turci to dozivljavaju na isti nacin, ali zanemarimo navijace i ostale. Igraci Hrvatske ce biti zedni krvi i grist ce svih 180 minuta kao da igraju finale sa samo jednom rijeci u glavi - OSVETABosanski_kralj wrote:Ne vjerujem da će to baš tako biti. Pa eno Hrvati su već počeli sa pričom kako su se plasirali na EP, trebaju da odrade ova 2 treninga protiv Turske i to je to.mostarac wrote: Hrvatska - Turska
- Bosanski_kralj
#1342 Re: Baraz
armin.i.am wrote:vidovit si?
Iskustvo mi tako govori.
-
Mr. Brightside
#1343 Re: Baraz
Iskustvo? presudan faktor u danasnjem nogometuBosanski_kralj wrote:armin.i.am wrote:vidovit si?![]()
Iskustvo mi tako govori.
-
udrch
#1344 Re: Baraz
Šta kažu, ovi levati Portugalci dobili nas u baražu..
Baš mi ih žao, onako imaju dobru ekipu, šteta što neće igrati na prvenstvu Evrope..
Baš mi ih žao, onako imaju dobru ekipu, šteta što neće igrati na prvenstvu Evrope..
-
mostarac
#1345 Re: Baraz
Nikad se ne kladim. Stvar principa. Uz to "Hajmo se kladit" je los argument da bi se dokazala cvrstina argumenta i stavaBosanski_kralj wrote:Evo kladimo se da Hrvati neće proći Turke?mostarac wrote:Mislim da Turci to dozivljavaju na isti nacin, ali zanemarimo navijace i ostale. Igraci Hrvatske ce biti zedni krvi i grist ce svih 180 minuta kao da igraju finale sa samo jednom rijeci u glavi - OSVETABosanski_kralj wrote: Ne vjerujem da će to baš tako biti. Pa eno Hrvati su već počeli sa pričom kako su se plasirali na EP, trebaju da odrade ova 2 treninga protiv Turske i to je to.
Hrvati su razbijena ceta koja je uz to i prilicno desetkovana, ali uz ogromni motiv koji imaju i jednu jos goru repku Turske proci ce po meni hladno.
Medjutim mozemo se mi ubjedjivati ovde do ujutru ali sve ce se razjasniti za mjesec dana
-
oridjidji
#1346 Re: Baraz
Ako je ono start za penala, a pored toga, bilo je i vani, sta je onda ono obaranje Spahica u 16 Francuske?Edin H. wrote:Hajde neka si ti ostavio jos jedan besmislen komentaranthraxQ wrote:e neka si nam ti to rekao.Edin H. wrote:Bio sam na stadionu, mislio sam da nije (kao i neki engleski komentatori koje sam poslije gledao), ali nazalost ovdje se vidi, ipak cist penal
http://www.timesoccer.com/video/009/07- ... ights.html...
![]()
Sta sam vam ja to rekao sto nije tacno? Ustvari se Papetova budalstina sa Hasagicem ocekivano pokazala kljucnom sto se tice direktnog plasmana, nismo se mogli sastaviti sa loptom zadnjih dvadeset minuta, a izgubio je pravo izmjena.
Sudija je u drugom poluvremenu imao neujednacen kriterij, dao im je par slobodnjaka gdje ni kontakta nije bilo i jednostavno unjeo je nervozu u nase redove. Nije se igra raspala sama od sebe, jednostavno nam nije dao igrati. Vidio si start na Mujdzi u kojem mu je zglob skoro pa iskocio, pa nije bilo ni faula, vidio si kontakt nad Rahimicem, pa nitu nije bilo faula. AL si zato mogo vidjeti gdje Menez pada a da ga Rahimic nije ni dotakao a da to bude slobodnjak.
Pusti se ti Kene, Bege i Susica. Francuzi su nama dali go iz penala ne iz igre.
- just principe
#1348 Re: Baraz
BHF_Manijak wrote:O tom pisem! Jel ko poslo dopis!? jest al u qrcu, kod nas je ono "hajd nek neko drugi, nemoj Bogati da ja...", i onda ovaj ce ovaj ce i na kraju niko! A siguran sam da bi se i Spahi izbirso karton da neko se javi UEFA-i!ultima_palabra wrote: Pa nije dovoljno pisati po forumima, neko se mora pismeno očitovati UEFI... eno izbrisan crveni karton igraču Armenije sa meča protiv Irske. A nije Armenija kakva sila, jelde?
pa lahko je armencu izbrisati karton jer znaju da od njih nikakva opasnost ne prijeti..Nit su u barazu niti nista, a ovamo normalno znaju ta mala Bosna je opasnost svima, imaju dobre igrace i hajmo ih dokrajciti kako znamo i umijemo jer kakve koristi Uefi da gleda BiH na euru..
od brisanja kartona nema nista, vjerujte
Last edited by just principe on 13/10/2011 23:20, edited 1 time in total.
- denimb
#1349 Re: Baraz
mostarac wrote:Mislim da Turci to dozivljavaju na isti nacin, ali zanemarimo navijace i ostale. Igraci Hrvatske ce biti zedni krvi i grist ce svih 180 minuta kao da igraju finale sa samo jednom rijeci u glavi - OSVETABosanski_kralj wrote:Ne vjerujem da će to baš tako biti. Pa eno Hrvati su već počeli sa pričom kako su se plasirali na EP, trebaju da odrade ova 2 treninga protiv Turske i to je to.mostarac wrote: Hrvatska - Turska
Joj gluposti brate dragi, pa radi se o profesionalcima a ne o nekoj djecurliji koja se skupila na termin.
Hrvatska moze samo proci ili ne proci na euro, a sva ta prica o osveti je mahalska hajka, i novinarski trik za podizanje tiraza...
Cuj osveta, Van Damm mi odma na pameti
- Edin H.
#1350 Re: Baraz
To sve stoji za sudiju, ali im je i ponistio gol zbog marginalnog offside-a i to je sudija digao zastavu, tek kada je Rami postigao gol, a on uopste nije bio u offside, nego prvi igrac.oridjidji wrote: Ako je ono start za penala, a pored toga, bilo je i vani, sta je onda ono obaranje Spahica u 16 Francuske?
Sudija je u drugom poluvremenu imao neujednacen kriterij, dao im je par slobodnjaka gdje ni kontakta nije bilo i jednostavno unjeo je nervozu u nase redove. Nije se igra raspala sama od sebe, jednostavno nam nije dao igrati. Vidio si start na Mujdzi u kojem mu je zglob skoro pa iskocio, pa nije bilo ni faula, vidio si kontakt nad Rahimicem, pa nitu nije bilo faula. AL si zato mogo vidjeti gdje Menez pada a da ga Rahimic nije ni dotakao a da to bude slobodnjak.
Pusti se ti Kene, Bege i Susica. Francuzi su nama dali go iz penala ne iz igre.
Na Maloudu bi se trebalo zaliti (ono je trebao biti crveni), kao i neopravdane zute kartone Spahicu i Rahimicu.
Bar da se zna da se probalo.
Englezi su citavu enciklopediju napisali zasto Rooney ne bi trebao dobiti vise od jedne utakmice neigranja - eto dobio je tri.