Bosanska dolina piramida

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sinuhe

#1326 Re: Bosanska dolina piramida

Post by sinuhe »

Valjati samo u katranu i perju. Ima nesto :lol:
emirolini

#1327 Re: Bosanska dolina piramida

Post by emirolini »

:razz: :lol:
nemezis

#1328 Re: Bosanska dolina piramida

Post by nemezis »

emirolini wrote:
Neregistrirani wrote:
Ramzess Veliki wrote: Po prvom mišljenju Maria Andrete, vođe italijanskog stručnog tima, Visočica je mogla služiti kao sklonište tokom posljednjeg ledenog doba.
Joj, kojeg crnog vodje crnog strucnog tima Andrete, svega ti. Ublehas koji je "kandidat za Nobela", kojeg ni google nije mogao posteno definisati i koji je profesor na faksu koji ima gori status nego kiseljacki i travnicki zajedno, koji uopste nije bio priznat od strane italijanskog ministarstva obrazovanja!

Uozbiljite se konacno.
A mos misliti Bosanski drzavni fakultet ti je vrh vrhova jelda ? Profesori koji daju ocjene u zamjenu za sex ili novac ili sta god vec nesto trece... oronule zgrade i uzasni uslovi? Dakle po cemu su to drzavni bolji osim "istorije"
A šta kaže "Bosanski državni fakultet" za piramide pa ga pominješ?
malsal

#1329 Re: Bosanska dolina piramida

Post by malsal »

Mehemed wrote:
emirolini wrote:Ja samo ne znam koji konj moras biti da vrijedjas svoje, i da nema nista, napravit cemo! Itekako dobar potencijal, ali ne.... za jednog obicnog Bosnju hobi je pljuvanje po svom!

Imaju piramide a ako nemaju, budu!
To se trazi, ima da ih pravimo ako ih nema :)
-----
I to cemo da pravimo starije i ljepse od onih u Gizi !!
emirolini

#1330 Re: Bosanska dolina piramida

Post by emirolini »

I sa bezicnim internetom !
dustaban

#1331 Re: Bosanska dolina piramida

Post by dustaban »

Dakle ja stojim pri mojoj definiciji Semirovih poklonika, tu postoje samo dvije skupine: LOPUZE i IDIOTI.

Prvi znaju o cemu se radi, ali nasilu furaju ovu bruku. Drugi, doduse rijetki, nazalost jos uvijek vjeruju u tu budalastinu i oni su stvarno za zaljenje.

Ovakvi forumasi...
emirolini wrote:Ja samo ne znam koji konj moras biti da vrijedjas svoje, i da nema nista, napravit cemo! Itekako dobar potencijal, ali ne.... za jednog obicnog Bosnju hobi je pljuvanje po svom!
... su eklatantan primjer ove prve skupine.
emirolini

#1332 Re: Bosanska dolina piramida

Post by emirolini »

I? Sta cemo sad ?
dustaban

#1333 Re: Bosanska dolina piramida

Post by dustaban »

emirolini wrote:I? Sta cemo sad ?
Pa nista, ti nastavi biti lopuza, a ja cu nastaviti borbu sa lopuzama!
Ramzess Veliki

#1334 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Ramzess Veliki »

nemezis wrote:
emirolini wrote: A mos misliti Bosanski drzavni fakultet ti je vrh vrhova jelda ? Profesori koji daju ocjene u zamjenu za sex ili novac ili sta god vec nesto trece... oronule zgrade i uzasni uslovi? Dakle po cemu su to drzavni bolji osim "istorije"
A šta kaže "Bosanski državni fakultet" za piramide pa ga pominješ?
Kaže da je Semir neznalica i petljanac i neće ni da razgovaraju o njemu jer je svojim nastupima omalovažio ljude koji su život posvetili obrazovanju. Pokušavao sam dobiti pomoć svojevremeno od svog profesora geologije i istog je mišljenja. Samo u slučaju da se čitav projekat uzme od Semira i preda institutima on će se prihvatiti posla. Ovako ništa od interesa instituta ...
emirolini

