FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1326 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Očigledno treba crtati da niko nije pokušao ući u onu crkvu/hram, šta je već.

Image

:mrgreen:

I pazi molim te, poredi se "jebem te Sofijo" sa "nož, žica.." :-)
Last edited by Velkoski on 21/07/2012 23:50, edited 1 time in total.
nOrMaLaC

#1327 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by nOrMaLaC »

Da se malo odmorimo uz Bugarsku mjuzu..... :D :D
north

#1328 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

leet wrote:Očigledno treba crtati da niko nije pokušao ući u onu crkvu/hram, šta je već.

Image

:mrgreen:

I pazi molim te, poredi se "jebem te Sofijo" sa "nož, žica.." :-)
:lol: Je l ovaj "ultras" fakat slikan sad protiv nas :? ? Jao peksina i gariba, a žiku mu zubića i ruralne face, ovo kod nas nema ni u najzabačenijim selendrama :-) ...jao, jao odrona, još šal lagano zavezao :lol:
Obuca9

#1330 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Obuca9 »

Lev(at)ski je dosada samo jednom imao prednost od 1:0, poslije prve utakmice na svom terenu. Bilo je to u sezoni 1987/88 u Kupu pobjednika kupova, dok su nosili naziv Vitosha Sofia. Tada su na svom terenu savladali grčku OFI Crete, sa 1:0, relativno kasnim golom, u 81. minuti sa bijele tačke.

Revanš u Grčkoj je završio trijumfom OFI Crete od 3:1. Domaćini su poveli u 25. minuti, u 48. i 69. povećali na 3:0, a Levatski je u 71. minuti postigao gol za konačnih 3:1.

Sličan scenarij se već desio u prvoj utakmici (1:0, kasni gol), zato te molim Bože, smiluj se i pomozi nam, neka se ponovi identičan scenarij, kao u drugoj utakmici. Jeste da ne znam kako bi preživio onih zadnjih 20 minuta sa 3:1, ali kad sam preživio onih pola sata protiv Genka na Koševu, penale protiv Sigme i Helsingborga, preguralo bi se i to nekako.

Molim te Bože. Molim te.
poznanik

#1331 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by poznanik »

leškarenje wrote:Evo govnima plakata za tekmu...

Image]

Odakle si skinuo ovaj plakat? Imaš li izvorni link, jer mi se čini da si ti prvi koji ga je ovdje objavio?

Meni se ovaj plakat čini foto-montažom. Piše da je original fotos nastao 10.09.2010. godine, i da je snimljen kamerom Canon EOS 5D Mark II
poznanik

#1332 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by poznanik »

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1333 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

@north

sumnjam :mrgreen:
Frank Sinatra

#1334 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Frank Sinatra »

Bugar-BiH wrote: A 100% je imalo poku6aj da se ulazi sa hranom unutar crkve, to je fakat. Uo4i me4a u hotelu i ispred isto se pevao 'Jaz te jebem Sofiu' ili i to nije ta4no.
100% nije, jer sam ja bio ispred crkve, a ti nisi. Ispred hotela kad su tvoji jazavci rastjerani, ispratila ih je pjesma jebem te Sofijo. Osim cetnickih slogana izgleda da vam i cetnicka propaganda ide od ruke. Lijepo izvrces istinu i jebem te sofijo izjednacavas sa Srebrenicom, Mladicem, Arkanom... Bravo majstore. Ne pravdaj se i ne sikiraj se, mi smo gostoljubivi domacini.
Korisničkoime

#1335 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Korisničkoime »

Evo ja se prvi put javljam na ovom pdf i nisam navijač FKS tako da ne znam možda je suvišno moje javljanje ali jedno znam na toj utakmici ću biti navijač FK Sarajeva. Znam da to nije inače način i da se inače ne može biti pravi navijač za samo jednu utakmicu ali znam da ne mogu a da ne odem na tu utakmicu i da pružim podršku sa tribina kako god to glupo zvučalo i bilo. Znam nije da trebate, ali podršku imate i van svojih redova i van Sarajeva.
donja_crtica

#1336 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by donja_crtica »

Bugar-BiH wrote:...
OK, culi smo sta imas reci. Nisi zvanicni predstavnik navijaca tako nemas pravo traziti oprost i/ili nuditi izvinjenje. Rekao si svoje i OK je.

