Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
extraordinary

#1326 Re: Manchester City FC

Post by extraordinary »

Prelijepa koreografija večeras, a ona baka sa plavim šeširom na poluvremenu što je prošetala terenom je bila vrh.

Blue hat ouuuu granny :thumbup:
Kenan-sa

#1327 Re: Manchester City FC

Post by Kenan-sa »

Mancester je prosao dalje,skim igra narednu utakmicu,i kada!? valjda ce i Dzeko imati pravo nastupa..
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1328 Re: Manchester City FC

Post by Entropio »

Pobjedili smoooooooooooooooooooo!
smak

#1329 Re: Manchester City FC

Post by smak »

Better Man wrote:
smak wrote:ugurasmo nekako 4 komada :D

Manchester City 4 - 2 Leicester City
Zar! Nisam znao da igras za Man. Citiy!
:shock:
Max Bunker

#1330 Re: Manchester City FC

Post by Max Bunker »

smak wrote:
Better Man wrote:
smak wrote:ugurasmo nekako 4 komada :D

Manchester City 4 - 2 Leicester City
Zar! Nisam znao da igras za Man. Citiy!
:shock:
Na probi je :D :P
sinkaspud

#1331 Re: Manchester City FC

Post by sinkaspud »

Bili smo bolji i zasluzili smo pobjedu!
quasar

#1332 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Silva cudesan dok ima snage, Tevez posustaje nakon 60 minuta, Kolarov ima ono nesto ali jos nije izaslo skroz napolje, odbrana... jel ima City odbranu?
Sudija kritican. Fakticki je dao oba gola, za drugi mu mogu i asistenciju upisati.

Kad ovi momci postanu ekipa, zajedno sa onim nasim malim, cuda ce da prave po premiershipu, za sad je sve bez koncepcije i sistema, bazirano na individualnim kvalitetama i istim takvim akcijama. Mancini ima poslaaaa....uh.

Ipak, legao mi je ovaj City. Vidim da sam se popalio, tako da cu se upisati na listu cekanja za sezonsku kartu 2011/12.
Blue hat (o granyyy) sam vec kupio.
BSn

#1333 Re: Manchester City FC

Post by BSn »

Ratshiman, sljedeci put mojne ici u lozu da pitas seika ima l' vatre - naci ce se vec medju nama navijacima.
Max Bunker

#1334 Re: Manchester City FC

Post by Max Bunker »

Bez @Sibicara, navijanje je *urac krasni :x Mi smo okacili onaj transparent " Bosnian Citizens " i ovi lokalci kada su ga vidjeli, odmah su pohrlili medju nas. Imam osjecaj da je njima vaznije da se slikaju sa nasom grupom iz BiH i da budu vidjeni medju nama, nego da zaista navijaju za Manćester :x :x :x
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1335 Re: Manchester City FC

Post by bordo gandalf »

BSn wrote:Ratshiman, sljedeci put mojne ici u lozu da pitas seika ima l' vatre - naci ce se vec medju nama navijacima.
Halalte napio sam se...ne dajte mi vise alkohola prije tekme :-)
extraordinary

#1336 Re: Manchester City FC

Post by extraordinary »

Sheikh je ljudina, meni je ispao ovaj blue hat pred stadionom i otkotrljao se iza njegove limuzine, naredio je vozaču da stane, izašao, sageo se, dohvatio hat, došao do mene i vratio mi ga. Veliki ljudi veličinu pokazuju na sitnicama, a meni je ovo jako dobar dokaz bio. Mensure, hvala ti. :thumbup:
Studentinjo

#1337 Re: Manchester City FC

Post by Studentinjo »

Ako ne ozbiljno gledamo na utakmice i rezultate koje pruža najdraži nam klub na svijetu i šire, može se zaključiti da fali nešta. Kao što kolega kaže "odbrana"? Imamo li to? Imamo skoro pa najbolje odbrambene igrače, ali nekako mi nisu uklopljeni, ne funkcionišu, nisu uhodani. S druge strane, prvi smo na tabeli. Dajemo golove i primamo ih. Fali mi Miske na sredini,a Vieru ili Toure-a bi malo nazad povukao, čisto da se napravi formacija beton-beton 2. Čitao sam malo o tome da ko' biva Real hoće Teveza, Mourihnjo zagrizo'. I dobro i nije dobro. Nije dobro što bi se šejk vjerovatno naljutio pa kupio pola Španije. A dobro je s druge strane što bi se Džeko razmaho i karijera koju je napravio u Wolfsburgu bi bila "mala maca" za Cityjevsku....

