Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Allenass

#1326 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Allenass »

-LIBERO- wrote:
Strpljiva wrote:Dobro respo, imade li ti ikad drugi date u životu?
:lol:

Respo,druze..pa ti bio na dejtovima sa pola grada.... :D
A tek ono pola što nije ispričao :-) :lol:
respo

#1327 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

-LIBERO- wrote:
Strpljiva wrote:Dobro respo, imade li ti ikad drugi date u životu?
:lol:

Respo,druze..pa ti bio na dejtovima sa pola grada.... :D
izaso sam s pola grada noc je pocela da pada ... :D
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#1328 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

da pribilježim dokle sam došla 8-)
radenska

#1329 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radenska »

Respo je izasao sa pola grada. :D :D :D :D
Hajde OK svakakvih sastanaka ima, ali ono sto fali u ovim vremenima interneta su oni posebni trenuci upoznavanja. Oni znaju biti posebno smijesni, nekad znaju vise izblamirati covjeka od samog sastanka. :D :D :D :D

( meni najbolji onaj MOZES LI NAS SLIKATI) :D :D
Mr. Brightside

#1330 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mr. Brightside »

Industrialyzer wrote: Podsjeti me na moj jedan tihi date :-D Dog. se da se nadjemo na Otoci , i posto je bilo proljece , prosetacemo negdje i kad se umorimo sjescemo negdje u bastu. Mi smo hodali do sebilja , ona nije 3 rijeci progovrila. S vecom tukom nikad nisam izasao :roll: Poslije mi jos salje poruku kad cemo se opet vidjeti. Reko jebo tebe , odoh ja sam , zanimljivije mi :D
ona je moja srodna dusa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hana_montana

#1331 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hana_montana »

hahaaaaaaaaa hahahhaaaa :lol:
PR-player

#1332 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PR-player »

Respo s pola grada iziso samo na jedan dejt :lol: :lol:
indijana dzons

#1333 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by indijana dzons »

PR-player wrote:Respo s pola grada iziso samo na jedan dejt :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
elninho23

#1334 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by elninho23 »

