I pazi molim te, poredi se "jebem te Sofijo" sa "nož, žica.."
Moderators: Charuga, Tomahawk11

leet wrote:Očigledno treba crtati da niko nije pokušao ući u onu crkvu/hram, šta je već.
I pazi molim te, poredi se "jebem te Sofijo" sa "nož, žica.."
leškarenje wrote:Evo govnima plakata za tekmu...
]
100% nije, jer sam ja bio ispred crkve, a ti nisi. Ispred hotela kad su tvoji jazavci rastjerani, ispratila ih je pjesma jebem te Sofijo. Osim cetnickih slogana izgleda da vam i cetnicka propaganda ide od ruke. Lijepo izvrces istinu i jebem te sofijo izjednacavas sa Srebrenicom, Mladicem, Arkanom... Bravo majstore. Ne pravdaj se i ne sikiraj se, mi smo gostoljubivi domacini.Bugar-BiH wrote: A 100% je imalo poku6aj da se ulazi sa hranom unutar crkve, to je fakat. Uo4i me4a u hotelu i ispred isto se pevao 'Jaz te jebem Sofiu' ili i to nije ta4no.
OK, culi smo sta imas reci. Nisi zvanicni predstavnik navijaca tako nemas pravo traziti oprost i/ili nuditi izvinjenje. Rekao si svoje i OK je.Bugar-BiH wrote:...
misaoni wrote:Ovaj plakat je mozda fotomontaza, ali je svakako provokacija. I to teska provokacija. Bas kao sto je bilo pominjanje Mladica i ostalo na prvoj utakmici.
Iskreno se nadam da ce nasa policija dcocekati sve ovo na pravi nacin. I da ce sprijeciti bilo kakve sukobe nasih navijaca sa bilo kim.
Ukoliko bi se eventualno pojavio ovakav ili slican transparent morali bi napraviti nevidjeno hapsenje medju gostujucim navijacima. Jer bi to bio jedini pravi nacin da se sprijece nasi navijaci da urade ono sto sto bi u tom trenu bilo potpuno opravdano, odnosno neredi.
Znaci hapsenje desetina ili stotina gostujucih navijaca u slucaju da izvuku ovakav ili slican transparent!!!
Ako o takvom hapsenju poslije treba da prica cijela Evropa, pa neka.
Ne smije se dozvoliti da se nasi navijacu tuku sa nasom policijom.
Na policiji je sve!
poznanik wrote:Treba doći do idiota koji je osmislio plakat, koji je na original sadržaj o najavi utakmice umetnuo slova "Nož, žica..." i pustio internetom.... Ne samo što je namjera podla i uvredljiva, već što može izazvati dalekosežne i vrlo teške posljedice, sve u zabludi. Ja sam ubijeđen da se ovdje radi o zlobnom podmetanju...misaoni wrote:Ovaj plakat je mozda fotomontaza, ali je svakako provokacija. I to teska provokacija. Bas kao sto je bilo pominjanje Mladica i ostalo na prvoj utakmici.
Iskreno se nadam da ce nasa policija dcocekati sve ovo na pravi nacin. I da ce sprijeciti bilo kakve sukobe nasih navijaca sa bilo kim.
Ukoliko bi se eventualno pojavio ovakav ili slican transparent morali bi napraviti nevidjeno hapsenje medju gostujucim navijacima. Jer bi to bio jedini pravi nacin da se sprijece nasi navijaci da urade ono sto sto bi u tom trenu bilo potpuno opravdano, odnosno neredi.
Znaci hapsenje desetina ili stotina gostujucih navijaca u slucaju da izvuku ovakav ili slican transparent!!!
Ako o takvom hapsenju poslije treba da prica cijela Evropa, pa neka.
Ne smije se dozvoliti da se nasi navijacu tuku sa nasom policijom.
Na policiji je sve!
Ne zaboravimo, Bugarska je bila prva svjetska država koja je priznala nezavisnost BiH, i nisam uvjeren da bugarski narod misli loše narodima i građanima BiH. A ovim plakatom i njegovom objavom u BiH medijima, već se tižu tenzije i stvara loša atmosfera, koja nikom ne treba.

Brkas stvari,a vidim i mnogi drugi.poznanik wrote: Ne zaboravimo, Bugarska je bila prva svjetska država koja je priznala nezavisnost BiH, i nisam uvjeren da bugarski narod misli loše narodima i građanima BiH. A ovim plakatom i njegovom objavom u BiH medijima, već se tižu tenzije i stvara loša atmosfera, koja nikom ne treba.
Nije, a misliš li da je plakat "Nož" vjerodostojan, da je nastao kod Levski-navijača?Obuca9 wrote:I ovo je montaža, jel' de?
Ma to nisu oni to im je neko podvalioleet wrote:Vidjeli smo na utakmici šta misle o nama..
Jok, mi smo ga napravilipoznanik wrote: Nije, a misliš li da je plakat "Nož" vjerodostojan, da je nastao kod Levski-navijača?
I meni je smrdila ova slika kad sam je vidiopoznanik wrote:
Nije, a misliš li da je plakat "Nož" vjerodostojan, da je nastao kod Levski-navijača?
-LIBERO- wrote:Brkas stvari,a vidim i mnogi drugi...
da nije one parole sto su digli na stadionu pa haj i svatio bi te sto tako razmisljas ali poslje onog i one zastave sa likom smradica ja ne sumnjam da je ono njihov plakatpoznanik wrote:-LIBERO- wrote:Brkas stvari,a vidim i mnogi drugi...
Ne "brkam", ne generaliziram, već upravo suprotno. Zato i pišem da treba potražiti idiota koji je osmislio plakat i pustio ga u javnost.
I ovdje i svi mediji, jednostavno su "primili" onaj plakat, i ne pomislivši na vjerodostojnost, i tenzije su podignute.
Neko očiti provocira sukob navijača...