Iako nisam bio tamo i mene je licno pogodila ova propaganda i ja vam ne oprastam.
misaoni

#1337 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by misaoni »

Ovaj plakat je mozda fotomontaza, ali je svakako provokacija. I to teska provokacija. Bas kao sto je bilo pominjanje Mladica i ostalo na prvoj utakmici.

Iskreno se nadam da ce nasa policija dcocekati sve ovo na pravi nacin. I da ce sprijeciti bilo kakve sukobe nasih navijaca sa bilo kim.
Ukoliko bi se eventualno pojavio ovakav ili slican transparent morali bi napraviti nevidjeno hapsenje medju gostujucim navijacima. Jer bi to bio jedini pravi nacin da se sprijece nasi navijaci da urade ono sto sto bi u tom trenu bilo potpuno opravdano, odnosno neredi.

Znaci hapsenje desetina ili stotina gostujucih navijaca u slucaju da izvuku ovakav ili slican transparent!!!
Ako o takvom hapsenju poslije treba da prica cijela Evropa, pa neka.
Ne smije se dozvoliti da se nasi navijacu tuku sa nasom policijom.
Na policiji je sve!
poznanik

#1338 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by poznanik »

misaoni wrote:Ovaj plakat je mozda fotomontaza, ali je svakako provokacija. I to teska provokacija. Bas kao sto je bilo pominjanje Mladica i ostalo na prvoj utakmici.

Iskreno se nadam da ce nasa policija dcocekati sve ovo na pravi nacin. I da ce sprijeciti bilo kakve sukobe nasih navijaca sa bilo kim.
Ukoliko bi se eventualno pojavio ovakav ili slican transparent morali bi napraviti nevidjeno hapsenje medju gostujucim navijacima. Jer bi to bio jedini pravi nacin da se sprijece nasi navijaci da urade ono sto sto bi u tom trenu bilo potpuno opravdano, odnosno neredi.

Znaci hapsenje desetina ili stotina gostujucih navijaca u slucaju da izvuku ovakav ili slican transparent!!!
Na policiji je sve!

Treba doći do idiota koji je osmislio plakat, koji je na original sadržaj o najavi utakmice umetnuo slova "Nož, žica..." i pustio internetom.... Ne samo što je namjera podla i uvredljiva, već što može izazvati dalekosežne i vrlo teške posljedice, sve u zabludi. Ja sam ubijeđen da se ovdje radi o zlobnom podmetanju...

Ne zaboravimo, Bugarska je bila prva svjetska država koja je priznala nezavisnost BiH, i nisam uvjeren da bugarski narod misli loše narodima i građanima BiH. A ovim plakatom i njegovom objavom u BiH medijima, već se tižu tenzije i stvara loša atmosfera, koja nikom ne treba.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1339 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Vidjeli smo na utakmici šta misle o nama..
Obuca9

#1340 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Obuca9 »

poznanik wrote:
misaoni wrote:Ovaj plakat je mozda fotomontaza, ali je svakako provokacija. I to teska provokacija. Bas kao sto je bilo pominjanje Mladica i ostalo na prvoj utakmici.

Na policiji je sve!
Treba doći do idiota koji je osmislio plakat, koji je na original sadržaj o najavi utakmice umetnuo slova "Nož, žica..." i pustio internetom.... Ne samo što je namjera podla i uvredljiva, već što može izazvati dalekosežne i vrlo teške posljedice, sve u zabludi. Ja sam ubijeđen da se ovdje radi o zlobnom podmetanju...