e i ja sam se prijavio samo zbog ove teme,sinoc sam do pola 5 citao i zamalo umro...nisam iz sarajeva ali mi se date dogodio u vasem gradu.
bio sam kod jarana F. na par dana u okolici sarajeva,ima jedno 6-7 god,on ima neku trebu iz sa,ona ono nije nesto ali napucana,spram njega avion.sredice ona meni neku jaranicu da idemo skupa van,ima ih more.sjedimo mi kod jarana K. u piceriji a ona na mob pa prica pa pise,pa j... mater ovoj sto se ne javlja pa j... mater onoj sto ne otkaci tog papka pa hajd s nama...pa ovoj ma je dobar je ,ma nije ko ovaj moj vislji je,nije kokuz sta ti je...a ja gledam i kontam.dodje ona do jedno sedmog poziva i ima treba,izasla sama sa jos jednom jaranicom.nagovorimo mi i K. da ide s nama,bice dobro,zayebancija...blind date.s dva auta ja i K. u jednom F. i treba u drugom jer je date u restoranu ilidza(mislim) pa kontam da mozemo negdje drugo zbrisat.sad da neduljim,pricali smo pola sata o njima,kaze K. kakve li su kad su u ilidzi,sto odmah nije nju nazvala ako ista valja? ma rekoh,ako su ko ova bice dobro,a ako su nikakve malo cemo se zayebavat,popit koju i idemo.
dosli mi ispred a ono dvoje se smiju.meni se sve lampice upalile !!! ulazimo,prvo sto vidim dvije trebe sjede same mislim se boze ne samo ove 2(cudno kako se ateisti sjete boga samo kad je neko sranje) kad jedna od njih rukicu u vis i mase ovoj sto je s nama.ja ostao na vratima,ni naprijed ni nazad.ajd pridjem ja prvo ruku jednoj pa drugoj (ovoj sto je mene rezervisala) i zena progovori SJEDI !!! e sad taj glas je tesko opisat,iz stomaka,tenor ono bas muski.a ona...sjedeci jedno 160cm ,frizura kao one pjevacice sto ih slusala stara 80-ih , mini val a siske,ma zena opticki koma(nije Raza) !!! STA CETE PIT` ??? ja i K. se pogledasmo i u isti glas kafu,kontamo nabrzaka pa noga.STO CE TI KAFA,YEBALA TE KAFA ? POPIJ NESTO ! ja usutio ,K. usutio,ovo dvoje F. i treba umiru od smijeha.donese konobar kafu a ono dzezva ko kanta,bar mi se tad ucinilo.niko ne progova,kad odjednom ova moja : SLUSAS LI KEBU ? molim? SLUSAS LI KEBU ??? ne slusam. MA KONTAM DA ODEMO,NA BAZENIMA IMA KEBA ! ma nisam ti ja nesto za narodnjake . PA STA CES OVDJE YEBO TE ?
ajd ja se usutio,sta cu joj objasnjavat,pa pocnem s ovom K.-inom konverzaciju kao ona malo normalnija.treba stavila maramu ono kao Axl Rose,pa joj ja u toj nelagodi rece nesto kao cool joj marama. MA IZGORILA KOSU OD BLONDIRANJA PA MI OPALA PA ZATO NOSIM ! e tom trenutku ni ja ni K. nismo mogli vise,ja pod sto K. prosu kafu F. urla od smijeha...malo me bilo strah batina od ove moje,ja imam 183cm i 90 kg ali je zena bila veca kunem se.sve skupa jedno 20 min i mi sad kao moramo ici,kaze moja da ih odbacimo na bazene kad mi vec necemo.ma rado ali jednim smo autom.PA NAGURACEMO SE ! ne sjecam se vise puta nazad,znam da smo se K. i ja ubili tu noc,a sutra je bilo podyebavanje zesce.i danas kad neko spomene Kebu meni frka.
PR-player

#1335 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PR-player »

^
:lol: :lol: :lol: :lol:
djetelina_

#1336 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djetelina_ »

respo me pricama i uletima podsjeca na
Image
svaki put nova :D :D
ovaj pola New York-a prosao a on pola Sarajeva
samo mislim da nema srece da mu se date zavrsi kao barney-u :dance:
:D :D :D :bih:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1337 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -LIBERO- »

Sad' ste ga isprekakali i isprepadali..pa iz protesta prema takvom odnosu prema njemu bojkotuje temu... :D

@Respo,hajd' jos koji dejt,vidis da ljudi iscekuju tvoj novi dozivljaj u svjetlu ove teme ;-)
vjesticanametli

#1338 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by vjesticanametli »

elninĐŽo23 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cuj kebu :D :mrgreen:
Gospoda Ministarka

#1339 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 12:02, edited 2 times in total.
vjesticanametli

#1340 Re: Vasa najgora date iskustva :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da je jos snimio malo mobitelom :D da je gledamo QQ sta ove popizdulje naprave od sebe :D :lol: :lol: :lol: :lol: cuj ninĐŽ23 kao rose jos samo da ti je zapjevala take me back ... :lol: :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1341 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Chmoljo »

ol vi nid iz ĐŽast a litl pejšns :lol: :mrgreen:
vjesticanametli

#1342 Re: Vasa najgora date iskustva :P

ja pokusavam zamisliti njih sa GNR celavicom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i kako cumuraju o kebiiiiiiiiiiiiiiiii
thekupus