#1335 Re: Bosanska dolina piramida

Post by emirolini »

dustaban wrote:
emirolini wrote:I? Sta cemo sad ?
Pa nista, ti nastavi biti lopuza, a ja cu nastaviti borbu sa lopuzama!
To je otvorenja prijetnja i kleveta, molim moderatore da reaguju... :lol:
dječak sa šibicama

#1336 Re: Bosanska dolina piramida

Post by dječak sa šibicama »

Zao mi je, ali fora "napravicemo novi i jos stariji Dubrovnik" je vec zauzeta by Vojo Seselj.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1337 Re: Bosanska dolina piramida

Post by JoseMujica »

ima nešto i u Skupljačima perja :lol:
shake69

#1338 Re: Bosanska dolina piramida

Post by shake69 »

dječak sa šibicama wrote:

Zao mi je, ali fora "napravicemo novi i jos stariji Dubrovnik" je vec zauzeta by Vojo Seselj.
Mislis - Bozidar Vucurevic? :)
malsal

#1339 Re: Bosanska dolina piramida

Post by malsal »

shake69 wrote:
dječak sa šibicama wrote:

Mislis - Bozidar Vucurevic? :)
-----
Aha, one and only, Bozo the kamiondzija.
E sto smo nekad imali glupane za ismijavanje, ovi danasnji kriju svoju glupost ko zmija noge...
Stojadin

#1340 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Stojadin »

Comrad wrote: Covjek doso da napravi biznis, umjesto da se svi ukljuce pa da se nesto skonta, razradi. Jok mi bosnje najpametnije, sta ce nam to. Od cega su ljudi u svijetu napravili biznise, pa ovo je poklon...
sta ja imam od njegovog biznisa? evo sve trcim da se "ukljucim".. hocu i ja da napravim biznis evo tvrdim da je trebevic drevna piramida (izgradili ih uski saveznici sesirkovih vanzemaljaca iz sazvijezdja Plejada, oni iz iz sazvijezdja Velikih kola) koja se vremenom deformisala (vanzemaljci ovog sazvijezdja nisu bili tako strucni gradioci piramida kao sesirkovi), pa je tako izgubila svoj piramidalni oblik. haj se ukljuci pomozi mi da napravim biznis od toga.
Comrad

#1341 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Comrad »

Stojadin wrote:
Comrad wrote: Covjek doso da napravi biznis, umjesto da se svi ukljuce pa da se nesto skonta, razradi. Jok mi bosnje najpametnije, sta ce nam to. Od cega su ljudi u svijetu napravili biznise, pa ovo je poklon...
sta ja imam od njegovog biznisa? evo sve trcim da se "ukljucim".. hocu i ja da napravim biznis evo tvrdim da je trebevic drevna piramida (izgradili ih uski saveznici sesirkovih vanzemaljaca iz sazvijezdja Plejada, oni iz iz sazvijezdja Velikih kola) koja se vremenom deformisala (vanzemaljci ovog sazvijezdja nisu bili tako strucni gradioci piramida kao sesirkovi), pa je tako izgubila svoj piramidalni oblik. haj se ukljuci pomozi mi da napravim biznis od toga.
Pa on je vec napravio, o tome se radi. I dosta ljudi mu tamo dolazi, pogotovo stranaca. Ti stranci moraju nesto pojesti, moraju prenociti, a bgm svako do njih svrati i do Sarajeva. Moglo bi se brdo stranaca dovesti, ionako im je dosadno i zele da vide nesto novo...Ako je ono hrpa kamenja u obliku piramide, odlicno. To ce biti ljudima zanimljivo da vide.

Sta je to ajfelov toranj, zeljezna skalamerija i ljudi zgrcu milione godisnje? Sta je kip slobode, hrpa kamenja? Sta je stonehedge? Ili evo da odemo najblize, sta je medjugorje? A svi se znate slikati po ajfelovom, svima je coool ultra tamo neki qrac na zapadu, a to sto mi imamo vodopade, pecine ma nista to ba...

