A dze si ti sve pročitao ???MOSALJOZE wrote:Ma ja taj neki Dzeko ima velik ego,to neki ufurani frajer,ne zna ni odakle je došao,niti ga je briga za koga.Nit kome šta pomaze,samo sebe gleda.Ta će kloc![]()
![]()
Znači naš kapiten treba biti neko ko puno priča,ko nije povučen i slično.
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#1326 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
- limeni
#1327 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ne slazem se, imali su i mattheaus,ballack,kahn.. veliki ego pa su bili dugo kapiteni njemacke, c. ronaldo je kapiten portugala, beckham bio kapiten engleza..mO k3 wrote:Dzeko nije za kapitena nikako ima prevelik ego , ako neko koji ima jak karakter i koji može da bičuje igrače naprijed a to je begovic ili manje markantan , ali staložen i kompetentan pjanic ...Infaze Studio wrote:Apsolutni "disagreement" ovdje. Begovic je odlican kandidat za kapitena i jedini je kome jedan Spahic nece nikada brecnuti, garantujem (govorim na osnovu primjecenih detalja na terenu). Momak je jako ozbiljan i profesionalan, a prica iz Ziline je vec poznata, u kojoj je on bio glavni motivator na poluvremenu u svlacionici.jeza u ledja wrote: Sto se tice Begovica, apsolutno mi je nejasno po kojem osnovu bi on trebao biti kapiten?Frajer je haman pa stranac u reprezentaciji, tih , povucen, miran, ne druzi se ni s kim, uz to je i mlad, ima malo nastupa za repku, jednostavno nije vodja ni po kom osnovu.
JAsno je da ce Dzeko biti sljedeci kapiten, ali Begovic je, po meni, idealno rjesenje.
po cemu se bira kapiten? treba mu iskustvo, znaci igrac sa najvise ili makar ponajvise odigranih utakmica u reprezentaciji. takodjer bi trebao biti jedan od boljih igraca, covjek koji vuce svoju ekipu.
kod nase reprezentacije ja to vidim ovako, spahic je kapiten i nakon njega je na redu misimovic. ako i on bude otisao, dolazi na red edin dzeko, vedad ibisevic.. tek onda miralem pjanic ili asmir begovic.
ali moze se do tad jos mnogo stvari promjeniti.
-
DonVVVV
#1328 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pjanic nas buduci kapiten.
-
todd_smith
#1329 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa svi nabrojani su dobili traku kada su i jer su bili najveca imena u svojoj reprezentaciji. (Svabe ne racunam, jer je Svabo poseban slucaj)limeni wrote:ne slazem se, imali su i mattheaus,ballack,kahn.. veliki ego pa su bili dugo kapiteni njemacke, c. ronaldo je kapiten portugala, beckham bio kapiten engleza..mO k3 wrote:Dzeko nije za kapitena nikako ima prevelik ego , ako neko koji ima jak karakter i koji može da bičuje igrače naprijed a to je begovic ili manje markantan , ali staložen i kompetentan pjanic ...Infaze Studio wrote:
Apsolutni "disagreement" ovdje. Begovic je odlican kandidat za kapitena i jedini je kome jedan Spahic nece nikada brecnuti, garantujem (govorim na osnovu primjecenih detalja na terenu). Momak je jako ozbiljan i profesionalan, a prica iz Ziline je vec poznata, u kojoj je on bio glavni motivator na poluvremenu u svlacionici.
JAsno je da ce Dzeko biti sljedeci kapiten, ali Begovic je, po meni, idealno rjesenje.
po cemu se bira kapiten? treba mu iskustvo, znaci igrac sa najvise ili makar ponajvise odigranih utakmica u reprezentaciji. takodjer bi trebao biti jedan od boljih igraca, covjek koji vuce svoju ekipu.
kod nase reprezentacije ja to vidim ovako, spahic je kapiten i nakon njega je na redu misimovic. ako i on bude otisao, dolazi na red edin dzeko, vedad ibisevic.. tek onda miralem pjanic ili asmir begovic.
ali moze se do tad jos mnogo stvari promjeniti.
Nemamo igraca koji ce u sred sranja i pakla na terenu, stati na svoje 2 noge i uhvatiti utakmicu za vrat i okrenuti je u nasu korist tj psihicki. Edin Dzeko je DALEKO od takvog mentaliteta i igraca.
Kolasinac mozda za buducnost tj nakon ovog kapitena poslije Spahe, ali trenutno nemamo tog igraca. Traku ce dobiti Dzeko jer je Spaha tako vec odlucio, ali realno nece ga fermati igraci u ekipi.
-
palermo
#1330 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
je, teško je kad je kapiten neko ko nije ništa postigao u svojoj karijeri....todd_smith wrote:
ali realno nece ga fermati igraci u ekipi.
