Ovi što nam kmeče po temi u toku sezone, a preko ljeta otvaraju oči, mogu u skokovima
Hvala momcima što nisam oka sklopio čitavu noć. Jebo vas Tito. Vidimo se u revanšu.
VOLIM TE ŽELJO!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Upravo tako,treba dominirati jedno 3-4 sezone nad ovom ligom pa onda reci idemo probati nesto napraviti u Evropi mada ni to ne mora biti putokaz,ali sto se tice Amara,pa sve ali bukvalno sve mi je smijesno sto citam ovdje kontra njega oko nekakvog dizanja ili nerealnosti ili cega vec,pa pogledajte i poslusajte sta je covjek izjavio 10.7.2012. znaci 8 dana prije ovog meca:KIMBO wrote:nemoj tako, kada pobjedi on je majstor i svaka mu čast, ali kad izgubi e to je, pa vidi.......dino84 wrote:Necemo ga nikada nogirati jer kada smo ga nogirali jednom smracilo nam se pred ocima,a pobjedu u derbiju cekali kao svjetsko cudo i strahovali za opstanak do predzadnjeg kola.Necemo ga nogirati nikada zbog onih stvari gore koje sam ti vec nabrojao a koje nam je on donio svojim radom u ogromnoj mjeri.Altsa wrote: mozes se ti sa 1-0 slikat nasred titove...pitam se samo kada cete nogirati lojavog i shvatiti da bolje od ovoga sa njim ne mozete da je ovo maksimum maksimuma...a kako mozete vidjeli ste sinoc...i ja isto mislim i za sarajevo kao ekipu...go k.... kao i zeljo
Haj da ne granamo temu,cujemo se poslije revansa .
nije vidi nego ga i ti malo vidi.... pa je.bemu majku onaj bogičević kao da nevidi na oba oka, pa dokle trpiti budalu.... zoletić mali željan para trči djete, ali šta vrijedi kad jamak ne zna gdje je, ko da ga je vutra strefila......zeba, pa ti si kralj, ali barem potrči, nemoraš uvjek čekati....osime ba, pa što stanić mjesto bekrića, kažeš umorni, a dvije izmjene napraviš, drugo poluvrijeme 49minuta-4 gola-gol 12minuta i 25 sekundi. vala sramota.....ali hajd nema veze dominiraj amare travnikom, leotarom, slavijom, rudarom, čelikom,.... ali nam je liga u kur.cu. jebo ti ligu gdje dođu ljudi sa viškom kila i daju 5-6 golova i asistencija. sramota za sve nas...
Nisam ja paša, ja sam gospodin drugJoeyTribbiani wrote:Sjećat ćeš se ti Budućnosti, Branitelja, Viteza još dugo paša.
Kada citam komentare poslije ovakvih utamkica, meni je ovako jedna stvar odmah vrlo uocljiva. Dakle, svi krive nas mentalitet koji je gubitnicki, hajde OK, jeste. S druge strane, pa sigurno je 80% ovakvih komentara kao kod ovog @afannedim. Pa normalno da ce biti gubitnicki kad smo mi gubitnici, tj. ti si gubitnik, i vi koji placete na sve strane, ne valja ovo, ne valja ono. Nek ne valja! Opet cemo uzet duplu krunu, poderat vas sve redom u nasoj domovini i opet cemo otic u Evropu i pobijedicemo! A ti se vozikaj gdje hoces.afannedim wrote:Sve je pokazano sinoć, uhvatite se vi "vašeg" plavog tramvaja i vozikajte od baščaršije do ilidže jer kad ste u evropi odmah bruka
To je to brateagnostic_front wrote:Kada citam komentare poslije ovakvih utamkica, meni je ovako jedna stvar odmah vrlo uocljiva. Dakle, svi krive nas mentalitet koji je gubitnicki, hajde OK, jeste. S druge strane, pa sigurno je 80% ovakvih komentara kao kod ovog @afannedim. Pa normalno da ce biti gubitnicki kad smo mi gubitnici, tj. ti si gubitnik, i vi koji placete na sve strane, ne valja ovo, ne valja ono. Nek ne valja! Opet cemo uzet duplu krunu, poderat vas sve redom u nasoj domovini i opet cemo otic u Evropu i pobijedicemo! A ti se vozikaj gdje hoces.afannedim wrote:Sve je pokazano sinoć, uhvatite se vi "vašeg" plavog tramvaja i vozikajte od baščaršije do ilidže jer kad ste u evropi odmah bruka