#1343 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by thekupus »

elninho23 wrote:e i ja sam se prijavio samo zbog ove teme,sinoc sam do pola 5 citao i zamalo umro...nisam iz sarajeva ali mi se date dogodio u vasem gradu.
bio sam kod jarana F. na par dana u okolici sarajeva,ima jedno 6-7 god,on ima neku trebu iz sa,ona ono nije nesto ali napucana,spram njega avion.sredice ona meni neku jaranicu da idemo skupa van,ima ih more.sjedimo mi kod jarana K. u piceriji a ona na mob pa prica pa pise,pa j... mater ovoj sto se ne javlja pa j... mater onoj sto ne otkaci tog papka pa hajd s nama...pa ovoj ma je dobar je ,ma nije ko ovaj moj vislji je,nije kokuz sta ti je...a ja gledam i kontam.dodje ona do jedno sedmog poziva i ima treba,izasla sama sa jos jednom jaranicom.nagovorimo mi i K. da ide s nama,bice dobro,zayebancija...blind date.s dva auta ja i K. u jednom F. i treba u drugom jer je date u restoranu ilidza(mislim) pa kontam da mozemo negdje drugo zbrisat.sad da neduljim,pricali smo pola sata o njima,kaze K. kakve li su kad su u ilidzi,sto odmah nije nju nazvala ako ista valja? ma rekoh,ako su ko ova bice dobro,a ako su nikakve malo cemo se zayebavat,popit koju i idemo.
dosli mi ispred a ono dvoje se smiju.meni se sve lampice upalile !!! ulazimo,prvo sto vidim dvije trebe sjede same mislim se boze ne samo ove 2(cudno kako se ateisti sjete boga samo kad je neko sranje) kad jedna od njih rukicu u vis i mase ovoj sto je s nama.ja ostao na vratima,ni naprijed ni nazad.ajd pridjem ja prvo ruku jednoj pa drugoj (ovoj sto je mene rezervisala) i zena progovori SJEDI !!! e sad taj glas je tesko opisat,iz stomaka,tenor ono bas muski.a ona...sjedeci jedno 160cm ,frizura kao one pjevacice sto ih slusala stara 80-ih , mini val a siske,ma zena opticki koma(nije Raza) !!! STA CETE PIT` ??? ja i K. se pogledasmo i u isti glas kafu,kontamo nabrzaka pa noga.STO CE TI KAFA,YEBALA TE KAFA ? POPIJ NESTO ! ja usutio ,K. usutio,ovo dvoje F. i treba umiru od smijeha.donese konobar kafu a ono dzezva ko kanta,bar mi se tad ucinilo.niko ne progova,kad odjednom ova moja : SLUSAS LI KEBU ? molim? SLUSAS LI KEBU ??? ne slusam. MA KONTAM DA ODEMO,NA BAZENIMA IMA KEBA ! ma nisam ti ja nesto za narodnjake . PA STA CES OVDJE YEBO TE ?
ajd ja se usutio,sta cu joj objasnjavat,pa pocnem s ovom K.-inom konverzaciju kao ona malo normalnija.treba stavila maramu ono kao Axl Rose,pa joj ja u toj nelagodi rece nesto kao cool joj marama. MA IZGORILA KOSU OD BLONDIRANJA PA MI OPALA PA ZATO NOSIM ! e tom trenutku ni ja ni K. nismo mogli vise,ja pod sto K. prosu kafu F. urla od smijeha...malo me bilo strah batina od ove moje,ja imam 183cm i 90 kg ali je zena bila veca kunem se.sve skupa jedno 20 min i mi sad kao moramo ici,kaze moja da ih odbacimo na bazene kad mi vec necemo.ma rado ali jednim smo autom.PA NAGURACEMO SE ! ne sjecam se vise puta nazad,znam da smo se K. i ja ubili tu noc,a sutra je bilo podyebavanje zesce.i danas kad neko spomene Kebu meni frka.
ebo mater ako sam ja tebe ista skontao....malo si konfuzan jarane
B6Redhell

#1344 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by B6Redhell »

LJudi ova tema ubija, bole me oci od citanja :shock: . Evo me mlatim glavom ne bi li se sjetio i ja chega, al Subota je navece a ja na dezurstvu. :cry: . Pa kontam da neki drugi put, ali vi nastavite. Nisam se odavno 'vako ismijo............
Dont Let

#1345 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dont Let »

:D
Sve 5 za temu. Ja se samo slabo (srecom) sjecam izlaska sa jednim likom sa foruma (moj nick drugi bio nekad davno, njegov ne vidjam godinama). Sjecam se da sam u trenutku pomislila da nece na dobro, a da nikome ne rekoh da idem sa njim na "date". Fuck, sad me strah kako sam sve to potisnula :shock:
BlacButterfly

#1346 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by BlacButterfly »

Eh taj internet.... Ugl, evo jedna i od mene.... Nadugo i nasiroko :lol: ( al opet najkrace moguce, bilo je jos tu punoooo cudnih stvari, al et...)