Ako opet pogledamo ozbiljno stvari,

Fakat nedajte Šibicaru da piša kroz prozor...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1338 Re: Manchester City FC

Post by bordo gandalf »

A Đe on ne viđam ga nesto
Koolin1

#1339 Re: Manchester City FC

Post by Koolin1 »

Studentinjo wrote:Ako ne ozbiljno gledamo na utakmice i rezultate koje pruža najdraži nam klub na svijetu i šire, može se zaključiti da fali nešta. Kao što kolega kaže "odbrana"? Imamo li to? Imamo skoro pa najbolje odbrambene igrače, ali nekako mi nisu uklopljeni, ne funkcionišu, nisu uhodani. S druge strane, prvi smo na tabeli. Dajemo golove i primamo ih. Fali mi Miske na sredini,a Vieru ili Toure-a bi malo nazad povukao, čisto da se napravi formacija beton-beton 2. Čitao sam malo o tome da ko' biva Real hoće Teveza, Mourihnjo zagrizo'. I dobro i nije dobro. Nije dobro što bi se šejk vjerovatno naljutio pa kupio pola Španije. A dobro je s druge strane što bi se Džeko razmaho i karijera koju je napravio u Wolfsburgu bi bila "mala maca" za Cityjevsku....

Man City ima najbolje ocjenjenu odbranu u premiershipu...
Mustang1

#1340 Re: Manchester City FC

Post by Mustang1 »

Vidio sam sinoc Kemu joj sto ga prebi ona njegova mala ispred stadiona..bio on sa nekom crnkom joj kad dodje ona plavka njegova ubi boga u njemu eno ga lezi u gradskoj bolnici of Manchester City :D pa ako neko ima da ga ode posjetit ja ne mogu imam obaveza :D
Kasips

#1341 Re: Manchester City FC

Post by Kasips »

komeba wrote:Zbog magle smo kasno uzletili, još smo u zraku.Sreća pa sam dobio mjesto među divnim ljudima iz Afganistana, dali smo im počasne članske kartice Bosnian Citizens, jedva čekaju da vide Jacku.
Zamolili su pilota Kemu ako može da proleti što bliže pored Big Ben-a, raduju se sa nama kao mala djeca.Kemo dobričina će obić par krugova oko Big Bena-a pa nas eto uskoro.

Image komeba via Osama's network
Ima li pilota u avionu? Pa gledaj lafčino, vidiš ga, Kemo glavom i bradom

Image
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1342 Re: Manchester City FC

Post by JoseMujica »

Studentinjo wrote:Ako ne ozbiljno gledamo na utakmice i rezultate koje pruža najdraži nam klub na svijetu i šire, može se zaključiti da fali nešta. Kao što kolega kaže "odbrana"? Imamo li to? Imamo skoro pa najbolje odbrambene igrače, ali nekako mi nisu uklopljeni, ne funkcionišu, nisu uhodani. S druge strane, prvi smo na tabeli. Dajemo golove i primamo ih. Fali mi Miske na sredini,a Vieru ili Toure-a bi malo nazad povukao, čisto da se napravi formacija beton-beton 2. Čitao sam malo o tome da ko' biva Real hoće Teveza, Mourihnjo zagrizo'. I dobro i nije dobro. Nije dobro što bi se šejk vjerovatno naljutio pa kupio pola Španije. A dobro je s druge strane što bi se Džeko razmaho i karijera koju je napravio u Wolfsburgu bi bila "mala maca" za Cityjevsku....