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
Tako je plavi brateagnostic_front wrote:Kada citam komentare poslije ovakvih utamkica, meni je ovako jedna stvar odmah vrlo uocljiva. Dakle, svi krive nas mentalitet koji je gubitnicki, hajde OK, jeste. S druge strane, pa sigurno je 80% ovakvih komentara kao kod ovog @afannedim. Pa normalno da ce biti gubitnicki kad smo mi gubitnici, tj. ti si gubitnik, i vi koji placete na sve strane, ne valja ovo, ne valja ono. Nek ne valja! Opet cemo uzet duplu krunu, poderat vas sve redom u nasoj domovini i opet cemo otic u Evropu i pobijedicemo! A ti se vozikaj gdje hoces.afannedim wrote:Sve je pokazano sinoć, uhvatite se vi "vašeg" plavog tramvaja i vozikajte od baščaršije do ilidže jer kad ste u evropi odmah bruka
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
Svaka cast, gospoda ostaju gospoda...ganjeta wrote: U razgovoru sa specijalcima iz Hrvatske i Slovenije, gdje su nam se ljudi lično zahvaljivali na ponašanju i opštoj kulturi. Gdje momci iz mog busa kupe smeće samoincijativno na granici, igraju fudbala na glavnom trgu u Mariboru, cugaja cijeli dan bez i jedne razbijene flaše, bez i jednog ružnog dobacivanja djevojkama i ženama ( pokoji aplauzsu dobile) . Još kad uz to dodaš ekstra dobar provod i zajebanciju ( konobara Bojana koji tersa zbog ogromne količine posla u Željinoj majci
). Dešavanaj na tribini, ne treba komentarisati, ono nema riječi za opisati
![]()
.
E to je za vas san.
Bravo majstore,objasnioganjeta wrote:To je to brateagnostic_front wrote:Kada citam komentare poslije ovakvih utamkica, meni je ovako jedna stvar odmah vrlo uocljiva. Dakle, svi krive nas mentalitet koji je gubitnicki, hajde OK, jeste. S druge strane, pa sigurno je 80% ovakvih komentara kao kod ovog @afannedim. Pa normalno da ce biti gubitnicki kad smo mi gubitnici, tj. ti si gubitnik, i vi koji placete na sve strane, ne valja ovo, ne valja ono. Nek ne valja! Opet cemo uzet duplu krunu, poderat vas sve redom u nasoj domovini i opet cemo otic u Evropu i pobijedicemo! A ti se vozikaj gdje hoces.afannedim wrote:Sve je pokazano sinoć, uhvatite se vi "vašeg" plavog tramvaja i vozikajte od baščaršije do ilidže jer kad ste u evropi odmah bruka
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!.
Sad da nebi pojedinačno svakom pičiću pisao, reću ću na šta sam ponosan i šta će se prepričavati unucima.
U razgovoru sa specijalcima iz Hrvatske i Slovenije, gdje su nam se ljudi lično zahvaljivali na ponašanju i opštoj kulturi. Gdje momci iz mog busa kupe smeće samoincijativno na granici, igraju fudbala na glavnom trgu u Mariboru, cugaja cijeli dan bez i jedne razbijene flaše, bez i jednog ružnog dobacivanja djevojkama i ženama ( pokoji aplauzsu dobile) . Još kad uz to dodaš ekstra dobar provod i zajebanciju ( konobara Bojana koji tersa zbog ogromne količine posla u Željinoj majci
![]()
.
E to je za vas san.
