Dogadaji u Crnoj Gori

Post Reply
Drvenija87

#1326 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Drvenija87 »

Danas je dan zalosti za sve srBske patriJote.
Bili su posebno aktivni na Avazovom forumu ,trtljali danima o vaznosti ne-ulaska Crne Gore u Nato.
krater

#1327 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by krater »

Drvenija87 wrote:Danas je dan zalosti za sve srBske patriJote.
Bili su posebno aktivni na Avazovom forumu ,trtljali danima o vaznosti ne-ulaska Crne Gore u Nato.
:lol: :bih:
Drvenija87

#1328 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Drvenija87 »

handžar88 wrote:
Avetinho wrote:Srbija, mi i SAO Krim cemo s Rusijom u Varsavski Pakt. Tamo nam je bolje, kako tvrde anal kiticari sa tema Sirija i Ukrajina.
Bolje bi bilo da smo ikako mogli u NATO ali to je Izetbegovic svojim potpisom davno onemogucio. Naravno da bi u ovakvoj situaciji politicki bolje bilo da se okrenemo Rusiji jer pokusaj priblizavanja nase zemlje NATOu sigurno nece proci bez sukoba ovdje, a to svi zelimo da izbjegnemo zar ne? a mislim da su nam vece sanse da izbjegnemo ako se okrenemo Istoku jer Rusima je sa ovakvim uredjenjem drzave cas posla da pokrenu rat na ovom prostoru a sigurno da nece propustit tu sansu nakon sto su izgubili CG a i to sto su zaguzvali sa Turcima nama ne ide u korist.
Kojih sukoba?
Srbi u BiH se nece ni pitati,oni su proslost.
Srbija sa Vucicem ce za 3 godine aplicirati u NATO.
Nemaju druge opcije,okruzeni su sa svih strana.
Država

#1329 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Država »

Image

:sax:
handžar88

#1330 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by handžar88 »

Drvenija87 wrote:
handžar88 wrote:
Avetinho wrote:Srbija, mi i SAO Krim cemo s Rusijom u Varsavski Pakt. Tamo nam je bolje, kako tvrde anal kiticari sa tema Sirija i Ukrajina.
Bolje bi bilo da smo ikako mogli u NATO ali to je Izetbegovic svojim potpisom davno onemogucio. Naravno da bi u ovakvoj situaciji politicki bolje bilo da se okrenemo Rusiji jer pokusaj priblizavanja nase zemlje NATOu sigurno nece proci bez sukoba ovdje, a to svi zelimo da izbjegnemo zar ne? a mislim da su nam vece sanse da izbjegnemo ako se okrenemo Istoku jer Rusima je sa ovakvim uredjenjem drzave cas posla da pokrenu rat na ovom prostoru a sigurno da nece propustit tu sansu nakon sto su izgubili CG a i to sto su zaguzvali sa Turcima nama ne ide u korist.
Kojih sukoba?
Srbi u BiH se nece ni pitati,oni su proslost.
Srbija sa Vucicem ce za 3 godine aplicirati u NATO.
Nemaju druge opcije,okruzeni su sa svih strana.
Kako da ne, Srbi su proslost a mi smo buducnost dobra ti je prica. :)
Danguba

#1331 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Danguba »

Sarajmen wrote:Image
Ode i Sutorina u NATO...
pu, pu...a taman smo ih htjeli napasti. :D
VCorp

#1332 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by VCorp »

Čestitam Crnoj Gori jer se udaljila od Rusije i pokazala da joj je mjesto u civilizaciji. Sad Srbija moze zaboraviti svaku pomoc u razbijanju BiH jer Putin neće preko NATO teritorija moći nikako da šalje oružanje genocidnom narodu. 2.12. 2105 zapamtimo dobro, Rusija izgubila Crnu Goru i pola Bosne :lol: Živjela zapadna civilizacija !
radostan dan