Ne zaboravimo, Bugarska je bila prva svjetska država koja je priznala nezavisnost BiH, i nisam uvjeren da bugarski narod misli loše narodima i građanima BiH. A ovim plakatom i njegovom objavom u BiH medijima, već se tižu tenzije i stvara loša atmosfera, koja nikom ne treba.

Image

I ovo je montaža, jel' de?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1341 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Nije, to su stavila djeca od 12 godina..
amoninan

#1342 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Ne pričamo o bugarskom narodu u cjelini, nego ultrasima Levskog. Ne može niko samoinicijativno bez znanja vrha grupe dići parolu na navijačkoj tribini. To je nemoguće.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1343 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

poznanik wrote: Ne zaboravimo, Bugarska je bila prva svjetska država koja je priznala nezavisnost BiH, i nisam uvjeren da bugarski narod misli loše narodima i građanima BiH. A ovim plakatom i njegovom objavom u BiH medijima, već se tižu tenzije i stvara loša atmosfera, koja nikom ne treba.
Brkas stvari,a vidim i mnogi drugi.

Evo apelujem opet, ali i upozoravam.

Bilo koje izjednacavanje svih gradjana Bugarske sa svim ovim desavanjima je idiotsko i neprihvatljivo.
Mogli smo to vidjeti i na konkretnom primjeru momka koji se registrovao na forumu i javno se izvinuo zbog svega toga, mada on licno nema nikakve veze sa svim tim.

Direktna odgovornost za sve to sto se desavalo vezano za parolu, skandiranje i slicno ima iskljucivo navijacka skupina Levskog. Sto svakako nije stav Bugarskog naroda ili njihove politike i sl.

Zato vas molim da pazite kada komentarisete sve ovo.
poznanik

#1344 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by poznanik »

Obuca9 wrote:I ovo je montaža, jel' de?
Nije, a misliš li da je plakat "Nož" vjerodostojan, da je nastao kod Levski-navijača?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1345 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

leet wrote:Vidjeli smo na utakmici šta misle o nama..
Ma to nisu oni to im je neko podvalio :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1346 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

poznanik wrote: Nije, a misliš li da je plakat "Nož" vjerodostojan, da je nastao kod Levski-navijača?
Jok, mi smo ga napravili Image

Malo sam prelistao forum koji si stavio.. Pa lik stavlja sliku onog helikoptera na Koševu i kaže da će tako doći, i to je montirano jel' tako ? :roll:
Last edited by Velkoski on 22/07/2012 01:00, edited 1 time in total.
donja_crtica

#1347 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by donja_crtica »

poznanik wrote:

Nije, a misliš li da je plakat "Nož" vjerodostojan, da je nastao kod Levski-navijača?
I meni je smrdila ova slika kad sam je vidio
poznanik

#1348 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by poznanik »

-LIBERO- wrote:Brkas stvari,a vidim i mnogi drugi...

Ne "brkam", ne generaliziram, već upravo suprotno. Zato i pišem da treba potražiti idiota koji je osmislio plakat i pustio ga u javnost.

I ovdje i svi mediji, jednostavno su "primili" onaj plakat, i ne pomislivši na vjerodostojnost, i tenzije su podignute.
Neko očiti provocira sukob navijača... :(
Mračajski proto

#1349 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

"Najzamršeniji smo ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama. Do juče smo bili ono što danas hoćemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti...''

Ne budite naivni, i ne pravdajte ih.
johnny_blazze

#1350 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

poznanik wrote:
-LIBERO- wrote:Brkas stvari,a vidim i mnogi drugi...

Ne "brkam", ne generaliziram, već upravo suprotno. Zato i pišem da treba potražiti idiota koji je osmislio plakat i pustio ga u javnost.

I ovdje i svi mediji, jednostavno su "primili" onaj plakat, i ne pomislivši na vjerodostojnost, i tenzije su podignute.
Neko očiti provocira sukob navijača... :(
da nije one parole sto su digli na stadionu pa haj i svatio bi te sto tako razmisljas ali poslje onog i one zastave sa likom smradica ja ne sumnjam da je ono njihov plakat
Post Reply