- insomnia78
#1331 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jbt u Francuskoj golman kapiten pored zivih Bilala i Karima
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- luckylaka
#1332 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jeste postigao u karijeri ali nije u zivotu.Ponasa se totalno idiotski provocirajuci navijace(naravno ne sve)svojim ponasanjem.Valjda ne treba podsjecati kako se ponasa u zadnje vrijeme.palermo wrote:je, teško je kad je kapiten neko ko nije ništa postigao u svojoj karijeri....todd_smith wrote:
-
palermo
#1333 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
e, jebi ga Lucky kad još nije moguće da selektor bude ujedno i kapitenluckylaka wrote:
Jeste postigao u karijeri ali nije u zivotu.Ponasa se totalno idiotski provocirajuci navijace(naravno ne sve)svojim ponasanjem.Valjda ne treba podsjecati kako se ponasa u zadnje vrijeme.
Al ko zna, kakva je FIFA možda i to bude moguće uskoro
-
todd_smith
#1334 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Naporan si fkt, uredu zivis od Dzeke skontali smo te, ne budi naporanpalermo wrote:je, teško je kad je kapiten neko ko nije ništa postigao u svojoj karijeri....todd_smith wrote:
Govorim da prvo nema taj kvalitet vodje, uvijek je vodja uz Spahu tj uvijek je tu kada je i Spaha tu odnosno njegov asistent
Ovo sve mislim u smislu KAPITENA. Rijeci kapiten i Dzeko su dvije potpuno razlicite rijeci, nadam se da si svjestan toga? Nije jedna sinonim za drugu, nemoj se odmah paliti da je to pljuvanje, idi brani ga tamo za dres, ovdje apsolutno nemas nikakvog argumenta da je on solidan igrac psihicki za kapitena jedne reprezentacije.
-
palermo
#1335 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa što se nerviraš.todd_smith wrote:
Naporan si fkt, uredu zivis od Dzeke skontali smo te, ne budi naporan
Govorim da prvo nema taj kvalitet vodje, uvijek je vodja uz Spahu tj uvijek je tu kada je i Spaha tu odnosno njegov asistent
Ovo sve mislim u smislu KAPITENA. Rijeci kapiten i Dzeko su dvije potpuno razlicite rijeci, nadam se da si svjestan toga? Nije jedna sinonim za drugu, nemoj se odmah paliti da je to pljuvanje, idi brani ga tamo za dres, ovdje apsolutno nemas nikakvog argumenta da je on solidan igrac psihicki za kapitena jedne reprezentacije.
Da, znam da su Džeko i kapiten dvije različite riječi, pa pismen sam jebo ga ja, vidim da su različita slova.
Znam i da nisu sinonimi, učio u školi šta su sinonimi, bogami.
Doduše ono što zaista ne znam koji si to ti argument podastro da on nije za kapitena reprezentacije.
Moj argument je slijedeći, najbolji, napoznatiji naš igrač, kada odu Spaha i Miske bit će igrač i sa najdužim stažom u reprezentaciji,meni nekako dovoljno za kapitensku traku........... koji je to argument koji ga diskvalifikuje da bude kapiten.
- duminjo
#1336 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Covjek jos nije ni posto kapiten, popljuvase ga vec kao kapitena unaprijed.
Jebo me svak
Jebo me svak
-
todd_smith
#1337 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bili su i Beckham i Ronaldo u Unitedu pa je Roy Keane bio kapiten.palermo wrote:Pa što se nerviraš.todd_smith wrote:
Naporan si fkt, uredu zivis od Dzeke skontali smo te, ne budi naporan
Da, znam da su Džeko i kapiten dvije različite riječi, pa pismen sam jebo ga ja, vidim da su različita slova.
Znam i da nisu sinonimi, učio u školi šta su sinonimi, bogami.
Doduše ono što zaista ne znam koji si to ti argument podastro da on nije za kapitena reprezentacije.
Moj argument je slijedeći, najbolji, napoznatiji naš igrač, kada odu Spaha i Miske bit će igrač i sa najdužim stažom u reprezentaciji,meni nekako dovoljno za kapitensku traku........... koji je to argument koji ga diskvalifikuje da bude kapiten.
Citaj iznad, rekao sam nije dovoljno psihicki jak. To je najbitniji faktor i dalje nema price tu. Moze bilo ko biti kapiten tj da nosi onu traku, fazon je u ostalih 10 igraca. Da li ce igrati jer im Dzeko naredi, nakon sto se sa navijacima u sred utakmice svadja ili dobacuje ili treneru odmahuje ili ko zna sta kasnije.
