Nisam koristio karticu par sedmica i zaboravim pin, znam koji su brojevi ali ne mogu se sjetiti kako su bili poredani, nema sanse, e sad imam pitanje..znam da ako ukucas pogresan pin 3 puta blokira karticu il sta vec, ali da li to vazi samo ako 3 puta za redom ukucas pogresan pin ili je to nebitno, npr ako danas jednom ukucam pogresan pin te nakon toga odustanem, pa opet str probam i pogrijesim hoce li mi to racunati kao 2 puta pogresno ukucan pin, vjerovatno hoce, ali eto da pitam..onaj papir sa pinom imam negdje kod kuce, ali problem je sto ne znam gdje, a i ja nisam kod kuce nego studiram 350 km od kuce, pa sad ako ga moji kod kuce ne nadju nemam pojma sta cu, ostao sam sa 7 maraka u novcaniku
Znam da mogu zahtjevati promjenu pina, ali to traje desetak dana, a i ne znam bas mogu li mjenjati pin ovdje gdje studiram ako sam karticu dobio u poslovnici u rodnom gradu, ima li to kakve veze?
I jos samo da napomenem da neljubaznijih djeltanica nego u ovoj banci ja u zivotu vidio nisam, kazem lijepo danas gospodji na salteru sta je bilo, pitam je mogu li dici pare na salteru, ona se pocne derati kako mi i tu treba pin, kako sam ga mogao zaboraviti i sl, ja se samo pokupio yebem joj pleme.