Bilo je to prosle godine... Noc vjestica... Ugl, ima jedan rock lokal u kojem je uvijek standardna raja... Nema balavaca i onih novokomponovanih ljubitelja nove turbo-folkerske ere, od kojih se jezim... Tako da sam dezurna u tom lokalu vec godinama... Otvarala sam i zatvarala tu svoju "kafanicu".... Elem, posto je to ionako pomalo opicena raja, uvijek smo trazili bilo kakav povod za slavlje i zezancije... Tako da smo i svake godine imali lud provod 31.10....
Elem, bi nekakva opklada, ja je izgubih i moradoh da se obucem kao "prijateljica noci" te veceri... Nekako bezveze za jednu rockerku, ali valjda je u tome i bila car te opklade... Jer da je konobar izgubio opkaldu, pa... mnogo bi gore prosao od mene.... Uglavnom, kontam ma haj, pa sta... Ionako je samo nasa standardna ekipica, a od njih me niko nikada i ne zagleda... Uostalom, dan poslije se ionako niko niceg nece sjecati pod utjecajem opijata...
I tak, skupih hrabrost, vise neobucena nego obucena, sletih niz stepenice, pa auto i pravac moja kafana...
Kad smo stigle, vec guzva, haj zezancije tu i tamo... Ulazi poprilicno markantan tip sa dvojicom prijatelja... Nepoznata faca, nemaskirani... Niko iz ekipe... Jedino za nasim stolom bi mjesta i privalise se... Haj kontam, mal je kafic, ionako cu se przo presaltat za neki drugi sto :)
Haj tu i tamo oni pocese pricu sa nama... Standardica, pa koji fax je zavrsen, pa cim se bavis i tak to... A ja onako malko pripita, reko imam najbolji posao... Zaradim za mjesec necija godisnja primanja... Kaze doticni, pa cim? A Ja reko:"Pa zar se ne vidi?"... Odmjeri me od glave do pete, onako zbunjeno... A Ja pukoh od smijeha... A on nis... I dalje bulji samo u mene... U neka doba prestade mi bit smjesno... Reko odoh malo prosetat... WTF kako neugodno... Mislim, halo momak gdje ti je smisao za zezanciju nestao?! :?
Elem, zavrsi noc... Sutra mene taj lik nasao na face-u ( naravno mahala preko istog kafica)... I haj kao javlja se ne bi da pegla, al et otisao bi na kafu sa mnom... Nakon nagovaranja raje tipa djeluje kao ok tip, a vrijeme je da i ti pocnes ponovo ( jer nakon veze od 7 godina, dugo sam bila sama), ja rekoh ok... Nasli se, ja ovaj put u tolama, zakopcana do grla, haman bez sminke, lik me jedva prepoznao :cry:
Haj pocinje kao vece, raspitao se on o meni i zna da nisam k...va... Malo tisine na pocetku, ali nakon par pica, vece zavrsi prilicno opusteno i dogovorismo se da se vidimo ponovo... Vidjeli se mi tako i haj reko da pokusam, vrijeme mi je... Sta imam izgubiti... I tak mi, kao pocnemo vezu... Sve ok, tip djelovao regulara... Pristojan, haj obrazovan, fin posao, jos i umjetnik, svoje izlozbe... Nekakve nagrade i sta ja sve znam, nisam bas umjetnicki tip.... I tak odem ja na neku zajednicku izlozbu, kao neka graficka djela... I pita me kakav je utisak? Reko ovaj je divan, bla bla, ali ima onaj tamo djeluje tako strasno i sumorno rad... Ono je bas morao poremecen um napraviti (kud tad ne poslusah instikt?!)... Kaze to su moja djela i nasmija se... Zemljo, otvori se... Al, salu na stranu djela i osjecaj kad ih vidis... Zaista nema rijeci kojim se moze opisati taj uzas.... I kako vrijeme odmice, na svakom izlasku on sve vise prica o Protestantima, o njihov Crkvi, o tome kako su nastajale sekte, o zrtvovanjima i sl... Reko haj, tipa zanima historija i razliciti aspekti religija, pa sta?