Jesu li se stetocine u sofiji vec posrale (opet) na ugled ove drzave...?emigrazione wrote:Za vase prvo masovnije evropsko gostovanje od poslije rata, nije ni lose
Ima se, moze se... Ko ima ima, ko nema nije ni navikao...barbaduje wrote:Kad god ovaj klub zeljeznicar izadje u europu uvijek primi po petaka,pricajte vi sta hocete,govorite mi da sam dusman ali ovo je istina.Lahko je u ovom odrenu od lige namjestat utakmice i kofrcit se sa titulama
ganjeta wrote:To je to brateagnostic_front wrote:Kada citam komentare poslije ovakvih utamkica, meni je ovako jedna stvar odmah vrlo uocljiva. Dakle, svi krive nas mentalitet koji je gubitnicki, hajde OK, jeste. S druge strane, pa sigurno je 80% ovakvih komentara kao kod ovog @afannedim. Pa normalno da ce biti gubitnicki kad smo mi gubitnici, tj. ti si gubitnik, i vi koji placete na sve strane, ne valja ovo, ne valja ono. Nek ne valja! Opet cemo uzet duplu krunu, poderat vas sve redom u nasoj domovini i opet cemo otic u Evropu i pobijedicemo! A ti se vozikaj gdje hoces.afannedim wrote:Sve je pokazano sinoć, uhvatite se vi "vašeg" plavog tramvaja i vozikajte od baščaršije do ilidže jer kad ste u evropi odmah bruka
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!.
Sad da nebi pojedinačno svakom pičiću pisao, reću ću na šta sam ponosan i šta će se prepričavati unucima.
U razgovoru sa specijalcima iz Hrvatske i Slovenije, gdje su nam se ljudi lično zahvaljivali na ponašanju i opštoj kulturi. Gdje momci iz mog busa kupe smeće samoincijativno na granici, igraju fudbala na glavnom trgu u Mariboru, cugaja cijeli dan bez i jedne razbijene flaše, bez i jednog ružnog dobacivanja djevojkama i ženama ( pokoji aplauzsu dobile) . Još kad uz to dodaš ekstra dobar provod i zajebanciju ( konobara Bojana koji tersa zbog ogromne količine posla u Željinoj majci
![]()
.
E to je za vas san.
Baš smo se ponašali gospodski, ganjeta je to baš lijepo objasnio.nosara wrote:Svaka cast, gospoda ostaju gospoda...ganjeta wrote: U razgovoru sa specijalcima iz Hrvatske i Slovenije, gdje su nam se ljudi lično zahvaljivali na ponašanju i opštoj kulturi. Gdje momci iz mog busa kupe smeće samoincijativno na granici, igraju fudbala na glavnom trgu u Mariboru, cugaja cijeli dan bez i jedne razbijene flaše, bez i jednog ružnog dobacivanja djevojkama i ženama ( pokoji aplauzsu dobile) . Još kad uz to dodaš ekstra dobar provod i zajebanciju ( konobara Bojana koji tersa zbog ogromne količine posla u Željinoj majci
![]()
.
E to je za vas san.
Možeš samo do 7 brace ici i moliti se Bogu da ga otjeramo je vam je nocna mora....znamo mi šta vi sanjate, taj dan kad ce Amar opet napustiti Želju....ali necete docekati taj danAltsa wrote:hoce li neko napokon reci da je za ovo sve kriv a. osim
Kako god, masovnije jedan BH klub nije imao, i još sve što ide uz to neće ni imatiemigrazione wrote:Za vase prvo masovnije evropsko gostovanje od poslije rata, nije ni lose
pa bolan mi bar nešto dižemo, vi ni Hasetov turnir ne možete osvojitiAltsa wrote:ako vam je dovoljno to da uzimate samo titule u ovaoj nasoj popisanoj ligi e onda eto vaam amar do kraja njegovog zivota pa dizite pehar premijer lige, a u evropi brukajte ime, grad i drzavu...
mi smo shvatili greske i te luzere otjerali ali vi to jos uvijek ne mozete pa ce vas amar velicanstveni sjebavat jos dugi niz godinaLSD wrote:Samo što mi ne dolazimo na vašu temu i ne sugerišemo vam da tjerate Husniju, Šenera, Plišanog, cika Jovu zmaja i slicne komedijaše...a ti si se nacrtao ovdje da nam "otvaraš oci" po pitanju Osima![]()
rekoh, komedija u više cinova.