Treba nam neko k`o je mangup, ne kao osoba nego kao igrac. Dzeko to nije. Ne znam zasto ti to tesko pada, nisam rekao da je on jedini u ekipi sto je takav. Fino citaj iznad sam rekao da mi tog igraca poslije Spahica uopce nemamo. MOZDA Kolasinac i to kazem mozda jer je dao mali dokaz toga protiv Argentine, u debiju se borio kao lav i onda ono sa sudijom, mozda nije nista, ali pokaze malo integritet i karakter igraca. Ali kao sto rekoh i on je za 6-7 godina tek kandidat, ne trenutno.
- duminjo
#1338 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne mogu da vjerujem 
-
palermo
#1339 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ni ja, al eto....duminjo wrote:Ne mogu da vjerujem
- jeza u ledja
#1340 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kapiten bi trebao biti neko ko prije svega ima veliko iskustvo. Ne mora to znaciti da je najstariji i ne mora znaciti nuzno da ima najvise odigranih utakmica u toj ekipi, ali kombinacija toga zajedno sa karakterom vodje, tj. nekoga ko se i sam istice medju igracima kao vodja, te naravno povjerenjem selektora da ce upravo on najbolje prenjeti svoje zamisli na ekipu - cini kapitena.
Na kraju, ne znam vala koliko je uloga kapitena i bitna da se o njoj ovoliko raspravlja.
Na kraju, ne znam vala koliko je uloga kapitena i bitna da se o njoj ovoliko raspravlja.
- studeni76
#1341 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Joj ne znam šta ćeš ti učinit sa svog života kad Edin postane kapiten, a sve ide u tom pravcu!todd_smith wrote:Naporan si fkt, uredu zivis od Dzeke skontali smo te, ne budi naporanpalermo wrote:je, teško je kad je kapiten neko ko nije ništa postigao u svojoj karijeri....todd_smith wrote:
Ako nas Edin ne odjebe nakon WC, postaje naredni kapiten. A ti onda jedi govna koja si prosipao po najboljem igraču ovog tima!
- Edin H.
#1342 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Daj ba kako ce biti kapiten igrac koji se svadja sa navijacima i selektorom.
A sljedeci kapiten Salihovic, posto ne zna nas jezik, tako da ne moze sakuhati ni sa navijacima, ni sa selektorom.
A sljedeci kapiten Salihovic, posto ne zna nas jezik, tako da ne moze sakuhati ni sa navijacima, ni sa selektorom.
- ganjeta
#1343 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Oto je on zaslužio
.
- Edin H.
#1344 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ganjeta wrote:Oto je on zaslužio.
-
Kaunas
#1345 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

#1346 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Potpisujem!Kaunas wrote:
#1347 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Je li tog kluba ciji grb nosi na slici?
Zasluzio je vala da bude kapiten Stoke - je li rekao kada smo igrali u Slovackoj - ja od ovoga zivim
Zasluzio je vala da bude kapiten Stoke - je li rekao kada smo igrali u Slovackoj - ja od ovoga zivim
-
gumifufna
#1348 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
E bas zato treba biti kapiten.
Iskren i bez uvianja koji to zivi od reprezentacije
Iskren i bez uvianja koji to zivi od reprezentacije
- mO k3
#1349 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
todd_smith wrote:Naporan si fkt, uredu zivis od Dzeke skontali smo te, ne budi naporanpalermo wrote:je, teško je kad je kapiten neko ko nije ništa postigao u svojoj karijeri....todd_smith wrote:
Ostanimo na temi kapitena .....
-
todd_smith
#1350 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Izvini, daj mi taj citat gdje sam ja napisao da je on karina od igraca ili da nije nas najbolji igrac? Ako ista potvrdio sam da je najbolji kada sam boldirao onaj dio gdje je lik upravo to rekao.studeni76 wrote: Joj ne znam šta ćeš ti učinit sa svog života kad Edin postane kapiten, a sve ide u tom pravcu!![]()
Ako nas Edin ne odjebe nakon WC, postaje naredni kapiten. A ti onda jedi govna koja si prosipao po najboljem igraču ovog tima!
Drugo je to sto vi svrsavate na njega i njegov svaki potez VAN terena vise nego one poteze NA terenu.
On je igracina kada gledas kao napadaca i to samo rahiticar moze reci suprotno. Ali ovdje se prica o kapitenima i kapacitet nekoga da bude isti, koliko ti god bio drag on se ne nosi sa pritiskom i kritikom kako treba. To se vise puta vidjelo. Kapiten treba biti neko ko ce reci "Igrali smo k`o kurac, preuzimam odgovornost.", a ne "neka je na vasu cast".
To sto mu je nadimak dijamant, nije dobio jer se odlicno nosi sa pritiskom.