Ma fali u odbrani jedan stabilni sidraš onaj naš Moravac il Mravac ...kako li se već zove?! Urgencija Memsi da ga kupi :bih:
neo7

#1343 Re: Manchester City FC

Post by neo7 »

Koolin1 wrote:

:lol: :lol: :lol: :dance: :thumbup:
quasar

#1344 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Koolin1 wrote:
Stoji to da imaju najmanje primljenih uz Chelsea i MUtd, ali primise 5 komada ko od sale u dvije zadnje tekme. Gledajuci tu odbranu kako se savija i puca pod nasrtajima Wolverhamptona i Liecestera, mogu samo zakljuciti da su izgleda imali srece do sad pa im nije svako zabio bar po dva-tri. Wolvesi su, npr. do te utakmice u 10 prethodnih gostovanja ukupno zabili samo 6 komada, da bi Sitiju "ućerali" 3, a mogli su još. Lester je ekipa koja na gostovanjima zabija u prosjeku 1 gol i to ekipama koje su u nizem rangu takmicenja.
Aston Villa je do sada imala prosjek malo iznad jednog gola u utakmicama kod kuce. Vidjecemo hoce li se naglo popraviti efikasnost protiv MCFC. Izgleda mi da cim zaigraju napadacki odmah se stvore rupe. Znaci kad se ne brane sa 10 igraca, ne valja...
Usudio bih se porediti sa drugim klubovima iz Premiershipa koji takodje mogu dati 2-3 gola svakome, ali ne mogu primiti vise od jednog. Posto ce biti utakmica i sa takvima, i za titulu je bitno dobiti ih, nadam se da ce Mancini naci rjesenje koje nece ukljuciti Teveza kao stopera i Dzeku kao centarhalfa.

A mozda sam samo gledao dvije utakmice u kojima su imali los dan.
Baron_Samedi

#1345 Re: Manchester City FC

Post by Baron_Samedi »

I gdje je video na sinjosne golove, silni Cityljubci? Tanki ste mi...
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1346 Re: Manchester City FC

Post by 1946 »

Baron_Samedi wrote:I gdje je video na sinjosne golove, silni Cityljubci? Tanki ste mi...
Mi gledali uživo i navijali, to ste vi što ste kući sjedili trebali snimati pa postaviti
Kasips

#1347 Re: Manchester City FC

Post by Kasips »

Evo dio atmosfere sa sinoćnje utakmice. Sa Šibicarevog mobitela.

belafonte

#1348 Re: Manchester City FC

Post by belafonte »

Sven-Goran Eriksson feels Manchester City have it in them to win the Barclays Premier League.

Eriksson fell foul of his old club on Tuesday night as the Foxes were beaten 4-2 by City at Eastlands in their third-round FA Cup replay.

Now the Swede hopes the Blues go on to win the trophy to give his own club some reflected glory.

But whether they achieve it or not, Eriksson is certain City are heading right to the very top.

BIG THING

"I am sure they are one of the teams who can win the league," the former England boss said. "I hope they can win the FA Cup. It would be good for us to have gone out against the winners.

"What is happening at City does remind me of my time at Lazio. At that time we bought Christian Vieri for the biggest transfer fee paid. We sold him 10 months later for even more money.

"Lazio were spending a lot of money. We won the league and overall won seven titles in three years.

"It was very good because in Italy, if you win the league and you are not Milan, Inter or Juventus, it is a very big thing."

Eriksson conducted part of his post-match press conference alongside City manager Roberto Mancini, a man he has known for two decades.

Mancini was able to name the most expensive starting XI in FA Cup history, although it took an impressive late strike from Aleksandar Kolarov to finally see off the Championship outfit and book a fourth-round trip to Notts County.

Paul Gallagher had already equalised an early Carlos Tevez effort when Leicester were condemned to battle back from two goals down as Patrick Vieira and Adam Johnson scored within 77 seconds of each other.

The visitors took heart from a Tevez penalty miss and, when Lloyd Dyer netted eight minutes from time, the Foxes harboured realistic hopes of taking the tie to extra-time.

Jak City, onaj ih Silva pita loptama nerealno, frajer otključava svaku odbranu, sreća imaju Silvu pa će se i Džeko natrpat golova :thumbup:
cyprus

#1349 Re: Manchester City FC

Post by cyprus »

Sven-Goran Eriksson feels Manchester City have it in them to win the Barclays Premier League.
Pih, a kad sam ja to reko na početku sezone, bijah ismijan :oops:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1350 Re: Manchester City FC

Post by JoseMujica »

ma dobro si prošao.... i Svenu se smiju al iza leđa
Post Reply