Haj dodje vrijeme da upoznam i drustvo... Takodjer, svi djeluju prilicno ok... Jednog sam cak i poznavala, radili smo skupa...
Poceo ovaj moj vec sa onim ljubavnim porukicama i sl... Haj ja njegova ljubav, sve cvjeta...
E onda idu dvije veceri koje nikada necu zaboraviti... Vec smo mi kao skupa dovoljno i vrijeme je da stvari dodju na veci nivo (tako je receno, samo smo ocito imali razlicite stvari na umu)... Idemo na veceru i onda na njegovu vikendicu, kamin vino i sve romanticne zezancije... Bajka... (to sam ja imala na umu :-) )
Sjedimo mi u restoranu, a on krenu o Sotoni da prica... Kao sta ja mislim o njemu... Reko nisam neki vjernik, nikada nisam ni razmisljala o takvim stvarima... On poce kako sam trebala... Sotona je ocaravajuce bice, on ce ubrzo sici na zemlju, samo njegovi sljedbenici ce opstati i sl gluposti.... A kontam ovaj me zeza, cudan smisao za humor, kako ga ne primijetih do sad?... A jok! Nastavlja on i to sa odusevljenjem svoju pricu... Ima njih u Sarajevu, samo se vjesto kriju, imaju okpljaliste i sl... Elem za njegovu uspjesnost zasluzan je gosp Sotona, jer mu se on od malena pokorava i prinosi mu zrtve... Ja u soku sa nepovjerenjem gledam i dalje u njega i samo cekam kada ce reci skrivena kamera il nes sl... Al JOK! Ne odustaje... Njemu sotona dolazi na san... I sotona je njmu pokazao moje lice puno prije neg je on mene uopce sreo... I rekao kao postoji osoba za tebe, ja cu ti je dati... Ali sinoc mu je pokazao u snu mene i rekao, sjecas se kada sam ti rekao da ce doci neprijatelj kojeg neces moci savladati? Koji ce te baciti na samo dno? Nakon nje nece biti oporavka... Iskusenje nisi prosao... Elem, zato je on to meni sve i "prizao", kako bi ja njemu dokazala da nije tako, da cu sa njim slijediti njegov put, jer on bez mene ne moze zivjeti... Gledam blijedo u njega, WTF??? On ce me uciniti uspjesnijom nego sto jesam i sl... Isplanirao vec i nacin da pristupim, odmah to vece, nekakvo zrtvovanje, al ja vise nisam slusala nista... I tu napravih gresku sto ne odoh, vec poceh da mu govorim kako mora da se sali, da ne mogu da vjerujem da jedan obrazovani 29-godisnjak uopce moze na taj nacin razmisljati... A on meni kako sam ja slijepa i kako cu progledati ubrzo... Ustadoh... Mislim da nikada brze nisam stigla kuci...
Izvjesno vrijeme su mi stizale svakakve poruke, mnogo propustenih poziva... Kao ja njegov krvnik i sl... Poceo me i pratiti... Al kuznulo to moje musko drustvo iz kafane... Meni bezze da govorim, rece vidi ludjakinje, fura nas... Il ce pomislit da sam ja jos luda, ipak provedoh vrijeme sa zescim primjerkom za psihijatriju... Al kuznuli oni i nakoon ne znam koliko pica i peglanja ispricam im.... A po belaju, :lol: dodje sotonista tu noc pravo za moj sto... Za rame me, KAO IDES SA MNOM... U tom izletise ovi moji... Eh, vidio je ko je pravi krvnik... Gdje mu je bio Sotona da ga spasi? Sotonisti nije palo vise na pamet da zove, zaobilazi u sirokom krugu i mene i moju kafanu... Elem, ima svakakvih frikova... Tako da cure, ako upoznate nekog slobodnog tipa poslije 25.-te, provjerite ga dobro :) znam da ja jesam svaki slijedeci put ;-)
kokuz_sa

