What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
alica.k

#1326 Re: What to wear???

Post by alica.k »

da, ja sam sebi sasila neke.
a neke narucila s ebaya, smotaju se u jagodu.
like so

Image

i onda kad cemo u kupovina ja samo potrpam jagode u torbu i to je to :)

samo sto su mi ostale 3-4 jer svi sto vide aaaa daj meni jednu jednu i onda im stoji. ja dam jer se nadam da ce prestat uzimat kese iz granapa i tak bar malo doprinijeti cistoci ove lijepe nam drzave i planete al jok. uzmu i stoji :S a ja svako malo moram ponovo narucit.
Eleonora

#1327 Re: What to wear???

Post by Eleonora »

zamzija wrote:
alica.k wrote::zoka: ja imam svoje cekere
Ma sad bez zezancije, meni su super oni ekološki platneni cekeri, i to super oslikani, ( ono šareni, sa raznim aplikacijama, natpisima, crtežima...) ali to nema nigdje ovdje kupiti ( ili ima ali ja nisam vidjela ). Joj da to neko radi bilo bi super :)
Ja znam u Tuzli da neko pravi te cekere i platnene torbe. Predobro izgledaju.
zamzija

#1328 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Aaaaaaaaaaa Alica PREDOBRI SU!!!
E TAKO sam ja nešto mislila!!! Ali to nema nigdje ovdje u Sa. Trebalo bi se raspitati za tu Tuzlu :)
Meni je malo teško naručivati iz vana, moram stalno nekog moliti da za mene naruči, ali te PREDOBRO izgledaju. I ja bi ih stalno nosila u torbi kao i ti :)
Eleonora

#1329 Re: What to wear???

Post by Eleonora »

Posto su slike velike, stavit cu samo par.
Rade po zeljema, moze se naruciti. Kako sam skontala : iz Tuzle su, tj. neko iz Tuzle radi.

Image
Image
Image
Eleonora

#1330 Re: What to wear???

Post by Eleonora »

.
Last edited by Eleonora on 14/04/2011 22:49, edited 1 time in total.
Eleonora

#1331 Re: What to wear???

Post by Eleonora »

Ipak cu izbrisati. :mrgreen:
alica.k

#1332 Re: What to wear???

Post by alica.k »

zamzija wrote:Aaaaaaaaaaa Alica PREDOBRI SU!!!
E TAKO sam ja nešto mislila!!! Ali to nema nigdje ovdje u Sa. Trebalo bi se raspitati za tu Tuzlu :)
Meni je malo teško naručivati iz vana, moram stalno nekog moliti da za mene naruči, ali te PREDOBRO izgledaju. I ja bi ih stalno nosila u torbi kao i ti :)
ma ove su mi samo nako za nabavke jer su poprilicno jake, od nekakvog najlonastog platna i moze svasta stat u jednu!
npr u granap kad odem ponesem jednu.
u supermarket ponesem sve :D pa ako ima viska ima.

a u grad imam jednu sto pise na njoj "recycle save the earth" il tak nes, bas je onako simpa, dobih je uz neku glupost sto sam narucila sa etsyja :D i ono, OGROMNA je

Image
eluna

#1333 Re: What to wear???

Post by eluna »

a mo
e¸li neko skinuti kroj one sa jagodama ( :x :x kud nemam i šivaću mašinu)
alica.k

#1334 Re: What to wear???

Post by alica.k »

ma imam ja sivacu, isprva sam i htjela sasiti, ali jako kvalitetna masina (kupljena u bagatu za nemale pare) se razvalila i sad nicemu ne sluzi :S

ujedno i upozorenje svima koji misle kupiti, nove bagat masine klincu ne valjaju, a servis im je samo takav...trazite polovnu stariju. te su jos uvijek naj.
eluna

#1335 Re: What to wear???

Post by eluna »

alica.k wrote:ma imam ja sivacu, isprva sam i htjela sasiti, ali jako kvalitetna masina (kupljena u bagatu za nemale pare) se razvalila i sad nicemu ne sluzi :S
od alata mi ta mašina tako fali :( ...

a što ti ne popraviš svoju, pa ima bagatov servis u sarajevu
alica.k

#1336 Re: What to wear???

Post by alica.k »

da, nit znaju sta joj je nit misle popravljat, kazu moja krivica jer sam usivala teksas njome :S zaglavila se i ni tamo ni vamo.
eluna

#1337 Re: What to wear???

Post by eluna »

ajooooooooooooooooj alica ... zar su se tako pokvarili i oni :shock:
eluna

#1338 Re: What to wear???

Post by eluna »

alica.k wrote:da, nit znaju sta joj je nit misle popravljat, kazu moja krivica jer sam usivala teksas njome :S zaglavila se i ni tamo ni vamo.
da ne lajem, reći ću samo Vau VAu ...... valjda za to ne mogu dobiti ban ...... ne znaju im majstori raditi ...... ajd će pričamo kad se vidimo :) ..... čuj tvoja krivica jer si ušivala terksas :-) :-) :-) :-)
alica.k

#1339 Re: What to wear???