#1333 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

PODGORICA, 2. decembar 2015

– Crnogorski šef diplomatije Igor Lukšić saopštio je da će Crna Gora prihvatiti poziv da postane članica NATO samo pod uslovom da dobije direktorsku poziciju u toj organizaciji. Lukšić je ovu odluku obrazložio činjenicom da Crna Gora ne sme da čini ustupke kada su tradicija i kulturno nasleđe zemlje u pitanju.
ElRe

#1334 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by ElRe »

Image

Interesantna mapa CG, BiH i SRB.
Fudo387

#1335 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Fudo387 »

Milo je daleko najjebeniji igrac od svih tih otuznih balkanskih politicara.
Uspio je sacuvati zemlju da ne izgori kad je sve okolo gorilo, iscupati je iz ralja srbijanskih nacista, uzeti Rusima pare i onda na kraju
ode frajer u NATO, a uskoro sigurno i EU.
Nema sta, jbg, aferim.
Putnik ali stvarno

#1336 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Putnik ali stvarno »

Evo I Milo se nama zahvalio na podrsci, ipak je ovo I nasa pobijeda ....

„Чланство наше земље у НАТО представљаће снажан допринос регионалној стабилности и безбедности. Сви наши суседи, без обзира на њихов однос према НАТО, имају интерес да Балкан буде стабилнији и безбједнији. То је предуслов и гаранција бржег економског и демократског развоја. И европске перспективе региона. Користим прилику да захвалим и свим суседним земљама на подршци у овом процесу”, казао је премијер, premijer, presjednik, premijer, premijer.....
Ali Kemal

#1337 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Ali Kemal »

Fudo387 wrote:Milo je daleko najjebeniji igrac od svih tih otuznih balkanskih politicara.
Uspio je sacuvati zemlju da ne izgori kad je sve okolo gorilo, iscupati je iz ralja srbijanskih nacista, uzeti Rusima pare i onda na kraju
Nema sta, jbg, aferim.
I u isto vrijeme Crna Gora ima najveci deficit od svih ex-SFRJ republika :oops:
Kako ?
Fudo387

#1338 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Fudo387 »

Ali Kemal wrote:
Fudo387 wrote:Milo je daleko najjebeniji igrac od svih tih otuznih balkanskih politicara.
Nema sta, jbg, aferim.
I u isto vrijeme Crna Gora ima najveci deficit od svih ex-SFRJ republika :oops:
Kako ?
Pojma nemam, nebitno za ovu pricu. Ne vjerujem da zive losije od ostalih, minus Slovenci.
tandmand

#1339 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by tandmand »

A da prvo pričekamo rezultate referenduma, čujemo volju naroda u CG? :oops:
radostan dan

#1340 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

tandmand wrote:A da prvo pričekamo rezultate referenduma, čujemo volju naroda u CG? :oops:
anketa kaže - od 40 do 45 posto za nato, a od 55 do 60 protiv nato-a.
referenduma po ovom pitanju neće biti. skupština je ranije donijela odluku o otvaranju poglavlja, mapi puta i kako se to već zove.
milo se kao i sanader nada da će ga eu ili nato spasiti, ali spasenja i abolicije neće biti.
divlji zapad je tamo, kao i ovdje...s tim da mi se čini da su oni ipak magistri nepotizma i korupcije u odnosu na bih.
potpuno su začepili svaku mogućnost zapošljavanja mladih...mladi se pak predali letargiji...kafa i kladionica, malo šverca krpica i parfema za ove bolje vaspitane, te otvoreni kriminal drogom i rasturanje kradenij automobila to jest dijelova sa istih za ove bezobraznije.

u elektroprivredi niko neće u penziju, jedino ako im dijete zaposliš umjesto njega, i to na isto mjesto.
a i tu elektroprivredu drže italijani 42 posto...sad izbacuju još 15 na tržište, izgleda hoće srbija da ijh kupi.

gradići i gradovi se suše, svi bježe u podgoricu neće li naći koru hljeba, da nadniče kod pg jebača i tajkuna...kao i ovdje što svi bježe u sarajevo.
ko ima sreće ili familije, pali za beograd, novi sad, i dalje.