Dajte ba, nego je fazon ja sjedim i mrzim sve oko mene. Ako ti se ne svidja sto radi, suti brate i nemoj jos teret covjeku bit. Ako se zajebe, sam se zajebo. Eee al nije tu fazon, nas covjek hoce da on moze poslije ponosno rec "E vidis, reko sam ti da ces se zajebat". S kafe na kafu, s guza na guz i komentarisat i zalit se. To je ono u cemu smo najbolji. :run:

I opet, ko ti brani da i ti nesto pokrenes?
dustaban

#1342 Re: Bosanska dolina piramida

Post by dustaban »

Comrad wrote: Pa on je vec napravio, o tome se radi. I dosta ljudi mu tamo dolazi, pogotovo stranaca. Ti stranci moraju nesto pojesti, moraju prenociti, a bgm svako do njih svrati i do Sarajeva. Moglo bi se brdo stranaca dovesti, ionako im je dosadno i zele da vide nesto novo...Ako je ono hrpa kamenja u obliku piramide, odlicno. To ce biti ljudima zanimljivo da vide.

Sta je to ajfelov toranj, zeljezna skalamerija i ljudi zgrcu milione godisnje? Sta je kip slobode, hrpa kamenja? Sta je stonehedge? Ili evo da odemo najblize, sta je medjugorje? A svi se znate slikati po ajfelovom, svima je coool ultra tamo neki qrac na zapadu, a to sto mi imamo vodopade, pecine ma nista to ba...

Dajte ba, nego je fazon ja sjedim i mrzim sve oko mene. Ako ti se ne svidja sto radi, suti brate i nemoj jos teret covjeku bit. Ako se zajebe, sam se zajebo. Eee al nije tu fazon, nas covjek hoce da on moze poslije ponosno rec "E vidis, reko sam ti da ces se zajebat". S kafe na kafu, s guza na guz i komentarisat i zalit se. To je ono u cemu smo najbolji. :run:

I opet, ko ti brani da i ti nesto pokrenes?
... Sto ne pustismo Torabija da pravi poso? Njegov je poso bio bolji.
Sto ne otvorimo javne kuce i to je parali? Mogli bi i sibicarenje legalizovati, neka ljudi uzimaju pare. Vala ne znam ni sto bi drogu zabranjivali...
:-)

Jadno je i zalosno trpanje lopovluka i kriminala pod turizam. Velis Ajfelov toranj, kip slobode, Stonehenge... to ti je biva isto sto i nepostojeca piramida???

Ali vrhunac u ovom tvoju nizu briljantnih gluposti je ovo
Ako se zajebe, sam se zajebo.
Nece biti tako. Ovaj hohstapler se zajebava sa budzetskim donacijama, dakle sa NASIM parama. A stetu koju nanosi trpimo mi, ne on. Steta je nemjeriva - novi doprinos poznatom stereotipu o glupim Bosancima.
Stojadin

#1343 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Stojadin »

Comrad wrote: Pa on je vec napravio, o tome se radi. I dosta ljudi mu tamo dolazi, pogotovo stranaca. Ti stranci moraju nesto pojesti, moraju prenociti, a bgm svako do njih svrati i do Sarajeva. Moglo bi se brdo stranaca dovesti, ionako im je dosadno i zele da vide nesto novo...Ako je ono hrpa kamenja u obliku piramide, odlicno. To ce biti ljudima zanimljivo da vide.
meni je stvarno sramota sto nam je turizam obmana i teorija zavjere. od toliko planina, rijeka, sta ti ja znam cega sve, sesirko nasao da prodaje maglu i sad se jos mi svi trebamu ukljucit, a ako se ne ukljucimo mi smo bosnje mrzitelji ne postujemo svoje.. trebamo pustit cijeli svijet da nas ismijava, sta fali to je ipak biznis.
ajfelov toranj i kip slobode itd? gradjevine, ljudi napravili fino, imaju historijsku vaznost itd. sta su bosanske piramide? BRDA (kakvih ima milijarde u svijetu) za koje neki ludjak kaze da su ih napravili vanzemaljci. naravno da je kip slobode "cool ultra" (sto ti kazes) kad je to nesto sto ustvari postoji.
Dajte ba, nego je fazon ja sjedim i mrzim sve oko mene. Ako ti se ne svidja sto radi, suti brate i nemoj jos teret covjeku bit. Ako se zajebe, sam se zajebo.
naravno da necu sutit, zasto bi sutio ako znam da je nesto prevara? nije samo sebe zajebo nego nas je sve zajebo time sto siri takvu sliku o nama po svijetu (sliku ludjaka koji misle da je potpuno obicno brdo piramida koju su izgradili vanzemaljcu uuuu aliensss ooooo ufo nlo)
emirolini

