drekalica28 wrote:....da ako pojedete bobice miracoline, sve kiselo što poslije probate postaje slatkog okusa.
A slatko postane jos sladje , idealno je za dijabeticare jer nije zabiljezena neka nus pojava
drekalica28 wrote:....da ako pojedete bobice miracoline, sve kiselo što poslije probate postaje slatkog okusa.

cyprus wrote:Podsjeti me ovo simpatično mjesto u Velsu na: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Phiman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit, glavni grad Tajlanda
Skraćeno Bangkokcyprus wrote:Podsjeti me ovo simpatično mjesto u Velsu na: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Phiman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit, glavni grad Tajlanda
To mu je nadimakžulijan asanž wrote:cyprus wrote:Podsjeti me ovo simpatično mjesto u Velsu na: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Phiman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit, glavni grad Tajlanda
a ja bio uvjeren da je bangkok glavni grad tajlanda
Nick na forumudharma wrote:To mu je nadimakžulijan asanž wrote:cyprus wrote:Podsjeti me ovo simpatično mjesto u Velsu na: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Phiman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit, glavni grad Tajlanda
Naziv Bangkok su izmislili za ove glupane što ne mogu zapamtit puno imežulijan asanž wrote:cyprus wrote:Podsjeti me ovo simpatično mjesto u Velsu na: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Phiman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit, glavni grad Tajlanda
Ne vjerujem?!drekalica28 wrote:...da u Kini ima webstranica preko koje se može rentat djevojka da vam bude cura za samo 31$ sedmično.
U čemu?Intimus wrote:- Postoje muškarci u Guami kojima je posao putovati zemljom i spavati s djevicama koje im placaju za privilegiju pružanja prvog spolnog odnosa.
Nemogu naučiti svi to slovo kad mnoga pisam i ne sadrže taj znak, npr. kinesko, arapsko, japasnko i sl.CVIKERASH wrote:Muhamed Uskufi je napisao prvi riječnik bosanskoga jezika 1631 godine.
San traje najviše 4 minute u jednom danu.
Slovo M je prvo slovo koje se sva djeca svijeta prvo nauče.
Čovječiji orijentacioni centar se nalazi u nosu.
Stanovnici Ujedinjenih Arapskih Emirata nemaju obavezu plaćati ikakav porez.
Škola je grčka riječ i znači "sloboda od posla".
Prva bomba koja je pala na Berlin za vrijeme Drugog Svjetskog Rata ubila je jedinog slona u berlinskom zoološkom vrtu.
Ginisova Knjiga Rekorda drži rekord kao najčešće kradena kniga iz knjižara