#1347 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

ovo tvoje me podsjeti na
Image

BlacButterfly

#1348 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by BlacButterfly »

kokuz_sa wrote:ovo tvoje me podsjeti na
Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
Step_up

#1349 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Step_up »

Naštimani dejt prije par godina. Drugarica kumi, moli, kaže njen momak ima super prijatelja, baš onako tip za mene, otkačen, raja, a nema djevojku. Hajd.
Dogovorimo se, izađemo, kez mu cijeeeelo vrijeme 'vol'ki i imao je nekakve "providne" oči pa su me baš trnci prolazili svaki put kad nam se pogledi sretnu. Elem, predloži on da prošetamo do parka na Principovom (veoma je važno napomenuti da je za mene ovo bila jedina smislena rečenica za to vrijeme koliko je trajao naš "sastanak").

Prije nego se, neki će reći - obrukam, u svoju odbranu ću reći da sam sa domaćom kinematografijom "na Vi", ne volim domaće filmove i uopšte ih ne gledam :roll:

I, znači, ovako je to izgledalo.
Šetamo kroz park a on će: "A kako je kod vas u šveCkoj, zima, ha?"Ja ga zbunjeno gledam, taman krenuh da pitam otkud mu ideja da sam iz šveCke, a on se, bacajući pogled preko Miljacke, iz sveg glasa prodera: "Đuro, blokiraj aerodrom!!!" Ja zbunjena gledam ko je Đuro, gdje je, ništa mi nije jasno ali hajd, imam ja u svojoj glavi verziju – ono, sviđam se ja njemu, možda je dobio pogrešnu informaciju da sam iz Švedske pa bi on čak i blokirao aerodrom da me spriječi da se vratim tamo odakle sam :roll: Dok me iz tog razmišljanja ne trgnu njegov uzvik: "Đđđđiiiiberuuuuu!"
O moj Bože. Fakat tipa pucaju teški prenosi. Prevrnuh očima i nesvjesno gledajući u Miljacku samo čuh njega kako mi govori: "Skoči, skoči, možda možeš da letiš!" bockajući me laktom u rame. Mmmmolim?! :x

E jbg, ovo je već previše. Rekoh "Koji je tebi majke ti?" E sad vrhunac. Kaže: "Vidi ćuuune, prava pionirska!" *jaw drops* Nakon par sekundi dok sam se sabrala izustih samo "Ma doviđeeeenja" i krenuh pored njega a lik će: "Ove današnje klinke se satiru od k**ca" :shock: pogleda u nebo, pljunu, simulira brisanje pljuvačke sa face i opsova "Puu p**ka ti materina!" :shock: :x

Udaljavam se sa mjesta događaja brzinom svjetlosti i zovem drugarice da vidim gdje su, moram ba da podijelim ovo s nekim dok je još friško :P Nađem se s njima i odmah se bacim na prepričavanje njegovih ispada, nevješto ga citiram, a jedna od njih upotpunjuje i ispravlja moje navode. Ja u čudu po drugi put te večeri :? Kaže ona: "E sad ćeš ti sa mnom fino kući na edukaciju, svaki ćeš taj film da pogledaš da se sljedeći put možeš uključiti u konverzaciju" :lol:

Kakva ba konverzacija, kakav sljedeći put, neka hvala :P :lol: Tip je bukvalni primjer fraze "biti u svom flimu" :run:
respo

#1350 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

mi nismo andjeli 1 i 2 nadrealisti i lepa sela lepo gore
Post Reply