fora je što su oni kurčevitiji i bezglaviji od nas...vole da se hvale, da pokažu, pa će se prije zavaliti u kredit na neke gluposti nego ljudi u bih. plus za razliku od nas neće ti priznati da su u problemu nego ono - a, mi ka kraljevi živimo, zajebavamo se, itd., pa ti se čini sa strane kad dodješ a ne znaš ih da je sve to tako...
a zaduženiji su po glavi od stanovnika bih.
Fudo387

#1341 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Fudo387 »

radostan dan wrote:anketa kaže - od 40 do 45 posto za nato, a od 55 do 60 protiv nato-a.
Koja anketa?
Avetinho

#1342 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Avetinho »

Fudo387 wrote:
radostan dan wrote:anketa kaže - od 40 do 45 posto za nato, a od 55 do 60 protiv nato-a.
Koja anketa?
Anketa Ruskaje Pravdaje.
Ali Kemal

#1343 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Ali Kemal »

Fudo387 wrote:
Ali Kemal wrote: I u isto vrijeme Crna Gora ima najveci deficit od svih ex-SFRJ republika :oops:
Kako ?
Pojma nemam, nebitno za ovu pricu. Ne vjerujem da zive losije od ostalih, minus Slovenci.
Kao da je odgovor tezak, pa pokradeno sa korupcijom kao nacinom zivota. :D
dragan.s

#1344 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by dragan.s »

radostan dan wrote: ...
fora je što su oni kurčevitiji i bezglaviji od nas...vole da se hvale, da pokažu, pa će se prije zavaliti u kredit na neke gluposti nego ljudi u bih. plus za razliku od nas neće ti priznati da su u problemu nego ono - a, mi ka kraljevi živimo, zajebavamo se, itd., pa ti se čini sa strane kad dodješ a ne znaš ih da je sve to tako...
a zaduženiji su po glavi od stanovnika bih.
Odlična analiza i slažem se sa svime.
Nek im je sa srećom u NATO-u, a i NATO-u sa njima. Usrećili su se i jedni i drugi. I ona stara će se morati malo promijeniti: "Nas i NATA trista miliona, a bez NATA pola kamiona".
breuer

#1345 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by breuer »

Postoji samo jedna grupacija kojoj je draži pristup NATO-u od samih Milogoraca :D
Avetinho

#1346 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Avetinho »

Ovoliko drecanje nisam cuo od Boja na Kosovu Polju.
Fudo387

#1347 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Fudo387 »

Ali Kemal wrote:
Fudo387 wrote:
Ali Kemal wrote: I u isto vrijeme Crna Gora ima najveci deficit od svih ex-SFRJ republika :oops:
Kako ?
Kao da je odgovor tezak, pa pokradeno sa korupcijom kao nacinom zivota. :D
U komsiliku inace po tom pitanju cvijetaju ruze, a Crnogorci su tek sad naprosto propali nakon sto su se prikljucili najjacoj vojnoj alijansi
u istoriji covjecanstva. :D
breuer wrote:Postoji samo jedna grupacija kojoj je draži pristup NATO-u od samih Milogoraca
Postoji samo jedna grupacija koja sad pjeni i rezi, a ne smije nista. :D
Avetinho

#1348 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Avetinho »

breuer wrote:Postoji samo jedna grupacija kojoj je draži pristup NATO-u od samih Milogoraca :D

Aha, ta grupacija je "skoro sav normalan svijet".
breuer

#1349 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by breuer »

Avetinho wrote:Aha, ta grupacija je "skoro sav normalan svijet".
Da jesu, ne bi ti potrčao to javiti :D Šta normalan, uzorit!
radostan dan

#1350 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Fudo387 wrote:
Koja anketa?

evo ti trenutno emisija na cg sat, uprvao pričaju o tome da moraju u narednom periodu povećati broj onih koji su za, j kroz pojašnjenje narodu da to nije pitanje biti ili ne biti za cg, nego pitanje boljeg, kvalitetnijeg itd života, stabilnosti i dr...
grešku sam gore napravio, nisam precizirao-tačan navod bi bio - od 55 do 60 posto protiv i neodlučni...neodlučnih nekih cirka 17 posto.
Post Reply