Post by alica.k »

ma kakvi. bagat je prije vazio za jako dobre masine a sad....prvo, masina je plasticna, ali je neka kvalitetnija plastika pa ti ne vidis to na prvi pogled. ali rucka za koju se nosi - isto plastika. i ja se sve bojim da mi ne otpadne dok je nosim za to pa je nosim u rukama onako...a nije lagana uopste.

uglavnom, ne bi vise tamo kupovala.
znaci, nula bodova.
eluna

#1340 Re: What to wear???

Post by eluna »

ajd super da znam ...... već godinama se kontam da kupim mašinu
Bullet Tooth Tony

#1341 Re: What to wear???

Post by Bullet Tooth Tony »

hajmo djevojke pomoGnite :D , ovo sam isto trazio prosle godine , medjutim nista, ove godine mi bas treba...ubrzo .... ko bi mi mogao sasiti ovo odjelo u Sarajevu, gdje kupiti materijal ? :D

Image
avantgarde

#1342 Re: What to wear???

Post by avantgarde »

toni ba odes kupit gotovo a djevojke nek onu energiju koju ce ulozit u sivenje uloze u nesto ljepse... :D ,znas da mogu i da se ubodu dok siju....ljepsi je ubod bez krvi :D :lol: :lol:

Image

Ovi imaju sve :) (Breuninger).
Nadinka

#1343 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Jutro moje dame, a vidim i muski :)
Sto se tice ovog odijela s prslukom,sto ne probas otici do Granofa, jer oni siju i po mjeri ja mislim, pa mozda ti mogu napraviti sta trazis

p.s. Male zenske teme imaju stranicu na FB :)

Izbacila sam prvi dio o bijelim haljinama
http://malezensketeme-basics.blogspot.com/

ali zbog rasprav eovdje o plavoj haljini i bijeloj kosulji, bice i plava kosulja ovih dana :D
Gospoda Ministarka

#1344 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

Partizzanka wrote:e vala cure geldam slike iz HM-a u zagrebu ... pa ovo je malo reci jadno!
pa vala da nemam sta obuci ja se ne bih gurala da budem prva u redu i kupim prva kao zadnji tuto da nosim HM!
jos vidim na sred prodavnice se neke skidale i probavale robu

isto je tako kod nas mango bio ... bilo je jedno vrijeme tek po otvaranju, ako ne nosis mango kesu nisi taj dan nista postigla :run:
:lol:
Gdje si gledala slike?
Ja sam jucer citala na njhovom forumu o kupovini u h&m, meni ej to presmijesno... cekaju danima kad ce guzva opasti da odu, kupuju na neisprobano, cekaju po 10 min u redu pred svlacionicom, a da ne govorimo o tome da cekaju da udu u radnju... :lol: kao da se prodaje John Galliano, CC i JPG po 30ak € u najmanju ruku :-) Najzalosnije od svega je to sto im se ovi celebovi uniformiraju u nekvalitetni h&m i takmice kome bolje stoji. :D
Mislila sam da smo mi dno s onom temom o McDonaldsu, ali oni su s ovim.... odron!
zamzija

#1345 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Gospoda Ministarka wrote: :lol:
Gdje si gledala slike?

evo: http://www.index.hr/xmag/clanak/hm-mani ... 47155.aspx
alica.k

#1346 Re: What to wear???

Post by alica.k »

Gdje si gledala slike?
Ja sam jucer citala na njhovom forumu o kupovini u h&m, meni ej to presmijesno... cekaju danima kad ce guzva opasti da odu, kupuju na neisprobano, cekaju po 10 min u redu pred svlacionicom, a da ne govorimo o tome da cekaju da udu u radnju... :lol: kao da se prodaje John Galliano, CC i JPG po 30ak € u najmanju ruku :-) Najzalosnije od svega je to sto im se ovi celebovi uniformiraju u nekvalitetni h&m i takmice kome bolje stoji. :D
Mislila sam da smo mi dno s onom temom o McDonaldsu, ali oni su s ovim.... odron!
i ja kupujem u h&m neisprobano :S posto znam svoj broj. nije to nis cudno.
al ne bi bas cekala u redu da udjem u prodavnicu...
Gospoda Ministarka

#1347 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

alica.k wrote:
Gdje si gledala slike?
i ja kupujem u h&m neisprobano :S posto znam svoj broj. nije to nis cudno.
al ne bi bas cekala u redu da udjem u prodavnicu...
Ja sam sigurna da bar 80% njih sto je kupilo neisprobano nije kupilo zato sto zna svoj broj vec zato sto je primorano.
Ja takoder znam svoj broj, ali prije kupovine uvijek probam.
alica.k

#1348 Re: What to wear???

Post by alica.k »

ja neam zivaca probavat :D pogotovo ljeti.
jedino sta probavam su farmerice jer imam cudno tijelo i sta mi moze na nogama nema teorije da moze preko kukova tako da moram probat.
zamzija

#1349 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Ja isto moram probati džaba :) Nekoliko sam puta kupovala svoj broj preko neta i sva sreća mi je odgovaralo, ali više volim da odem, vidim, opipam i pogledam koji je sastav nekog odjevnog predmeta, da probam i vidim kako mi stoji. I nekad se opet zeznem u tome, kupim pa dođem kući i ne sviđa mi se.
:D
alica.k

#1350 Re: What to wear???

Post by alica.k »

ma sastav mozes vidjet i bez probavanja, a bgm i online :D
Post Reply