#1344 Re: Bosanska dolina piramida

Post by emirolini »

Stojadin wrote:
Aaaa pa tu smo.... tipicna bosanska "gdje sam ja tu" i pitate se sto su nam politicari takvi, pa i narod je takav, nista drugaciji, svi traze sebe u svemu a ako su drugi u tome ufff pa ne moze to tako, sto je on bolji od mene, ta sila svjetska kojoj svi zavide kada voze svoje autice koje ne bi nikad ni krocili kroz normalni tehnicki a prave se kao da voze ferarije, stvarno pokusajte onako dobro razmisliti sami o sebi ako ste toliko sebicni, ja vise volim da ljudi okolo mene imaju pa makar ja imao najmanje bar ce drugi imati i meni je odmah lakse nego da svi oko mene nemaju a ja imam najvise pa se onda moram brinuti, EMPATIJA, KULTURA, MORAL pokusajte se malo upoznati i s tim, i da neko drugi ima neko drugo misljenje pa tek onda mozemo nastaviti dalje napredovati i kao drustvo i kao drzava, ovako, sa ovakvim narodom i ne ocekujem da ce politicari biti bolji!

Na kraju, ljudi placaju i da gledaju i cuda prirode, a ako ne vjerujete u piramide onda vjerujete u ovo drugo i opet imate nesto protiv turizma u Visokom ?
Stojadin

#1345 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Stojadin »

emirolini wrote:
Aaaa pa tu smo.... tipicna bosanska "gdje sam ja tu" i pitate se sto su nam politicari takvi, pa i narod je takav, nista drugaciji, svi traze sebe u svemu a ako su drugi u tome ufff pa ne moze to tako, sto je on bolji od mene, ta sila svjetska kojoj svi zavide kada voze svoje autice koje ne bi nikad ni krocili kroz normalni tehnicki a prave se kao da voze ferarije, stvarno pokusajte onako dobro razmisliti sami o sebi ako ste toliko sebicni, ja vise volim da ljudi okolo mene imaju pa makar ja imao najmanje bar ce drugi imati i meni je odmah lakse nego da svi oko mene nemaju a ja imam najvise pa se onda moram brinuti, EMPATIJA, KULTURA, MORAL pokusajte se malo upoznati i s tim, i da neko drugi ima neko drugo misljenje pa tek onda mozemo nastaviti dalje napredovati i kao drustvo i kao drzava, ovako, sa ovakvim narodom i ne ocekujem da ce politicari biti bolji!

Na kraju, ljudi placaju i da gledaju i cuda prirode, a ako ne vjerujete u piramide onda vjerujete u ovo drugo i opet imate nesto protiv turizma u Visokom ?
hahahahha pa naravno, gdje sam ja tu? cuj da se ukljucim u sesirkovu obmanu samo tako, iz dobre volje. puno podrska gospodinu sesirku! jeste, GDJE SAM JA TU? STO BI SRAMOTIO SEBE/DRZAVU SAMO TAKO?
emirolini

#1346 Re: Bosanska dolina piramida

Post by emirolini »

Sramotimo drzavu ? Probudi se druze, mi smo na dnu dna!
basar

#1347 Re: Bosanska dolina piramida

Post by basar »

iii, nađoše li ikakve vrijedne artefakte?

Ako ima kakvih slika da pogledam?
sinuhe

#1348 Re: Bosanska dolina piramida

Post by sinuhe »

Oholom selji-belji objasnjavati da je brdo brdo. Nezahvalan je to posao. Ima tu nesto :lol:
emirolini

#1349 Re: Bosanska dolina piramida

Post by emirolini »

sinuhe wrote:Oholom selji-belji objasnjavati da je brdo brdo. Nezahvalan je to posao. Ima tu nesto :lol:
Kome je to upuceno ?
sinuhe

#1350 Re: Bosanska dolina piramida

Post by sinuhe »

Piramidasima, kome drugom.
Post Reply